Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.034
Cevap
105
Favori
518.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 26,90 tl teklif vermişlerdi bana temmuzda kabul etmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihboc

26,90 tl teklif vermişlerdi bana temmuzda kabul etmedim

isabetli karar vermisinix

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

quote:

Orijinalden alıntı: salihboc

26,90 tl teklif vermişlerdi bana temmuzda kabul etmedim

isabetli karar vermisinix

zaten bana deseler 20 lira bunlardan acayip ağzım yandı hayatta kabul etmezdim
  • Eglence hd (cam) uyeligim bitti bu ay.Full paket hd aylik 21 tl den yenilettim.Formula1 nba sinema tv icin satin aldim diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihavend_Mucize -- 22 Temmuz 2012; 14:50:59 >
  • Üyeliğimin iptalini istedim ne bi geri dönüş yapıldı nede aradığım zmn düzğün cevap verildi.Siz siz olun bir an önce kurtulmaya bakın bu firmadan.
  • bu 2 ay ücretsiz full + hd kullananlar. mesela ben istemiyorum desem adama, adam tekliflerde diretir mi? yoksa "siz bilirsiniz beyfendi kapatma talebinizi aldım" mı der?
  • Arakdaşlar 12,99 TL Full SD kullanıyorum. Aynı şekilde devam etmek istiyorum. Yapılan teklifler buna yakın mı?
  • Selam arkadaşlar.2 yıl önce HD üyeliğe geçiş yaptım.(Ondan önce de 2 yıl SD yayın aboneliğim vardı).Ağustosta aboneliğim bitiyor.Bugün beklediğim telefon geldi.Kullandığım paket erotik kanallar dışında hepsini kapsayan paket.38 TL olan paket ücretini aynen koruyarak aynı paketten yararlandıralım dediler.Ben de daha iyi bir teklifle gelin dedim.Siz ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinnitem1

Selam arkadaşlar.2 yıl önce HD üyeliğe geçiş yaptım.(Ondan önce de 2 yıl SD yayın aboneliğim vardı).Ağustosta aboneliğim bitiyor.Bugün beklediğim telefon geldi.Kullandığım paket erotik kanallar dışında hepsini kapsayan paket.38 TL olan paket ücretini aynen koruyarak aynı paketten yararlandıralım dediler.Ben de daha iyi bir teklifle gelin dedim.Siz ne dersiniz?

aynı durumdayız, beninm de eylülde bitecek.. hd+ kutu değişimi ve ayda 25 tl isteyeceğim.. fazlası yok..
  • 2 yıllık taahhütüm bitti. Cihaz mülkiyeti bende değil.. Dün aradılar; full HD paket için cihaz mülkiyetini almam koşuluyla aylık 29-TL teklif ettiler.. 172-TL cihaz bedelini de ödeyecekmişim.. Cihaz mülkiyetini almazsam aylık 41-TL oluyormuş...
    Full HD+ içinse yine cihaz mülkiyetini almam koşuluyla aylık 41,99-TL dediler..

Bu rakamlar bana yüksek geldi açıkçası; 7 gün içinde cihazı istediğiniz bayiye götürüp iptal işlemini yapabilirsiniz dediler.. Yani bu fiyatlardan başka bir teklif gelmeyecek anladığım kadarıyla.. Zaten haftasonuna kadar karar vermem lazım artık tekrar fatura gelmemesi için de..

Bu fiyatlar normal mi yüksek m arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Şimdi üye oldum...Aradılar ve gayet cazip geldi

Şöyleki ben uydu cihazı istemiyordum, CAM modüllü istiyordum...Sitelerinde filan yok bu kampanya

2 sene Maxi HD paket....CAM Modül...Toplam 539 tl ye hallettik...3 taksitle...Daha ucuzunu görmedim CAM modül içeren

bu fiyata full paket alabilirdin....

• quote:

Orijinalden alıntı: GoStBr

arkadaslar bende hd full paket cam madul kullanıyorum duyduguma göre aksiyon ve ask tv de eklenecekmiş bilginiz varmı..?

merhaba . sen ne kadar veriyorsun ful pakete

• merhaba benimde uyeligim eylulde bitiyormus. cam modul eglence+hd kullaniyordum.
    full paket hd ye en ucuz ne kadar teklif ediyorlar. 19,90 kullananlar var sanirim. bende aradiklarinda bu fiyata almak istedigimi soyleyecegim. bakalim jabul edecekler mi.

• Ya bu dsmart la ilgili bir şey sorucam ben de değiştirme kampanyasından yararlandım Maxi+ Hd 2010 da 29.90 fiyatla. Bu ay bittti taahhüt. Online işlemlerden baktığımda 1 yıl süreli uzatmışlar aynı kullandığım gibi.Daha sonra aradım 444 55 65 ten Maxi+Hd 29.99 aynı fiyattan devam dediler kabul etmedim.İptal edin o zaman dedim. İyi mi yaptım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower01

Ya bu dsmart la ilgili bir şey sorucam ben de değiştirme kampanyasından yararlandım Maxi+ Hd 2010 da 29.90 fiyatla. Bu ay bittti taahhüt. Online işlemlerden baktığımda 1 yıl süreli uzatmışlar aynı kullandığım gibi.Daha sonra aradım 444 55 65 ten Maxi+Hd 29.99 aynı fiyattan devam dediler kabul etmedim.İptal edin o zaman dedim. İyi mi yaptım acaba?

iyi yapmissin 20 tl den fazla verme fullhd ye nasilsa kutu senin olmus

• quote:

quote:

Ya bu dsmart la ilgili bir şey sorucam ben de değiştirme kampanyasından yararlandım Maxi+ Hd 2010 da 29.90 fiyatla. Bu ay bittti taahhüt. Online işlemlerden baktığımda 1 yıl süreli uzatmışlar aynı kullandığım gibi.Daha sonra aradım 444 55 65 ten Maxi+Hd 29.99 aynı fiyattan devam dediler kabul etmedim.İptal edin o zaman dedim. İyi mi yaptım acaba?

Dsmart'ı aradım cihazın taahhüt sonunda benim olmayacağı bir ücret karşılığında (172 tl) benim olacağı ve sadece ulusal kanalları izleyebileceğimi söylediler. Ama en başta taahhüt ederken cihazın benim olacağını söylemişlerdi, ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Aynı fiyattan devam mı etsem, yoksa arayıp indirim yaparlar mı acaba?
  • şu anda modül üyeliği bitip yada bitmek üzere olup modül üyeliği yeniden yenileyen bir arkadaşımız varsa eğer hangi pakette ve fiyatta ne kadara anlaştılar yazabilirmi?
  • quote:

quote:

quote:

Dsmart'ı aradım cihazın taahhüt sonunda benim olmayacağı bir ücret karşılığında (172 tl) benim olacağı ve sadece ulusal kanalları izleyebileceğimi söylediler. Ama en başta taahhüt ederken cihazın benim olacağını söylemişlerdi, ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Aynı fiyattan devam mı etsem, yoksa arayıp indirim yaparlar mı acaba?

mutlaka aralar acele etme

• Arkadaslar sizden istenen 170 tl lik cihaz fiyatı değiştir kampanyalarını kapsamıyor degilmi ? Yani ben alırken sd cihazımı verip HD ile değiştirmiştim. Benden cihazın mülkiyetini alırken ekstra bir ücret talep etmediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Arkadaslar sizden istenen 170 tl lik cihaz fiyatı değiştir kampanyalarını kapsamıyor degilmi ? Yani ben alırken sd cihazımı verip HD ile değiştirmiştim. Benden cihazın mülkiyetini alırken ekstra bir ücret talep etmediler.

Ben de SD cihazı verip HD cihaz ile değiştir kampanyasından faydalanmıştım. Bana o zaman 'taahhüt bittiği zaman cihaz sizin oluyor.' demişlerdi. Ama dün aradığımda 'sadece kullanma hakkı sizin oluyor, eğer cihazı istiyorsanız 172 tl ödemeniz gerekiyor.' dediler.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.