Şimdi Ara

D-SMART MODÜL KULLANICILARI KULÜBÜ [DMK] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.577
Cevap
56
Favori
191.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi ekledim modulu daha ekonomıye geldı hesapladım bır kac yere daha bakıp nıhai kararı verıcem sıte guvenılır dıyorsunuz o yuzden oklar bu sıteye dogru kaydı sırf sız soyledınız dıye arkadaslar yoksa sıte tasarımı ve yardım acısından sıkıntılı sıte gıbı gozukuyor :D
    Cı+ farkları neler pekı Cı'dan detaylı bır cvp yazar mısınız lutfen ???

Ayrıca not olarak benım anlamadıgım 2 senelık 1000 tl yazıyor bu kart ıcın 1 senelık 260 tl fıyat bu bıraz da kafa karıstırdı. D smartın sıtesı tamamen karısık zaten bırazda kafa karıstıırıyor... bugun d smart yetkılısı ıle gorustum telefon uzerınden 25 mb fıber artı bu paketlere 71 tl verdı 24 ay taahhutlu olarak...
  • D smart faiş fiyatlarla sattığından kimse modülü ilk alırken d smarttan almıyor. CI+ ve CI arasındaki farkı kullanan arkadaşların açıklaması daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: v3nom

Şimdi ekledim modulu daha ekonomıye geldı hesapladım bır kac yere daha bakıp nıhai kararı verıcem sıte guvenılır dıyorsunuz o yuzden oklar bu sıteye dogru kaydı sırf sız soyledınız dıye arkadaslar yoksa sıte tasarımı ve yardım acısından sıkıntılı sıte gıbı gozukuyor :D

Ayrıca not olarak benım anlamadıgım 2 senelık 1000 tl yazıyor bu kart ıcın 1 senelık 260 tl fıyat bu bıraz da kafa karıstırdı. D smartın sıtesı tamamen karısık zaten bırazda kafa karıstıırıyor... bugun d smart yetkılısı ıle gorustum telefon uzerınden 25 mb fıber artı bu paketlere 71 tl verdı 24 ay taahhutlu olarak...

aslında daha öncede yapmıştık fark anlatımını... birincisi Avrupa ligi maçlarında şifre çözmesi...ikincisi cı modülün sorunlu çalıştığı bir çok modelde cı+ ın sorunsuz çalışması...bizim için bu kadar ama
    asıl önemli artıları yayıncı için ..onların bize artısı yok onlarıda yazmıştım sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: longingxm

quote:

Şimdi ekledim modulu daha ekonomıye geldı hesapladım bır kac yere daha bakıp nıhai kararı verıcem sıte guvenılır dıyorsunuz o yuzden oklar bu sıteye dogru kaydı sırf sız soyledınız dıye arkadaslar yoksa sıte tasarımı ve yardım acısından sıkıntılı sıte gıbı gozukuyor :D

aslında daha öncede yapmıştık fark anlatımını... birincisi Avrupa ligi maçlarında şifre çözmesi...ikincisi cı modülün sorunlu çalıştığı bir çok modelde cı+ ın sorunsuz çalışması...bizim için bu kadar ama
    asıl önemli artıları yayıncı için ..onların bize artısı yok onlarıda yazmıştım sanırım

şimdilik İngilizcesi ama Türkçeye çeviririm müsait olursam

CI and CI +
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    What is CI?

Common Interface (CI) is an interface to devices such as DVB-on satellite and cable receivers. Each DVB device can be explained by the narrow slit of the CI interface with a so-called Conditional Access Module (CAM) equipped, prepared which encrypted television programs. Intrudes with a smart card that the spectator into the module, the permission of the viewer is shown that he can contemplate the appropriate program. Thus, the decryption of the programs will be activated.

What is the difference between CI and CI +?

CI decrypts the signal, there is for further processing in an unencrypted form on to the receiver. The receiver has a hard drive, the signals will be recorded as text, and copied.

CI + works with a return encryption, so that the signal is encrypted prior to the screen.

What are the advantages CI +?

For the end user / audience are no apparent advantages.

Which brings disadvantages CI +?

- Commercials in recordings should not be able to fast forward to skip /

- Sender can record programs at will prevent all of

- Playback of video footage of limited duration (6-61 days)

- Time shifting can be prevented or limited (eg only 60 minutes after end of mission)

- TV coverage can be bound by a code to the DVB-device

- Recorded programs can be provided with a flag so that the recordings are from the television after a certain time automatically deleted

- It can be done to define whether and in what resolution the video output via the analog output is

- Programs can be provided with a copy

- The introduction of the CI + require private television fees

- Price increase (receiver & CAM) due to higher demands on hardware and licensing costs

• Cevap için teşekkürler çok iyi bir açıklama olmuş özellik bakımından gayet başarılı bir modül... Lg 640s smart tv sahibiyim. Peki bu siteden aldıktan sonra bana sadece kartı yuvaya sokup kanalları açmakmı kalıyor başka bir şey yapacak mıyım? (kanal değiştirme,tekrar taratma, uydu silme vb...)
  • quote:

Cevap için teşekkürler çok iyi bir açıklama olmuş özellik bakımından gayet başarılı bir modül... Lg 640s smart tv sahibiyim. Peki bu siteden aldıktan sonra bana sadece kartı yuvaya sokup kanalları açmakmı kalıyor başka bir şey yapacak mıyım? (kanal değiştirme,tekrar taratma, uydu silme vb...)

Takıp izliyorsun(tabi müşteri hizmetlerini arayıp aktivasyon yaptırıyorsun).Yalnız yazın dsmart bayisinden 2 yıllık modüllü üyeliği 250 tl'ye almıştım.O zaman dizi paketi olarak geçiyordu,üyeliğimi otomatik olarak sinema-dizi paketine yükseltmişler.Dsmart'tan fiyatına baktım 800tl'ye yükselmiş.Almamdaki tek sebep fiyatının uygun olmasıydı. Paketi kullanan biri olarak kesinlikle 800tl'yi haketmiyor. 3-5 tane sinema kanalı ekleyip fiyatı 550 tl yükseltmişler. Önceki sayfalarda yer alan diğer sitelerin ürünlerine baktım,1 yıl 250tl. Tamam Dsmart'ın kendi sitesine göre daha uygun ama 5-6 ay öncesiyle kıyaslarsanız,o paraya 2 yıl izleniyordu. Eskiden 2 yıllık modül gerçekten avantajlıydı.Önceden de 2 yıllık modülüm vardı,süresi bitince aylık 16 tl almaya başladılar(2 yıllık 768 tl oluyor).İptal ettirdim,2 ay sonra tekrar 2 yıllık modülü 250tl'ye aldım. Dsmart'ın aklından ne geçirdide fiyatlarını bu kadar yükseltti anlamak zor.Acaba 800tl verip alan varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanri12 -- 24 Mart 2015; 20:52:08 >

• sanri12 kullanıcısına yanıt
    Ocak ortasında bende almayı düşünüyordum biraz araştırma yaptıktan sonra 2014 yılında benim şuan 1 yıllığına alacağım fiyatı 2 senelik verdiklerini gördüm.Bende bu yüzden vazgeçtim d smart modül almaktan. Bekliyorum belki daha uygun fiyata bulurum diye görünen o ki çok zor o fiyatları görmek.
  • Taylesoff kullanıcısına yanıt
    N11 gibi sitelerden baksanız daha uygun fiyatlara modül bulunabiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 4 yıllık cihazlı kullanımdan sonra 2014 yılı temmuz ayında modülü üyelik aldım. O zaman aldığımda CI modül yetişkin hariç full paket 329 TL idi.

Şu anda da Gigablue 800HD Plus SE model uydu alıcısıyla sorunsuz kullanıyorum. Enigma 2 işletim sistemiyle modül gayet iyi oluyor ve kanal sıralamasını bilgisayardan rahatlıkla yapıp cihaza yollayabiliyorum. CI+ modüle benim için gerek yok, zaten uydu alıcım biss şifreleri çözüyor.

Benim de 1 yılım bittiğinde arandığımda kesinlikle 14-15 TL Fiyat vermeyene kadar aboneliği uzatmayacam. İşlerine nasıl gelirse. Server aboneliğim beleş var nede olsa. Her türlü kanal açık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gefe16 kullanıcısına yanıt
    Şubattan beri takip ediyorum ama 2014 deki fiyatlara göre çok zor bulunur.
  • teknosalardaki 2 senelik 250tl satılan dizi paketli modüller açtırınca sinema paketi olarak aktive ediliyor .
    forumda konusu var.gören olmadı sanırım
    ama ci+ değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 25 Mart 2015; 0:17:56 >
  • quote:

Cevap için teşekkürler çok iyi bir açıklama olmuş özellik bakımından gayet başarılı bir modül... Lg 640s smart tv sahibiyim. Peki bu siteden aldıktan sonra bana sadece kartı yuvaya sokup kanalları açmakmı kalıyor başka bir şey yapacak mıyım? (kanal değiştirme,tekrar taratma, uydu silme vb...)

d smart müşteri hizmetlerini arıcaksın...aktivasyon yapacaklar...ücretsiz...sonra..tv fişten çekip 5 dk bekliceksin.....sonrada izliceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanri12

quote:

Takıp izliyorsun(tabi müşteri hizmetlerini arayıp aktivasyon yaptırıyorsun).Yalnız yazın dsmart bayisinden 2 yıllık modüllü üyeliği 250 tl'ye almıştım.O zaman dizi paketi olarak geçiyordu,üyeliğimi otomatik olarak sinema-dizi paketine yükseltmişler.Dsmart'tan fiyatına baktım 800tl'ye yükselmiş.Almamdaki tek sebep fiyatının uygun olmasıydı. Paketi kullanan biri olarak kesinlikle 800tl'yi haketmiyor. 3-5 tane sinema kanalı ekleyip fiyatı 550 tl yükseltmişler. Önceki sayfalarda yer alan diğer sitelerin ürünlerine baktım,1 yıl 250tl. Tamam Dsmart'ın kendi sitesine göre daha uygun ama 5-6 ay öncesiyle kıyaslarsanız,o paraya 2 yıl izleniyordu. Eskiden 2 yıllık modül gerçekten avantajlıydı.Önceden de 2 yıllık modülüm vardı,süresi bitince aylık 16 tl almaya başladılar(2 yıllık 768 tl oluyor).İptal ettirdim,2 ay sonra tekrar 2 yıllık modülü 250tl'ye aldım. Dsmart'ın aklından ne geçirdide fiyatlarını bu kadar yükseltti anlamak zor.Acaba 800tl verip alan varmıdır?

d smart belgesele yöneldi....spor paketi boşalınca mecbur kaldılar...dizi ve sinema kanalları normal( aldıkları parayı hak etmiyolar arada 3 boyut film oluyodu o da yok)
    sadece ve sadece belgesel

• Merhaba, 7 aydır dsmart cam modül kullanıyorum. Temmuz 2015 te bimeks ten aldım. Son 1-2 aya kadar istikrarlı bir şekilde kullandım.

1-2 aydır yayınlar günlük olarak gidip geliyor. dün akşam gittyse, bu sabah yayın geri geliyor gibi. Ekranda sinyal zayıf veya yok ibresi çıkıyor. Sorunun herhangi bir mantığı yok.en azından ben bulamadım.

kart yuvası sağlam. tak çıkart yapıyorum.
    dsmarttan sinyal yenilemesi yaptırıyorum. sorun yok.
    çatıya çıkıyorum anten sağlam.

2-3 gün sorunsuz iyi gitse. illaki bir gün yayın gidiyor. yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngallagher -- 25 Mart 2015; 11:12:27 >
  • Sinyal seviyesinde değişiklikler oluyor mu acaba ? Takip ettiniz mi ?
  • Arkadaşlar bu modül nedir bilmiyorum ben açıklarmısınız.

Ilk D smart üyesiyim evde 2 tane var 2.sini 2 sene önce Samsung hd tv aldım onunla beraber dsmart hd recever aldım kullanıyorum bu modül ne işe yarar söylermisiniz erotik kanallar hariç hepsi açık kullanıyorum aylık 20 tl veriyorum

• Sinyal gücünü görebileceğim bir yer var mı? bilmiyorum. Samsung UE-55H6500 tv nin arkasında cam modül kullanıyorum.
  • Çatıya çıkıyorum anten sağlam dediniz ya ben ölçüm falan yapıyorsunuz sandım.Samsung televizyonlarla ilgili bilgim yok ama çanakta dönem meydana geldiyse hava şartlarından ötürü kanallarda sinyal problemi yaşanıyor olabilir.Televizyonunuzdan sinyalleri kontrol edebileceğiniz bölümü araştırın.Bu şekilde bir sorun yaşıyorsanız ayar yaptırmanız gerekecek mecburen.
  • Hocam bu şekilde televizyonunuzun dahili uydu alıcısıyla entegre çalışan bir cihaz.Size avantajı, peşin olarak senelik alıp fatura ve taahhüt derdinden kurtulmanız ve uydu reciverı aradan çıkartıp tek kumandayla dsmartın kanallarını izleyebilmeniz.Fiyat olarak eski mesajları incelerseniz satılan yerlerin linklerini ve fiyatlarını bulabilirsiniz.
  • Ödeme Şekli bende otomatik talimat verdim sıkıntı degil.şimdi aradım D smart müşteri hizmetlerini baya pahalıya geliyor o şekil ben bu şekil aylık 20 tl veriyorum mantıklı gelmedi bilginiz için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.