Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.026
Cevap
105
Favori
517.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17 eylulde 1 yıllık sürem doluyor. Maxi+ HD ye 29,90 veriyordum.
    aynı paket e ne teklif ederler?
  • 2008 üyesiyim.. hd değiştir kampanyasından 19.99 tl'ye eğlence+hd kullanıyordum...25 eylül 2012 itibariyle taahhütüm bitiyor. teklif edilen maxi +hd 21:99 kabul etmedim. iptal işlemi başlatıldı. dilekçe istemediler cihaz bende kalacağı için ay sonunda kanalların kapanacağını belirttiler.
  • onu bırakın da, ben bütün kanalları bedavaya seyrediyorum diyen arkadaşlarım var burda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

onu bırakın da, ben bütün kanalları bedavaya seyrediyorum diyen arkadaşlarım var burda..

mesela...
  • işyerinde hocam, zamanında parasız olacak diye aldım diyor ne diye para verecekmişim diyor.. kavga etmişler bağırmışlar çağırmışlar.. bütün kanalları seyrediyorum ve para vermiyorum diyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihboc

quote:

Orijinalden alıntı: eqoll

quote:

Orijinalden alıntı: blacktower01

quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Arkadaslar sizden istenen 170 tl lik cihaz fiyatı değiştir kampanyalarını kapsamıyor degilmi ? Yani ben alırken sd cihazımı verip HD ile değiştirmiştim. Benden cihazın mülkiyetini alırken ekstra bir ücret talep etmediler.

Ben de SD cihazı verip HD cihaz ile değiştir kampanyasından faydalanmıştım. Bana o zaman 'taahhüt bittiği zaman cihaz sizin oluyor.' demişlerdi. Ama dün aradığımda 'sadece kullanma hakkı sizin oluyor, eğer cihazı istiyorsanız 172 tl ödemeniz gerekiyor.' dediler.

bende 2010 yılında 340 TL aldığım dsmart sd kutusunu verip kampanyaya katılmıştım.

o zaman ;

1-24 ay sonunda kutu sizin olacak demişlerdi. (kampanya şartlarında böyle yazıyor)
    2-sd kutusunda sahip olduğunuz tüm haklar yeni kutuda devam edecek demişlerdi
    3-devam eden sd paketiniz 24 ay sonunda tekrar aktifleşecek demişlerdi.

Peki ne oldu ?

1-şeref yoksunluğu yapıp 172 TL mülkiyet parası istiyor ? E o zaman benim SD 340 TL 'lik cihaz ne oldu deyince biz bilmeyiz bayi bilir diyor ? Bayiyi arıyorsun genel merkez bilir biz bilemeyiz diyor..
    2-SD kutu olmadığı hak hukuk da yok
    3-bunun esamesi bile okunmuyor..

Bonus : 172 TL yi ödemezsem kutuyu teslim etmem gerekiyormuş.

Ben böyle tuhaf bir firma görmedim. İptal dilekçesini yolladım, elimize geçmedi diyip bir sene bana sormadan aboneliği uzatmışlar ve uzattıkları abonelikte 'de heray 10 TL cihaz kirası alıyorlar.

Tüm belgeleri toparlayıp mahkemeye vereceğim.

değiştirme nedeni:imla

bak bu konu benim uzmanlık alanıma giriyor daha önce başlıkta mesajlarımı öncelikle oku tamamen mahsus tüketiciyi yanıltmaya dayalı sistem var telefon açsan 15 dk kafadan beklersin pk 118 şişli adresine ıslak imzalı dilekçe istiyorlar biliyorsundur sana tavsiyem ben şahsen öyle yaptım hiç bir şekilde inkar edemediler ptt kargo ile posta kutusu adreslerine gönder o zaman ptt kargo bunların posta kutusuna teslim ediyor vede elindeki gönderi numarasından teslim edildi çıktısınıda kaybetme ozaman sıkıysa ulaşmadı desinler ayrıca bunlar çok uyanık allahtan bi kaç tanıdık var bende 400 tl ödediğim 2010 yılında next marka sd kutumu değiştir kampnayası ile hd kutu alacaktım vede sözde kutu benim olacaktı ama arkadaşım uyardı sağolsun sözleşmede 24 ay sonunda kutu kullanımı kullanıcıya bırakılır ibaresi varmış yani bu şu ben kutuyu almıyorum fakat seninde olmuyor ben ne dersem o olur vede sonuç senin başına gelen olay allahtan son anda arkadşaım uyardı kutumu kaptırmadım ayrıca telefonda bana verilen teklife onay verdim bayiden gidince sözleşme kutu için başka pahalı fiyat çıktı vede çağrı merkezini arayınca utanmadan biz öyle bir teklifte bulunmadık demezlermi allah bunları ne bilirse öyle yapsın inşallah cine5den dahada sonları aynı olur neyse dedim ses kayıtları dinlensin 68 günde ses kaydını dinlemediler bilerek utanmadan sonra aradılar ses kayırlarında öyle bir fiyat yokmuş bana dinletin diyince dinletemeyiz daha bunları okuyan kim olursa olsun bunlardan hizmet alırsa sonu bu olacak herkez bilsin ayrıca aboneliğimi 5 kez arayarak iptal edelimmi diyen çok etik namuslu bir firma aklınıza ne gelir artık anlayın

Arkadaşlar;
    Benim başıma sizinki gibi hatta 2kaltı geldi ben ÇÖZDÜM yukarı sayfalarda var mesela geçmiş sayfalara bakın size net yardımcı olur
    Ben enson SD hakkım olan 9AY HD aldım 12AY olarak siz nediyonuz yeterki hakkınızı arayın.!
    1.Yanlış anlaşılmasın twitter bölümüne ve dsmart facebook sayfalarına yazılar yazı kötüleyin sonra şikayetvar.com bakın nasıl çözüyorlar bide tüketici mahkemesi yazısı aldım deyin benim geçmiş KONULARIMA BAKIN 3-4SAYFA geri gidin..!!
  • merhaba arkadaşlar modüllü üyeliğim bugün itibari ile bitti. bende d-smartı aradım full paket+hd ne kadar oolur diye sordum 21.90 tl olur dediler.. yıllık peşin ödesem dedim rakam bu sefer 549 oldu aylık 46 ya falan geliyo... kabul etmedim haliyle.. modüllü üye olduğum için cihaz falan yok bende o yüzden full pakete 15 tl den fazla vermem... fazlasını hakettiğini düşünmüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: guleryuzlum

Aynen dediğin gibi oldu. Kredi kartı ile peşin 12 ay taksitli ödedim 169 TL fullhd paket aldım.

merhaba. musteri hizmetleri aradi bende bu fiyata midullu hd full paket kullananlar oldugunu soyledim onlar ya sd full dur yada 2008 ve oncesi abonedir dedi ve bana aylik 21,90 teklif etti bende kabul etmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yillik 169 tl ye modullu full paket hd kullananlar kac yillik abonesiniz. adamlarin kriteri birazda eski kullanici olmak. ben 1 yillik kullaniciydim 21,90 altina dusmediler. full paket hd icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

quote:

Orijinalden alıntı: bestercan

Bende tekonsada hd+ reciver ve eğlence paketini 560 civarı birşeye almıştım. ağustos sonu abonelik bitiyor. arayan olmadı. ben aradım kapatmak için ne yapmam gerekiyor dedim. cihaz üzerinde ödeme veya fatura bilgisi yok dedi otomatik kapanacağı söylendi. güzel de oldu. ararlarsa bizim fiyatlar belli. aramazlarsa canları bilir. bi de digiturku deneriz.

merak etme ararlar agirdan al

Tatile çıktım. Arayan olmadı. Kanallar kapalımı bilmiyorum. Digiturk HD plus a gecsemmi. Fikriniz nedir.

• digiturke gecsen daha iyi olur bu d smarttan bi halt olmaz.

• kimselere teklif yapilmiyor bu aralar galiba...

• teklif falan değil de, bu adamlar aramazlarsa ne oluyor? tahhüt bittiğini düşünelim, hemen iptal ediyorlar mı yoksa bizim arayıp iptal etmemizi mi bekliyorlar?
  • Bugun tüm kanallar açık(erotik ve DVDclub hariç) 39,99 dediler kabul etmedim.

• Şu 172 tl olayı sinir bozucu ya! Ben sırf merak edip bakayım dedşm D-smart konusuna. Şimdi Allah Digitürkten razı olsun diyorum. En azından sahtekarlık yapmadılar:)
  • 2008 SD dsmart abonesiydim. 2010 Ağustos'ta HD değiştirden faydalandım ve 19.99 TL'ye 24 ay taahhüt ile Sinema Kanalları dahil paket aldım. 24 ay sonunda cihaz mülkiyeti bana gececekti. Paketi uzatmam için aradılar uzatmıyorum eski kanallarım yüklensin fatura istemiyorum dedim ancak Eylül'de yine 19.99 TL fatura geldi.

Call center'ı aradım bana cihaz mülkiyetinin Dsmart'a ait olduğu ve almam için 172 TL ödemem gerektiğini söyledi. 24 ay sonunda mülkiyetin bana geçtiğinden emindim ama kabul ettiremedim. Bir forumda okuduğum mesaj üzerine Dsmart destek'i tweeter'dan ekledim ve kısa bir mesaj attim. Kontak bilgilerinizi iletirseniz yardımcı olabiliriz diye dönüş yaptılar.

Dsmart'tan arandım ve mülkiyetin bana ait olduğunu Eylül faturasını iptal edeceklerini söylediler. HD kanallar kapanacak ama 2008 üyesi olduğumdan bazı kanalları izlemeye devam edeceğim.

Sosyal medyanın bu kadar güçlü olduğuna ilk kez şahit oldu. Call center'i arayinca oyalıyorlar ama tweeter devreye girince çözüm odaklı oluyorlar. Beni arayan kadın geçen hafta call center ile görüştüğümde bireysel değiştir kampanyası değil de aydan aya kampanyası olarak anlaşıldığını belirtti.

Benim sorunum çözüldü. Herkese tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: einst79

2008 SD dsmart abonesiydim. 2010 Ağustos'ta HD değiştirden faydalandım ve 19.99 TL'ye 24 ay taahhüt ile Sinema Kanalları dahil paket aldım. 24 ay sonunda cihaz mülkiyeti bana gececekti. Paketi uzatmam için aradılar uzatmıyorum eski kanallarım yüklensin fatura istemiyorum dedim ancak Eylül'de yine 19.99 TL fatura geldi.

Call center'ı aradım bana cihaz mülkiyetinin Dsmart'a ait olduğu ve almam için 172 TL ödemem gerektiğini söyledi. 24 ay sonunda mülkiyetin bana geçtiğinden emindim ama kabul ettiremedim. Bir forumda okuduğum mesaj üzerine Dsmart destek'i tweeter'dan ekledim ve kısa bir mesaj attim. Kontak bilgilerinizi iletirseniz yardımcı olabiliriz diye dönüş yaptılar.

Dsmart'tan arandım ve mülkiyetin bana ait olduğunu Eylül faturasını iptal edeceklerini söylediler. HD kanallar kapanacak ama 2008 üyesi olduğumdan bazı kanalları izlemeye devam edeceğim.

Sosyal medyanın bu kadar güçlü olduğuna ilk kez şahit oldu. Call center'i arayinca oyalıyorlar ama tweeter devreye girince çözüm odaklı oluyorlar. Beni arayan kadın geçen hafta call center ile görüştüğümde bireysel değiştir kampanyası değil de aydan aya kampanyası olarak anlaşıldığını belirtti.

Benim sorunum çözüldü. Herkese tavsiye ederim.

hayirlisi olsun herkesin sorunu kalmamasi dilegiyle

• 21,90 full paket aldim. modullu uyeyim. onlar aramadi ben aradim full paket+ hd senelik pesin odedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

21,90 full paket aldim. modullu uyeyim. onlar aramadi ben aradim full paket+ hd senelik pesin odedim.

biraz daha ucuzada almak mumkun ama fena degil hayirli olsun

• Modüllü 2010 üyesiyim. Bir sene doldu, arayan olmadı.

Ben aradığımda ise Full + HD 26,99 x 12 = 323.88 teklif ettiler. Yenilemedim.

Max. 19.90 a ok. bekleyelim bakalım 2-3 ay.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.