Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.026
Cevap
105
Favori
517.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi üye oldum...Aradılar ve gayet cazip geldi

Şöyleki ben uydu cihazı istemiyordum, CAM modüllü istiyordum...Sitelerinde filan yok bu kampanya

2 sene Maxi HD paket....CAM Modül...Toplam 539 tl ye hallettik...3 taksitle...Daha ucuzunu görmedim CAM modül içeren
  • Arkadaşlar bende 2008 dsmart alanlardanım. şimdi maxi paket almak istiyorum; hem fiyat açısından uygun, hem de kutum elimden gitmesin diye HD'ye geçmek istemiyorum.

MH Bayan "SD maxi pakete" 16.99tl fiyat verdi, bugün tekrar arayacak. Bazı arkadaşlar fatura almazsan daha ucuz yazmışlar, bende fatura istemezsem fiyat düşer mi kaça düşer.

Acil yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi henryblack -- 17 Temmuz 2012; 12:29:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: henryblack

Arkadaşlar bende 2008 dsmart alanlardanım. şimdi maxi paket almak istiyorum; hem fiyat açısından uygun, hem de kutum elimden gitmesin diye HD'ye geçmek istemiyorum.

MH Bayan "SD maxi pakete" 16.99tl fiyat verdi, bugün tekrar arayacak. Bazı arkadaşlar fatura almazsan daha ucuz yazmışlar, bende fatura istemezsem fiyat düşer mi kaça düşer.

hd yayın mı istiyorsun? 2008 kutunu bencede sakın değiştirme
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: henryblack

Arkadaşlar bende 2008 dsmart alanlardanım. şimdi maxi paket almak istiyorum; hem fiyat açısından uygun, hem de kutum elimden gitmesin diye HD'ye geçmek istemiyorum.

hd yayın mı istiyorsun? 2008 kutunu bencede sakın değiştirme

SD maxi paket almak istiyorum, 16.99tl fiyat verdi, bugün tekrar arayacak. Bazı arkadaşlar fatura almazsan daha ucuz yazmışlar, bende fatura istemezsem fiyat düşer mi, kaça düşer.
  • o zaman kasmaya gerek yok uygun fiyat zaten verirler sana. Peşin almak iste bak ne dicekler. Sana tanımlı fiyat vardır büyük ihtimal sistemde.
  • arkadaslar bende hd full paket cam madul kullanıyorum duyduguma göre aksiyon ve ask tv de eklenecekmiş bilginiz varmı..?
  • Full paket(herşey dahil) + HD + kutu kirası = 32.99 TL bana verilen fiyat.. Kabul ettim iyi yapmışmıyım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximilitan

Full paket(herşey dahil) + HD + kutu kirası = 32.99 TL bana verilen fiyat.. Kabul ettim iyi yapmışmıyım acaba?

Full HD paket 2 yıllık 299+199+40 tl ye veriyorlar şu an...538 tl gibi birşey yapıyor
    Sizinki pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin_Paşa

Selamlar,

Teknosa kampanyasından 2 ay bedava kullandım, ve iade ettim,

Full paket. 2 yıl hd kampanyasından yaralanarak 538 tl yı 3 taksit olarak böldü ve aldım,

Satıcı bana extra para ödeme yapmayacagimı ve cihazın da bana ait olacağını söyledi,ve hatta bana iade alamayacaklarına karşın yazı bile veririm dedi,

Cihaz yeni çıkmış,kartlı ve usb girişi felan var,

Öncelikle fiyat olarak iyimidir,yani kaziklandim mı, ve iki yıl sonunda cihazı elimden alırlarmı,satıcıdan yazı alayımmı,ve bu kart ne işe yarar,cihazı almasalar bile kartı alırlar ise yerel kanalları izleyebilirmiyim,

Teşekkürler,

Saygılar,

kseinlikle al çünkü sözleşmede yazan abonenin 2 yıl sonunda cihaz kullanımınıa bırakılır yani cihaz senin olmuyor senin kullanımına bırakıyor istemezsen cihazı geri alma hakkı doğuyor bana bunu bizzat yakın arkadaşım anlattı bunlara yakın bir isim dikkat ediniz
  • 23 haziranda 2 aylık deneme süresi bitti. 10 Temmuz' da aradılar 25 TL Full + HD paket verdiler. Arayan elemana 25 liradan fazla para vermek istemediğimi özellikle belirttim. O da Faturanız sadece 25 Lira olacak dedi. Bugün; 23 Haziran - 1 Temmuz ve 1 Temmuz-31 Temmuz arası fatura geldi. Tam olarak 47 TL. Bu işte bi yanlışlık mı var? Ben mi anlamadım? Bir de 9 lira vergi var? Her faturada ben bu vergiyi ödeyecek miyim? Yoksa arayıp çok pis söveceğim.
  • mh ara sebebini sor bazen ilk fatura fazla geliyor 40 ila 45 gunluk gelebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENİM D SMART HD CİHAZIM VAR MÜLKİYETİ BANA AİT. BU AYIN 14 ÜNDE MAXİ+HD PAKETİMİN 1 YILLIK SÜRESİ BİTTİ. BENİ 2 KERE 4445565 TEN ARADILAR VE MAXİ+HD Yİ 24,99 A SİNEMA TV KANALLARI DA EKLENİNCE 26,99 A TEKLİF ETTİLER. ANCAK BU TEKLİF ETTİKLERİ FİYAT AYDAN AYA DEĞİL KREDİ KARTINA PEŞİN FİYATI. TOPLAMDA 324 TL EDİYOR SİZCE ALMALI MIYIM YOKSA DAHA DÜŞÜK TEKLİF SUNACAKLAR MIDIR?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m398

BENİM D SMART HD CİHAZIM VAR MÜLKİYETİ BANA AİT. BU AYIN 14 ÜNDE MAXİ+HD PAKETİMİN 1 YILLIK SÜRESİ BİTTİ. BENİ 2 KERE 4445565 TEN ARADILAR VE MAXİ+HD Yİ 24,99 A SİNEMA TV KANALLARI DA EKLENİNCE 26,99 A TEKLİF ETTİLER. ANCAK BU TEKLİF ETTİKLERİ FİYAT AYDAN AYA DEĞİL KREDİ KARTINA PEŞİN FİYATI. TOPLAMDA 324 TL EDİYOR SİZCE ALMALI MIYIM YOKSA DAHA DÜŞÜK TEKLİF SUNACAKLAR MIDIR?

pahali full paketi 19.99 alan cok

• HOCAM VALLA BENİ ARIYORLAR BİR TL BİLE DÜŞMÜYORLAR YOK MAÇLAR BAŞLAYACAK YOK FİYATLAR ARTACAK DİYORLAR BENDE DEDİM Kİ ÖN ELEMEDE TÜRK TAKIMLARI İLK MAÇTA ELENİNCE NE OLACAK DEDİM DAHA UYGUN BİR TEKLİFİNİZ VARSA ONU GÖRÜŞEBİLİRİM AMA MAXİ+HD+SİNEMA TV KANALLARINA 26,99*12=324 TL ÇOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM SİZCE DAHA UYGUN TEKLİF SUNARLAR MI TAHMİNİ NE ZAMAN OLUR?
  • acele etme ben 4.cu arayista 19a aldim

• İNŞALLAH ARAMALARI 1-2 AY SÜRMEZ. ARAMALARI DA ÖNEMLİ DEĞİL UYGUN FİYAT SUNARLAR İNŞ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

acele etme ben 4.cu arayista 19a aldim

Bencede aceleye gerek yok,1 yıllık üyeliğim bittikten sonra aradılar,hiç indirim yapmadılar bende istemiyorum dedim,2 ay sonra full hd paketi 169 a aldım.
  • tabi acelesi olan parasi cok olan hemen alabilir veya kampanyalari takib edebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Emin_Paşa

Selamlar,

Teknosa kampanyasından 2 ay bedava kullandım, ve iade ettim,

Full paket. 2 yıl hd kampanyasından yaralanarak 538 tl yı 3 taksit olarak böldü ve aldım,

Satıcı bana extra para ödeme yapmayacagimı ve cihazın da bana ait olacağını söyledi,ve hatta bana iade alamayacaklarına karşın yazı bile veririm dedi,

Cihaz yeni çıkmış,kartlı ve usb girişi felan var,

Öncelikle fiyat olarak iyimidir,yani kaziklandim mı, ve iki yıl sonunda cihazı elimden alırlarmı,satıcıdan yazı alayımmı,ve bu kart ne işe yarar,cihazı almasalar bile kartı alırlar ise yerel kanalları izleyebilirmiyim,

Teşekkürler,

Saygılar,

Üstad bu teklifi cihazı kullanırken mi yaptılar kullanıp iade ettikten sonra mı? Bu ayrıntı önemli çünkü. 22TL ye getirmişsin çok çok iyi bence. Hem de cihaz senin olacakmış? Ayrıntıları bilmek isteyen bir sürü kişi vardır diye tahmin ediyorum.
  • Ben 2010 ağustos'ta değişitir kampanyası ile Maxi+Hd'ye geçtim 2 yıl taahhütlü olarak 29.90 tl ye anlaştım. Şimdi paketin süresi ağustosta dolacak, acaba indirim yaparlar mı, aylık 30 lira bana çok gelmeye başladı. Maxi+HD olanlar, size ne gibi fiyatlar söylediler?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.