Şimdi Ara

D-Smart Maksi Paket & Formula 1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Formula 1 in yayın haklarını almasıyla d-smart almaya karar verdim. yaklaşık 8-10 kere arayarak ancak net bilgiler edinebildim çünkü d-smart müşteri hizmetlerindeki arkadaşlar bir çok bilgiye ya bilgileri olmadığından ve ya paylaşamayız dediklerinden dolayı bu kadar aramam gerekti.

Formula 1 i izlemem için Maxi pakete sahip olmam gerekiyor, bu pektin fiyatı 35 tl 24 ay sözleşmeli hd uydu alıcısını kiralıyorlar 24 ayın sonunda uydu alıcı benım olmuyor d-smart kullanmaya devam etmez ısem uydu alıcıyı gerı alıyorlar. ve sözleşme olayı benı dusundurdu, daha önce ttnet de sözleşmem olduğundan kullanmadığım halde kapatamadım.

Bende şöyle bir hesap yaptım;

Benim Hesabım:

HD Uydu Alıcı: 200 TL
    D-smart CI Modül + 1 Yıl Aile Paketi : 199 TL
    Maxi Pakete Geçiş Farkı : 74 TL

Uyudu alıcıya Sahip oluyorum
    1 Yıl sonra tüm donanım bana ait olduğundan düşük bir fiyat ile izleyeceğim.
    Ve en önemlisi sözleşmem olmayacak istediğim an kapayacağım.
    Aktivasyon ücreti yok.

12 aya böldüğümde aylık

39,4 tl

yani 4,4 tl gibi bir farka tüm donanıma sahip olup sözleşme yapmadan 12 ay sonunda buna mukabil düşük fiyat veya yine yıllık satın alma şeklinde izleyeceğim

D-smart Usulu Hesap:

Uydu alıcıya kira alıyor ve 24 ay sonunda sızın olmuyor
    24 aylık sözleşmeniz var eğer kapatırsanız indirimli aldığınız paket farkı vs öduyorsunuz.
    aktivasyon ücretli

35 tl

Böyle bir hesap yaptım şahsen sözleşme çilesi çektikten sonra ve donanımların bana ait olmasını istemem bunu mantıklı kıldı.

• Yaptigin hesap mantikli.
    Bende mini hd uydu var maalesef.Tv de cl girisi mevcut ama cam modul uyumlu olurmu bilemiyorum.
    Bende formula1'i izlemek icin dsmarta gecmeyi dusunuyorum.
    Benim dusuncemde ttnet'i kapattirip yerine dsmart+internet almak.
    Suan ki internetime 6gb kotali 40 tl oduyorum.Eger ttnet'i kapattirirsam 4 gb kotali internet+maxi paket 48 tl yani arada 8 tl fark var.
  • ben gecen sene pesın odeme yaptım 350 lıraya maxı paketle goldmaster cıhazımı beraber aldım,1 sene sonra bugun bırdenbıre yayını kestıler ama ben gecen haftadan maıl atmıstım d smartım suresı bugunlerde bıtecek uzatma taklıfınız varmı dıye neyse eger paketınız bıterse yanı 1 senelık almıssanız bıttıgı gun yayınınızı kapatıyorlar actırmak ıcın kartınızla bırlıkte bayılıge gıdeceksınız bundan kastım sıfresız kanalları ızlemek ıcın neyse yaklasık 7 dakıka sonra ancak must. temsılcısıne ulastım tus basmaktan bıkmıstım tamda acıdı operator halıme herhalde,bı suru reklam dınletıyorlar neyse sorunumu anlattım sunu sunu yap dedı 3 dakıka da oyle gectı en sonunda ben aksamkı macları da gozonune alarak ne kadar 1 senelık maxı paket dedım normalde 350 lıra dedı ama sıze ozel ındırımlı aylık 16 lıra taksıtlı 12 ay taahhutlu alabılırsınız dedı pesın nasıl alırım dedıgımde ancak bayılıkten dedı bende bu teklıflerı cazıp geldı nolur olmaz bayılık fazla para ceker dıyerekten kabul ettım hemen acıldı,yanı 1 sene daha sd d smartdayım zaten formula yarıslarını da ızlıyorum benım ıcın ıyı oldu yoksa 250 lırayı gozden cıkarmıstım nısan 2. haftası ılk fatura duzenlenır dedı bakalım fatura bı gelsın gorucez sonucu :)

• Formula 1 için bile olsa kendini yakma ve D-Smart'a bulaşma...
  • quote:

Yaptigin hesap mantikli.
    Bende mini hd uydu var maalesef.Tv de cl girisi mevcut ama cam modul uyumlu olurmu bilemiyorum.
    Bende formula1'i izlemek icin dsmarta gecmeyi dusunuyorum.
    Benim dusuncemde ttnet'i kapattirip yerine dsmart+internet almak.
    Suan ki internetime 6gb kotali 40 tl oduyorum.Eger ttnet'i kapattirirsam 4 gb kotali internet+maxi paket 48 tl yani arada 8 tl fark var.

Evet internetli olan paketleri daha iyiye geliyor. birde üstüne d-smart sahibi oluyorsun.

quote:

ben gecen sene pesın odeme yaptım 350 lıraya maxı paketle goldmaster cıhazımı beraber aldım,1 sene sonra bugun bırdenbıre yayını kestıler ama ben gecen haftadan maıl atmıstım d smartım suresı bugunlerde bıtecek uzatma taklıfınız varmı dıye neyse eger paketınız bıterse yanı 1 senelık almıssanız bıttıgı gun yayınınızı kapatıyorlar actırmak ıcın kartınızla bırlıkte bayılıge gıdeceksınız bundan kastım sıfresız kanalları ızlemek ıcın neyse yaklasık 7 dakıka sonra ancak must. temsılcısıne ulastım tus basmaktan bıkmıstım tamda acıdı operator halıme herhalde,bı suru reklam dınletıyorlar neyse sorunumu anlattım sunu sunu yap dedı 3 dakıka da oyle gectı en sonunda ben aksamkı macları da gozonune alarak ne kadar 1 senelık maxı paket dedım normalde 350 lıra dedı ama sıze ozel ındırımlı aylık 16 lıra taksıtlı 12 ay taahhutlu alabılırsınız dedı pesın nasıl alırım dedıgımde ancak bayılıkten dedı bende bu teklıflerı cazıp geldı nolur olmaz bayılık fazla para ceker dıyerekten kabul ettım hemen acıldı,yanı 1 sene daha sd d smartdayım zaten formula yarıslarını da ızlıyorum benım ıcın ıyı oldu yoksa 250 lırayı gozden cıkarmıstım nısan 2. haftası ılk fatura duzenlenır dedı bakalım fatura bı gelsın gorucez sonucu :)

müşteri hizmetleri zaten tam bir karmaşa ve eziyet 2 hafta boyunca tüm görüşmelerinde sıkıntı çekermı insan, çekiyor malesef . bilmedikleri bir şeye olmuyor dıyorlar. az daha eğlence paketini dondurup maksı paket satıyordu bana kullanıcı bide diyokı madem siz öğrencısınız b güzellik yapaım yükseltiliyormu dıye bakalım paketınız :) .

quote:

Formula 1 için bile olsa kendini yakma ve D-Smart'a bulaşma...

Malesef ustam istemedım bulaşmak ama seve seve durumu oldu artık bu yıl gorcegız çilesini çekeceğiz.

• alma kardeşim SAKIN ALMA! ben sana nasıl beleşe F1 izlersin anlatıcam tamammı sen yeterki bu sevdadan vazgeç. önce bana hangi recever ı kullanıyorsun onu söyle ben sana gerekli ayrıntıları anlatıcam. heleki bir F1 için sakın. okadar para cebine kalıcak ve çok güzel bir azeri kanalından bedava izliyceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

alma kardeşim SAKIN ALMA! ben sana nasıl beleşe F1 izlersin anlatıcam tamammı sen yeterki bu sevdadan vazgeç. önce bana hangi recever ı kullanıyorsun onu söyle ben sana gerekli ayrıntıları anlatıcam. heleki bir F1 için sakın. okadar para cebine kalıcak ve çok güzel bir azeri kanalından bedava izliyceksin

Hocam vallahi senin yazdiklarini gordukce artik gulesim geliyor.
    Beles ne verseler alacaksin yavhu

Sakin yanlis anlama yazdigimi fakat takip ediyorum seni surekli bi d-smart dusmanligi.
    Yok batma esigideymis falan filan.
    Nerden cikariyorsunuz bunlari nedir sizin d-smartla derdiniz yazinda ogrenelim.
    Taktiniz azeri kanallari beles izlemeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-Smart Ek Paket Saçmalığı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan O'reily'

quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

alma kardeşim SAKIN ALMA! ben sana nasıl beleşe F1 izlersin anlatıcam tamammı sen yeterki bu sevdadan vazgeç. önce bana hangi recever ı kullanıyorsun onu söyle ben sana gerekli ayrıntıları anlatıcam. heleki bir F1 için sakın. okadar para cebine kalıcak ve çok güzel bir azeri kanalından bedava izliyceksin

Hocam vallahi senin yazdiklarini gordukce artik gulesim geliyor.
    Beles ne verseler alacaksin yavhu

Sakin yanlis anlama yazdigimi fakat takip ediyorum seni surekli bi d-smart dusmanligi.
    Yok batma esigideymis falan filan.
    Nerden cikariyorsunuz bunlari nedir sizin d-smartla derdiniz yazinda ogrenelim.
    Taktiniz azeri kanallari beles izlemeye

gül kardeş bişey dediğimiz yok ben sadece millete doğruyu gösteriyorum hepsi bu. eminim benim yorumumun altına o yazıyıda gülerek koydun ama cevabımı uzunca verdim zaten

bak kardeş devir para devri. bu platformlar milletten nekadar alırlarsa yanlarına kalacağını biliyor.ki bunu ttnetin fiyatlarından tut platform yayınlarının yalanlarına kadar görebiliriz. d-smart ilk çıktığında reklamını izleyen adamım ben. ve daha türksattki ilk kanallarınınıda. ozaman dedikleri şuydu '' aylık ödeme yok fatura yok dert yok sıkıntı yok herşey bedava'' ne oldu peki şimdi? şahanlı reklamlarıydı açıklama yapmadan sinsice getirilen aylık paralı sistemdi derkeen olay gene eski sisteme dönüverdi. müşteri hiz. desen bekletir, kutular desen bozuk çıkar , kumandalar çalışmaz, güncelleme yapmaz. ki benim iki akrabam kullanıyor ne şanski ikiside aynı sorunu yaşıyor ki iptal edilmek istendiğinde çıkartılan sorunları buraya yazsam sığmaz bile. adam bulmuş yolunacak kazı neden bıraksınki? tabi daha bunun öncesinde sansui free tv durumuda var. onun belkide ne olduğunu bilmezsin ama ben ilk çıktığı gün biliyorum '' sansui free tv bedava digital tv keyfi!'' adında yapılan reklamları. sonra noldu meğer bizimkiler gitmişlerde digitürkün uydusundan yayınları alıp bedava izletmişler sonra davalar açıldı felan. yani aydın doğan bey işinin okadar zekisiki işte benim dediğim beleşlik durumu nasılsa onun içinde para durumu aynen böyle kardeş. nerden kazıklarım milleti nerden para kazanırım sahtecilikle onun peşinde. şuan d-smart kullananların çoğu bin pişman zaten ama iptal ettiremiyorlar işte. dediğim gibi şu başbakanın dediği avrupaya gitmeme durumu olsun bak ozaman batmak nasıl oluyor izle bakalım. ki adamların elinden starda gitti zaten şampiyonlar liginde türk takımlarını zaten bedava izliyoruz. onlarda elenince avrupadan veya euroligden adam neyin reklamını yapıcak? shaktar donest werder bremen finalininmi? bu işler planlı programlı işler anladınmı. ki benim gazerim sadece d-smarta da değil diğer platformlara karşıda böyleyim ama d-smartın olan büyük garezimin en büyük nedeni aydın doğandır.

bak bu akşam mis gibi manchester united ın maçı var onu izleyeceğim büyük bir keyifle şu arkadaşta okusun mesajımıda en azından bir kişi bir kişidir.

• hangi azer kanalıymıiş aceba söyleyebilirmisiniz rica etsem ?
  • adamın derdi Aydın Doğan olmuş :))) modüllü d-smart abonesiyim ve oldukça memnunum.Hepsiburada sitesinden onlarca alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım.Aydın Doğan'ın suçu ihlas,kombasan,yimpaş,jetpa gibi milleti dolandırmamak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend71

hangi azer kanalıymıiş aceba söyleyebilirmisiniz rica etsem ?

IDMAN tv :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: icmimar2564

quote:

tşkler şifresiz flan veriyomu dimi haberim yoktu bundan cok güzel oldu boşuna şimdi d-smart almaya gerek yok :D
  • quote:

quote:

quote:

tşkler şifresiz flan veriyomu dimi haberim yoktu bundan cok güzel oldu boşuna şimdi d-smart almaya gerek yok :D

bildiğim kadari ile biss şifresi var, internette bulabılırsın bissi. birisi kanala mail atmış kanal bile yollamış dıyor. :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bildiğim kadari ile biss şifresi var, internette bulabılırsın bissi. birisi kanala mail atmış kanal bile yollamış dıyor. :)

ya bendede o sıkıntı var işte ya günlerce uğraşıyom ne kadar biss denediysem olmadı bi türlü next minix uydu alıcısı kullanıyom ne kadar biss denediysem acılmadı bi türlü kafayı yedirtcek bu idman sonucta bana :)

• quote:

Formula 1 in yayın haklarını almasıyla d-smart almaya karar verdim. yaklaşık 8-10 kere arayarak ancak net bilgiler edinebildim çünkü d-smart müşteri hizmetlerindeki arkadaşlar bir çok bilgiye ya bilgileri olmadığından ve ya paylaşamayız dediklerinden dolayı bu kadar aramam gerekti.

Formula 1 i izlemem için Maxi pakete sahip olmam gerekiyor, bu pektin fiyatı 35 tl 24 ay sözleşmeli hd uydu alıcısını kiralıyorlar 24 ayın sonunda uydu alıcı benım olmuyor d-smart kullanmaya devam etmez ısem uydu alıcıyı gerı alıyorlar. ve sözleşme olayı benı dusundurdu, daha önce ttnet de sözleşmem olduğundan kullanmadığım halde kapatamadım.

Bende şöyle bir hesap yaptım;

Benim Hesabım:

HD Uydu Alıcı: 200 TL
    D-smart CI Modül + 1 Yıl Aile Paketi : 199 TL
    Maxi Pakete Geçiş Farkı : 74 TL

Uyudu alıcıya Sahip oluyorum
    1 Yıl sonra tüm donanım bana ait olduğundan düşük bir fiyat ile izleyeceğim.
    Ve en önemlisi sözleşmem olmayacak istediğim an kapayacağım.
    Aktivasyon ücreti yok.

12 aya böldüğümde aylık

39,4 tl

yani 4,4 tl gibi bir farka tüm donanıma sahip olup sözleşme yapmadan 12 ay sonunda buna mukabil düşük fiyat veya yine yıllık satın alma şeklinde izleyeceğim

D-smart Usulu Hesap:

Uydu alıcıya kira alıyor ve 24 ay sonunda sızın olmuyor
    24 aylık sözleşmeniz var eğer kapatırsanız indirimli aldığınız paket farkı vs öduyorsunuz.
    aktivasyon ücretli

35 tl

Böyle bir hesap yaptım şahsen sözleşme çilesi çektikten sonra ve donanımların bana ait olmasını istemem bunu mantıklı kıldı.

Sadece 1 yıllık D-Smart Modül ve Kart Alarak d-smartı izlemek için nasıl bir uydu alıcı almalıyım. Bu cı,cıs vs lerden anlamıyorum da

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

adamın derdi Aydın Doğan olmuş :))) modüllü d-smart abonesiyim ve oldukça memnunum.Hepsiburada sitesinden onlarca alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım.Aydın Doğan'ın suçu ihlas,kombasan,yimpaş,jetpa gibi milleti dolandırmamak.

Dediklerine aynen katılıyorum.Ne yazık ki hala saydığın şirketlerin benzerleri milleti soymaya devam ediyor.Bu millet ne zaman uyanacak acaba.Hic umudum yok aslında ama neyse....ben dsmart uyesiyim ve su ana kadar hic bir sorunla karsı karşıya gelmedim.Dsmart Servisi'ne NBA olsun,UEFA champions league olsun,cok onemli adımlar attı.
  • quote:

ya bendede o sıkıntı var işte ya günlerce uğraşıyom ne kadar biss denediysem olmadı bi türlü next minix uydu alıcısı kullanıyom ne kadar biss denediysem acılmadı bi türlü kafayı yedirtcek bu idman sonucta bana :)
    3

Valla hocam pc de olsa yardımcı olayım bakayım dıyecegım ama uydu alıcıdakı bıss olaylarından anlamıyorum.

quote:

Sadece 1 yıllık D-Smart Modül ve Kart Alarak d-smartı izlemek için nasıl bir uydu alıcı almalıyım. Bu cı,cıs vs lerden anlamıyorum da

Modül girişli herhangi bir uydu alıcı olur. her markanın var . sitedeki arkadaşların tavsıyesıne göre hiremco ve baff ideal tercih olabilir.
    D-Smart içinde aile paketi alabılırsın Tekno-sa dan.

• Teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.