Şimdi Ara

D-SMART+SMİLE ADSL BAŞVURU NOKTASINDA ÇALIŞIYORUM SORULARI ALAYIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tevez51

quote:

Orijinalden alıntı: grotto1311

quote:

Orijinalden alıntı: Tevez51

Hocam bizim mahallede fiber yok fakat turk telekomu aradımmı fiber net bağlattırılabilir santralede 100 metre uzaklıktayım nasıl fibernet alabilirim yani extra bir ücrette veririm ?

eğer mahallede fiber altyapı yoksa fiber bağlattıramazsınız bağlatsanız bile 8 mb kadar kullanırsınız en fazla ama fiber ücreti ödersiniz buda mantıklı değil

Hocam o zaman vdsl kullanıyım 200m var santrele aram mümkünmü ? kaça maal olur bu bana ?

fiyat olarak sana kaça maal olur pek bilgim yok o konuda kusura bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: Levis35

Smile adsl sınırsız internet + Dsmart kullanıyorum ve aylık 79 TL ödüyorum.
    Ben fibere geçeceğim fakat sitede oturmuyorum.Türk Telekom internet sitesinde fiber altyapısı var olarak görünüyor.http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/Fiber-Internet#fiberharita

Peki ben Smile a başvursam fiber olarak hizmet alabilir miyim ?
    Dönüş yaparsan sevinirim.

Smile ile ttnet zaten aynı altyapıyı kullanıyor fiber hizmeti alman mümkün ama sen haritaya bakma yakındaki bi türk telekom bayisine git detaylı öğren kesin var mı yok mu fiber
  • hocam ben daireme kadar fiber hizmeti alıyorum ttnet ten yani gerçek fiber internet 20 mbit 52.90 tl dediler 24 ay sonra birde yüzde 50 indirim tanımladılar 6 ay extra diye normalde 69tl olan interneti 34.50 den 6 ay kullandım sonra güya kalan 18 ay 52.90 tl olacaktı fakat salak kadın yanlış giriş yapmış aynı anda iki indirim olmuyormuş kalan ayları 69 tl üzerinden devam edecekmişim taahüt iptal edersemde 150 tl ödersin dediler bu salaklar yüzünden madur oldum şimdi bu altyapı ile dsmart fibere geçebilirmiyim bana evine kadar fiber altyapısı olduğu için başka firmaya geçemezsin bu altyapı ile dediler durum nedir bilgi verirmisiniz
  • hocam burdaysanız soru soracaktım ?
  • Hocam şu paketi almak istiyoruz,kısmetse bayramdan sonra.
    https://www.dsmart.com.tr/Kampanyalar/engelli-gazi-ve-sehit-yakinlarina-ozel

modem var,modemi istemiyoruz.
    ilk ay sadece aktivasyon ücreti mi ödeyeceğiz ekstra olarak?
    ondan sonra sabit 42 TL,değil mi?

Taahhütsüz hem de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer*

hocam burdaysanız soru soracaktım ?

giremedim bayağıdır kusura bakmayasın buyur sor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Hocam şu paketi almak istiyoruz,kısmetse bayramdan sonra.
    https://www.dsmart.com.tr/Kampanyalar/engelli-gazi-ve-sehit-yakinlarina-ozel

modem var,modemi istemiyoruz.
    ilk ay sadece aktivasyon ücreti mi ödeyeceğiz ekstra olarak?
    ondan sonra sabit 42 TL,değil mi?

Taahhütsüz hem de.

Sabit ücrettir başkan
  • quote:

quote:

şöyle 8mbpsye kadar aknsi olmasa daha iyi olan bir kampanya varmı.aylık max 60 TL civarı felan verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruzer* -- 19 Ekim 2013; 19:58:28 >
  • dsmartnet kullanıyorum. kotamı sorgulayamıyorum. ne zaman müşteri hizmetlerini arasam gerekli yerlere ileticez diyorlar. sizin bildiğiniz başka bir yol var mı??
  • Online işlemlere giriş yapamıyorum sinir olmaya başladım en sonunda başka sağlayıcıya geçicem.
  • 15-20 gün önce 2yıl taahütlü dsmart ve dsmartnet abonesi oldum verilen reciverde kayıt yapılmıyomuş bende alırken dikkat etmedim acaba HD+ reciverle değişmek mümkünmüdür ?
  • quote:

quote:

quote:

şöyle 8mbpsye kadar aknsi olmasa daha iyi olan bir kampanya varmı.aylık max 60 TL civarı felan verebilirim

Akn'si olmayan o fiyatlarda bi kampanya yok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

dsmartnet kullanıyorum. kotamı sorgulayamıyorum. ne zaman müşteri hizmetlerini arasam gerekli yerlere ileticez diyorlar. sizin bildiğiniz başka bir yol var mı??

İnternet sitesinden sorgulama yapamıyormusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZoltaR

15-20 gün önce 2yıl taahütlü dsmart ve dsmartnet abonesi oldum verilen reciverde kayıt yapılmıyomuş bende alırken dikkat etmedim acaba HD+ reciverle değişmek mümkünmüdür ?

Değiştirmek mümkün 0850 266 0 266 yı arayarak işleminiz için bilgi alabilir üyelik yaptığınız bayiye gidip cihazınızı değiştirebilirisinz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

dsmartnet kullanıyorum. kotamı sorgulayamıyorum. ne zaman müşteri hizmetlerini arasam gerekli yerlere ileticez diyorlar. sizin bildiğiniz başka bir yol var mı??

İnternet sitesinden sorgulama yapamıyormusunuz

hayır kesinlikle. kota sorgulama sayfası sadece online işlemler sayfasına yönlendiriyor.
  • Sayın yetkili bende artık ADSL geçeceğim.
    Yalnız ev telefonu yok.
    Dsmart nette yalın internet varmı.
    Yani ben şöyle istiyorum
    8mpbs limitsiz yalın net -dsmart maxi HD paket olurmu olursa ne kadar tutar
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 21 Ekim 2013; 23:34:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZoltaR

15-20 gün önce 2yıl taahütlü dsmart ve dsmartnet abonesi oldum verilen reciverde kayıt yapılmıyomuş bende alırken dikkat etmedim acaba HD+ reciverle değişmek mümkünmüdür ?

Değiştirmek mümkün 0850 266 0 266 yı arayarak işleminiz için bilgi alabilir üyelik yaptığınız bayiye gidip cihazınızı değiştirebilirisinz

Demin dsmartı aradım ve değiştirmek istediğimi söyledim önce fark vermeniz gerek dediler kabul ettim 10 TL fark verelim dedim bi süre bekletip geri dönüşte değiştirilemediğini söyledi, biraz baskı yaptığımda ise anladımki verdikleri cevaptan bile emin değiller, yani tel başında oturanın insafına ve bilgisizliğine denk gelirsek değişecekler sanırımda ben bunu kesin değiştirebilmem için nasıl bi yol izlemem lazım ? çünkü telefon başında oturanlar ne yaptıklarını bilmiyorlar buna emin oldum verdikleri cevaplar birbiriyle çelişmekte.!

• ege1903 E kullanıcısına yanıt
    Kota Sorgulama

Buradan deneyebilirsin dostum
  • Selam. Benim de bir sorum olacak. 1 ekimde nakil başvurusunda bulundum. Nakil sürecim 21 ekim pazartesi günü sonuçlandı. Yani 20 gün bekledim. Yeni evimde altyapı fiber olduğundan ( daireme kadar fiber kablo geliyor) Türk Telekom TILGIN marka bir modem kurdu. Yalnız ben yine nete bağlanamıyorum. IP alamıyorum. Modem ışıkları normal yanıyor.
    Dsmart sorunun modemde olduğunu söylese de Türk Telekom kabul etmiyor. Bu sorunla daha önce karşılaştınız mı. Çözümü nedir.

Teşekkürler.

SORUNUM ÇÖZÜLDÜ. TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TALTAL -- 24 Ekim 2013; 12:19:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • smile adsl kullanıyodum 6 aydır 1-2 saatte bir bağlantı kesiliyodu. 8mbit anlaşmam varken en fazla 3 mbit veriyolardı Hergün en az 2-3 kere müşteri hizmetleri ile konuşuyordum onlarda evinizin data ve elektrik hattında sorun var onları halledin diyip geçiştiriyordu. 2 elektrikçi soktum eve baştan aşağ kontrol ettiler 1500 tl hesap çıkardılar. Neyseki başka bir elektrikçi den de fiyat alırken adam eve gelmeme gerek yok dedi. Neden dedim. Bunu size söyleyen smile adsl mi dedi. Evet dedim. Adam güldü. Abicim ttnet e geç veya süperonline a geç hiç bir derdin kalmayacak inan bana ve boşuna da evin tesisatı ile uğraşma .... Senin gibi smile adsl in tesisat değiştirttiği bi dünya insan var. Sorun kendilerinde ama bir türlü kabul etmedikleri gibi millete tesisat değiştirtiyorlar. Bende artık smile adsl in arızalı söylediği hiç bir eve gitmiyorum dedi:)) TTnet e geçtim 8mbit direk bağlandı. Arada bağlantı kopuyor ama 3-4 ayda 1 ama olsun kurtuldum...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.