Şimdi Ara

D-SMART MODÜL KULLANICILARI KULÜBÜ [DMK] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.577
Cevap
56
Favori
191.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dsmart modülümü satıyorum 4 ağustosa kadar sinema paketi var içerisinde
    dükkanımdan bakabilirsiniz detaylara
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatay_26

Peki atlanta hd box tan memnun musunuz? D smart receiver ile hiç karşılaştırdınız mı görüntü kalitesi olarak? Arada fark var mı?

Atlanta HD Box'ı başka bir receiver kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum. Atlanta'yı bundan 5-6 sene önce server paylaşımı için almıştım. Şimdi sadece odanın birindeki televizyonda hd uydu alıcı olarak kullanıyorum. Evde ki diğer televizyonlar modülle uyumlu. Yeri geliyor modülü salona veya oturma odasında kullanabiliyorum.
  • Lütfen satış için ayrı ilan açınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 senedir Modül üyesiyim D smart 4A uydusuna geçtikten sonra Sinema HD kanalların hiçbirini açamaz oldum bunun sorunu acaba Modül mü ?

Full paketim bulunmakta ama kullanamıyorum
  • Kanal taraması yaptınız mı tekrar ? Sinyal seviyesi nedir ? Modülle alakalı olacağını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

Kanal taraması yaptınız mı tekrar ? Sinyal seviyesi nedir ? Modülle alakalı olacağını sanmam.

10970 V 30000 5/6 bu frekanstaki hiçbir yayını açamıyorum. kanal araması yaptım. Türksat 4A ya geçtiğimiz ayda açılıyordu sorun yoktu. 2 - 3 hafta sonra komple gitti o gündür açamıyorum. Modül C+ degil ondan mı acaba ?

Moviesmart Platin HD
    Moviesmart Platin 2 HD
    Dizismart Platin HD
    Moviesmart Fest HD
    Dizismart Premium HD
    Discovery Science HD
    Moviesmart Action HD
    Moviesmart Gold HD
    Smart Spor 2 HD
    Maxsmart Premium HD
    Moviesmart Premium HD
    MovieSmart Premium 2 HD
    Smart Spor HD
    TRT Spor HD
  • Kanallarda sinyal var ve şifreli kanal problemi yaşıyorsanız dahili uydu alıcıyla kullanıp sinyal yenilemeniz sorunu çözebilir.Bende bu sorundan çok rahatsız oldum CI oluşundan dolayı.Harici uydu alıcısıyla kullanıyorum mecburen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

Kanallarda sinyal var ve şifreli kanal problemi yaşıyorsanız dahili uydu alıcıyla kullanıp sinyal yenilemeniz sorunu çözebilir.Bende bu sorundan çok rahatsız oldum CI oluşundan dolayı.Harici uydu alıcısıyla kullanıyorum mecburen.

Atlanta Hd box ile kullanıyorum zaten hocam resimleride atayımda sinyal almıyor hiç

D-SMART MODÜL KULLANICILARI KULÜBÜ [DMK]

D-SMART MODÜL KULLANICILARI KULÜBÜ [DMK]

• Hocam kanalları kaydedip sıfırlama yaptınız mı acaba ? Tpleri tekrar taratmayı.Sizin sorununuz modülle alakalı değil.Uyduda oynama meydana gelmiş olabilir.Eğer fabrika ayarlarına dönüp tekrar sinyal alamıyorsanız muhtemelen böyle bir sorundur.Merkezi ise kullandığınız çanak komşulardan kullanan varsa sorabilirsiniz.
  • Fabrika ayarlarına getirdim Tpleri yeniledim. Ama çanak merkezi ona bişi yapmadım onunla bir ilgilenmem lazım galiba. Teşekkürler hocam allah razı olsun yardımınız için zaman ayırdıgınız için.
  • Rica ederim hocam.Umarım çözebilirsiniz sorunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chamurpeace

3 senedir Modül üyesiyim D smart 4A uydusuna geçtikten sonra Sinema HD kanalların hiçbirini açamaz oldum bunun sorunu acaba Modül mü ?

Full paketim bulunmakta ama kullanamıyorum

Dostum benimde Dsmart modül aboneliğimin 4. yılı bitecek. Odada Atlanta HD box salonda dahili uydu alıcı ile kullanıyorum. Modülde CI+ değil üstelik.

Sizin sorun sanırım sinyalle ilgili.

• Selam arkadaşlar lg 32la660s tv kullanıyorum bu tv lerin biss desteği yok bazı bende dsmart ci modül var bazı arkadaşlar ci+ modüllerin biss şifresini çözdüğü söyleniyor varmı böyle birşey bilgisi olan varmı acaba

• www.n11.com
    Çanak Anten & LNB Fiyatları - n11.com
    http://www.n11.com/dsmart-modul-1-yil-sinemadizibelgeselsporhd-P51784018

arkadaslar merhaba bır kac suredır takıp edıyorum ve soru sormak aklıma geldı yukarda 2 tane sıte adresı yazdım 2 sıde n11 .com ve 2sıde modul fıyatı sımdı sorum sunlar.

1. Neden 2si arasında fıyat farkı var

2. Acaba guvenılır bır ılan mı her 2sıde?

3. kendı sıtesınde 1000 tl 1200 tl 2 senelık olan bır modul neden bu sıtede daha uygun ve sudan ucuz fıyat.

4. 12 ay bıttıkten sonra ne gıbı sorunlar olabılır mesela yenılemek ıstedıgım neler yapmam lazım ?

aklıma gelen sorulara cevap verırsenız sevınırım. Tam olarak bılmedıgım bır sıstemdır bu modul işi tongaya dusmek ıstemem acıkcası...

• erol1521 kullanıcısına yanıt
    arkadaslar bbende n11.comdan alıcam uygun geldı fıyatlar pekı bu 1 sene bıtınce ne olacak paketler yada modul elımızde mı kalacak ???
  • Bende modül yok fakat uzün süredir bu konunun takipçisiyim. Modülün süresi sona erdikten sonra yayınlar sona eriyor. Ama önçesinden d smart sizi arayarak size bir teklif sunuyor . Sizde ister kabul ediyorsunuz isterseniz biraz sabırlı davranıp ücreti dahada düşürebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taylesoff -- 23 Mart 2015; 0:18:10 >
  • Anladığıma göre ücreti daha pahalı olanın diğer paketten + spor paketi sadece fazla. Bende bayadır araştırıyorum ama sizin göstermiş olduğunuz fiyatlar yüksek 1 ay önçesi belgesel + flim paketini 240 n11 deki indirimlerle 210 liraya satan satıçılarda vardı. Hemde yılbaşından önçe 160-200 lira arasında alanları bile görmüştüm. Aşağıda belirtiğin linkte ürününün fiyatı daha uygun. Hemde forumda takip ettiğime göre buradan satın alıpta memnun olan arkadaşlarımızda var.Ama şuanda stokta yokmuş stoğa düştüğünde düşünebilirsin .İkinçi belirtiğim linkte ise + spor paketi var. Ama siteyle ilgili bir fikrim yok.

www.hepsidijital.com
    Aradığınız Sayfa Bulunamadı!
    http://www.hepsidijital.com/dsmart-hd-modul-eglence-paket#0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taylesoff -- 23 Mart 2015; 0:35:59 >

• Alttaki link saglamdir satin alma yapabilirsiniz.nextburada.com dan sorun yasayani hic duymadim.

• herhangı bır sorun yok ıse onuda dusnebılırım almayı CI+ modul mu acaba ?bilginiz var mı ?
  • Ürünün açıklamasında CI+ yazıyor. Arkadaşın dediğine göre sağlammış. O zaman buradan almanız daha makul sonuçta +10 lira fazla vereceksiniz ama spor paketide içinde olacak.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.