Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.026
Cevap
105
Favori
517.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 agustosta modullu eglence+hd paketim bitiyor. ben full paket istiyorum yani full+hd aradiklarinda bu paket icin 24 ay tahahutlu aylik ne kadara kadar kabul etmeliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihboc

quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

Orijinalden alıntı: akdamartr

temmuz 8 de biten maxi+hd aboneliğim için 18,99 fiyat önerdiler.kabul ettim.doğrumu yaptım..daha iyi fiyat alabilirmiydim acaba

Süpeerr fiyat valla süper fiyat almışsın hemen kapatsaydın tlf allah muhafaza cayarlar bence bi onay al sor bidaha

bence değil nedeni cihaz arkadaşın kendi öz malı yani zamanında kutunun parasını vererek almışlar banada 14 tlye sd full faket artı sinama kanalları vermişlerdi kabul etmemiştim çünkü kutu kendi özmal olunca iş değişiyor ama gidipte bunların atıyorum 12-24 ay kampanyalı kutu hediyeli aboneliğini yaparsan abonelik sonrası o fiyatı vermiyorlar çünkü sözleşmede kutu abonenin kullanımına sadece bırakılır diyor yani kesinlikle kutu abonenin olmuştur demiyor burada çok büyük bir püf noktası var kutuyu yani isterse alır o maddeyle aboneden

Bence yanılıyorsunuz sizinki salih kardeşim sd yayn bununki ise hd yayın+ şu konuya geleyim dedim bende 2010'da değiştirin hd geçinden
    Yararlanıp eski cihazımı verdim yeni hd kutumu aldım ve mülkiyeti ÖMÜR boyu kullanıcınındır dediler ve sizin demek istediğiniz sanırım benim
    Teyze oğlunun başına geleni demek istediniz oda cihaz vermeden aldı 172TL verirsen senindir dediler oda vermedi normal devam ediyor
    Üyelik bitsin hemen alıcaklar saygılarımla... bu arada HD maxi 18tl süper fiyat bana en son 17tl önerdiler....! Normalde 20-22tl diyolar..
  • deyiştir kampayasından aldıgım hd cihazım aboneliyim iki yıl bittiyi halde şu an yirmi altıncı faturayı ödemişim halen bana bir teklif gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: omur_

deyiştir kampayasından aldıgım hd cihazım aboneliyim iki yıl bittiyi halde şu an yirmi altıncı faturayı ödemişim halen bana bir teklif gelmedi

kapamadıgınız sürece gider kapatıcam deyin hemen teklif yaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

3 agustosta modullu eglence+hd paketim bitiyor. ben full paket istiyorum yani full+hd aradiklarinda bu paket icin 24 ay tahahutlu aylik ne kadara kadar kabul etmeliyim.

dsmarta mail attim. 1ay sonra donduler. full paket icin senelik 530 tl dediler. ama uyeliginizin bitmesine daha 2ay var biz sizi uyelik bimesinde arariz faturaliya gecersiniz. uyeliginizin bitmesini beklerseniz daha iyi olur dedi. 2 ay sonraa ararlar insallah bakalim o zaman ne kada teklif edecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

3 agustosta modullu eglence+hd paketim bitiyor. ben full paket istiyorum yani full+hd aradiklarinda bu paket icin 24 ay tahahutlu aylik ne kadara kadar kabul etmeliyim.

dsmarta mail attim. 1ay sonra donduler. full paket icin senelik 530 tl dediler. ama uyeliginizin bitmesine daha 2ay var biz sizi uyelik bimesinde arariz faturaliya gecersiniz. uyeliginizin bitmesini beklerseniz daha iyi olur dedi. 2 ay sonraa ararlar insallah bakalim o zaman ne kada teklif edecekler.

• D smart HD paket fiyatı ne kadar.? bilen varmı.? sadece hd yayın bedeli.?
    Örnek;Digiturk hd yayın bedeli 4,90TL...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 14 Temmuz 2012; 15:54:15 >
  • Arkadaşlar bu gün dsmart'tan aradılar.Üyeliğim bitmişti.Full hd paketi 169 tl ye world card a 3 taksitle aldım.Sizce fiyat nasıl iyimi.
  • HOCAM FULL HD PAKET 169 TL DEDİN DE Mİ YANLIŞ OKUMADIM? BANA 24.99*12 DEDİLER MAXİ HD YE ÜYELİĞİM BUGÜN BİTTİ KABUL ETMEDİM TEKRAR ARARLAR MI BENİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: m398

HOCAM FULL HD PAKET 169 TL DEDİN DE Mİ YANLIŞ OKUMADIM? BANA 24.99*12 DEDİLER MAXİ HD YE ÜYELİĞİM BUGÜN BİTTİ KABUL ETMEDİM TEKRAR ARARLAR MI BENİ

Evet hocam doğru anladın.Önce 17.99*12 dediler bende fatura istemiyorum,kartla almak istiyorum dedim,ödeme yaparken kartınıza özel indirim var 169 lira 3 taksit oluyor dedi bende kabul ettim.
  • Arkadaşalar üyeliğimin bitmesine rağmen aramadılar. İnternetten kontrol ettiğimde 1 yıl daha uzatmışlar. Fiyat olarak 31.99 tl ödüyorum. Uydu alıcı onların +aile paketi + sinema paketleri dahil hd . Sizce ne yapayım. Kafalarına göre nasıl uzattı bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vwag

Arkadaşalar üyeliğimin bitmesine rağmen aramadılar. İnternetten kontrol ettiğimde 1 yıl daha uzatmışlar. Fiyat olarak 31.99 tl ödüyorum. Uydu alıcı onların +aile paketi + sinema paketleri dahil hd . Sizce ne yapayım. Kafalarına göre nasıl uzattı bunlar.

benide aramadılar martta. alıcı onların devam cihaz+full hd izliyorum sd 2 spor kanalı spor kanalımı onuda bilmiyorum onlar :) ve +18 sd ler yok. 30 lira.

Bu yüzden iptal etmedim 27 hd kanal 30 lira bana uygun şuan. Ama senin için cidden pahalı
  • quote:

D smart HD paket fiyatı ne kadar.? bilen varmı.? sadece hd yayın bedeli.?

o bedel 2 sene önce 120 tl idi 1 sene önce kalktı. Ana paket ve cihaz ne ise açık hd.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: vwag

Arkadaşalar üyeliğimin bitmesine rağmen aramadılar. İnternetten kontrol ettiğimde 1 yıl daha uzatmışlar. Fiyat olarak 31.99 tl ödüyorum. Uydu alıcı onların +aile paketi + sinema paketleri dahil hd . Sizce ne yapayım. Kafalarına göre nasıl uzattı bunlar.

benide aramadılar martta. alıcı onların devam cihaz+full hd izliyorum sd 2 spor kanalı spor kanalımı onuda bilmiyorum onlar :) ve +18 sd ler yok. 30 lira.

Bu yüzden iptal etmedim 27 hd kanal 30 lira bana uygun şuan. Ama senin için cidden pahalı

Eğlence + SinemaHD + HD + SinemaSD internette baktığımda paketim böyle geçiyor. Cihaz kirasına zaman gelmiş sanırım. Sizce ne yapmalıyım. Zaten ben izlemiyorum aileme almıştım.
  • iptal et gitsin teklif gelirse ok devam edersin ama gelmezse ver gitsin. Sana 20 liraya eski paketi vermişler. 12 lira kutu kirasi işte. Şu an maxi hd 30 lira mesela artı 4 spor kanalı eksi 4 sinema. Gücün yetiyorsa 540 a al kutu artı full paket iki yıl izlesinler aydan aya olunca millet ucuz sanıyor dsmarti.

• quote:

quote:

o bedel 2 sene önce 120 tl idi 1 sene önce kalktı. Ana paket ve cihaz ne ise açık hd.

Benim paket maxi+sinema tv ler ama hd kapalı nasıl iş bu birde benim mevzuyu biliyorsun bana açtılar eski hakkımı
    Kaldıki o dönem 2010 hd değiştirme kampanyasında 40tl hd aktivasyon bedeli verdim nasıl iş anlam veremedim bi inatlaşıyımmı
    Belki açarlar ama bildiğim kadarıyla verilen hak geri alınamaz.!
  • Eğlence + SinemaHD + HD + SinemaSD olarak geçen paketime 29,90 ödüyordum.Bugün aradılar full hd paket +18 ler açık olarak 32 tl dediler bende kabul ettim gitii.
  • quote:

quote:

quote:

Benim paket maxi+sinema tv ler ama hd kapalı nasıl iş bu birde benim mevzuyu biliyorsun bana açtılar eski hakkımı
    Kaldıki o dönem 2010 hd değiştirme kampanyasında 40tl hd aktivasyon bedeli verdim nasıl iş anlam veremedim bi inatlaşıyımmı
    Belki açarlar ama bildiğim kadarıyla verilen hak geri alınamaz.!

Ara acsinlar onlarida olur mu oyle sey

• Merhaba, modullu aylık fatura ile odeme yapıyorum. Ağustos ayında bitiyor taahhut ama 1-2 fatura borcu da var. Taahhüt sonu otomatik olmadan sonlanır mı? Abim kullanıyor çünkü ona göre borcu halledeceğiz.
  • Selamlar,

Teknosa kampanyasından 2 ay bedava kullandım, ve iade ettim,

Full paket. 2 yıl hd kampanyasından yaralanarak 538 tl yı 3 taksit olarak böldü ve aldım,

Satıcı bana extra para ödeme yapmayacagimı ve cihazın da bana ait olacağını söyledi,ve hatta bana iade alamayacaklarına karşın yazı bile veririm dedi,

Cihaz yeni çıkmış,kartlı ve usb girişi felan var,

Öncelikle fiyat olarak iyimidir,yani kaziklandim mı, ve iki yıl sonunda cihazı elimden alırlarmı,satıcıdan yazı alayımmı,ve bu kart ne işe yarar,cihazı almasalar bile kartı alırlar ise yerel kanalları izleyebilirmiyim,

Teşekkürler,

Saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin_Paşa -- 16 Temmuz 2012; 23:03:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.