Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.026
Cevap
105
Favori
517.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samsungx

19.90 dan fazla kesinlikle kabul etmeyin

aynen katılıyorum
  • Geçen yıl 24 ay taahhut ile eski uydu alıcımı vererek HDSmart ile değiştirdim ve Eğlence+Hd pakete 22.99 TL'ye uye oldum.
    1 yıl bitti..Yenileme için 1 yılım daha var..Önümüzdeki yıl süre sonunda nasıl olsa cihazın mülkiyeti bana geçecek..
    20 TL'den fazla vermeyi kesinlikle düşünmüyorum.

Başka konu başlıklarında da takip ediyorum. full pakete 50 TL veren dahi var.. Pes yani DSmart'a aylık nasıl 50 TL'ler verilebiliyor hayretler içindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzykay

Geçen yıl 24 ay taahhut ile eski uydu alıcımı vererek HDSmart ile değiştirdim ve Eğlence+Hd pakete 22.99 TL'ye uye oldum.
    1 yıl bitti..Yenileme için 1 yılım daha var..Önümüzdeki yıl süre sonunda nasıl olsa cihazın mülkiyeti bana geçecek..
    20 TL'den fazla vermeyi kesinlikle düşünmüyorum.

Başka konu başlıklarında da takip ediyorum. full pakete 50 TL veren dahi var.. Pes yani DSmart'a aylık nasıl 50 TL'ler verilebiliyor hayretler içindeyim.

beli bir standardadı yok yersen
  • hd smart tan hd smart+ a geçmek için full paket için ne kadar verelim.. kutu değişimi de olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

hd smart tan hd smart+ a geçmek için full paket için ne kadar verelim.. kutu değişimi de olsun..

24 ila 27 tl arası
  • quote:

teşekkürler, ben de 25 lira düşünüyordum..
  • quote:

quote:

teşekkürler, ben de 25 lira düşünüyordum..

Onur üyeliğin ile ilgili son durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barhonda

abi eylülde benim, daha var.. ama şimdiden bileniyorum biliyorsun..
  • quote:

quote:

abi eylülde benim, daha var.. ama şimdiden bileniyorum biliyorsun..

Full+full 20 tl
  • quote:

Full+full 20 tl

bunu da denerim, olmazsa 25 e bağlarım.. zaten oldu oldu yoksa kapatırım..
  • Bugün beni de aradılar..Ay sonu 24 ay sözleşmem bitiyor diye. Şu an mevcutta maxi paket+sinema hd paketi 19.90 ödüyordum. Spor paketini verelim dediler 5 tl fark olur dedi. ben hd abonesiyim hd+ a geçmek istiyorum dediğimde +10 tl diye teklif ettiler. artı bunlara 2 tl iç kurulum ve 3 tl çift lnb ve kablolama ücreti var deyince toplamda 39,90 tl * 24 ay dediler.. bende kabul ettim. sonra tekrar arayıp yanlışlık yaptık sizden iç kurulum ve dış kurulum ücreti almayacağız yani 34,90 *24 ay dediler.. Ben zaten 39,90 tl gözden cıkarmısken 34,90 daha iyi oldu.. Yarın gelip takacaklarını söylediler bakalım artık..
    Bu arada hd uydudan hd+ a geçen veya geçmek isteyen arkadaşlar telefonda sormazsanız söylemiyorlar iç kurulum ve dış kurulum ücretlerini, üzerine basarak sorun bütün herşey dahil mi değil mi diye?
  • +1
  • Bugün müşteri hizmetlerini aradım. Hd aile+sinema paketimin 28 mayısta taahhüt süresinin biteceğiniil aynı şartlarda 29,90 olan paketimi 31,90 a yenileyebileceklerini söylediler. Ben full paket olursa hd+ cihaz dahil ne kadar olacağını sordum. 49,90 istediler. Ben forumda bazı arkadaşların 35 liraya aldıklarını söyledim. Imkansız o fiyata olmaz dediler. 1-2 gün düşünüp devam edip etmeyecegime karar verip tekrar arayacagim deyip kapattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmerak -- 25 Mayıs 2012; 14:20:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmerak

Bugün müşteri hizmetlerini aradım. Hd aile+sinema paketimin 28 mayısta taahhüt süresinin biteceğiniil aynı şartlarda 29,90 olan paketimi 31,90 a yenileyebileceklerini söylediler. Ben full paket olursa hd+ cihaz dahil ne kadar olacağını sordum. 49,90 istediler. Ben forumda bazı arkadaşların 35 liraya aldıklarını söyledim. Imkansız o fiyata olmaz dediler. 1-2 gün düşünüp devam edip etmeyecegime karar verip tekrar arayacagim deyip kapattım.

mh lerinden medet umma bana 40 lira fatura gelcek dediler fakat 30 lira devam etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Bugün müşteri hizmetlerini aradım. Hd aile+sinema paketimin 28 mayısta taahhüt süresinin biteceğiniil aynı şartlarda 29,90 olan paketimi 31,90 a yenileyebileceklerini söylediler. Ben full paket olursa hd+ cihaz dahil ne kadar olacağını sordum. 49,90 istediler. Ben forumda bazı arkadaşların 35 liraya aldıklarını söyledim. Imkansız o fiyata olmaz dediler. 1-2 gün düşünüp devam edip etmeyecegime karar verip tekrar arayacagim deyip kapattım.

mh lerinden medet umma bana 40 lira fatura gelcek dediler fakat 30 lira devam etti.

Eyvallah. P.tesi arayıp max. 40 a çıkarım yoksa kapatsınlar.

• ben arkadasın 2008 alınışlı hd reciverini maxı paket+hd yayınlar bir senedir kullanıyorumdum 30 tl sanırım aylıgı az önce aradılar onu haziranda bitiyor tarifeniz felan bana verdi kullanıyorum diye telefonu eleman dediki suanki tarifeniz+full hd tüm kanallar açık olacak vs 32,9 tl dedi 12 ay için bende ok dedim? kazıkmı yedim full hd de sinema tüm hd kanallar acık olacak dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 25 Mayıs 2012; 17:50:53 >
  • quote:

quote:

quote:

40 çok dostum. ben 30 liraya kutu kirası ve tüm hdleri izliyorum paketim 18 tl ye geldi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

40 çok dostum. ben 30 liraya kutu kirası ve tüm hdleri izliyorum paketim 18 tl ye geldi.

sağol dostum ama ben cihazıda hd+ la değiştireceğim için 40 dedim. Vardiyeli işte çalıştığım için kayıt olayı önemli benim için.

• quote:

sağol dostum ama ben cihazıda hd+ la değiştireceğim için 40 dedim. Vardiyeli işte çalıştığım için kayıt olayı önemli benim için.

dostum evde kaç tvn var hd olarak.
  • quote:

quote:

dostum evde kaç tvn var hd olarak.

Hd 1 sd 2 tv var ama ben alakayi anlayamadım.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.