Şimdi Ara

D-smart Teknik Yardım (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
810
Cevap
15
Favori
133.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam harici uydu alıcısı kullanıyorsanız bunun bir çözümü yok bildiğim kadarıyla. Smart remoteyle sadece televizyonun sesini açıp kapatma gibi özellikleri kullanırsınız şu durumda. Dsmart cihazını kontrol edemezsiniz.Şayet modül almış olsaydınız , bu özelliği kullanabilirdiniz.Bilgim bu yönde.
  • Televizyonun dahili uydu alicisi da var.o bir ise yaramaz mi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modül almış olsaydınız o şekilde kullanabilirdiniz.Ancak kutulu üyelik yaptığınız için kullanamazsınız artık dahili uydu alıcıyı da istediğiniz fonksiyonu da maalesef.
  • Arkadaslar nolur uyuz oldum yardimci olun goruntu kaydedilmiyor

• d smart hd kutu ve akıllı kumanda kullanıyorum.. kanal listesine girmek istediğimde yaklaşık 20 saniye gecikme yaşanıyor.. kanal değiştirirken en az 5 6 saniye gecikme yaşanıyor.. bu konu hakkında bilginiz varsa şimdiden teşekkür ederim..
  • son bi kaç gündür kanallarda gidip gelmeler oluyor bunun sebebi nedir sizdede var mı böyle bir sorun?
    Sinyal kopuklukları yasıyorum
  • Modülde herhangi bir sorun yok hocam
  • arkadaşlar merhaba Humax HBR 2002s cihazım yazılım yüklemeye geçiyor %0dan başka ilerlemiyor. fiş çekip takıyorum narmal çalışıyor 5 10 dk içinde tekrar güncelleme sayfasına geliyor. Ne yapmamız gerekli ? yarın servisi arıyacağım
  • Kumandadan kanalı değiştirdiğimde kanallar çok yavaş değişiyor. Hele bazen o kadar yavaş çalışıyor ki kafayı yiyorum. Sebebini bilen varmıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: barackobamaa

Kumandadan kanalı değiştirdiğimde kanallar çok yavaş değişiyor. Hele bazen o kadar yavaş çalışıyor ki kafayı yiyorum. Sebebini bilen varmıdır.

cihazı güncellemen lazım.... fişi çek sonra taktıktan hemen sonra cihazın üstündeki ok ve > tuşuna basılı tut güncelleme ekranı çıkana kadar...
  • dsmart cam modul sinema dizi paketi kullaniyorum.yaklasik 1 haftadır anumaux ve discovery nin sd kanali cikmiyor ?sorun neden olabilir?online islemlerden frekans guncelleme yaptim karti sokup silip taktim değişen bir durum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 16 Mart 2015; 18:18:13 >
  • Arkadaşlar 63. Kanal yani Discovery Science HD kanalı dünden beridir ingilizce yayın yapıyor. Kumandadan sarı tuşa basıyorum dil Türkçe diyor ama yayın İngilizce. Bir program değil o kanaldaki tüm programlar böyle sizde durum nedir?
  • bc_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Ben samsung marka akkılı tv alıp dsmart (cam modullu) taktırdım. Yayınları izlerken usb ye kayıt edebiliyorum. Ancak başka birşey izlerken kayıt etmek isteğim kanalı kayıt etmiyor.
    Yani neyi kayıt edeceksem o kanal açık durmalı. Bunun başka çözümü yok mu?
    Cevaplarsanız sevinirim.
  • Maalesef modüllerde böyle bir seçenek yok.Kayıt etmek istediğiniz kanal açık olması gerekli.
  • Blue dan kontrol ettim bende.Yayın ingilizce hocam.
  • Hocam kanalların frekanslarını silip tekrar aratın ve müşteri hizmetlerinden sinyal yeniletin.
  • Evet d-smartta sıkıntılar bitmiyor. 76. kanal, 77. kanal, trt1, trt hd, trt haber, samanyolu tv'yi izleyemiyorum. Spor paketine üyeyim ama 76 ve 77. kanallar göstermiyorda. Kafayı yeme noktasındayım arkadaşlar. Paramla resil oluyorum. Hiç kimse problemi üstlenmiyor. Yapılması gereken nedir, taahhüt bedeli yüzünden mecbur iptal ettiremiyorum.
  • Talep oluşturmuştum sorunu buraya yazdığım gün. Dün itibariyle düzeldi. Talebe dönen olmadı ama sorun düzeldi.

Dsmarttaysanız bilmeniz gereken ilk şey sorunlar tesadüfen çözülür
  • Blu da hala ingilizce hocam Tam olarak düzelmemiş
  • Hocam servis 30 tl gibi bir ücrete geliyor sanırım.Benimde kanallarla ilgili bir sıkıntım olmuştu.Bu şekilde bir teklif yaptılar.Tercih ederseniz eğer bu yöntemi deneyebilirsiniz.Yada cihazınızı bir bayiye götürün kontrol etsinler.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.