Bildirim
D-SMART+SMİLE ADSL BAŞVURU NOKTASINDA ÇALIŞIYORUM SORULARI ALAYIM (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tesekkurler -
Hocam Merhaba,
5 gün önce Dsmart net + Maxipaket e başvurdum TV kurulumu yapıldı sorun yok internet için modemi bırakıp gittiler.Evin içerisinde ise herhangi bir telefon hattı kablosu yok.Bana şifre gelecekmiş ondan sonra kurulumu kendim yapacakmışım.Telefon bağlantı kablo işlerinden çok anlamadığım için size danışmak istedim.Ne yapmam gerekiyor şimdi telekomu arayıp evin içine telefon kablosu mu çektirmem gerekiyor.Yalın ADSL e başvurdum bu arada. -
soru demişken ben ttnetten dsmarta geçtım kotam dolmadan neden hızım düşüyor ttnette hızım kota dolmadan 950----1300 arasındaydı bunda 300 bazen kota asıncada hızım 50 kb oluyor nasıl iş anlamadım santrale çok yakınım kablolardada sıkıntı yok bu gıbı sorunlarla karsılasan varmıdır acaba -
Arkadaşım ben 2 yıldır D-Smart abonesiyim.Acaba limitsiz yalın internet almak istesem bana daha uygun bir teklifleri olurmu?Sonuçta bende onların abonesiyim.Bizere daha uygun vermeleri gerekir diye düşünüyorum. -
Hocam merhaba,
2008'den beri D-Smart kullanıcısıyız.Yaklaşık 1 yıl önce TTNet'den icralık vs. durumlar olmuştu,borçları ödedik ve şimdi TTNet ile hiçbir alakamız yok.
Herneyse,
8 Aralık 2013-Pazar günü D-Smart çağrı merkezinden Yalın ADSL başvurusunda bulunduk.
10 Aralık 2013-Salı günü saat 12:00*13:00 sularında D-Smart'dan modemimizi teslim aldık.Modemi teslim eden adam da 2 gün içinde açılır demişti.
Ancaaaak;gel gelelim bugün ayın 18'i ve hala hiç ses seda yok.
Sizce ne zaman açılır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 18 Aralık 2013; 9:31:47 > -
Su anda dsmart+smile kullaniyorum fakat subatta taahhutum bitecek ttnete gecmek istiyorum fakat bendeki uydu alicisini alirlar mi?
Bir diger sorumsa su an sd uydu alicisi var taahhut bitince yenileyip hd uydu alicisi olan bir kampanyayi secebilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X