Şimdi Ara

D-Smart Rezaleti..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

D-Smart Neti begenerek kullanıyordum. Arada ufak tefek sorunlar vardı ama olur öyle diyip geçiştirdiğim için sıkıntı olmuyordu. Sonra bana telefonla Kotalı netimi sınırsıza çıkaracaklarını söylediler. Ücreti kabul ettim Ağustos 4 te arandığım için bu ay yararlanamayacağımı belirttiler. Eyvallah dedik. Sonra 16 Ağustos'ta bir mesaj geldi. Mesajda hd sinema ve dizi paketleri + 8 mbit sınırsız internet = 49 TL.. Zaten normal internete 49 Tl ödeyeceğim için hemen telefon açtım ve çağrı merkezinde görüştüğüm insan böyle bişeyin olmadığını belirtti. Sonra beni keriz yerine koyacağı konusmalar başladı. Dayanamayarak kendisine söylediklerinizi dinlemek istemiyorum şikayet kaydı açın dedim. Şikayet kaydı ne zaman tamamlanır dediğimde 72 saat cevabı aldım. 72 saatte tabiki geri dönüş olmadı. Ondan sonra tekrar aramaya çalıştım fakat ulaşmak pek mümkün değil maalesef. Ulaştığımda hep görüştüğüm kişilerden mesaj aldıysanız doğrudur size özel kampanyadır vb.. D-Smart size bu paketi verecektir denildi. Ama maalesef bana ulaşılmadı. D-Smart bayii ne gittim. Bu konuyu görüşmek için d-smart satan adam imkansız dedi mesajı gösterdim bayii hattını aradı. Bayii dürüst helal süt emmiş biri çıktı en son telefonda konustuğu kişiye benden nasıl müşteriye yalan konusmamı istersiniz gibi cümleler kullandı. 23 ağustos ta tekrar aradım 25 dakika beklemeden sonra telefona cevap verdiler. Konuyu tekrar anlattım. Şikayet kaydının 16.08 de acıldığını belirtti ama geri dönüs yapılmadığını gördüler. Konustuğum müşteri temsilcisi daha önceki gibi yine konuyu şuanda hemen üst birimine bildireceğini bu akşama kadar aranacağımı hatta kendisi bana gün içinde tekrar geri dönüp bu konu hakkında bilgi alacağını söyledi. Fakat yine geri dönülmedi şaşırmadımda.. Bu başıma gelenlerden sonra daha devreye girmeyen sözleşmemi iptal etmek istiyorum oda mümkün değil. Sanırım bende yüksek meblağ ücretler ödenerek dsmile mağduru olacağım. Kendilerine iyi niyetli telefon konusmaları ve düzgün isteklerimi belirtmeme rağmen geri dönülmedi. Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorsunuz. D-Smart yada ADSL alacaklar bana özelden ulaşırlarsa gerekirse kendilerine telefon açar yaşadığım mağduriyeti belirtirim. Satan insan bile pişman.. Eğer bu tarz mağduriyet yaşayan arkadaşlar varsa toplanıp birlikte hareket edersek daha etkili olur. Hakkımızı düzgünce aramak sanırım pek etkili olmayacak.. Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrounD_ZerO -- 14 Eylül 2013; 9:26:42 >

• Siz gene 27 dakika iyi ulaşmışsınız :)

Ben internetimi 63 günde nakil ettirebilmiştim :) ortalama gün aşırı konuşuyorduk 48 saat diyorlardı çünkü her görüşme ortalama 110 120 dakika falan sürüyordu oda 50 dakikası müşteri temsilcisi beklemekti

He şunuda ekliyim birde klasik lafları var.

Pardon sesinizi alamıyorum.Pardon sesim geliyormu.Şuan teknik sebeplerden dolayı iletişim kuramıyoruz.Smile adsl i aradığınız için teşekkür eder iyi günler dileriz diyor. Ve bunu üst üste 5. temsilci yapmıstı dedim benim telefonmu bozuk baskalarını aradım kimsede sorun olmadı.Ayrıca bi kerede yukardaki ezberlenmiş cümleleri kurdular ve tam kapatırlarken kapanmadı sanırım gülmeye başladılar işte o an sinirden çatladım.Sesim geliyormu yapıyor ben bağırıyorum o anda cümle kurmayı kesiyor agzımı kapatıyorum tekrar devam edip bitiş cümlesine giriyor nası duymamak hayret ediyorum yani başka diyecek lafım yok

Başımdan geçen bi anımdı

edit:telefon konusmaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faststyla94 -- 24 Ağustos 2013; 23:48:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: faststyla94

Siz gene 27 dakika iyi ulaşmışsınız :)

Ben internetimi 63 günde nakil ettirebilmiştim :) ortalama gün aşırı konuşuyorduk 48 saat diyorlardı çünkü her görüşme ortalama 110 120 dakika falan sürüyordu oda 50 dakikası müşteri temsilcisi beklemekti

He şunuda ekliyim birde klasik lafları var.

Pardon sesinizi alamıyorum.Pardon sesim geliyormu.Şuan teknik sebeplerden dolayı iletişim kuramıyoruz.Smile adsl i aradığınız için teşekkür eder iyi günler dileriz diyor. Ve bunu üst üste 5. temsilci yapmıstı dedim benim telefonmu bozuk baskalarını aradım kimsede sorun olmadı.Ayrıca bi kerede yukardaki ezberlenmiş cümleleri kurdular ve tam kapatırlarken kapanmadı sanırım gülmeye başladılar işte o an sinirden çatladım.Sesim geliyormu yapıyor ben bağırıyorum o anda cümle kurmayı kesiyor agzımı kapatıyorum tekrar devam edip bitiş cümlesine giriyor nası duymamak hayret ediyorum yani başka diyecek lafım yok

Başımdan geçen bi anımdı

edit:telefon konusmaları
    ustam ulaşamadım.. bu en son fotoğrafını çekip kapattığım süreler... bunun gibi kaç tane daha aramışlığım varda resim çekmekten sıkıldım. BTK ya basvuru yapacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

ustam ulaşamadım.. bu en son fotoğrafını çekip kapattığım süreler... bunun gibi kaç tane daha aramışlığım varda resim çekmekten sıkıldım. BTK ya basvuru yapacağım.

Alıntıları Göster
    2009 dan beri üyeleriydim artık kurtulmama az kaldı smile adsl olduğu zamanlar üyeydim ben onları iptal edin diye aradığımda evime kurdelalarla donatılmış 2.hd kutuyu yollayan firma ararsınız ulaşamazsınız faturalar kendi kendine şişer falan filan her türlü zorluğu çıkarırlar ne olursa olsun tt net ya en azından adamın kendi merkezi var bayiliği değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

2009 dan beri üyeleriydim artık kurtulmama az kaldı smile adsl olduğu zamanlar üyeydim ben onları iptal edin diye aradığımda evime kurdelalarla donatılmış 2.hd kutuyu yollayan firma ararsınız ulaşamazsınız faturalar kendi kendine şişer falan filan her türlü zorluğu çıkarırlar ne olursa olsun tt net ya en azından adamın kendi merkezi var bayiliği değil

Alıntıları Göster
    Abone olmayı düşünüyorduk biz de. Kafamda soru işaretleri oluşmadı değil D-Smart'tan memnun olmayanlar bir hayli fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddie -- 25 Ağustos 2013; 17:46:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Freddie

Abone olmayı düşünüyorduk biz de. Kafamda soru işaretleri oluşmadı değil D-Smart'tan memnun olmayanlar bir hayli fazla.

Alıntıları Göster
    aklınız varsa olmayın.. d-smart bile izlemeyin hocam.. kullanırken iyide çağrı merkezine işiniz düştüğünde anlarsınız demek istediklerimi..
  • quote:

aklınız varsa olmayın.. d-smart bile izlemeyin hocam.. kullanırken iyide çağrı merkezine işiniz düştüğünde anlarsınız demek istediklerimi..

Alıntıları Göster
    Bakyn e?er mü?teri temsilcisine ulasmak istiyorsanyz bir çözüm gibi bi?ey buldum.Sürekli aradygynyz onlarda kayytly olan cep numaranyzla asla aramayyn en asagy 40-50 dakikada baglanyrsynyz.Ama baska bir telefondan arayynca sanki yeni mü?teri gibi ilk zamanlardaki gibi 2,3 dakikada cevap veriliyor telefona sistemsel ayarlanyyor sanyrym bu durum.Deneyip test edebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: faststyla94

Bakyn e?er mü?teri temsilcisine ulasmak istiyorsanyz bir çözüm gibi bi?ey buldum.Sürekli aradygynyz onlarda kayytly olan cep numaranyzla asla aramayyn en asagy 40-50 dakikada baglanyrsynyz.Ama baska bir telefondan arayynca sanki yeni mü?teri gibi ilk zamanlardaki gibi 2,3 dakikada cevap veriliyor telefona sistemsel ayarlanyyor sanyrym bu durum.Deneyip test edebilirsiniz

Alıntıları Göster
    d-smart, dopingadsl bunlar bela şirketler bulaşmayın bulaştırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

d-smart, dopingadsl bunlar bela şirketler bulaşmayın bulaştırmayın

Alıntıları Göster
    bende dsmarta geçmeyi düşünüyordum 20mhps kadar 75gb aknli 43tl olan pakete simdi geciymmi gecmeyimmi karar veremedim kimisi iyi diyor sizler iyi değil diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Teknisyeni

bende dsmarta geçmeyi düşünüyordum 20mhps kadar 75gb aknli 43tl olan pakete simdi geciymmi gecmeyimmi karar veremedim kimisi iyi diyor sizler iyi değil diyorsunuz

Alıntıları Göster
    allah müşteri hizmetlerine düşürmesin babacan başka bişey demiyorum. sorun olmadığı sürece danışmak istemediğin bişey olmadığı sürece sıkıntı yok..
  • quote:

allah müşteri hizmetlerine düşürmesin babacan başka bişey demiyorum. sorun olmadığı sürece danışmak istemediğin bişey olmadığı sürece sıkıntı yok..

Alıntıları Göster
    geçen yıl smile kullanıyordum kapattırırken biraz uğraştırmışlardı postayla imzalı kağıt göndermek zor olmuştu bu yaz da d-smart net kullanıyorum bu ay kapattıracağım umarım sorun çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazor

geçen yıl smile kullanıyordum kapattırırken biraz uğraştırmışlardı postayla imzalı kağıt göndermek zor olmuştu bu yaz da d-smart net kullanıyorum bu ay kapattıracağım umarım sorun çıkmaz

Alıntıları Göster
    arkadaslar d-smart ile anlastık. 1 sene taahürtle birlikte d-smart maxi + sınırsız internet 57 tl gibi bir fiyata geliyor. Çok uğrastık ama sonuca varabildik sonunda.. Diğer arkadaşlarıma kolay gelsin.
  • quote:

arkadaslar d-smart ile anlastık. 1 sene taahürtle birlikte d-smart maxi + sınırsız internet 57 tl gibi bir fiyata geliyor. Çok uğrastık ama sonuca varabildik sonunda.. Diğer arkadaşlarıma kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    ben taahhütsün olan20mhps 75gb akn li engelli tarifesine gecegim dsmartta aynısı ttnette 52 tl hangisine gecegim acaba dsmart iyi diyenlerde var kötü diyenlerde
  • 2007 den beri kullanıyorum ilk çıktığı zamandan beri ozaman smiledi bir kere filan sorun yaşamıştırım o kadar başka bir sorun yaşatmadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

2007 den beri kullanıyorum ilk çıktığı zamandan beri ozaman smiledi bir kere filan sorun yaşamıştırım o kadar başka bir sorun yaşatmadılar.
    Valla nakit işinde çok kötüler ben 2 ay nakit etmemeleri sonunda iptal ettirdim
    interneti iptal ettiler dmsata ayda 35tl itekliyorlar yine
  • quote:

2007 den beri kullanıyorum ilk çıktığı zamandan beri ozaman smiledi bir kere filan sorun yaşamıştırım o kadar başka bir sorun yaşatmadılar.

hocam bende gecmeyi planlıyorum gececegim paket tahahütsüz bengenmezsem iptal ederim begenirsem kalırım herkes bir sey diyor iyi diyen var kötü diyen benimi icin kopma hız düşüklügü felan oluyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

hocam bende gecmeyi planlıyorum gececegim paket tahahütsüz bengenmezsem iptal ederim begenirsem kalırım herkes bir sey diyor iyi diyen var kötü diyen benimi icin kopma hız düşüklügü felan oluyormu

kopma yaşamıyorum oda snr 5 o zaten ttnetin altyapısını kullanıyor aynı şey ttnette yaşıyorsan hatla ilgili sorun ondada yaşarsın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

kopma yaşamıyorum oda snr 5 o zaten ttnetin altyapısını kullanıyor aynı şey ttnette yaşıyorsan hatla ilgili sorun ondada yaşarsın.

sorun yasamam ozaman kabloları yeni degiştirdim snr 20 db 8 mhps kullanıyorum peki müşteri hiz. nasıl ulaşabiliyormusun arayınca cözüm buluyorlarmı sorununza

birde 20 mhps 75 akanli engelli tarifesi var dsmartta 43tl buna gecmeyi düşünüyorum sizce geceyimmi

• Ben aradığım zaman maksimum 3 dk bekliyorum bazen 2 sn de açıyorlar.Valla bir sıkıntı yaşamadığım için sorun için aramadım adamları geçin isterseniz.
  • quote:

Ben aradığım zaman maksimum 3 dk bekliyorum bazen 2 sn de açıyorlar.Valla bir sıkıntı yaşamadığım için sorun için aramadım adamları geçin isterseniz.

kasımın 2 de tahaütüm bitecek ozaman gecegim suan arastırma yapıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.