Şimdi Ara

D-Smart Peşin Ödemeli Kampanyası Bittiğinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2011'de Giriş Paketi + Kutu 199 TL Peşin Ödemeli Kampanyasından (Peşin 24 ay 199 TL olan kampanyadan SD platform) yararlandım. Otomatik olarak Eğlence Paketine abone oldum Next YE-8800 cihazını verdiler bu süre içinde kullandım.

Sözleşmede yazdığına göre kampanya bitiminde cihazın mülkiyeti D-smarta ait olduğu için ücreti ödeyerek satın alabilirmişim ya da parasını istemedikleri takdirde cihazı bende bırakırlarsa D-smart kanalları dışında şifresiz uydu kanallarını seyredebilirmişim.

Ben genelde Discovery Channel, Discovery Science, Animal Planet ve diğer belgeseler kanallarını seyretmekteyim. Cihazın mülkiyetini satın alarak bu kanalları ömür boyu seyredebilirmiyim? Ya da bu belgesel kanallarını kapsayan ön ödemeli bir paket mevcutmudur.

İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: intelceptor

Merhaba,

2011'de Giriş Paketi + Kutu 199 TL Peşin Ödemeli Kampanyasından (Peşin 24 ay 199 TL olan kampanyadan SD platform) yararlandım. Otomatik olarak Eğlence Paketine abone oldum Next YE-8800 cihazını verdiler bu süre içinde kullandım.

Sözleşmede yazdığına göre kampanya bitiminde cihazın mülkiyeti D-smarta ait olduğu için ücreti ödeyerek satın alabilirmişim ya da parasını istemedikleri takdirde cihazı bende bırakırlarsa D-smart kanalları dışında şifresiz uydu kanallarını seyredebilirmişim.

Ben genelde Discovery Channel, Discovery Science, Animal Planet ve diğer belgeseler kanallarını seyretmekteyim. Cihazın mülkiyetini satın alarak bu kanalları ömür boyu seyredebilirmiyim? Ya da bu belgesel kanallarını kapsayan ön ödemeli bir paket mevcutmudur.

İyi günler.

Aman kredi kartını kaptırma da, ne yaparsan yap. Birde kredi kartını filan kaptırmasan bile, taahhüt filanda verme. Taahhüt verirsen, adamlar kafalarına göre fatura gönderip, bağırta bağırta tahsil ederler.

Ya nerde trak orda bırak diyeceksin. Ya da dsmart'ın modüllü üyeliğini yıllık peşin bir yerlerde satıyorlardı. O kampanya ile devam edeceksin. En iyisi bu.

Bahsettiğin next 8800 cihaz çok hantal bir cihazdır. Hiç bir işe yaramaz. Ama en azından şifresiz SD yayınları izlemeye devam edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 18 Ekim 2013; 12:31:11 >

• Cevap için teşekkürler. Bu durumda sözleşmem sona erdiğinde cihazı Dsmarta geri vermek en mantıklı olanı. Bunun için takip edebileceğim bir prosedür var mı? Bu konuda bilgi verebilirmisiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.