Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.026
Cevap
105
Favori
517.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kutay2455

quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Modüllü üyeyim ve Full HD paketim 3 ay önce bitmişti. Yine 1 yıllık Full HD paketi peşin ödeme ile 169 TL'ye aldım. Dsmart'ta ne var ne yok açık şu anda.

nerhaba. bende modullu uyeyim gecen yil eglence +hd paketine uye oldum ve agustosta uyeligim bitiyor. muster hizmetlerini aradim modullu uyeler faturali olamiyormus ya pesin yada kredi kartina taksitli satis yapiyorlarmis. full pakete 499 tl dediler. bende kabul etmedim. sormak istedigim konu uyelik bitince beni ararlar mi.

Ne demek faturalı olamıyormuş. Bana verdikleri ilk teklif 25 liraydı ve ister kredi kartına 12 taksit, ister 12 ay faturalıydı. 1 ay sonraki aramalarında ise 17,99 lira ve yine ister kredi kartına 12 taksit, ister 12 ay faturalı teklif ettiler. Her ay fatura takip etmek istemiyorum deyince de o zaman peşin 169 lira ödeyin dediler. Ben de kabul ettim. Ben onları hiç aramadım.
  • modul suresi bitince arkadasin dedigi gibi teklif yaparlar serin durun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanda elimde sd cihaz ve maxi paket+sinema kanalları açık şekilde var. 15 gün içinde biticek bu paket. Şöyle düşünüyorum ben sd cihazı verip hd cihaz almak istiyorum zaten sd cihaz olduğu için hd kanalları izleyemiyorum yalandan o kanallarıda veriyorlar bana. Böyle birşey mümkün mü hd cihaz ile değiştirip içine maxi paket+sinema paketi alsam ne kadar öderim böyle birşey varmı ayrıca ? taahhüt veriyorlarmı cihaz benim olsun istiyorum kampanya bitince. Nasıl bir yol izlemeliyim aradıklarında ?? En fazla ne kadar vermem lazım ?
  • Kendileri SD cihazı alıp, HD verebiliyorlar. Ama gene fiyatlar uçuk olacaktır. Şu anda 2 yıllık full paket 540 liraya satılıyor. Paketin bittiğinde bunu satın almanı öneririm. Sonuçta 22 liraya full paket kullanıyorsun ve 2 yıl sonra cihaz sende kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gD

Kendileri SD cihazı alıp, HD verebiliyorlar. Ama gene fiyatlar uçuk olacaktır. Şu anda 2 yıllık full paket 540 liraya satılıyor. Paketin bittiğinde bunu satın almanı öneririm. Sonuçta 22 liraya full paket kullanıyorsun ve 2 yıl sonra cihaz sende kalıyor.

Full paket ile maxi paket arasında ne farklar varki +18 kanalları istemiyorum ben çünkü.

Benim istediğim;

Bendeki SD cihazı verip HD cihaz almak yani HD Cihaz + maxi paket + sinema paketini istiyorum bu şekilde istesem ne kadar vermeliyim en fazla ? Taahhütlü verirler heralde 2senelik. 2sene boyunca bu dediklerimin hepsini sorunsuz izlicem dimi ? Bunun dışında taahhüt bitince cihaz benim mi olucak bu çok önemli Bana bu şekilde önerebileceğiniz paket varmı içinde bu dediklerim olacak ve en fazla ne kadar vermeliyim 10gün içinde paketim biticek çünkü. Ayrıca HD cihaz değişim olunca hangi HD marka cihaz verirler en iyisi hangisidir ? Bu cihazı istediğim gibi söküp HD tv'de yada SD tv'de sorunsuz izleyebilirmiyim ? Yoksa HD cihaz olunca illa bütün kanalları izlemem için HD TV mi olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhny -- 27 Haziran 2012; 14:34:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhny

quote:

Kendileri SD cihazı alıp, HD verebiliyorlar. Ama gene fiyatlar uçuk olacaktır. Şu anda 2 yıllık full paket 540 liraya satılıyor. Paketin bittiğinde bunu satın almanı öneririm. Sonuçta 22 liraya full paket kullanıyorsun ve 2 yıl sonra cihaz sende kalıyor.

Full paket ile maxi paket arasında ne farklar varki +18 kanalları istemiyorum ben çünkü.

Benim istediğim;

Bendeki SD cihazı verip HD cihaz almak yani HD Cihaz + maxi paket + sinema paketini istiyorum bu şekilde istesem ne kadar vermeliyim en fazla ? Taahhütlü verirler heralde 2senelik. 2sene boyunca bu dediklerimin hepsini sorunsuz izlicem dimi ? Bunun dışında taahhüt bitince cihaz benim mi olucak bu çok önemli Bana bu şekilde önerebileceğiniz paket varmı içinde bu dediklerim olacak ve en fazla ne kadar vermeliyim 10gün içinde paketim biticek çünkü. Ayrıca HD cihaz değişim olunca hangi HD marka cihaz verirler en iyisi hangisidir ? Bu cihazı istediğim gibi söküp HD tv'de yada SD tv'de sorunsuz izleyebilirmiyim ? Yoksa HD cihaz olunca illa bütün kanalları izlemem için HD TV mi olması lazım.

maxi paket+sinema paketi dediğin full paket oluyor onu almanın en ucuz yolu ise yukarıda arkadaşın dediği gibi 540 liraya almak diğer türlü fiyatları bu şekilde

daha uygun bir seçenek bulursanız haberdar edin çünkü ben de dsmart almayı düşünüyorum
  • quote:

quote:

Benim istediğim;

Full pakette maxi pakete ek olarak, sinema paketi + 2 tane +18 kanal.

Dediğim gibi sen cihazı geri verdiğinde sana 25-30 liradan aşağı maxi paket vermeyeceklerdir. Birde üstüne sinema paketi eklersen kesin 30 u bulur.

Bu 2 yıllık kampanyada taahhüt yok, zaten parayı peşin ödüyorsun. İstersen 3 taksitle alabilirsin. 2 yıl sonunda cihaz senin oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardgodzi

quote:

quote:

Benim istediğim;

maxi paket+sinema paketi dediğin full paket oluyor onu almanın en ucuz yolu ise yukarıda arkadaşın dediği gibi 540 liraya almak diğer türlü fiyatları bu şekilde

http://www.dsmart.com.tr/aylik-abonelik-ucretleri

daha uygun bir seçenek bulursanız haberdar edin çünkü ben de dsmart almayı düşünüyorum

Fiyatlar baya uçuk şekilde başka forumlarda araştırdım teklifleri felan millet full paketi 19.90TL ye alan bile olmuş şaşırdım açıkcası 20.90 -21.90'a alanlar var bende şöyle düşündüm bu fiyat üzerinden birde üzerine HD cihaz istersem ne kadara verirler diye merak ettim. Sonuçta bana maxi paket verdiler ama elimde SD cihaz var izleyemiyorum ne anlamı kaldıki 2010 üyesiyim ayrıca ben bakalım ne kadar teklif sunarlar 10gün içinde bitcek benimki de . Yukarıda arkadaşın belirttiği fiyat nasıl oluyor acaba mağazadan mı alıyoruz yoksa 540TL yi 2yıl boyunca 24aya bölüp öylemi taksit yapıyorlar ?
  • quote:

quote:

quote:

Benim istediğim;

Full pakette maxi pakete ek olarak, sinema paketi + 2 tane +18 kanal.

Dediğim gibi sen cihazı geri verdiğinde sana 25-30 liradan aşağı maxi paket vermeyeceklerdir. Birde üstüne sinema paketi eklersen kesin 30 u bulur.

Bu 2 yıllık kampanyada taahhüt yok, zaten parayı peşin ödüyorsun. İstersen 3 taksitle alabilirsin. 2 yıl sonunda cihaz senin oluyor.

Müşteri hizmetlerini aradığımızda mı böyle teklif sunarlar yoksa gidip dsmart bayisinden mi bu şekilde alabiliyoruz ? Benim şuan elimde dsmart var o üyeliği devam ettirip HD paket diye düşünmüştüm. 2.cihaz olarak HD dsmart almak şuan uygun değil benim için. Çünkü millet 24 aylık 20TL ye yada 12aylık 20TL alıp kullananlar var ben 3ay taksitle alamam şuanlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhny -- 27 Haziran 2012; 15:37:39 >
  • İstersen telefonla ara ya da bayiye git. 540 liradan satacaklardır. Her yerde aynı fiyat.

En iyisi sen paketin bitmesini bekle, onlar arasınlar. Bakalım ne kadar teklif edecekler.
  • quote:

İstersen telefonla ara ya da bayiye git. 540 liradan satacaklardır. Her yerde aynı fiyat.

En iyisi sen paketin bitmesini bekle, onlar arasınlar. Bakalım ne kadar teklif edecekler.

Bu dediginiz fiyat hd cihaz +full hd paket için dimi herşey var yanı?

• Burada ayrıntılar var.

• 1 ay içinde 2 yıllık HD maxi paket taahhütüm doluyor; birkaç gün önce müşteri hizmetlerini aradım; d-smart+internet kampanyasında hiçbir şekilde indirim yapamayacaklarını söylediler. Buradan bakıyorum ciddi indirimler alanlar var.. İndirim alabilmek için ne yapmak lazım?
  • " 24 aylık taahhüt süresi sonrasında D-Smart dijital uydu alıcısında oluşabilecek her türlü sorun ve teknik arızalar Abone’nin sorumluluğunda olup, D-Smart’tan ürün değişimi, tamiri veya teknik servis hizmeti talep edemez" garantisiz urun mu satıyor ??

teknosa kampanyasından alırsak 24 ay garantili daha awantajlı

kart iade edilecek kutu kalacak diyor. teknosa kampanyasında da öyle mi??
  • bu topikte yazan en dusuk fiatan abone olun acele etmeyin herteklife kanmayin onlar sonunda kacirmamak icin en dusuk teklifi yapar

• Ben kendi hd cihazımı kullanıyorum.Modüllü üyeyim,süre bitiminde aradılar,aylık 21.00 TLkredi kartı ile 1 yıllık uzattık.İçinde +18 kanalları hariç hepsi var.Belki naza çekince 1-2 Tl daha düşüyorlardı,değmez dedim.
  • selamlar mayıs sonunda 24 ay taahhütlü HD aile paketim sona erdi iptal talebinde bulundum cihaz mülkiyeti dsmartta next 15000, daha yeni aradılar bana iki teklif yaptılar birincisi; 1 yıllık ayda 29,99 tl maxi paket ikincisi cihaz mülkiyetini 172 tl ya bana verip bireysel üye olarak sözde daha iyi bir teklif vereceklermiş ama şu an kaç tl söyleyemiyorlarmış
    tecrübeli arkadaşlardan ricam hangi teklifi değerlendirmeliyim veya nasıl bir yol izlemeliyim şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar ben 2009 sd dsmart üyesiyim.Eğlence ve sinema paketi aylık 15 TL toplam 180 TL yılık ödüyordum.Kullanım sürem Temmuz ayının 6' sında bitiyor.Bugün dsmarttan arayıp aynı kullandığım paketi aylık 17 TL yıllık toplam 204 TL teklif ettiler.Bende kabul ettim acaba doğru bir kararmı verdim.Fikirlerinizi almak isterim.
  • kesinlikle zarar ettin hatta büyük hata çünkü bir kere 3 yıllık üyesiniz zam yapmışlar size bırakın zammı kabul etmeseydiniz 2.aramalarında 2-3 ay bedava hatta 10 tl yapalım bile diyeceklerdi bende 2010 üyesiyim geçen bana full paketi 15 tlye verdiler erotik yayın falan hepsi var kabul etmedim kızdığım için onlara daha önce aynı paketi 24 tl çektiler bana varın hesabınızı siz yapın
  • d smart çok ucuzlamış ya...ben teledünya kullanıyorum temel paket+sinema 21-22 tl veriyorum...temel paket eğlence paket ayarında biraz belgesel sayısı çok..onca şifreli kanalı bu fiyatlarla izliyorsanız çok iyi..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.