Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Murat ÖZDAĞ
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.026
Cevap
105
Favori
517.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2008 sd kutuyu verip HD ile değiştiren arkadaslar 19.90 tl fazla teklifleri kabul etmeyin mecbur bu fiyata verecekler yoksa zaten 2008 haklarınız var bir müddet onlarla idare edin muhakkak GUZEL bir teklif gelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinvurgun

2008 sd kutuyu verip HD ile değiştiren arkadaslar 19.90 tl fazla teklifleri kabul etmeyin mecbur bu fiyata verecekler yoksa zaten 2008 haklarınız var bir müddet onlarla idare edin muhakkak GUZEL bir teklif gelecektir.

iiaynen kardeşim muhakkak iyi bir teklif gelicek kutu parasıda yok zaten 19.90 iyi şlerine gelirse2008 den haklarımız var onlarda yeter zaten arkadaşım teknosadan aldı full aynı parayı vriyoruz böyle doandıcılık olmaz
  • Arkadaşlar D-smart hd üyesiyim. 24 ay mayıs sonu doluyor. aile + sinema hd pakete bu güne kadar 29,99 ödedim. Bu ayki faturam 31,99 tl gelmiş. Online işlemlerden baktım abonelik sonu 2013 mayıs görünüyor. Acaba bana haber vermeden paketimi yenilediler? Önce beni arayıp onay almaları gerekmiyormu? Aslında bu soruları müş.hiz. soracağım ama önce sizden bir fikir almam gerekli.

1- Bendeki cihaz için kaç lira ödemem gerekiyor cihaza sahip olmak için! Cihazı almaz isem aylık kiraya devammı ederim?
    2- Bendeki HD cihazı verip HD+ cihaz alabilirmiyim? Bu uygulamayı yapan arkadaş varmı?
    3- Aile+sinema paketimi maxi veya full olarak yenileyebilirmiyim? Bu şartlarda bana neye patlar?
  • Arkadaslar giris paketi 299 tl + full paket 199 tl , bunlarinda tahminimce 2 defa aktivasyon uvreti 40+40 tl toplamda 2 yillik full hd uyelik + cihaz bana kaliyor, tutar = 578 tl , bunun 498 tlsini 12 esit taksitle odeyebiliyorum...

Sizce bu uygunmudur?

Ekleme: full paket icersinde sinema erotik vs. Ne var acaba ben tam anlayamadim da :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

Arkadaslar giris paketi 299 tl + full paket 199 tl , bunlarinda tahminimce 2 defa aktivasyon uvreti 40+40 tl toplamda 2 yillik full hd uyelik + cihaz bana kaliyor, tutar = 578 tl , bunun 498 tlsini 12 esit taksitle odeyebiliyorum...

Sizce bu uygunmudur?

Ekleme: full paket icersinde sinema erotik vs. Ne var acaba ben tam anlayamadim da :)

valla dostum fiyatlar hakkında bilgim yok ama full paket hakkında bilgi vereyim dedim.ben de tv lcd olmadığı için full paket SD kullanıyorum. full paket içerisinde bütün kanallar mevcut sinema kanalları,belgesel kanalları,18+ kanallar,spor kanalları,çocuk kanalları bir çok kanal var.ben memnunum sadece şu an discovey channel sorun var hala çözemedim zaten aldığımdan beri sorunlar yaşıyorum ama sanırım benim uydu alıcısından kaynaklı.d-smart alıcısı değil cam modül kullanıyorum.az kaldı discovery channel sorununu da çözersem (forumda konuda açtım) her sey yoluna girecek ama fiyat konusunda hiçbir fikrim yok.
  • Tesekkurler kardes , yani gakikaten full paketmis , fiyatinin senin hd olmayan paketpe karsilastirinca nasil buluyorsun,

Yani normal hd uydu alicisi alsak en az 200 tl dir , full paket hd aliyorum yaninda ve hepsi 578 tl

Birde bu giris paketi 299 tl kampanyasinda hangi cihazi veriyorlar bilgisi olan varmi ? Pvr eklenebilern cihaz mi veriliyor?
  • quote:

Tesekkurler kardes , yani gakikaten full paketmis , fiyatinin senin hd olmayan paketpe karsilastirinca nasil buluyorsun,

Yani normal hd uydu alicisi alsak en az 200 tl dir , full paket hd aliyorum yaninda ve hepsi 578 tl

Birde bu giris paketi 299 tl kampanyasinda hangi cihazi veriyorlar bilgisi olan varmi ? Pvr eklenebilern cihaz mi veriliyor?

fiyat karşılaştırması yapamayız çünkü sen sıfırdan abonelik yapacaksın ama benim daha önceden aboneliğim vardı taahhüt süresi dolmuştu süre dolunca beni arayıp kampanya yaptılar 1 yıllık taahhüt aylık 13,99 ödüyorum. ilk abonelik yaptığımda golmaster uydu alıcısı almıştım onun yanında cam modül ve 1 yıllık giriş paketi vardı. bana toplam maliyeti kurulum çanak manak her sey dahil 300-325 tl olmustu 12 taksitle ödemiştim buna göre bi kıyaslama yapabilirsin.sonuç olarak ben totalde 325 ödedim bilmiyorum iyi mi yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nv_143

quote:

Tesekkurler kardes , yani gakikaten full paketmis , fiyatinin senin hd olmayan paketpe karsilastirinca nasil buluyorsun,

fiyat karşılaştırması yapamayız çünkü sen sıfırdan abonelik yapacaksın ama benim daha önceden aboneliğim vardı taahhüt süresi dolmuştu süre dolunca beni arayıp kampanya yaptılar 1 yıllık taahhüt aylık 13,99 ödüyorum. ilk abonelik yaptığımda golmaster uydu alıcısı almıştım onun yanında cam modül ve 1 yıllık giriş paketi vardı. bana toplam maliyeti kurulum çanak manak her sey dahil 300-325 tl olmustu 12 taksitle ödemiştim buna göre bi kıyaslama yapabilirsin.sonuç olarak ben totalde 325 ödedim bilmiyorum iyi mi yaptım

ama senin fiyatta iyi gibi geldi bana sonuç olarak sen hd cihaz alacaksın o kadar fark olur. zaten hd uydu alıcısı alsan 300-400 arası yanılmıyorsam yine de sadece bu benim fikrim yanılıyor olabilirim hatta muhtemelen yanılıyorum
  • Seninde bayag uygun gelmis aga...

Yanipmiyorsun , hd cihaz alsam sanirim 200 veya uzerindedir , ayrica 12 taksitte yapmiyorlarmis , vade farkida versem yapmiyorlarmis , sacmaliga bakarmisin:)
  • quote:

Seninde bayag uygun gelmis aga...

Yanipmiyorsun , hd cihaz alsam sanirim 200 veya uzerindedir , ayrica 12 taksitte yapmiyorlarmis , vade farkida versem yapmiyorlarmis , sacmaliga bakarmisin:)

valla ben şanslıyım sanırım hep kampanyalara denk geldim valla bi de bütük teknoloji mağazalarına git bak istersen belki onlar yapar ama sanırım onlar da 500 tl altına 12 taksit yapmıyorlar. teknosaya bi bak istersen ben eski teknosa personeliyim 1 yıl önce ayrıldım o zamanlar 500 tl altına 12 taksit yoktu ama yeni başlamış olabilirler. ama onlarda büyük ihtimal dsmart modül içinde+paketle beraber satıyorlar en azından benim zamanımda öyleydi biraz araştırman lazım
  • 15 mayista 2aylik deneme surem sona eriyor. iptal icin 4unde aradim sizi ilgili arkadaslar arayacak dediler arayan olmadi. dun tekrar aradim yine donucez dediler 6 gun kaldi. donmezlerse otomatikmen uyelik baslatabilirler mi? faks mi cekmem lazim?
  • quote:

quote:

valla ben şanslıyım sanırım hep kampanyalara denk geldim valla bi de bütük teknoloji mağazalarına git bak istersen belki onlar yapar ama sanırım onlar da 500 tl altına 12 taksit yapmıyorlar. teknosaya bi bak istersen ben eski teknosa personeliyim 1 yıl önce ayrıldım o zamanlar 500 tl altına 12 taksit yoktu ama yeni başlamış olabilirler. ama onlarda büyük ihtimal dsmart modül içinde+paketle beraber satıyorlar en azından benim zamanımda öyleydi biraz araştırman lazım

Tesekkurler kardes , bakayim bi, dsmart digi filan pek guvenilir firmalar degil o yuzden aylik odeme istemiorum...
  • 1 yıllık modüllü üye idim.Bitiminde aradılar,kısa bir görüşme ile erotik kanallar hariç full hd paket aylık 21,00 TL olmak şartı ile 12 ay kredi kartına taksit anlaştık.Bitince üyelikten ayrılamama sorunları,habersiz yenileme derdi olmuyor. Modüllü üyeliğin diğerine göre avantajlı olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abtani -- 9 Mayıs 2012; 13:29:46 >
  • quote:

quote:

quote:

Tesekkurler kardes , bakayim bi, dsmart digi filan pek guvenilir firmalar degil o yuzden aylik odeme istemiorum...

valla ben de hiç güvenmiyorum ama telefonda bana kesinlikle 13,99 dan fazla gelmeyecek dediler ve ben o telefon saatini tarihini ve konustugum kişiyi bi kenara not ettim fazla gelirse sorarım diye ama 4 fatura ödedim dedikleri gibi 13,99 geldi.sadece bi ara otomatik ödemede sorun oldu o dönem gecikme faizi almışlar 0,70 TL.bakalım önümüzde 8 ay daha var
  • quote:

valla ben de hiç güvenmiyorum ama telefonda bana kesinlikle 13,99 dan fazla gelmeyecek dediler ve ben o telefon saatini tarihini ve konustugum kişiyi bi kenara not ettim fazla gelirse sorarım diye ama 4 fatura ödedim dedikleri gibi 13,99 geldi.sadece bi ara otomatik ödemede sorun oldu o dönem gecikme faizi almışlar 0,70 TL.bakalım önümüzde 8 ay daha var

Valla bu Dsmart'ı anlamak mümkün değil Maxi + Sinema paketini 3 ay önce 25 tlden aşağı vermeyenler, 3 ay boyunca verdikleri teklifi sürekli reddedince dün Full SD 14.90'a 12 ay sabit ücretle teklif edilince aldım.

Bende sürekli farklı bir ücret olup olmadığını sordum. Israrla kdv dahil 14.90 K.Kartına gerek olmadığını adrese yada maile faturanın gönderileceğini söylediler. Bende maile istedim eve geçince tüm kanallar açıktı. Bakalım inşallah altından bir alicengiz oyunu çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmysterious

quote:

Valla bu Dsmart'ı anlamak mümkün değil Maxi + Sinema paketini 3 ay önce 25 tlden aşağı vermeyenler, 3 ay boyunca verdikleri teklifi sürekli reddedince dün Full SD 14.90'a 12 ay sabit ücretle teklif edilince aldım.

Bende sürekli farklı bir ücret olup olmadığını sordum. Israrla kdv dahil 14.90 K.Kartına gerek olmadığını adrese yada maile faturanın gönderileceğini söylediler. Bende maile istedim eve geçince tüm kanallar açıktı. Bakalım inşallah altından bir alicengiz oyunu çıkmaz

inşallah çıkmaz hocam kesin çıkmaz diyemiyorum bende çıkmadı umarım sizde ve de başkalarında çıkmaz...ama sonuçta dsmart her seye hazırlıklı olmak lazım forumda yazılanlara göre ben şükrediyorum
  • 2 yıl önce hd değiştir kampanyası ile eski cihazı verip hd cihaz aldım aile, sinema hd paketine 19.90 tl ödüyorum haziran ayında 24 ay doluyor, bugün aradılar, erotik kanal hariç 25 Tl 1 sene teklif ettiler kabul etmedim...... bakalım sonuç ne olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun_64

2 yıl önce hd değiştir kampanyası ile eski cihazı verip hd cihaz aldım aile, sinema hd paketine 19.90 tl ödüyorum haziran ayında 24 ay doluyor, bugün aradılar, erotik kanal hariç 25 Tl 1 sene teklif ettiler kabul etmedim...... bakalım sonuç ne olacak...

Hocam benimde aynı hd maxi paket almıştım 19 mayısta bitti 29,90 ödüyordum aradılar 32 tl full+18 dahil olsun kabul etmedim sonra sadece full dediler 29,90 eskisi gibi olsun dediler kabul etmedim sende kabul etme 19,90 vermesi lazım full sadece zaten +18 bişey yok extra bir kanal var :) dediğim gibi full 19,90 olması gerekiyor olmazsa kabul etmeyecem zaten eski haklarım devrediyorlar cihazın mülkiyetini üstüme almak için para ödemicez demi alırken öyle söylemişlerdi ama bakalım bunlara belli olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko3455

quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun_64

2 yıl önce hd değiştir kampanyası ile eski cihazı verip hd cihaz aldım aile, sinema hd paketine 19.90 tl ödüyorum haziran ayında 24 ay doluyor, bugün aradılar, erotik kanal hariç 25 Tl 1 sene teklif ettiler kabul etmedim...... bakalım sonuç ne olacak...

Hocam benimde aynı hd maxi paket almıştım 19 mayısta bitti 29,90 ödüyordum aradılar 32 tl full+18 dahil olsun kabul etmedim sonra sadece full dediler 29,90 eskisi gibi olsun dediler kabul etmedim sende kabul etme 19,90 vermesi lazım full sadece zaten +18 bişey yok extra bir kanal var :) dediğim gibi full 19,90 olması gerekiyor olmazsa kabul etmeyecem zaten eski haklarım devrediyorlar cihazın mülkiyetini üstüme almak için para ödemicez demi alırken öyle söylemişlerdi ama bakalım bunlara belli olmaz

verdiğim 19.90 tl nin 11 tl si cihaz parası zaten, iptal etsinler cihazın mülkiyeti bana geçsin ondan sonra düşünürüz ayda 25 tl çok para bunlar için, mülkiyet için para ödemiyeceğiz.....
  • 19.90 dan fazla kesinlikle kabul etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.