Şimdi Ara

D-smart Teknik Yardım (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
810
Cevap
15
Favori
134.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm... D-Smart Goldmaster DTV 20000 HD uydu alıcım var. Kumanda tuşunda kanal değiştirmek için tuşa bastığımda D smart ışığı 5 kez yanıp sönüyor. Bu yanıp sönme esnasında kumanda cihazı kontrol etmiyor. Yanıp sönme bittikten sonra kumanda alıcıyla iletişime geçebiliyor. Kanal değiştirmek için bu yanıp sönmenin bitmesini beklemek zorunda kalıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Samsung smart tv de dsmat cam modul kullaniyorum.
    1- normal uydu ve dsmart kanallarini bir arada goremiyorum once uydu secmem gerekiyor. Bunun bir yolu varmi
    2-normal uyduda kanal duzenle aktif. Kanallarin sirasini degistiriyorum. Ama dsmarta gecince pasif oluyor. Dsmart kanallarin sirasini nasil degistiririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rainbow_09 R kullanıcısına yanıt
    Pilleri değiştirdim sorun çözüldü... :)
  • trt1 ve trtspor gitti nasıl düzeltebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

trt1 ve trtspor gitti nasıl düzeltebilirim.

bendede gitti.. trt1 hd!
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

quote:

bendede gitti.. trt1 hd!

Bir çözüm bulabildiniz mi?
  • izmir'deyim. bizde de trt kanalları yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: avianca

quote:

bendede gitti.. trt1 hd!

Bir çözüm bulabildiniz mi?

malesef. yeniden kurdum herşeyi ama yine sonuç aynı sadece trt kanalları yok. kabloyu çıkarıp tvye taktım tvdeki uydu alıcısıyla çalışıyor. sorun dsmartta.. taahhütüm bittiği dk iptal ettireceğim. btk ya yarın yazı yazalım ben 1 ay bekledim internet sorunumu çözemediler ne zaman btk ya yazı yazdım ertesi gün sorunumu çözdüler.. hemde bireysel müşteri temsilcisi ile.. bunların hakkından btk geliyor. görmezden gelemezler orayı..

• quote:

Orijinalden alıntı: RAY_J

izmir'deyim. bizde de trt kanalları yok.

Siz müşteri hizmetlerini aradınız mı nasıl bir çözüm sundurlar?
  • d smart trt kanallarında sorun var yani sorun d smarttan kaynaklanıyor düzelene kadar yapacak bir şey yokTÜRKSAT trt hd lerde sorun yok imkan varsa ordan izleyin
  • 2 yıldır modül kullanıyorum.2-3 aydır her yağmurda ve rüzgarda hd olan movismartlar(family ve classic hariç) ve smartsport ve dizismartlar görüntü donuyor veya kristelleşiyor.Diğer kanallarda sorun yok.Pazar günü uyducuyu çağırdım.Sinyalde sorun yok dedi.O gün hava güzeldi kanallarda sorun yoktu.Dün yağmur rüzgar yine aynısı oldu.Mayısta tamamen kurtulucam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

d smart trt kanallarında sorun var yani sorun d smarttan kaynaklanıyor düzelene kadar yapacak bir şey yokTÜRKSAT trt hd lerde sorun yok imkan varsa ordan izleyin

Dsmart iyi hos ama su kanal görüntülenememe sorunu baş belasi daha yeni bir yil taahhüt de verdik ama

• quote:

Orijinalden alıntı: cemege35

2 yıldır modül kullanıyorum.2-3 aydır her yağmurda ve rüzgarda hd olan movismartlar(family ve classic hariç) ve smartsport ve dizismartlar görüntü donuyor veya kristelleşiyor.Diğer kanallarda sorun yok.Pazar günü uyducuyu çağırdım.Sinyalde sorun yok dedi.O gün hava güzeldi kanallarda sorun yoktu.Dün yağmur rüzgar yine aynısı oldu.Mayısta tamamen kurtulucam.

sanırım 10970 frekansından bahsediyorsun bende de öyleydi lnb ince ayarından yapıyor lnb yi biraz öne çanağa doğru ittim düzeldi uyducu halt etmiş bi halttan anladıkları yok
  • Abi deliricem @cemege35 hocam seninle sorunlarımız benziyor lakin daha kötüsü bende sinema kanllarının hiç biri yok ( family ve classic hariç). işin garibi karşı komşumdada dsmart var maşallah her kanal açık. anlamadım gitti. ne yapayım ben şimdi bi yol gösterin lütfen. açtığım konuya yazdığım mesaj aşağıda.
    Herkese merhaba. bu dsmarttan okadar çektimki. neyse olayı anlatayım. yeni uydu atılmadan önce bazı kanallar yoktu kaç kez aradım sorun çanak enten yada iç tesisatrta dedi. merkezi sistem olduğu için apartmandakileri ikna edemedim servis çağırmaya. neyse yeni uydu atıldı ana bi baktım olmayan kanallar gelmiş bu seferde başka kanallar gitmiş. hey Allah ım çıldıracam. en sonunda bunları bayağı bi sıkıştırdım telde falan bağardım çağardım çok sağlamda bi mail attım servisi kendileri göndermeye razı oldular ücretsz. neyse servis geldi adamada uzunca izah ettim kutuyu değiştirip yeni kutu taktı gene bazı kanallar yok hala. adam dediki sorun kesinlikle iç hatta yada dairelere giden o alet varya onda. neyse dedim yapacak bişey yok. geçen hafta karşı komşumda dsmart aldı her kanal var. delirdim iyice. en azından antende bir sorun yok. şimdi ben ne yapayım gerçekten iç hattamıdır sorun yoksa bu dsmarttamı. anlamadım gitti. yardımcı olursanız memnun olurum. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esevetnov -- 27 Şubat 2015; 15:10:00 >

• quote:

quote:

2 yıldır modül kullanıyorum.2-3 aydır her yağmurda ve rüzgarda hd olan movismartlar(family ve classic hariç) ve smartsport ve dizismartlar görüntü donuyor veya kristelleşiyor.Diğer kanallarda sorun yok.Pazar günü uyducuyu çağırdım.Sinyalde sorun yok dedi.O gün hava güzeldi kanallarda sorun yoktu.Dün yağmur rüzgar yine aynısı oldu.Mayısta tamamen kurtulucam.

sanırım 10970 frekansından bahsediyorsun bende de öyleydi lnb ince ayarından yapıyor lnb yi biraz öne çanağa doğru ittim düzeldi uyducu halt etmiş bi halttan anladıkları yok

Dediğin gibi 10970 frekansındaki kanallar.Kanal sinyali yüzde65 sinyal kalitesi yüzde 5 ve 10 da gidip geliyor .Zaten genel bir problemleri var o frekanslarında.Diğer kanallarda her ikiside 90 larda. Müşteri Hizmetleri servis gönderecek.Bakalım servisteki bizden para almak için ne hikayeler üretecek.Yersen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemege35 -- 27 Şubat 2015; 16:32:21 >

• quote:

quote:

quote:

Dediğin gibi 10970 frekansındaki kanallar.Kanal sinyali yüzde65 sinyal kalitesi yüzde 5 ve 10 da gidip geliyor .Zaten genel bir problemleri var o frekanslarında.Diğer kanallarda her ikiside 90 larda. Müşteri Hizmetleri servis gönderecek.Bakalım servisteki bizden para almak için ne hikayeler üretecek.Yersen...

10970 frekansları sorunlu ama bunu kabul etmiyorlar yada işlerine öyle geliyor sinyal kalitesi dansöz gibi oynuyor senin yerine ben olsam elin yatkınsa kendim yapardım boşuna servise para kaptırmazdım zaten bir halttan anlamıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: esevetnov

Abi deliricem @cemege35 hocam seninle sorunlarımız benziyor lakin daha kötüsü bende sinema kanllarının hiç biri yok ( family ve classic hariç). işin garibi karşı komşumdada dsmart var maşallah her kanal açık. anlamadım gitti. ne yapayım ben şimdi bi yol gösterin lütfen. açtığım konuya yazdığım mesaj aşağıda.
    Herkese merhaba. bu dsmarttan okadar çektimki. neyse olayı anlatayım. yeni uydu atılmadan önce bazı kanallar yoktu kaç kez aradım sorun çanak enten yada iç tesisatrta dedi. merkezi sistem olduğu için apartmandakileri ikna edemedim servis çağırmaya. neyse yeni uydu atıldı ana bi baktım olmayan kanallar gelmiş bu seferde başka kanallar gitmiş. hey Allah ım çıldıracam. en sonunda bunları bayağı bi sıkıştırdım telde falan bağardım çağardım çok sağlamda bi mail attım servisi kendileri göndermeye razı oldular ücretsz. neyse servis geldi adamada uzunca izah ettim kutuyu değiştirip yeni kutu taktı gene bazı kanallar yok hala. adam dediki sorun kesinlikle iç hatta yada dairelere giden o alet varya onda. neyse dedim yapacak bişey yok. geçen hafta karşı komşumda dsmart aldı her kanal var. delirdim iyice. en azından antende bir sorun yok. şimdi ben ne yapayım gerçekten iç hattamıdır sorun yoksa bu dsmarttamı. anlamadım gitti. yardımcı olursanız memnun olurum. teşekkürler.

aynı apartmanda karşı komşunda var sende yoksa sana gelen kabloda yada bağlandığı dağıtıcıdaki çıkışta sorun vardır maalesef merkezi sistemlerde böyle sorunlar çok oluyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esevetnov

Abi deliricem @cemege35 hocam seninle sorunlarımız benziyor lakin daha kötüsü bende sinema kanllarının hiç biri yok ( family ve classic hariç). işin garibi karşı komşumdada dsmart var maşallah her kanal açık. anlamadım gitti. ne yapayım ben şimdi bi yol gösterin lütfen. açtığım konuya yazdığım mesaj aşağıda.

aynı apartmanda karşı komşunda var sende yoksa sana gelen kabloda yada bağlandığı dağıtıcıdaki çıkışta sorun vardır maalesef merkezi sistemlerde böyle sorunlar çok oluyor.

teşekkürler hocam. en kısa zamanda bakıcam.

• Kanali kaydetme tusuna basinca kaydetmiyor disk takin ve plus modunu acin diyor nolurr yardim edin

• Merhaba.samsung dahili uydu alicili smart tv kullaniyorum(46F8500).tv nin kurulumunda evde bulunamadim.samsung servis yetkilisi arkadas kurulumdan sonra babamin dsmart kullanacagimi soylemesiyle dsmart kanallarini bir usb bellek ile tvye yuklemis sagolsun.ancak bu islem yapildiginda dsmart henuz baglanmamisti.daha sonra belkide kanal frekanslari degistigi gunlerde de olmus olabilir bu kanal listesi silindi.dsmart baglattirdim ancak dsmarti dsmart kumandasiyla izliyorum.dsmart kumandasindan once tvyi daha sonra dsmart cihazini acmak suretiyle.dsmart cihazi hdmi ile bagli tvye.benim istedigim ise yeni aldigim samsung marka akilli telefonun smart remote ozelligini kullanarak dsmart izlemek.ancak smart remote u baslatip kanal degistirdigimde tv kumandasindan kanal degistirmis oluyor ve tvnin bos kanallarina geciryor.hdmi modundan ciktigi icin.var mi bir cozumu kendim halledebilir miyim.yoksa samsung servisi mi cagirmaliyim? Yada damart servis mi cozer?

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.