Şimdi Ara

D-Smart Lcd Kampanyası Hakkında. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    19,90 TL değerindeki akıllı kumandayla birlikte geldi. İçinden normal hdmi kablosu çıktı. ben daha önceden elimde bulunan kaliteli bir altın uçlu hdmi bağladım

Trt HD ve diğer ulusal kanallar aktivasyonsuz hemen seyredilebiliyor. Trt HD muazzam görüntü var
    Normal SD yayınlarda acayip kaliteli geldi. Öncesinde 1 gün kablotv anten girişinden kullanmıştım. Dsmart hdmi dan bağlayınca inanın acayip farketti. Yayın hd olmasa bile görüntü çok güzel. Kanal geçişleride digiturke göre epey hızlı geldi..

Şimdi diğer kanalların açılması için bayinin gelip aktivasyon yapmasını bekliyorum.

Tv yi başka yere götüreceğim için kutusunda duruyor malesef inceleme yapma şansım yok. sadece hd smart hakkında cevap verebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: I am loving my teacher

Gelen uydu cihazı : Next YE 15000 HD
    19,90 TL değerindeki akıllı kumandayla birlikte geldi. İçinden normal hdmi kablosu çıktı. ben daha önceden elimde bulunan kaliteli bir altın uçlu hdmi bağladım

Trt HD ve diğer ulusal kanallar aktivasyonsuz hemen seyredilebiliyor. Trt HD muazzam görüntü var
    Normal SD yayınlarda acayip kaliteli geldi. Öncesinde 1 gün kablotv anten girişinden kullanmıştım. Dsmart hdmi dan bağlayınca inanın acayip farketti. Yayın hd olmasa bile görüntü çok güzel. Kanal geçişleride digiturke göre epey hızlı geldi..

Şimdi diğer kanalların açılması için bayinin gelip aktivasyon yapmasını bekliyorum.

Tv yi başka yere götüreceğim için kutusunda duruyor malesef inceleme yapma şansım yok. sadece hd smart hakkında cevap verebilirim

hocam çok teşekkür ederim.güle güle kullanın.
    saygılarımla

• toplam kaç tl?
    quote:

arkadaşlar ben 32 inç + aile hd paketini aldım. başvurudan 24 saat sonra kargoyla tv ve hd smart geldi hemen
  • arkadaşlar bu d smart 42 inç olan kampanyasından düşünüyorum ama ..aması var tabi..ürün vestel..ben samsungun 40 inç modellerine bakıyordum attan in deveye bin gibi oluyor kalite açısından..ama arkadaşların bu tv içimn yorumlarını duymak isterim
  • Bu kampanya ne zaman bitecek bilen varmı arkadaşlar?
  • Bilgilendirme için çok tşkler.
    quote:

Orijinalden alıntı: avantajliurunler

quote:

Gelen uydu cihazı : Next YE 15000 HD

hocam çok teşekkür ederim.güle güle kullanın.
    saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

arkadaşlar bu d smart 42 inç olan kampanyasından düşünüyorum ama ..aması var tabi..ürün vestel..ben samsungun 40 inç modellerine bakıyordum attan in deveye bin gibi oluyor kalite açısından..ama arkadaşların bu tv içimn yorumlarını duymak isterim

hocam bildiğim kadarıyla özellikleri 50.000:1 6ms ve 50 hz ancak şu var samsungun 40c530 modeli bile 1400 civarı bu kampanyadaki televizyon harici herşey zaten 900 tl tutuyo.televizyon 375 82" 600-700 42" denek geliyor.
    3 yıl garanti veriyor diye biliyorum vesteller.
    "ne kadar ekmek o kadar köfte"
    alanlar oldukça resim ve açıklma ile bilgi ekleyeceklerini düşünüyorum.
    saygılrımla
  • Bu arada ben dediğim gibi baktım öğle arasında dsmart bayisinden lcd ve cihaza. Yorumlarım:
    - Teşhirdeki LCD 106" idi ve Next receiver takılı idi.
    - 106 olması benim için bir şanstı çünki ekran boyutu artınca kusurlar malum daha rahat belli oluyor
    - LCD panelin tepkisini pek beğenmedim. 6 ms tepkime hızından da kaynaklı olabilir, receiverın hızıyla da alakalı olabilir, bağlantı şekli ile de alakalı olabilir (HDMİ yerine normal scart kullanılmış olabilir). Özellikle hareketli görüntülerde hareket eden cismin arkasında gölge yada bulut misali görüntü oluşuyor (örn: kamera sabit ve soldan sağa araba geçiyor ve ekrandan geçtiği yerlerde iz belli oluyor).
    - LCD nin görüntü akışını da pek beğenmedim. Görüntünün tümden hareketlendiği sahnelerde çizgi film gibi görüntü sekteye uğruyor (örn: kamera bir caddeyi soldan sağa gösterirken).
    - 82 de bu kadar belli olmayacaktır bu kusurlar ve dediğim gibi uydu alıcı veya bağlantıda bunda etkili olabilir. Çok detaylı anlamadıklarından soramadım.
    - HD yayınları, yine uydu alıcı veya bağlantı kaynaklı mı bilmiyorum, net bulmadım. Reklamlara geçtiğinde SD yayının kötü kalitesi direkt belli oluyor ve yayın yeniden başladığında HD farkını görüyorsunuz ama o kristal berraklık yok.
    - Gelelim uydu alıcıya. Kanal geçişleri ortalama. Bendeki next recieverdan sonra yapıyorum bu yorumu, elbette başka receiverı olanlar belki de çok iyi bulacaklardır. Ama dsmartın kanal geçişi kesinlikle digitürk gibi değil. (Digitürk philips cihazlarında ben kanal değiştiriken çayımdan bir yudum alıyordum ve bardağı yere koyduğumda ancak görüntü geliyodu )
    Fiyat /performans açısından değerlendirdiğimde ise yorumum:
    800 tl ye 32" HD ready regali bile zor alırken ve HD izlemek için HD uydu cihazı almak (300 tl den başlyor HD uydu cihazları) ve bir de abonelik yapmak gerekiyorken, dsmartın bu kampanyasını başarılı buluyorum. Salona büyük ekran (ki en az en az 46") lcd alacak olsam şartları başka türlü değerlendirir ve paraya kıyıp 400 tl lik HD receiver satın alır ve CAM modül satın alarak HD yayın aboneliği yaptırırdım. Ama ben mutfak (yada oturma odasına) alacağım için fiyat cazip oluyor. Sonuçta benim bakış açıma göre (yukarıda yazmıştım) 800 tl ye 32" LCD ve aylık 28 tl ye 24 ay HD yayınım olacak. (Az önce yine baktım en ucuz full HD 900 tl, bir de uydu cihazı almakla uğraşıcam, alınca klasik yayın izleyecem falan filan. 2 yıl sonunda da teknoloji ilerleyecek ve elimdeki uydu cihazı eski sayılacak. Satın alacaksam bile 2 sene sonra satın alırım(Hem ufaklık da çizgi filmlerinden yararlanır bu arada)
    Ben teklife VARIM diyorum.
    Ey dsmart, bu yorumlardan sonra bana bedava vermen gerekir lcd yi Şaka bi yana, herkes kendince değerlendirsin, ben sadece düşüncelerinizde yardımcı olmak için bu kadar yazdım, son karar sizin, sonra arkamdan kötü sözler söylenmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: chips

Bu arada ben dediğim gibi baktım öğle arasında dsmart bayisinden lcd ve cihaza. Yorumlarım:
    - Teşhirdeki LCD 106" idi ve Next receiver takılı idi.
    - 106 olması benim için bir şanstı çünki ekran boyutu artınca kusurlar malum daha rahat belli oluyor
    - LCD panelin tepkisini pek beğenmedim. 6 ms tepkime hızından da kaynaklı olabilir, receiverın hızıyla da alakalı olabilir, bağlantı şekli ile de alakalı olabilir (HDMİ yerine normal scart kullanılmış olabilir). Özellikle hareketli görüntülerde hareket eden cismin arkasında gölge yada bulut misali görüntü oluşuyor (örn: kamera sabit ve soldan sağa araba geçiyor ve ekrandan geçtiği yerlerde iz belli oluyor).
    - LCD nin görüntü akışını da pek beğenmedim. Görüntünün tümden hareketlendiği sahnelerde çizgi film gibi görüntü sekteye uğruyor (örn: kamera bir caddeyi soldan sağa gösterirken).
    - 82 de bu kadar belli olmayacaktır bu kusurlar ve dediğim gibi uydu alıcı veya bağlantıda bunda etkili olabilir. Çok detaylı anlamadıklarından soramadım.
    - HD yayınları, yine uydu alıcı veya bağlantı kaynaklı mı bilmiyorum, net bulmadım. Reklamlara geçtiğinde SD yayının kötü kalitesi direkt belli oluyor ve yayın yeniden başladığında HD farkını görüyorsunuz ama o kristal berraklık yok.
    - Gelelim uydu alıcıya. Kanal geçişleri ortalama. Bendeki next recieverdan sonra yapıyorum bu yorumu, elbette başka receiverı olanlar belki de çok iyi bulacaklardır. Ama dsmartın kanal geçişi kesinlikle digitürk gibi değil. (Digitürk philips cihazlarında ben kanal değiştiriken çayımdan bir yudum alıyordum ve bardağı yere koyduğumda ancak görüntü geliyodu )
    Fiyat /performans açısından değerlendirdiğimde ise yorumum:
    800 tl ye 32" HD ready regali bile zor alırken ve HD izlemek için HD uydu cihazı almak (300 tl den başlyor HD uydu cihazları) ve bir de abonelik yapmak gerekiyorken, dsmartın bu kampanyasını başarılı buluyorum. Salona büyük ekran (ki en az en az 46") lcd alacak olsam şartları başka türlü değerlendirir ve paraya kıyıp 400 tl lik HD receiver satın alır ve CAM modül satın alarak HD yayın aboneliği yaptırırdım. Ama ben mutfak (yada oturma odasına) alacağım için fiyat cazip oluyor. Sonuçta benim bakış açıma göre (yukarıda yazmıştım) 800 tl ye 32" LCD ve aylık 28 tl ye 24 ay HD yayınım olacak. (Az önce yine baktım en ucuz full HD 900 tl, bir de uydu cihazı almakla uğraşıcam, alınca klasik yayın izleyecem falan filan. 2 yıl sonunda da teknoloji ilerleyecek ve elimdeki uydu cihazı eski sayılacak. Satın alacaksam bile 2 sene sonra satın alırım(Hem ufaklık da çizgi filmlerinden yararlanır bu arada)
    Ben teklife VARIM diyorum.
    Ey dsmart, bu yorumlardan sonra bana bedava vermen gerekir lcd yi Şaka bi yana, herkes kendince değerlendirsin, ben sadece düşüncelerinizde yardımcı olmak için bu kadar yazdım, son karar sizin, sonra arkamdan kötü sözler söylenmesin.

hocam yorumlarınız için saolun.emeklerinize sağlık.

• Arkadaşlar g smarta gittiğimde oradaki arkadaş..450 tl artı 50 tl çömlek kurulum..aylıkta 175 tl ye aile paketi olduğunu söyledi (tv yi kendim alırsam)bu aile paketinde hd kanallar olduğunuda söyledi doğrumudur?
  • Birisi de bi iyilik yapsa, usb den video oynatıyomu bi baksa. Vestelin sitesinde çünki detaylı bilgi yok.
  • onatmıyor..yani oynatsa bile dvx dahi yok mkv yi hiç saymıyorum..
  • Tşkler... Olsaydı iyi olurdu ama illaki olsun dersem artık 150 tl gibi bi maliyet ile medya merkezi alabilirim. (dsmart için de iyi bir satış statejisi olurdu olsaydı)
    quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

onatmıyor..yani oynatsa bile dvx dahi yok mkv yi hiç saymıyorum..
  • Takipteyim. Bu taksitleri fatura olarak mı yapmamız gerekiyor ? Yoksa illa kredi kartımız mı olacak
  • Ss bakliyoruz yorum bekliyoruz daha bi yorum daha bi ss arkadaşlar
  • Peşin yada kredi kartı. Çünki yazdığım gibi girmek istedim ama giremedim :( Sebep olarak bende yapı kredi bankasının kartı olması. 24 aylık olarak girecektim yani 59 tl ödeme ile. Dsmarttan görüştüğüm kişi yapı kredi kartına 12 taksit olduğunu söyledi. Garanti ve finans olursa 24 ay oluyomuş. Bende bu işe bozuldum haliyle çünki yapı kredinin kk dışında kk kullanmıyorum ve 3 tane kredi kartı var yapı krediye ait. Bankam da bana 24 ay taksit imkanını layık görmemiş. Pire için yorgan yakıcam sanırım.
    quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

Takipteyim. Bu taksitleri fatura olarak mı yapmamız gerekiyor ? Yoksa illa kredi kartımız mı olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chips -- 2 Ekim 2010; 19:49:08 >

• quote:

Peşin yada kredi kartı. Çünki yazdığım gibi girmek istedim ama giremedim :( Sebep olarak bende yapı kredi bankasının kartı olması. 24 aylık olarak girecektim yani 59 tl ödeme ile. Dsmarttan görüştüğüm kişi yapı kredi kartına 12 taksit olduğunu söyledi. Garanti ve finans olursa 24 ay oluyomuş. Bende bu işe bozuldum haliyle çünki yapı kredinin kk dışında kk kullanmıyorum ve 3 tane kredi kartı var yapı krediye ait. Bankam da bana 24 ay taksit imkanını layık görmemiş. Pire için yorgan yakıcam sanırım.
    quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin�

Takipteyim. Bu taksitleri fatura olarak mı yapmamız gerekiyor ? Yoksa illa kredi kartımız mı olacak

Bende hiç yok kredi kartı :/

• Kredi kartı sahibi olmamayı nasıl başardınız hocam Şaka bi tarafa elektrik su telefon gibi bi sistem olsaymış iyi olurmuş. Tabi dolandıranlar çok olacağı için yapmamışlar.
    quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

quote:

Peşin yada kredi kartı. Çünki yazdığım gibi girmek istedim ama giremedim :( Sebep olarak bende yapı kredi bankasının kartı olması. 24 aylık olarak girecektim yani 59 tl ödeme ile. Dsmarttan görüştüğüm kişi yapı kredi kartına 12 taksit olduğunu söyledi. Garanti ve finans olursa 24 ay oluyomuş. Bende bu işe bozuldum haliyle çünki yapı kredinin kk dışında kk kullanmıyorum ve 3 tane kredi kartı var yapı krediye ait. Bankam da bana 24 ay taksit imkanını layık görmemiş. Pire için yorgan yakıcam sanırım.
    quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin�

Bende hiç yok kredi kartı :/

• Ben aldım kullanıyorum...Tv çok harika,dsmart harika...Hiçbir sorun yok...İlk ay tüm kanallar var...erotiklerde dahil...ikinci ay maxi paket kapanacak...aile paketi kalacak...aile paketi 2 yıllık...bittiğinde 170 lira verip cihazı alacağım...bence öğrenciseniz bütçeniz belliyse kaçırmayın...
  • arkadaşlar, nakit yada tek çekim ödeme yaparsanız 1367 Lira'ya denk geliyor. bilginize.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.