Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.026
Cevap
106
Favori
517.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: promethe_s

hata olur tabi hele böyle zor bir işi yapan çağrı merkezinde ki arkadaşların hataları anlaşılabilir.asıl sorun şirketlerin bu arkadaşları nasıl yönlendirdikleri ve nasıl baskı altına aldıkları.seni dinlediğinde hak veriyor ama bir şey yapamıyor.ben bu arkadaşları hiç bir şekilde suçlamıyorum ama çağrı merkezlerini sadece pazarlama bölümü mantığıyla işleten her şirkette bizi yolunacak kaz gibi görüyor.dünyanın en pahalı internetini kullanıyoruz tv hizmetleri ona keza.en azından insan gibi bir hizmet görmek hakkımız değil mi..?

kesinlikle haklisin herkes bilincli tuketici olsa bunlarin hic biri olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar modullu uyeyim bana geçen gün full paket hd üyelik aylık 22.9 önerdiler ne onerirsiniz

• Biraz önce bütün kanallar açık full hd kanallar dahil 1 yıllık 204 tl önerdiler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • he bana da tüm kanallar açık HD senelik 150 tl.dediler.size niye öyle yüksek fiyat vermişler ki ? hayret.
  • Sevgili arkadaşlar,
    Aldığınız fiyatlar modüllü abonelik mi? receiver'li abonelik mi? Belirtebilirseniz daha aydınlatıcı olacaktır....
  • Recaiverli benimki 1 yıllık 204 tl bütün kanallar açık hd ler de dahil

• 1 yıllık modüllü üyeyim, biraz önce full hd paketi yıllık tahüütle aylık 21.9 teklif ettiler. 20 TL altında alanlar varmış dediğimde onlar SD dir SD paketi 14-18 TL aralığında veriyoruz dediler. 1-2 ay bekleyip 2-3 TL için uğraşmıyım dedim 21.9 TL yi kabul ettim.

Üyeliğim 16 sında bitiyordu, full pketi bugünden açtılar. 1 haftamı yediler ama olsun artık dedim...
  • ben 2008 sd dsmart full paket üyesiyim bu ayın 12 sine uyeligim bitiyor uyeligimi bitirmek icin acaba bugün aramalımıyım ne yapmam lazım hd ye geçmek istiyorum uygun fiyat söyleniyorlar 41.90 diyorlar ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: ankhenathon

ben 2008 sd dsmart full paket üyesiyim bu ayın 12 sine uyeligim bitiyor uyeligimi bitirmek icin acaba bugün aramalımıyım ne yapmam lazım hd ye geçmek istiyorum uygun fiyat söyleniyorlar 41.90 diyorlar ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum lütfen

Geçbile kalmışsın, hemen ara iptal talebinizi iletince onlar sizi ilgili birimin arayacağını falan söyleyecekler, telefonunuzda şöyle "dırn" diye 1 tek çalma sesi duyup kapandığınızı falan 2 - 3 kere görürsünüz Siz tekrar çağrı merkezini ararsınız ne oldu niye aramıyorsunuz diye onlarda "Sizi aradık ama ulaşamadık" derler ( aramak ne kelime çağrı bırakıyorlar )

Anlayacağınız kapatmak için baya uğraştırıyorlar. hiç vakit kaybetmeden şimdi arayın ve yukarda ki arkadaşların yazdığı 20 - 25 TL den fazla fiyatla aboneliğinizi yenilemeyin derim, tabi karar size kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

ben 2008 sd dsmart full paket üyesiyim bu ayın 12 sine uyeligim bitiyor uyeligimi bitirmek icin acaba bugün aramalımıyım ne yapmam lazım hd ye geçmek istiyorum uygun fiyat söyleniyorlar 41.90 diyorlar ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum lütfen

Geçbile kalmışsın, hemen ara iptal talebinizi iletince onlar sizi ilgili birimin arayacağını falan söyleyecekler, telefonunuzda şöyle "dırn" diye 1 tek çalma sesi duyup kapandığınızı falan 2 - 3 kere görürsünüz Siz tekrar çağrı merkezini ararsınız ne oldu niye aramıyorsunuz diye onlarda "Sizi aradık ama ulaşamadık" derler ( aramak ne kelime çağrı bırakıyorlar )

Anlayacağınız kapatmak için baya uğraştırıyorlar. hiç vakit kaybetmeden şimdi arayın ve yukarda ki arkadaşların yazdığı 20 - 25 TL den fazla fiyatla aboneliğinizi yenilemeyin derim, tabi karar size kalmış.

teşekkürler arkadaşım ama az önce aradım ve taahut günün dolduğu gün sonrası arayın dediler yoksa taahut bozma cezası çıkarmış dediler bende dedikleri gibi mi yapmam lazım iptal etmedi ler ben devam etmeyecigimi defalarca tekrarladım otomatik yenilemeyide kabul etmek istemediğini söyledim inşallah kurtulurum

• quote:

teşekkürler arkadaşım ama az önce aradım ve taahut günün dolduğu gün sonrası arayın dediler yoksa taahut bozma cezası çıkarmış dediler bende dedikleri gibi mi yapmam lazım iptal etmedi ler ben devam etmeyecigimi defalarca tekrarladım otomatik yenilemeyide kabul etmek istemediğini söyledim inşallah kurtulurum

Arkadaşım gün içinde farklı müşteri temsilcisiylede görüş birde web sayfasından mail at, elinde yazılı bir belge olsun. Orayada bugün görüştüğün saatleri yaz "paket yenileme yapmak istemediğini" belirgin olarak yaz.

Onlar geri dönüş yaparlar.

Şimdiki konuştuğun müşteri temsilcisi işi başından savmış çünkü taahüt bittikte sonra arasan bu seferde iptal bildirimi yapmadın diye paket yenilendi diyecekler.
  • quote:

quote:

Arkadaşım gün içinde farklı müşteri temsilcisiylede görüş birde web sayfasından mail at, elinde yazılı bir belge olsun. Orayada bugün görüştüğün saatleri yaz "paket yenileme yapmak istemediğini" belirgin olarak yaz.

Şimdiki konuştuğun müşteri temsilcisi işi başından savmış çünkü taahüt bittikte sonra arasan bu seferde iptal bildirimi yapmadın diye paket yenilendi diyecekler.

şu şekil mesaj yazıp gonderdim

sayın DSMART ben 2008 15728422 nolu dsmart abonesiyim geçen yıl 12.10.2011 yılında başlayan 12.10.2012 tarihinde taahut suresinin dolması itibarı ile dsmart sd full paketi min 12.10.2012. Tarihinde sonlandırılmasını talep ederim aboneliğim yenilenmesini istemiyorum bana uygun teklif verilmesi halinde 'hd. Olarak devam edebileceğimi de söylemek isterim ve bu mesaj ile bana dönmenizi bekliyorum
    iyi mi acaba

• quote:

sayın DSMART ben 2008 15728422 nolu dsmart abonesiyim geçen yıl 12.10.2011 yılında başlayan 12.10.2012 tarihinde taahut suresinin dolması itibarı ile dsmart sd full paketi min 12.10.2012. Tarihinde sonlandırılmasını talep ederim aboneliğim yenilenmesini istemiyorum bana uygun teklif verilmesi halinde 'hd. Olarak devam edebileceğimi de söylemek isterim ve bu mesaj ile bana dönmenizi bekliyorum
    iyi mi acaba

Arkadaşım hiç yoktan iyidir. 1-2 gün içinde geri dönüş yaparlar.
  • quote:

quote:

quote:

iyi mi acaba

yarım saat içinde dönüş yaptılar iptal talebimi aldılar ve devam edebilirim dedim giriş hd ye 15.90
    sinema giriş hd ye 25.90
    eğlence paket 29.90
    maxi paket 35.90
    full paket 41.90 dedi hemde sadece hd için söyledikleri hd + olsa daha pahalı olur bende internette 25 lira ya full paket verdiklerini söyledim o da sustu kaldı ve bende bu üyeliğin bitirme ler ini söyledim ve kapadım bakalım 2 gün sonra ne olacak yardımın için teşekkürler dangereus

• quote:

yarım saat içinde dönüş yaptılar iptal talebimi aldılar ve devam edebilirim dedim giriş hd ye 15.90
    sinema giriş hd ye 25.90
    eğlence paket 29.90
    maxi paket 35.90
    full paket 41.90 dedi hemde sadece hd için söyledikleri hd + olsa daha pahalı olur bende internette 25 lira ya full paket verdiklerini söyledim o da sustu kaldı ve bende bu üyeliğin bitirme ler ini söyledim ve kapadım bakalım 2 gün sonra ne olacak yardımın için teşekkürler dangereus

Hayırlısı olsun, firma kurumsallıktan çok uzak. Eğer adam gibi bir firma olsa ve ligtv faktörü digide olmasa 2 digital platformdan tercih edeceğim D-smart ama kendi bindikleri dalı kesiyorlar her müşteriye farklı fiyat vererek.
  • Bende hdmaxi+ 8mbs limitsitsiz(50akk))+yalin internet paketlerine yeni uye olmak istiyorum 79tl istedller.Bu fiyati asagiya cekebilirmiyim bana liste fiyati ole sabittir birsey yapamayiz dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: can-er

Bende hdmaxi+ 8mbs limitsitsiz(50akk))+yalin internet paketlerine yeni uye olmak istiyorum 79tl istedller.Bu fiyati asagiya cekebilirmiyim bana liste fiyati ole sabittir birsey yapamayiz dediler.

59 ila 69 tl arasi kulananlar mevcut acele etmeyin en iyi fiati alirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Bende hdmaxi+ 8mbs limitsitsiz(50akk))+yalin internet paketlerine yeni uye olmak istiyorum 79tl istedller.Bu fiyati asagiya cekebilirmiyim bana liste fiyati ole sabittir birsey yapamayiz dediler.

Hocam fiyatı nasıl alacam musteri hizmetlerini arayinca sadece kampanya fiyatini soyluyorlar.D-smart bayisine gidip pazarlik yapsam sonuc alabilirmiyim ? İndirim yapma haklari var midir ki?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Hocam fiyatı nasıl alacam musteri hizmetlerini arayinca sadece kampanya fiyatini soyluyorlar.D-smart bayisine gidip pazarlik yapsam sonuc alabilirmiyim ? İndirim yapma haklari var midir ki?

mesela 59 tl den fazla vermem diye teklif yapin bekleyin muhakak ararlar

• valla çokta lülü. aramadılar. ben aradım full olana 39.99 sonraki aramaya 34.99 dediler. çokda tın. 20-25 TL tl full (1 hariç)olursa tamam yoksa almam. sadece ulusal kanallar olsada böylede bana yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 12 Ekim 2012; 0:20:24 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.