Şimdi Ara

D-Smart Ocak Ayı Hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle d-smart ile ilgili işlemlerinizi ve başvurularınızı sisteme giriş iznim olmadığı için göremiyorum ama fiilen soru sormak isteyen arkadaşlarıma elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.Bu konuda yeni abonelik yapıcak yada satın alacak arkadaşlarıma tavsiyem ocak ayını bekleyin ve yeni fiyatları ve paket içerikleri düzenleniyor.Size tavsiyem beklemeniz yok alcam diyen olursa da paşa gönlü bilir.Benden tavsiye sadece 12 gün daha sabredin ve sonra tekrar inceleyin pişman olmucaksınız.Saygılarımla...
  • Merhaba, bugüne kadar forumda destek amaçlı yazdıklarını okudum, eminim benim gibi pek çok kişi faydalanmıştır. Öncelikle yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.

1 hafta sonra, 24 aylık peşin almış olduğum hd plus eğlence(sinedizi) paketim bitiyor. Arayan soran yok henüz. Paketlerdeki belirsizlikten dolayı mega paket alıp rahat edeyim diyorum.

1- Aradıklarında hd plus + mega için ne kadarlık bir teklifi kabul etmeliyim?
    2- Şimdi yapılacak bir mega paket aboneliği ocaktan itibaren de yeni mega olarak devam edecektir, herhangi bir kanalı izleyememe durumu olmayacaktır diye düşünüyorum, doğru mudur?

Başka tavsiyeniz varsa almak isterim. Saygılar..
  • d-smart maxi paket aylık 30 TL ye veriliyor şu an ve ocak ayından itibaren tüm sinema kanalları ve futbol kanalları bu pakette standart olarak yayınlanacak bilginize,şu an gidip sakın mega paket alayım demesin kimse çünkü maxi pakette erotik kanallar hariç tüm kanallar standart olacak.
  • Bana 22 tl ye maxi+sinema hd paketini verdiler. 1 ayda hediye ettiler böylece aylık 20 tl ye gelmiş oldu.
  • d-smart herkese bi fiyat verio ,kime ne gecerse artık paketi açtırıp 1 ay sonra müşteri hizmetlerini arayın iptal ettirecem cok pahalı geldi sonraki aylar bu tutarı ödeyemicem deyin hemen paketiniz yarı fiyatına iniyor arkadaşlar.bu digitürktede dsmarttada aynı.
  • getaway kullanıcısına yanıt
    ben maxi hd pakete 33 ödüyordum 8mbit sınırsız int. 59 ödüyordum. İptal etmek istiyorum dedim. Neden dediler. Çok pahalı geliyor artık dedim. İptal dilekçesi faksladım. Ertesi gün aradılar yalın interneti 41e dsmartı da 22ye düşürdüler. 1 sene taahhüt vermeniz gerekir dediler. İyi olsun bari dedim
  • İyi akşamlar sorum şu olucaktı
    3 yıldır d smart kullaniyorum cok memnundum fakat 1 yıl once d smartnet internete gectim 7 ay ondanda memnundum fakat şimdi yeni eve tasindim ve evde fiber altyapi var telefonumda fiber fakat aktarım 2 aydir yapilamadi gecen hafta telekomdan birileri gelip eve tilgin modem taktilar 1 hafta kullandık fakat yine gitti d smart hala nakil durumunda diyor fakat ben kullandim internet ama biz vermedik diyorlar ve cok sıkıldık hep 48 saat ileri atıyorlar 2.5 ay oldu neler yapılabilir acaba bi bilginiz varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün aboneliğimin son günü. Kimse beni aramadı. Dün telefon ettim, ulaşamadım. Facebook ve twitterdan mesaj gönderdim, yanıt gelmedi. Facebookta bir resme yorum olarak yazdım, silindi. Az önce telefonla ulaşabilmeyi hatta aboneliğimi uzattırmayı başarabildim diye seviniyordum ki 24 ay diye satılan ve ücreti kredi kartımdan anında tahsil edilen paketin 12 ay olduğu ortaya çıktı. İade işleminin ne kadar süreceği belirsiz...
  • Gelişmeden sizleri haberdar edeyim dedim. HD PLUS kullandığımı hatırlatayım.

Dün telefon ettiler. Daha uygun olur diye önce peşin(faturasız) fiyatları sordum. Maxi 490TL Mega 590TL dediler. 1 yıllık fiyatmış, aylık 40-50'ye geliyor. Faturalıyı sordum umutsuzca. Maxi 24 TL Mega 28 TL dediler. Aradaki fark çok büyük, başka ücret var mı dedim yok dediler. 1 yıllık taahhütle Mega paket aldım.

1 Ocak'tan sonra Spor paket ile Mega paket arasındaki gece kuşağı hariç fark olmayacağı görülüyor dergide. 4 TL 2 kanal için çok gereksiz. Ama şimdi maxi alırsam belki ileride bazı kanalları izleyemem diye düşündüm. Yıllık taahhütlerde, paketin adı "mega" olarak kalsa, gecekuşağını çıkartıp fiyat düşürtebilir miyim? Cezası falan var mıdır?
  • Konuyu açmış kaçmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.