Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.026
Cevap
105
Favori
517.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: salihboc

quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sd üyeyiz

hd bu fiyata verseler bunlar çakma olur ancak hd yazısı olur

CI kardeş soru sordum insan gibi sana gereksiz yorum yap demedim

birader sana cevap olarak sd üyeyiz yazdık
    ban ibaresini onlara yazdım senin şahsına değil eğer aklın bunu ayırıp idrak edemediyse diyeceğim yok sana durduk yere manasız anlamsız şekil yapma öyle !

Sana şekili şemayı gösteririm lavuk yazdıklarından belli ne kadar KLAVYE delikanlısı olduğun bi derdin varsa
    PM gel artislik yapma burda ok..!*Seviyeli ol İDRAK YOLLARINDA sorun var herhalde insanca sorulan soruya insanca Cevap verki seni adam yerine koyalım..??? soru sorduk hatta senin şahsınaada değil ortama sorduk .!

senin beyninde zorunmu var kafan iyimi senin senin soruna cavap verdik yazdığın laflara bak o lavuk kelimesini falan sil olayı büyütme büyütürsen ne olur görmek istersen pmden beklerim seni ama laflarını tart senin soruna cevap veren bir insana yapmış olduğun ortada

Bak KARDEŞİM kak yerine yat biz kafalık yaşı geçtik neyi nasıl tartacak yaşı çoktaan geçtik git başka
    Camii duvarına işe Mental sorunu olan ortada seviyeli yazsan sana seviyeli cevap verirdim istersen
    Dön BAŞA oku cevabını yine diyorum ben kalp kıracak seviyede yazmak istemezdim buna emin ol kardeş.!
    Buarada havlayan ısırmaz bunu unutma ben pm'de gelirim istediğin yerede mübarek gün kalp kırmayalım..
    Benden yana allaha emanet ol kib hadi kardeşim özürdileyerek anlaşalım... ok.

benim anlamadığım konu şu sana karşı hangi cümle ters geldi ben sd üyeyiyiz yazdım sonra onlara karşı acayip gıcık olduğumdan hdleri bile çakma dedim ban resmini koydum sanırım sen bunu kendine anladın yoksa kimsenin sorduğu soruya 17-18 yaşındaki genç arkadaşlar gibi dalga geçerek laf koyarak cevap vermeyiz senin yaşını bilemem ama benim yaşım 30 senin yazmış olduğun lavuk klavye delikanlısı tarzı internet ortamında forumlarda çıkan olaylarda %99 kullanılan klasik laflarına ters cevap verirdim ama sende sanırım hatanı anladın olayı büyütmeye gerekte yok ama yineliyorum kesinlikle senin soruna ben son derece net cevap verdim gerisi benim onlara öfkemdir hepsi bu.

Klasik yazılan sözler dediğin yazı demekki klasik ahkam kesenlere yazılıyormuş bak kendi ağzınla diyorsun..
    Ben HATALIYIM diye 36yaşındayım kardeşim klavye delikanlısı mevzusuna gelince şuanda klavyeden
    Paylaştığımız için mevzuyu ondan yazılır diye düşünüyorum hani mantık bunu gösterir yüzyüze olsak başka.
    Bu arada evet bende ban resmini koyunca anladımki sen hd olsa söyleriz herhalde der gibi terslemeye
    Çalıştığını düşündüm evet haklısın hd yayınları bile kötü ben bile bu yıl devam etmedim full hd pakete.!
    Onlar derken yanlış anlamadıysam dsmart kastındı sanırım.?Neyse hakkını helal edesin kib böyle tanışmak
    İstemezdim şahsım adına bi yönün düşerse beklerim antalyada ofisime kardeşim kandilin mübarek olsun.

öncelikle sizinde berat kandiliniz mübarek olsun.

Ben 2010 üyesiydim dsmarta çok bu sene yenide teklif ettiler almadım sonra bir baktım f1 yayınlarını almışlar nalet olsun dedim ben aradım çağrı merkezini dedim yeniden 1 yıl daha dsmart istiyorum maxi paket tama dediler değiştir kampanyası ile hd yayın almak istediğimide belirttim hemen siz değerli müşterimize özel fiyatımız var palavraları bana 29 tl 2 yıl tahadüt ile bedava kutu full yayın hakkı tanımladılar güya hafta sonu yarış olduğundan fakat eski sd kutumu 1 günlüğüne yarışa açın dedm tamam merak etmeyin dediler pazarteside dsmart bayinden değişim işleminizi yaparsınız dediler pazartesi bir gittim bayiye sağolsun bayide yi arkadaşımdır kendileri emin misin dedi 29 tl olduğunu benim abone numaramı bir yazdı baktı sisteme sistem fiyatı 39 tl tabiki çok kızdım çağrı merkezini aradım utanmadan bana biz öyle bir anlaşma sizinle yapmadık diyorlar kardeşim ses kayıtlarını dinleyin haber verin bana dedim 1 ay geçti dönmediler çok kızdım bu firmaya direk abonelik iptali istedim çağrı merkezini arayıp mağlum 7 gün içerisinde cayma hakkı var tüketicinin hukuken neyse tamam dediler iptal talebinizi aldık tam 34 gün geçmesine rağmen ne aradılar nede iptal ettiler ben internetten devamlı kontrol ettim online işlemlerden hala aktif gözüküyordu çağrı merkezini aradım defalarca her seferinde çok yoğun olduklarını belirttiler sonunda bayi arkadaşım ile başvuru yaptık 478 numaralı bir telefondan arayan bayan DALGA GEÇER GİBİ 2 YIL SÖZLEŞMENİZ VAR İPTAL EDEMEYİZ DEMEZMİ BUYUR BURADAN YAKINIZ DEDİM SİZ BENİM SESLİ TAHADÜTÜMÜ NERDEN DİNLEDİNİZ DEDİ SİSTEMDEN PEKİ BANA VERİLEN FİYAT NEDİR DEYİNCE KADIN UTANMADAN 39 TL DEMEZMİ ALLAHIM YEMİN EDERİM O AN KARŞIMDA OLSA DALARDIM KESİN SİNİRDEN DEDİM tüketici haklarına göre 7 iş günü içerisinde cayma hakkım var kadın bu seferde ozaman iptal etmeyelim size 3 ay bedava verelim dedi nalet olsun istemiyorum iptal edin dedim tamam iptal edildi dedi çat kapattı 15 gün sonra internetten baktım ne göreyim hala aktif aradım bunları demezlermi iptal talebiniz sistemde yok allah bunları ne biliyorsa yapsın derhal iptal edin dedim ilgili birim arayacak sizi dediler daha önce aradılar dedim öyle bir kayıt yokmuş sonra bunlara avukatım vasıtası ile noterden ihbarname yolladım sonra aradılar beni iptal talebinizi almak istiyoruz neden iptal ediyorsunuz diyorlar hala dedim ses kayıtlarını dinledinizmi beni kandırdınız demezlermi böyle bir kayıt yok en sonunda arayan bana aynen 3 ay bedava 19 tl full paket hd yayın verelim istemiyroummmmmmmmmmmmmmmmm dememe rağmen ozmanda 14 tl full sd yayın kardeşim senin algılaman kıtmı delirtmeyin beni dedim utanmadan bana pk 118 şişli adresine mektupla ıslak imzalı kimlik fotokopili dilekçe yollayın iptal ederiz demezki ulan hangi çağda yaşıyoruz mektupmu kaldı birader dedim fax mail scaner ile göndereyim kesinlikle olmaz kargo ile olmaz illaki mektup ile göndereceksiniz sanki askeri hava harp akedemisine başvuru yapıyoruz neyse gittim ptt ye aps ile tahadütlü yolladıım zar bela herhalde iptal olmuştur olmadıysa zaten elimde gerekli belgeler var

Yani arkadaş şimdi anladınmı bunlar bunlar ban işareti yaparak yazdığım mesajı kim olsa bunları okuyan aklına gelince rahat duramaz senin şahsına asla bir lafım olmadı olamazda ne gördüm ne konuştum buradan yazışıyoruz medeni insanlar gibi ben istanbuldayım sen antalyada ama şimdi okuduysan bu yazıyı allah aşkına ne denir bunlara ban değil başka şeyler yazarımda neyse bu vicdanlı kuruma sen sen ol uzak dur bunlardan

Bende sorun yaşadım ama ben mayıstan beri uğraştım hakkımı aldım seve sevee açtılar bir başka
    Bölüm var dsmart ilgili bu forum sitesinde 2008 dsmart üyesiyim bende 2haziran yazım buydu okuyun...
    Bu ...neyse ban kralını hak ediyorlar bakın ve hak verin;

Ve nihayetinde Umduğum şey başıma geldi ve dsmart ile şu saatten itibaren tüketici mahkemesinden dava Açan biri olarak p.tesi günüde antalya adalet sarayı tarafındanda maddi manevi davamı açıcam akşamda
    Savcı olan halamın oğlunada danıştım bilgileri aktardım ok. verebilirsin temiz dedi...Giden yazım...
    Merhabalar;
    2010 26şubat tarihinde ykb world kartım ile dsmart yayın hizmetinden maxi+sinema tv paketini 199TL*12taksit ile aldım ekstremi bankadan isterim gerekirse belge olarak bakın buraya kadar herşey normal sonra 26mayıs 2010'da değiştirin hd geçin kampanyası ile eski cihazımı verip yeni hd kutumu aldım 2008 yılında aktivasyon olan üyeliğimin 24kanalıda açık kalacaktı ve 24*ay 29,99TL ile üyeliğimi sıfırladılar ve geride kalan 9ay alacağımıda mayıs ayında hem sözlü hem geçtiğimiz aylarda e-mail adresime yazılı 24ay sonunda hakkınız olan 9ay maxi+sinama tv kanallarınız açılacak dediler ben ödemiş olduğum paramın hakkını istiyorum ve 10gündür mağdurum dün akşam müşteri hizmetleri nil hanım zorla yayın paketi almanız lazım dediler bende adli makamlarda arıyacağım hakkımı dedim çünkü delil olarak görüşmelerim+
    e-mail adresimdeki yazısı dsmart'ın+iptal bölümünden esra hanım ve şikayetvar.com kader hanım ve son olarak diğer işlemlerden dilek hanım görüşme kayıtlarımda haklı olduğumu 24saat ile 48saat arasında yayınlar açılacak dediler ama hala kanalımı açmıyorlar ve mağduriyetimin bir an önce giderilmesini ve 9ay faturasız açılmasını istiyorum lütfen yardımcı olunuz kesinlikle yalan yanlış yoktur anlattıklarımda
    %100 haklıyım saygılarımla... diye yazdım e-bildirimi yaptım gerekirse 5yıl sürsün hakkınız arayın.!
    Bunlara kanmayın.!!
  • 2 .nizde dsmart magduruymusunuz ben bir problemle karsilasmadim henuz tabi bu olmayacak demek degil dikkatli olmak lazim gecmis olsun uye olacaklarda dikkatli okusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

2 .nizde dsmart magduruymusunuz ben bir problemle karsilasmadim henuz tabi bu olmayacak demek degil dikkatli olmak lazim gecmis olsun uye olacaklarda dikkatli okusun

Eevet dsmart alan ve alıcaklar DİKKAT edin TÜKETİCİ KARDEŞLERİM...
  • Az önce aradılar maxi paket + sinema paketlerini 16,90TL 'ye verebiliriz dediler fiyat nasıldır acaba? Önerdikleri paketin Full paketten farkı sadece +18 kanalların olmaması mı ? Ayrıca HD cihaz ile değiştirirsem nasıl oluyor fiyat dedim 2sene boyunca bütün kanallarınız açık olur aylık 31TL ödersiniz cihazda sizin olur dedi. Yorumlarınızı bekliyorum nasıl yol izlemeliyim ? Yarın ararsınız dedim. HD cihaz alırsam evimde HD cihaz yok yakın zamanda almayı düşünüyorum ileriye dönük düşündüm bunu fakat kafamda soru işaretleri var HD cihaz olmadan kullanabilirmiyim kanalları ? HD kalitesinde demiyorum SD kalitesinde alırmıyım görüntüyü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zhny

Az önce aradılar maxi paket + sinema paketlerini 16,90TL 'ye verebiliriz dediler fiyat nasıldır acaba? Önerdikleri paketin Full paketten farkı sadece +18 kanalların olmaması mı ? Ayrıca HD cihaz ile değiştirirsem nasıl oluyor fiyat dedim 2sene boyunca bütün kanallarınız açık olur aylık 31TL ödersiniz cihazda sizin olur dedi. Yorumlarınızı bekliyorum nasıl yol izlemeliyim ? Yarın ararsınız dedim. HD cihaz alırsam evimde HD cihaz yok yakın zamanda almayı düşünüyorum ileriye dönük düşündüm bunu fakat kafamda soru işaretleri var HD cihaz olmadan kullanabilirmiyim kanalları ? HD kalitesinde demiyorum SD kalitesinde alırmıyım görüntüyü ?

Çok önemli ayrıntı size hd cihaz sizin olmuyor sözleşmenizde abonenin kullanımına bıraktırılır diyor bu şu demek kutuyu geri almıyorum ama kutuyu sanada vermem yayın sözleşmen biterse yine benden almalısın gibi bir şey sözleşmeyi okuyun muhakkak bendede aynı şeyi yapacaklardı olmadı tabi sd kutumu alacaklardı next marka 400 tl ödeyerek aldığım hd kutu vereceklerdi abonenin kullanımına bıraktırılır ????
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zhny

Az önce aradılar maxi paket + sinema paketlerini 16,90TL 'ye verebiliriz dediler fiyat nasıldır acaba? Önerdikleri paketin Full paketten farkı sadece +18 kanalların olmaması mı ? Ayrıca HD cihaz ile değiştirirsem nasıl oluyor fiyat dedim 2sene boyunca bütün kanallarınız açık olur aylık 31TL ödersiniz cihazda sizin olur dedi. Yorumlarınızı bekliyorum nasıl yol izlemeliyim ? Yarın ararsınız dedim. HD cihaz alırsam evimde HD cihaz yok yakın zamanda almayı düşünüyorum ileriye dönük düşündüm bunu fakat kafamda soru işaretleri var HD cihaz olmadan kullanabilirmiyim kanalları ? HD kalitesinde demiyorum SD kalitesinde alırmıyım görüntüyü ?

Çok önemli ayrıntı size hd cihaz sizin olmuyor sözleşmenizde abonenin kullanımına bıraktırılır diyor bu şu demek kutuyu geri almıyorum ama kutuyu sanada vermem yayın sözleşmen biterse yine benden almalısın gibi bir şey sözleşmeyi okuyun muhakkak bendede aynı şeyi yapacaklardı olmadı tabi sd kutumu alacaklardı next marka 400 tl ödeyerek aldığım hd kutu vereceklerdi abonenin kullanımına bıraktırılır ????

Dogrudur benim elimdeki cihazı bedavaya alıp kendileri cihaz vericekler o da benim olmıcam ne anladım ben bu işten. Bunu yarın tekrar aradıklarında belirtirim
  • 2009 yılından beri DS müşterisiyim. 2010 yılında değiştir kampanyası ile HD ye geçtim. Maxi +Sinema kanallarını 19,99 dan izledim. Mayısta 24 ay doldu, spor paketlerinide ekleterek 24,99 da çıkarttım. Ancak maalesef izleyecek bir şey bulamıyorum. 90 lı yıllardan filmler, dizi kanalları ise 1. sezon 2. sezon arasında gidip geliyor. DS yi iptal ettirmek için aradım, taahhüt bedeli çıkarttılar, ben eski aboneyim dedim, anlaşamadık.
  • D-smart giriş paketi+sd uydu alıcı +1mbit sınırsız internete 52 tl ödüyordum.Aboneliğim 14.07.2012 tarihinde biteceği için mh aradım önce iptal talebiniz alınmıştır dedi sonra P.K 118 ŞİŞLİ\İSTANBUL adresine aps ile bir takım belgeler istediler.Bugun belgeleri yolladım ve en son temmuz faturasını ödeyeceğimi belirttim.Birde d-smart kutu mülkiyetini almak istiyorum yazdım sanırım 100 liradı.Giriş paketini iptal ettikten sonra ulusal kanalları izlemeye devam edebilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_94gs

D-smart giriş paketi+sd uydu alıcı +1mbit sınırsız internete 52 tl ödüyordum.Aboneliğim 14.07.2012 tarihinde biteceği için mh aradım önce iptal talebiniz alınmıştır dedi sonra P.K 118 ŞİŞLİ\İSTANBUL adresine aps ile bir takım belgeler istediler.Bugun belgeleri yolladım ve en son temmuz faturasını ödeyeceğimi belirttim.Birde d-smart kutu mülkiyetini almak istiyorum yazdım sanırım 100 liradı.Giriş paketini iptal ettikten sonra ulusal kanalları izlemeye devam edebilirmiyim?

izlersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_94gs

D-smart giriş paketi+sd uydu alıcı +1mbit sınırsız internete 52 tl ödüyordum.Aboneliğim 14.07.2012 tarihinde biteceği için mh aradım önce iptal talebiniz alınmıştır dedi sonra P.K 118 ŞİŞLİ\İSTANBUL adresine aps ile bir takım belgeler istediler.Bugun belgeleri yolladım ve en son temmuz faturasını ödeyeceğimi belirttim.Birde d-smart kutu mülkiyetini almak istiyorum yazdım sanırım 100 liradı.Giriş paketini iptal ettikten sonra ulusal kanalları izlemeye devam edebilirmiyim?

izlersiniz

kart takılı olduğu halde kartı takınız yazısı çıkıyormuş ekranın önünde diye duymuştum onun için sordum Teşekkürler
  • ben sorunsuz kulaniyorum

• mrb arkadaşlar ben,m üyelik 3 agustosta bitiyor... modüllü üyeyim. eğlence+HD paket kullanıyorum. teklif için beni ne zaman ararlar üyeliğim bittiğinde hemen ararlar mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

mrb arkadaşlar ben,m üyelik 3 agustosta bitiyor... modüllü üyeyim. eğlence+HD paket kullanıyorum. teklif için beni ne zaman ararlar üyeliğim bittiğinde hemen ararlar mı.

ararlar ay sonu 478 ile başlayan numaradan iyi pazarlık yapınız ilk teklifleri her zaman pahalı oluyor hatta kabul etmemmek lazım 2.kez aradıklarında muhakkak iyi bir teklif alırsınız hatta 1.aramada iptal edicem derseniz iyi fiyat gelir
  • temmuz 8 de biten maxi+hd aboneliğim için 18,99 fiyat önerdiler.kabul ettim.doğrumu yaptım..daha iyi fiyat alabilirmiydim acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdamartr

temmuz 8 de biten maxi+hd aboneliğim için 18,99 fiyat önerdiler.kabul ettim.doğrumu yaptım..daha iyi fiyat alabilirmiydim acaba

daha önce ne kadardı
  • daha önce receiver ile birlikte 1 yıl ücretsiz hediye gelmişti
  • Arkadaşlar bende 2008'den beri üyeyim. Fakat sadece normal kanalları izliyorum. Banada bugün bir teklifte bulundular. maxi paket 16,90 tl dediler(sanırım) Bende hd kutu alırsam maxi + hd kanallar ne olur dedim. 26,99 TLx12 ay fiyat verdiler. Fakat arkadaşların dediği gibi HD kutu mülkiyeti dsmartın oluyormuş eski kutuyu da alıyorlar. Bende hemen ok. demedim. Sizce de uygun bir teklifmi yoksa başka birşeyler kopartılabilirmi ?.+ Sözleşme yapıyorlarmı? ve Okuyan varmı? :)
  • Anladığım kadarıyla D-Smart fiyatlarda epey uygun davranıyor.Peki içerik nasıl D-Smart ta?
  • quote:

temmuz 8 de biten maxi+hd aboneliğim için 18,99 fiyat önerdiler.kabul ettim.doğrumu yaptım..daha iyi fiyat alabilirmiydim acaba

Süpeerr fiyat valla süper fiyat almışsın hemen kapatsaydın tlf allah muhafaza cayarlar bence bi onay al sor bidaha
  • quote:

quote:

Süpeerr fiyat valla süper fiyat almışsın hemen kapatsaydın tlf allah muhafaza cayarlar bence bi onay al sor bidaha

bence değil nedeni cihaz arkadaşın kendi öz malı yani zamanında kutunun parasını vererek almışlar banada 14 tlye sd full faket artı sinama kanalları vermişlerdi kabul etmemiştim çünkü kutu kendi özmal olunca iş değişiyor ama gidipte bunların atıyorum 12-24 ay kampanyalı kutu hediyeli aboneliğini yaparsan abonelik sonrası o fiyatı vermiyorlar çünkü sözleşmede kutu abonenin kullanımına sadece bırakılır diyor yani kesinlikle kutu abonenin olmuştur demiyor burada çok büyük bir püf noktası var kutuyu yani isterse alır o maddeyle aboneden
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.