Şimdi Ara

D'smart sözleşme sonu kazığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki yıllık D'smart aboneliğim yeni bitti ve kurtuldum derken;

Her hikayenin iki tarafı vardır tabii fakat araştırmalarım sonunda gördüm ki bir çok abone aynı dertlerden yakınıyor, ayrıca iki yüzlü olan da D'smartın ta kendisi,
    evet Türkiye'de kanunlar kullanıcılardan yana değil malesef ve şirketler istedikleri herşeyi kılıfına uyduruyor...

Sizleri "Hizmet, Kalite, Bla Bla!" ile bağlayan ve tahüt yapan firmalar daha sonrasında sizi kemiğinizin iliğini sömürenedek söğüşlemeyi malesef adet haline getirmiş, ki dolandırıcılık ve müslüman olarak kul hakkı yemeyi bir yaşam tarzı haline getirmiş olan herkes bu memlekette #AQ

Amacım kimseyi eleştirmek yada kötülemek değil sadece başınıza ne geleceğinizi şahsen deneyimlemiş biri olarak paylaşmak,
    İki yıl önce 2014 de dsmart'ın sinema ve internet paketine abone oldum, amacım sadece FX deki yabancı dizileri izlemek biraz Face de takılmak ve Jamie Oliverın yemeklerinden ilham almak tı
    Fakat her ne kadar yayın kalitesi güzel olsada habire kanallar kayboluyor sürekli her ay D'smart dan adam geliyor 45-50TL tamir, bakım vs parası ödüyorduk...
    daha sonra bunca para ödedikten sonra en sonunda cıngar çıkarınca ben verilen cevap
    "Bulunduğunuz bölgede verimli yayın yok!" oldu,
    "lan şerefsiz satarken niye bunu söylemedin o zaman?"

sonra bi dönem 2015 de yan odayı verelim dediler, biz yine enayi gibi o dönemde peder yatalak ağır hastaydı, odasında sıkılmasın bir-iki spor ve haber kanalı izlesin diye aldık o yan oda davasını, sonra peder vefat etti vs derken müşteri hizmetlerini aradık sorduk bi ceza vs olmadan iptal ettik,

Sonra geldik 2016 ya;
    inişli çıkışlı, kavgalı gürültülü aboneliğim den en sonunda kurtuldum derken;
    D'smart aboneliğimi kapatıp aradan bir ay geçtikden sonra bir gün cebime Erol hukuk diye bir yerden mesaj geldi
    "D'smarta olan borcunuzdan dolayı, borcunuz yasal sürece düşmüştür bizi arayın!"
    bu ne arkadaşım borcumu harcımı ödemişim, iki sene boyunca parasını ayrıcana ödediğim cihazları iade etmişim ve yakamdan düşün!
    her yere şikayet ettim fakat yazının başında dediğim gibi bu tür şirketler sizi sömürmek için hertürlü kılıfı minareye uyduruyor.
    2015 de ödeyip kapattığım iadesini ve cihazlarını benden aldıkları yan odanın son bir faturasını ödememiş ve kalan bir buçuk yıl düzenli her faturasını ödediğim aboneliğim de hiç bir zaman bana borcun var denilmemiş olması, ayrıcana iki sene daha taahüt yapıp devam ediyor olsadım yine bana söylenmeyecek, en sonunda yine 3 yıl katlanmış olarak fazlasıyla alacaklardı benden bu borcu.

Siz siz olun sakın D'smart'a bulaşmayın

Gidin 15Tl ye Netflix alın istediğinizi istediğiniz zaman açın izleyin

• e-devlet şifreniz varsa girin borcunuza bakın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.