Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.026
Cevap
105
Favori
517.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sana tavsiyem 19 tl deselerde sakın alma alırsan başına gelecekleri internette aratarak sinir krizleri dahil geçirme yaşama ihtimalin var aman ha derim sana dostum
  • önerin için saol hocam elimde öyle bir uydu alıcısı varki zaten delirme noktasındayım ne alacağıma bir türlü karar veremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün olmuştu üyeliğim biteli biraz önce aradılar bütün kanallar açık + hd ayda 19.90 dediler peşin ödicem dedim 15 X 12 = 180TL ye kabul ettim fena değil heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: guleryuzlum

Arkadaşlar bu hafta sonu beni D-smart mh.den aradılar. Size süper bir tekilfimiz var dediler. Aile+sinema+hd=21,00.TL dediler. Teklif nasıl arkadaşlar. İyi yorumlar alırsam geçeceğim.saygılar

smile adsl le üye misiniz? Benimde ayın 14 ünde taahhüdüm bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soberlight

2 gün olmuştu üyeliğim biteli biraz önce aradılar bütün kanallar açık + hd ayda 19.90 dediler peşin ödicem dedim 15 X 12 = 180TL ye kabul ettim fena değil heralde

Üyelik bittiğinde kapatıyorlar mı uydudan kanalları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vwag

quote:

2 gün olmuştu üyeliğim biteli biraz önce aradılar bütün kanallar açık + hd ayda 19.90 dediler peşin ödicem dedim 15 X 12 = 180TL ye kabul ettim fena değil heralde

kendi kanallarını kapatıyor turksat kanalları açık
  • quote:

quote:

quote:

Cevap için teşekkür ederim.
    Benim 2 senelik üyeliğim 2012 16 haziranda doluyor. Online işlemler baktığımda 2013 haziran 16 diye gözüküyor.. Forumda otomatik uzatma sorunundan bahsetmişler. Yarın d smartı arayıp sormayı düşünüyorum. Aile +hd+sinema kanalları var. 29.99 tl ödüyorum. (cihaz kirası dahil. Bu ay 31.99 tl ye yükseltmişler cihaz kirasında zam varmış.) Paketlerim den memlunum. Sizce nasıl bir fiyatı kabul edeyim. Telefonda fiyat teklifi alırken ne önerirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vwag -- 6 Haziran 2012; 1:44:45 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Benim 2 senelik üyeliğim 2012 16 haziranda doluyor. Online işlemler baktığımda 2013 haziran 16 diye gözüküyor.. Forumda otomatik uzatma sorunundan bahsetmişler. Yarın d smartı arayıp sormayı düşünüyorum. Aile +hd+sinema kanalları var. 29.99 tl ödüyorum. (cihaz kirası dahil. Bu ay 31.99 tl ye yükseltmişler cihaz kirasında zam varmış.) Paketlerim den memlunum. Sizce nasıl bir fiyatı kabul edeyim. Telefonda fiyat teklifi alırken ne önerirsiniz.

Benim durumum biraz farklı ben teknosadan almıştım next hd receiver ve 1 yıllık aile +hd paket 399 tldi sanırım yani öyle kafalarına göre uzatmaları söz konusu olmazdı. Ben telefonda pazarlık falanda yapmadım :) onlar söyledi ben kabul ettim şuan bütün kanallar açık 1 yıllık 180 TL ödicem. Yani D-smart öyle ahım şahım bişey değil bana kalırsa yinede eurospot u hd izlemek discovery kanallarını ve arada denk gelirse bir kaç film izlemek güzel oluyor tabi. Bütün kanallar için aylık 15-20 tl den fazla verilmez diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim durumum biraz farklı ben teknosadan almıştım next hd receiver ve 1 yıllık aile +hd paket 399 tldi sanırım yani öyle kafalarına göre uzatmaları söz konusu olmazdı. Ben telefonda pazarlık falanda yapmadım :) onlar söyledi ben kabul ettim şuan bütün kanallar açık 1 yıllık 180 TL ödicem. Yani D-smart öyle ahım şahım bişey değil bana kalırsa yinede eurospot u hd izlemek discovery kanallarını ve arada denk gelirse bir kaç film izlemek güzel oluyor tabi. Bütün kanallar için aylık 15-20 tl den fazla verilmez diye düşünüyorum.

Arkadaşın dediğine katılıyorum SAKIN 20,00TL fazla vermeyin DSMART'A hak etmiyor.!
  • 16.99 TL tüm kanallar ve HD ler açık teklif ettiler,almadım,hdler çamur gibi,2 yıl maxi+sinema+hd modüllü aboneydim,sd seyrediyorum 1 aydır anladım ki boşuna para vermişim. 30 TL ye internet + full verirseniz olur dedim, kem küm ettiler aramadılar bir daha :D
  • Hocam size nasıl böyle teklifler yapıyorlar anlamıyorum. Beni dün aradılar 23 TL Maxi paket teklif ettiler. Ben 2 yıl önce eğlence paketi almıştım uydu ile beraber. 750 TL vermiştim sanırım. Uydu benim oldu dün itibariyle ve kanallar gitti. Sadece TRT ve ATV nin HD kanalları açık kaldı. Umarım Avrupa şampiyonasında TRT1 HD kapanmaz.
  • Arkadaşlar cihazı illa d-smartınmı vermesi gerekiyor ? Piyasada kendimiz satınalabileceğimiz uyumlu başka cihazlar yokmu ?
  • Arkadaşlar;
    DSMART HD PLUS PVR lı 320gb neyse işte nerden nasıl alırız.?
    Not: Dsmarttan demeyin :) sade kutu arıyorum PAKETSİZ.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 8 Haziran 2012; 11:28:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

Arkadaşlar;

teknosada var 24 ay kampanyali 599 tl genis bilgi teknosa com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

quote:

Arkadaşlar;

Yok oraya baktım paketli satıyor gittigidiyor.com'da var 389tl giriş paketli sanırım bu paketsiz
    Fiyat oluyor değilmi hani dedim 300TL felan bulurmuyum elimdeki hd smart verip onu almak planım.?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

quote:

Arkadaşlar;

Yok oraya baktım paketli satıyor gittigidiyor.com'da var 389tl giriş paketli sanırım bu paketsiz
    Fiyat oluyor değilmi hani dedim 300TL felan bulurmuyum elimdeki hd smart verip onu almak planım.?

değiştirme işini dsmart yapıyor
  • Dsmart 2008 abonesiyim cihaz mülkiyeti bana ait.2011de eğlence+sinema paketini almıştım kredi kartına peşin fiyatına 12 taksitle.12ay doldu bu yıl aynı paketi aylık 15TL'ye teklif ettiler kabul edeyim mi?Geçen sene de 14TL'ye kullandım.
  • Modüllü üyeyim ve Full HD paketim 3 ay önce bitmişti. Yine 1 yıllık Full HD paketi peşin ödeme ile 169 TL'ye aldım. Dsmart'ta ne var ne yok açık şu anda.
  • Benim de bu ay(24) bitiyor aboneliğim. Ayda 40.00 TL receiver onların üye olmuştum. Tüm kanallar açık. İptal ettirmek istiyorum dedim. Niye diye sorduklarımda odamdaki arkadaşa tüm paket açık (erotik hariç) 19.00 tl ve bir yıllık veriyorsunuz ben de 40.00 tl ödüyorum, aynı digitürk gibi çapsızlaştınız dedim. pk 118 adresine gerekli belgeleri gönderin dediler. Ben de yarın aps ile göndereceğim. Sanki başvururken aps ile yaptık. Ahlaki anlamda iyi yozlaşıyorlar giderek maalesef.
  • arkadaşlar geçen ay 1 yıllık geçen sene abone olduğum teknosa pakatimin taahhütü doldu 32 lira civarı ödüyordum. İptal ettirmek istedim geri döndüler Şu anda son teklifleri spor kanalları ile HD kanallar (maxii paket olması lazım) 22.90 ilk ay bedava ve 1 sene daha kalırsam 60 tl karşılığında kutunun mülkiyetini bana vereceklermiş. FULL pakette spor paketi yok gibi bişey dediler bana o da 21 lira civarıydı ama ben kabul etmedim ya sinema ya spor paketi oluyor galiba bu fiyatlara.

Sizce nasıl fiyat devam edeyim mi biraz daha bişeyler isteyeyim mi
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.