Şimdi Ara

D-SMART+SMİLE ADSL BAŞVURU NOKTASINDA ÇALIŞIYORUM SORULARI ALAYIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bağlantın kopuyorsa hattın hızı kaldıramıyordur hızı azalttınmı düzelir smile değil bu arada d-smart net zaten ttnetin alt yapısını kullanıyor.Aynı şey yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonezCrusher -- 24 Ekim 2013; 17:45:46 >
  • selam
    doğruyer mi bilemiyorum ?

dsmartnet abonesiyiz babam adına 2 , ben ve amcam 4 aboneliğimiz var aynı aparmana taşındık
    taşındığımız apartmanda turk telekom alt yapısı yok dsmartnet i aradık na yapalım alt yapı yok nasıl hizmet alacağız diğe aboneliğimizi bitirmek istedik ama cevap hizmet almasakta faturalandırma yapacaklarını onları ilgilendirmediği söylediler
    şimdi soruyorum
    hizmet almadığınız bişey için ücret ödemelimiyiz ?
    eğer biz dsmartnet in müşterisiysek ttelekomun alt yapısı olup olmaması bizi ne kadar ilgilendirir ? dsmartta ttlekomun müşterisi değil mi ?
    bize hizmet veremiyorsa onlarda onlardan ücret talep etsinler yada olay iyice büyümeden çözüm bulabilirler
    hoş aboneliğimizin bitmesine 3-5 ay kaldı ama kim sokağa parasını atar ki!

btk ya şikayet ettim bakalım ne olacak ?
  • İyi geceler dsmart yalın internet güncel aylık ücreti ne kadar acaba nette cevap bulamadım vede ne kadar taahhüt karşılığı abonelik oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellidokuz -- 1 Kasım 2013; 23:05:34 >
  • merhaba

ttnet 8 mbps kullanıyorum. dsmart nete geçmek istiyorum. ttnette evde 950 download hızını d smart nettede alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZoltaR

quote:

Orijinalden alıntı: grotto1311

quote:

Orijinalden alıntı: ZoltaR

15-20 gün önce 2yıl taahütlü dsmart ve dsmartnet abonesi oldum verilen reciverde kayıt yapılmıyomuş bende alırken dikkat etmedim acaba HD+ reciverle değişmek mümkünmüdür ?

Değiştirmek mümkün 0850 266 0 266 yı arayarak işleminiz için bilgi alabilir üyelik yaptığınız bayiye gidip cihazınızı değiştirebilirisinz

Demin dsmartı aradım ve değiştirmek istediğimi söyledim önce fark vermeniz gerek dediler kabul ettim 10 TL fark verelim dedim bi süre bekletip geri dönüşte değiştirilemediğini söyledi, biraz baskı yaptığımda ise anladımki verdikleri cevaptan bile emin değiller, yani tel başında oturanın insafına ve bilgisizliğine denk gelirsek değişecekler sanırımda ben bunu kesin değiştirebilmem için nasıl bi yol izlemem lazım ? çünkü telefon başında oturanlar ne yaptıklarını bilmiyorlar buna emin oldum verdikleri cevaplar birbiriyle çelişmekte.!

Bölgenize yakın bulunan bi dsmart bayisine gidip işlem yaptırabilirsiniz. Dediğiniz gibi müşteri hizmetlerinde telefon başında bekleyen arkadaşların konuyla uzaktan yakından ilgisi yok sadece vakit geçiriyorlar sanki .Bundan hepimiz şikayetçiyiz. Kesin olarak değiştirebilirsiniz 10 tl gibi bi fark ödeyerek

• quote:

Orijinalden alıntı: koladorina

merhaba

ttnet 8 mbps kullanıyorum. dsmart nete geçmek istiyorum. ttnette evde 950 download hızını d smart nettede alabilir miyim?

her 2 firmada zaten türk telekom alt yapısını kullandığı için aynı hızı yakalayabilirsiniz
  • 10 gun once ttnetten arandım ve sözleşmemin sona ereceğini ve bölgemde ttnet altyapısı kullanna dsmart net olduğunu daha ucuza oraya geçebileceğimi soylediler. bende bi sorun olmayacağını düşünürek kabul ettim. 4 gün once internetim açıldı ve kullanmaya başladım. ancak internet kullanmak nerdeyse imkansız. sürekli internet kesiliyor ve tekrar tekrar bağlanmaya çalışıyor. ve siz bu zaman zarfında internet üzerinden bi görüşme yapıyrosanız sürekli kesiliyor. müşteri hizmetlerini aradım be durumu ilettim. internetimde bi sorun olmadığı değerlerin çok ii olduğunu söylediler. splitterdan kaynaklanabilir sorun dediler ve geçiştirdiler. nerdeyse hergün 3-4 müşteri hizmetleri ile görüşüyorum ve hep aynı şey söyleniyor. ancak 3 yıldır aynı yerde ttnet kullanıyorum ve bu tür kesintilerle 2-3 ayda bir karşılaşıyordum. bu durum çok canımı sıktığı için müşteri hizmetlerini aradım ve sözleşmemin iptalini istedim. ancak blu sinema paketi seçtiğimi iptal edemeyeceklerini ilettiler. daha sonra internette biraz araştırma yapınca pek çok kişinin bu şekilde mağdyur edildiğini gördüm.
    öğrenmek istediğim ben bunu kullanamıyorum ve iptal ettirmek istiyorum. bunu nasıl yapmam gerekiyor.

• Çok teşekkür ederim ilgin için, yarın bi bayiye gidip konuşayım bakalım :)
  • suan 12 ay tahütlü 8mbit smile adsl kullanıcısıyım , eve yakın yeni kutu yaptılar artık 130 metre mesafede hızımı artırmak istiyorum en azından 16mbit veya 20, fakat smile sözleşmen var diyor geçemezsin diyor sözleşmeyi kaldırıp farklı bir sözleşme yapma şansımızda yok mudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

suan 12 ay tahütlü 8mbit smile adsl kullanıcısıyım , eve yakın yeni kutu yaptılar artık 130 metre mesafede hızımı artırmak istiyorum en azından 16mbit veya 20, fakat smile sözleşmen var diyor geçemezsin diyor sözleşmeyi kaldırıp farklı bir sözleşme yapma şansımızda yok mudur

Aslında hızını arttırabilmeleri gerek . Söyle olur iptal edersin ama cayma bedeli çıkar yeni sözleşme yapar yeni üyelik alırsın . Ama hızını belli bi ücret karşılığı yükseltmeleri lazımdı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

suan 12 ay tahütlü 8mbit smile adsl kullanıcısıyım , eve yakın yeni kutu yaptılar artık 130 metre mesafede hızımı artırmak istiyorum en azından 16mbit veya 20, fakat smile sözleşmen var diyor geçemezsin diyor sözleşmeyi kaldırıp farklı bir sözleşme yapma şansımızda yok mudur

Aslında hızını arttırabilmeleri gerek . Söyle olur iptal edersin ama cayma bedeli çıkar yeni sözleşme yapar yeni üyelik alırsın . Ama hızını belli bi ücret karşılığı yükseltmeleri lazımdı

benim dahil olduğum şeyde başka seçenek yokmuş 12 ay boyunca ayda 49 tl ye 8 mbit 50gk akn kullanıyorum,

madem cayme badelini ödeyecem ttnete geçerim 12 ay 20mbit 50gb akn 49 tl + tivibu + konustukca öde, eve 20 tl telefon geliyor en azından ondan da kurtulurum

dedim yeni sözleşme yapalım bunu saymayalım olmaz dediler nisanda veya yılbaşında size uygun birşey önereceğiz dediler, sizde kontrol edemezmisiniz olmuyor mu cidden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 5 Kasım 2013; 11:40:08 >

• Ben 16 mbit kullanıyorum dsmart nete geçtim hattımın 18nbit desteklediği söylendi modemde 20 mbit destekliyor gözüküyor ancak torrent denemesinde max 1.3 mb görüyorum sizce bildirmelimiyim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam iyi akşamlar. Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama D-Smart Net'in televizyon + internet=63 TL tarifesine abone olduk fakat aklıma iki soru takıldı:
    1)Türk Telekom'un sağladığı "Akşam 7-Sabah 7" kampanyası iptal mi olacak?
    2)D-Smart'ın bu 63 liralık paketiyle hangi kanalları izleyebileceğim?

Şimdiden teşekkürler. Kolay gelsin.
  • Gordugum kadariyla herkezin derdi benimkiyle ayni 2 sene taahhutlu dsmar net+maxi paket aldim ilk ay sorunsuz neredeyse 4 mb te kullandim ama on gundur net yok devamli kopuyor oyle bile denmez baglanamiyor hiz dusumu yapildi ayri kablo cekildi hersey yaptik ama yok olmuyor musteri hizmetleri ayri dert telefona bakan yok sansa baglandin diyelim biyere aktariyor oyle biyer yok acan yok on gundur yuz defa aradim iptal etmek istiyorum 500 tl istiyorlar ne yapacagim bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 ay taahhütlü dsmart HD üyesiyim. Ayrıca 1.5 senedir de dsmart net üyesiyim 8 mbit limitsiz akn 50 gb. totalde 79 tl. ödüyorum. 40 metre ötemde telekom fiber kutusu faal.Modemim görüyor fiber kullananları..

Paket değişikliği yapıp 20mb AKN 75 gb. alabiliyim ( 86 tl)
    Ve bu yükseltmeyi bayim ile mi yapabilirim en sağlıklısı?
    Cevap bekliyorum lütfen
  • quote:

Evet beyler dsmartnet bayisinde çalışıyorum varsa sormak istedikleriniz

akşamları internet yavaşlamaya başladı , şirket politikası mı ,ttelekomla bi anlaşmazlık mı var bu aralar
  • Ağustos 2012'den bu yana D-Smart net abonesiyim. Üye olurken verilen D-Link 2640 modem kullanıyorum. Yaklaşık 15 gündür paylaşım sitelerinden indirdiklerimi diğer üyelerle paylaşamıyorum. Modem arayüzünden port açıyorum ama 15 gün öncesinde normal çalışan herşey 15 gündür çalışmıyor. Paylaşım yapamıyorum ve bu yüzden indirme-gönderme (ratio) oranım bir hayli düştü. <BU durum modemden mi kaynaklanıyor? Eğer modem yüzünden oluyorsa modemi değiştirmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taskin57 -- 8 Aralık 2013; 0:40:32 >
  • aylık 16 tl ye mega paket izliyorum buna ek olarak yalın internet almak istiyorum sinirsiz ücret nedir ögrenebilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffalcon

Modemim görüyor fiber kullananları..

modemin neresinden bakiliyor bu kisilere?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarquisDeSade -- 8 Aralık 2013; 10:49:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarquisDeSade

quote:

Orijinalden alıntı: ffalcon

Modemim görüyor fiber kullananları..

modemin neresinden bakiliyor bu kisilere?

Aslında yanlış ifade ettim ,modem değil fakat win7 nin kablosuz ağ bağlantıları kısmından çok rahat gözüküyor..(Netice de modem algılıyor aslında :) )

Kullanıcılar ağ isimlerini değiştirmedikleri için 10-20-50-100 mbit fibernet isimli olarak gözükmekteler..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.