Şimdi Ara

D-Smart Rezaleti.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben valla müşteri hizmetleri konusunda ben aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Ama benim memnuniyetsizliğim internetten değil. Oyun oynamıyorum vpn ile şirkete bağlanıyorum işlerimi hallediyorum ara sıra youtube video izliyorum fazla pimpirikli olmadığım için bu konuda memnunum. Bazen bağlantım olmuyor 20 dakika sonra geliyor ama dediğim gibi cok önemsemiyorum.
  • Ben daha once Yqzdim ama takan olmadi, smile adsl, dsmart-net olup dsmartla birlesince isler degisti, cagri merkeIndekilerde sasirdi ayni adamlar hem dsmart a hem nete bakiyor,
    Saniyorum Adam sayisinida azalttilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç telefonla aramayın direk facebook üzerinden sorununuzu mesaj olarak atın mesajda üye olduğunuz telefon numarası yazın direk o gün siz arıyorlar.Hatta bizi gece 12de aradılar birde küfür yediler :)
  • şimdililk en iyisi ttnet çoğu kişi kötülüyo felan bende okadar memnun değilim ama adamları bayram günü bile arasanız ulaşabiliyorsunuz en azından
  • Bende de d smart-net 8 mbit e kadar sınırsız internet ve d smart full hd var. D smart nete internetten soru sordum, gelen cevap;
    -Müşteri hizmetlerini arayın
    Neyse MH ni aradım tam üç defa 20 dakika sıranın gelmesini bekledim, her seferinde telefon kendiliğinden kapandı. Bir türlü ulaşamadım. Soracağım çok basit bir soru için tam 60 dakikam gitti. En sonunda şikayetvar.com a yazdım. İki gün sonra aradılar, tam önemli bir toplantıda olduğum için açamadım, bir daha da hiç aramadılar. Şikayetvar.com da verdikleri cevap şu:
    -Müşterimiz aranmış fakat ulaşılamamıştır, iletişim numaralarını güncellemek için MH ni arasınlar.
    Şaka gibi, ben zaten MH ne ulaşamadığım için başka yollara başvurudum. Abone yapmak için hergün arayan d samart, nedense böyle bir durumda bir defa aramayı uygun görüyor.
    Eğer probleminiz olmazsa, yada d smartı aramazsanız hizmetleri çok iyi, ama probleminiz olup aramak istediğinizde, çelik gibi sinirler gerekiyor.

• tam bi dolandırılıcılık
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

arkadaslar d-smart ile anlastık. 1 sene taahürtle birlikte d-smart maxi + sınırsız internet 57 tl gibi bir fiyata geliyor. Çok uğrastık ama sonuca varabildik sonunda.. Diğer arkadaşlarıma kolay gelsin.

Hayırlı olsun. Anlaşmayı nasıl yaptınız? Hala aynı fiyatlar geçerli mi acaba? Sınırsız internetin detayları nasıl?

Hızı, kotası nedir? ADSL mi FİBER mi?

Uğraştık derken neler yaptınız biraz bilgi verirseniz, şu aralar Süperonline da taahhütü biten yüzlerce abone beklemede....ben de ispanya ligini izlemek için DSmart istiyorum ama internet sayfaları karmakarışık.
  • Son 1 haftadır benim bağlantım süper oldu.Eskiden youtubedan video izleyemezdim adam akıllı şimdi 8mbit netle 1080p videoları hiç takılmadan izletiyor nazar deymesin :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.