Şimdi Ara

D-Smart Taahhüt Bozma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Şubat'ta d-smart maxi paket aldım aylık 35 Tl 2 yıl taahhütlü fakat ben lig maçlarını izlemek için Digitürk'e geçmek istiyorum. Taahhüt bozma bedeli ne kadar alırlar? Eğer çok alırlarsa Digitürk Play'den sezonluk lig tv paketi alsam donma olur mu?

• Net cevabı müşteri hizmetleri verir. Diğer soruya gelince eğer internet hızın iyiyse sıkıntı yaşamazsın. Çok fazla sayıda kullanıcısı mevcut zaten.
  • Digitürk Play HDMI kablo ile tv ye bağlayıp izlenebiliyor galiba. Digitürk'te istediğim 2 şey var Lig TV ve sinema kanalları. D-smart'ın film kanallarını pek beğenmedim Digitürk'tekilerin iyi olduklarını duydum. Spor konusunda Şampiyonlar Ligi'nin çoğu zaten Star Tv üzerinden izleniyor Avrupa Ligi de öyle Euro Futbol'a gerek yok diye düşünüyorum.
  • İnternet hızından hiç anlamam Smile sınırsız ayda 65 Tl hızının ne kadar olduğunu bilmiyorum. İndirme hızı dakikada 250 Kb gibi.
  • bana 180 TL kitlemişlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozosferizyum

Arkadaşlar ben Şubat'ta d-smart maxi paket aldım aylık 35 Tl 2 yıl taahhütlü fakat ben lig maçlarını izlemek için Digitürk'e geçmek istiyorum. Taahhüt bozma bedeli ne kadar alırlar? Eğer çok alırlarsa Digitürk Play'den sezonluk lig tv paketi alsam donma olur mu?

en az 300 tl ödersin
  • D-Smart tan memnunum. Digitürk'ü sadece Lig Tv için istiyorum. 180 ya da 300 Tl ye iptal ettireceğime Digitürk Play sezonluk paket daha mantıklı gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-Smart Ek Paket Saçmalığı
    4 yıl önce açıldı
    Millenicom vs D Smart Net
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Digitürk play alıp maçları 30-40 sn gecikmekli seyredeceğine 1 sene taahhüt ile taraftar paketi alıp türksattan 35 tl verip seyret takılma olmuyor ama gecikme herzaman olur uydudan inen sinyal le telekomun boktan bağlantısı arasında dağlar kadar fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MixerTR -- 3 Mayıs 2012; 2:50:24 >
  • Benim bildiğim kadarıyla kampanyadan dolayı aldığın bütün indirimleri geri iade ediyorsun yani ceza olarak böyle bir şey var.Digiturk'e gelince bence sınırsız SmileAdsl üzerinden tek tek maç satın al film satın al en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MixersTs

Digitürk play alıp maçları 30-40 sn gecikmekli seyredeceğine 1 sene taahhüt ile taraftar paketi alıp türksattan 35 tl verip seyret takılma olmuyor ama gecikme herzaman olur uydudan inen sinyal le telekomun boktan bağlantısı arasında dağlar kadar fark var

Her ikisine de bütçem yetmeyebilir. 30-40 saniye pek bir fark değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokercraft

Benim bildiğim kadarıyla kampanyadan dolayı aldığın bütün indirimleri geri iade ediyorsun yani ceza olarak böyle bir şey var.Digiturk'e gelince bence sınırsız SmileAdsl üzerinden tek tek maç satın al film satın al en iyisi.

Ben de böyle yapmayı düşünüyorum. O kadar cezayı ödeyeceğime Digitürk play üzerinden maçları izlerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.