Şimdi Ara

D-Smart Lcd Kampanyası Hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • verilen lcd özellikleri.almayı düğşünen ve ytorum yapmak isteyen arkadaşları bekliyoruz.
    82 veya 106 ekran lcd.
    50.000:1 kontrast
    2xhdmi
    2xscart
    1xusb resim ve müzik
    6ms tepki süresi

http://www.dsmart.com.tr/vestelDetay.aspx

http://www.dsmart.com.tr/vestelFiyat.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantajliurunler -- 29 Eylül 2010; 9:26:18 >

• Bu kampanya tv de gösterilen 15tl*24 taksitle 102 ekran full hd + d-smart kampanyası değilmi. bu arada tv lg olması lazım vestel yazıyo. (vestelde olsa tv nin modelini öğrenmek bide yerinde görmek lazım)
  • tv vestel evet..şu an nette taksitli olarak 1350 tl ye bulunuyor trink olarak 1300 tl..usb den sadece jpeg mpeg oynatma özelliği olan 50 hz bi tv
  • dreambox gibi server olaylarına girmeden tv izlemek isteyenler için bence kaçırılmaması gereken bir fırsat.
    Zaten dsmart'ın hd receiver'ı yaklaşık 500 TL, iki sene de full full paket alsanız dsmart'tan en az 1000 TL tutuyor. yani tv neredeyse bedavaya geliyor, özelliklerine takılmamak lazım dsmart'ın hd receiver'ı çok iyi bir receiver ve d-smart'ın yayın kalitesi çok iyi. Ben 1,5 sene d-smart kullanmıştım. Ayrıca dsmart'ın sinema kanalları dijitürk'ün sinema kanallarından çok daha iyi filimler yayınlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutkececi

dreambox gibi server olaylarına girmeden tv izlemek isteyenler için bence kaçırılmaması gereken bir fırsat.
    Zaten dsmart'ın hd receiver'ı yaklaşık 500 TL, iki sene de full full paket alsanız dsmart'tan en az 1000 TL tutuyor. yani tv neredeyse bedavaya geliyor, özelliklerine takılmamak lazım dsmart'ın hd receiver'ı çok iyi bir receiver ve d-smart'ın yayın kalitesi çok iyi. Ben 1,5 sene d-smart kullanmıştım. Ayrıca dsmart'ın sinema kanalları dijitürk'ün sinema kanallarından çok daha iyi filimler yayınlıyor.

teşekkürler hocam bilgilerin için 10 ay sonra düğün yapıcam kısmet olursa düğün üzeri para bulamassam alırım :d
  • Arkadaşlar şimdi aradım 59*25 taksit... 1.475'e denk geliyor...Televizyon fena değil..İhtiyacım da var ...Ne dersiniz almam da yarar olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit89

Arkadaşlar şimdi aradım 59*25 taksit... 1.475'e denk geliyor...Televizyon fena değil..İhtiyacım da var ...Ne dersiniz almam da yarar olur mu ?

HOCAM BEN 106 EKRAN İÇİN HESAP YAPTIM HD RECEVİER+PAKETLER BİLE SADECE 950 TL TUTUYO.yani bence gayet uygun zaten 15*25=375 tl fark ödemiş gibi oluyosun.
    bence taksit oranlarının güzelliğinden dolayı alınabilir.ama bence ürünleri gidip vestel veya d smart mağazasında inceleyiniz.ve düşüncelerinizi bizimle paylaşınız.
    saygılarımla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv plus kullanımı hakkında.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım uydu alıcı 25 ayın sonunda kullanıcıya kalmıyor. Yalnızca kiralanıyor. Uydu alıcı da kullanıcıya kalsaydı tam süper olurdu.
  • Tv yi gidip görmek istiyorum çünki fiyatlar ve teknik özellikle cazip.
    Teknik özellikler:
    vestelin kendi sitesinde karşılaştırarak incelediğimde 800-900 tl ye satılan 32" vestel tv den üst sınıfta (örn kontrast oranı). Hatalı yazılmamışsa A/V girişi bulunmuyor sadece benim önemli gördüğüm ama o da 3-5 tl lik A/V to scart aparatı ile çözülür. Genel olarak 32" vestel lcd lerde gördüğüm zayıf nokta ise 6 ms lik tepkime süresi. Bir de tüm 32" vestel lcd lerin 50 hz olduğunu gördüm. Ancak dediğim gibi tv yi canlı olarak da görmekte fayda var.

Kampanyanın avantajı konusuna gelince:
    Dsmart'ın sitesinde LCD almadan izleyecek olsak ne kadar öderiz diye baktım. Uydu cihazı kiralama + aile paketi + hd paket toplam 44 tl tutuyor. Yani digitürkten alışık olduğumuz gibi uydu cihazını kiralayıp hd yayın veren aile paketini izlemek aylık 44 tl (digitürkte standart yayınlı ekonomik paket 23 tl ve aile paketi 41 tl). Eğer bu yayın paketini izleyecek olursam ve bir de 32" LCD yi de alırsam 15 tl fark veriyorum ki bu da 25 ayda 375 tl yapıyor. 1 aydır mutfağa koymak için ucuz ve özelliği olmayan bir 32" lcd arıyorum ve bulduğum en ucuz fiyat 700 tl olmuştu, ki o da adı markası belli olmayan bir üründü ve hd özelliği yoktu. Abonelikli bir yayın paketi almayı düşünmüyordum ama sırf bu araştırmamda çıkan sonuçlar nedeni ile kampanyanın çok cazip olduğunu ve de çok tutacağını düşünüyorum.

Kendimi ikna etmenin bir başka yolunu da şu hesapla buldum
    Bilinen marka 32" bir lcd 800-1000 tl arasında. Ben 800TL ye LCD bulduğumu varsayıyorum (ki yok,varsa bilgilendirirseniz sevinirim, planlarımı değiştiririm hemen,ne de olsa maliyet hesabı önemli), bu durumda kampanyaya 24 ayda 1475 tl verir isem bunun 675 tl sini 2 yıllık HD yayını olan bir paket izlemeye vermiş olacağım (bu da aylık 28 tl ye tekabül eder).

Ayrıca bu kampanyaya dahil olanlardan aktivasyon ücreti denilen ücret te alınmıyor bu da bir avantaj.

Bu araştırmayı 32" ve HD aile paketini baz alarak yaptım. TV yi de bugün nasip olursa bir bayiden görmeye gideceğim. İzlenimleri yine paylaşmaya çalışırım. Ayrıca fikirlerimin doğru olduğunu savunmuyorum, şayet mantıkta bir hata varsa paylaşınız ki hem ben hem de okuyan diğerleri yanılgıdan kurtulsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chips -- 1 Ekim 2010; 9:28:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chips

Tv yi gidip görmek istiyorum çünki fiyatlar ve teknik özellikle cazip.
    Teknik özellikler:
    vestelin kendi sitesinde karşılaştırarak incelediğimde 800-900 tl ye satılan 32" vestel tv den üst sınıfta (örn kontrast oranı). Hatalı yazılmamışsa A/V girişi bulunmuyor sadece benim önemli gördüğüm ama o da 3-5 tl lik A/V to scart aparatı ile çözülür. Genel olarak 32" vestel lcd lerde gördüğüm zayıf nokta ise 6 ms lik tepkime süresi. Bir de tüm 32" vestel lcd lerin 50 hz olduğunu gördüm. Ancak dediğim gibi tv yi canlı olarak da görmekte fayda var.

Kampanyanın avantajı konusuna gelince:
    Dsmart'ın sitesinde LCD almadan izleyecek olsak ne kadar öderiz diye baktım. Uydu cihazı kiralama + aile paketi + hd paket toplam 44 tl tutuyor. Yani digitürkten alışık olduğumuz gibi uydu cihazını kiralayıp hd yayın veren aile paketini izlemek aylık 44 tl (digitürkte standart yayınlı ekonomik paket 23 tl ve aile paketi 41 tl). Eğer bu yayın paketini izleyecek olursam ve bir de 32" LCD yi de alırsam 15 tl fark veriyorum ki bu da 25 ayda 375 tl yapıyor. 1 aydır mutfağa koymak için ucuz ve özelliği olmayan bir 32" lcd arıyorum ve bulduğum en ucuz fiyat 700 tl olmuştu, ki o da adı markası belli olmayan bir üründü ve hd özelliği yoktu. Abonelikli bir yayın paketi almayı düşünmüyordum ama sırf bu araştırmamda çıkan sonuçlar nedeni ile kampanyanın çok cazip olduğunu ve de çok tutacağını düşünüyorum.

Kendimi ikna etmenin bir başka yolunu da şu hesapla buldum
    Bilinen marka 32" bir lcd 800-1000 tl arasında. Ben 800TL ye LCD bulduğumu varsayıyorum (ki yok,varsa bilgilendirirseniz sevinirim, planlarımı değiştiririm hemen,ne de olsa maliyet hesabı önemli), bu durumda kampanyaya 24 ayda 1475 tl verir isem bunun 675 tl sini 2 yıllık HD yayını olan bir paket izlemeye vermiş olacağım (bu da aylık 28 tl ye tekabül eder).

Ayrıca bu kampanyaya dahil olanlardan aktivasyon ücreti denilen ücret te alınmıyor bu da bir avantaj.

Bu araştırmayı 32" ve HD aile paketini baz alarak yaptım. TV yi de bugün nasip olursa bir bayiden görmeye gideceğim. İzlenimleri yine paylaşmaya çalışırım. Ayrıca fikirlerimin doğru olduğunu savunmuyorum, şayet mantıkta bir hata varsa paylaşınız ki hem ben hem de okuyan diğerleri yanılgıdan kurtulsun.

hocam söyledikleriniz bana da çok mantıklı geldi.bende hesaplamıştım gerç.ekten çok uyguna geliyor.ki vestel lcdler bildiğim kadarıtyla 3 yıl garantili.gidip incelerseniz ve izlenimlerinizi payklaşırsanız çok sevinirim.
    saygılarımla

• arkadaşlar ben 32 inç + aile hd paketini aldım. başvurudan 24 saat sonra kargoyla tv ve hd smart geldi hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korean -- 1 Ekim 2010; 10:32:30 >
  • ses var görüntü yok...

foto please
  • arkadaşlar sanırım paket olarak maksi paket + hd paket birlikte geliyor. D-smart'ın erotik kanallar hariç + sinema tv aile hariç tüm kanalları açık oluyor böylece. üstelik kanald hd star hd gibi yerli hd kanallar da açık. bence kanal anlamında müthiş zengin bir paket alınmış oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am loving my teacher

arkadaşlar ben 32 inç + aile hd paketini aldım. başvurudan 24 saat sonra kargoyla tv ve hd smart geldi hemen

hocam televizyon nasıl özellikleri görüntü kalitesi felam resimleri bilgileri ve özellikleri nasıl
    teşekkürler
    saygılarımla
  • Linkini verdiğiniz sharp lcd, diğer lcd lere göre F/P açısından uygunmu bilemiyorum ama konu başlığına göre değerlendirildiğinde uygun görünmüyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: tanerer

alternatif olur mu...
    http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=15767341&shopCategoryId=14962&shopCode=39400280
  • quote:

Orijinalden alıntı: avantajliurunler

quote:

arkadaşlar ben 32 inç + aile hd paketini aldım. başvurudan 24 saat sonra kargoyla tv ve hd smart geldi hemen

hocam televizyon nasıl özellikleri görüntü kalitesi felam resimleri bilgileri ve özellikleri nasıl
    teşekkürler
    saygılarımla

tv başka yere gidecek açıkcası onun için kutusunda duruyor daha. hd smartı kurdum ben başka bir tv ye onu kullanıyorum.

vestel tv ise yarına falan kurulur ss ler ancak 2 3 güne
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerer

alternatif olur mu...
    http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=15767341&shopCategoryId=14962&shopCode=39400280

bursalı hemşehrim.güzel link ancak hep eski model tvler var.yani samsung b serisi philips 5 serrisinin ilk modelleri vs.
    saygılarımla.
  • Evet detaylı bir değerlendirme kullanan biri olarak çok faydalı olur. Yani:
    LCD hakkında ne düşünüyordunuz, diğer vestel yada başka marka lcd karşılaştımasına göre tabiki.
    Ayrıca dsmart HD yayınları hakkında ne düşünüyosunuz. Bunda şunları baz alırsanız seviniriz:
    - kullananlar ilk yıllarda altyazı ve dual ses (ing/türkçe) sorunundan bahsediyorlardı, var mıdır böyle birşey.
    - Hangi marka uydu alıcı geldi
    - Kanal geçişleri nasıl
    Tşkler

quote:

Orijinalden alıntı: avantajliurunler

quote:

teşekkürler
    saygılarımla

• ok
    araştırmaya devam...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.