Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.027
Cevap
106
Favori
517.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 1 yillik aldimya,orayi tam anlayamadim.sitesinde 2yillik satis var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Discovery_

quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

quote:

Modüllü 2010 üyesiyim. Bir sene doldu, arayan olmadı.

Ben aradığımda ise Full + HD 26,99 x 12 = 323.88 teklif ettiler. Yenilemedim.

Max. 19.90 a ok. bekleyelim bakalım 2-3 ay.

10 gün oldu arayan soran yok, bu aralar üyeliği bitenlere gelen teklif yok mu???

onlarda bu topikleri takip ediyor sabir

Az önce online işlemlerden KK ile paket satın almadan kontrol ettim. Full HD Modüllü üyelik 324TL den 240 TL ye düşmüş, aylık 20TL ye.

Fakat yukarıda 150 TL ye Full HD alanlar olmuş, beklesem mi acaba?

Gecen sene 24.99 dan almıştım.

full olarak 20 iyi fiat

• quote:

Orijinalden alıntı: Tabip

ben 1 yillik aldimya,orayi tam anlayamadim.sitesinde 2yillik satis var

moduler 1yiliktir genelikle

• bugun 2008 masa next aldım belgeseller acik arayip 12tlye full pakete gecebilir miyim
  • arkadaşlar pvr cihazlara kablo atmak için şunu yapsanız olmazmı köprü dediğimiz swich atın ve swich ile pvr arasında en fazla 1mtr kablo yapn ve cihaza takın kayda başlayın ne o 30 mtr kablo alacağınıza bunu yapın daha iyi 2tl masraf olur deneyin......
  • quote:

quote:

tşk ederim. beni de ararlar mı 1yıl sonuda?
  • quote:

quote:

quote:

tşk ederim. beni de ararlar mı 1yıl sonuda?

kesin hata bitime az kala ararlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Modüllü 2010 üyesiyim. Bir sene doldu, arayan olmadı.

Ben aradığımda ise Full + HD 26,99 x 12 = 323.88 teklif ettiler. Yenilemedim.

Max. 19.90 a ok. bekleyelim bakalım 2-3 ay.

10 gün oldu arayan soran yok, bu aralar üyeliği bitenlere gelen teklif yok mu???

onlarda bu topikleri takip ediyor sabir

Az önce online işlemlerden KK ile paket satın almadan kontrol ettim. Full HD Modüllü üyelik 324TL den 240 TL ye düşmüş, aylık 20TL ye.

Fakat yukarıda 150 TL ye Full HD alanlar olmuş, beklesem mi acaba?

Gecen sene 24.99 dan almıştım.

full olarak 20 iyi fiat

Beni de üyeliğim biterken aradılar. Düşüneyim dedim ertesi gün ararız dediler aramadılar. Bir iki hafta oldu. Dün D-Smart içeriğiniz Gs maçını içermemektedir izlemek için 2850 ye mesaj atın sizi arayalım diye mesaj geldi. Attım mesajı aradılar. Maxi paket HD 18,90 Full paket HD 21,90 olmak üzere iki fiyat sundular.
  • ful olursa 18.90 iyi fiat olur

• quote:

kesin hata bitime az kala ararlar

teşekkür ederim.
  • Ayda 20 TL olarak Full HD modüllü üyeydim. Ay sonunda abonelik süresi bitiyor. Online işlemlerden ayda 23 TL olarak 2013'e kadar uzatmışlar. Geçi 5 para etmez ama 23 TL nasıl, fikriniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dig_lam

Ayda 20 TL olarak Full HD modüllü üyeydim. Ay sonunda abonelik süresi bitiyor. Online işlemlerden ayda 23 TL olarak 2013'e kadar uzatmışlar. Geçi 5 para etmez ama 23 TL nasıl, fikriniz?

eski rakamda osrar et olmazsa restini cek kabul ederler

• arkadaşlar 2012 1.ayda başlattığım 24 aylık bir taahhütüm var. az önce iptal etmek istediğimi ve ceza tutarını öğrenmek istediğimi söyledim, bana söylenenler şunlar.

haziran 2012 de çıkan yasa gereği abone iptal işlemlerinde faks ve ıslak imzalı (aps) dilekçe ile başvurmak gerekiyormuş. sabit 99 TL ödeneceğini son tutarın başvuru işlemleri sonuçlandığında verileceğini ama tahmini olarak 615 TL civarı tutacağını söyledi. bende nasıl bu tahmini tutarı hesapladığını sordum kaçamak cevap verdi geçiştirdi bende sinirlenip kapattım telefonu.

ben şimdi ne yapayım arkadaşlar 53 TL aylık verilen paket;

HD+ paket + eğlence paketi ilave HD sinema TV paketi. ilave PVR cihazı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dig_lam

Ayda 20 TL olarak Full HD modüllü üyeydim. Ay sonunda abonelik süresi bitiyor. Online işlemlerden ayda 23 TL olarak 2013'e kadar uzatmışlar. Geçi 5 para etmez ama 23 TL nasıl, fikriniz?

hocam d smarttan memnunsan çok iyi bir fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

arkadaşlar 2012 1.ayda başlattığım 24 aylık bir taahhütüm var. az önce iptal etmek istediğimi ve ceza tutarını öğrenmek istediğimi söyledim, bana söylenenler şunlar.

haziran 2012 de çıkan yasa gereği abone iptal işlemlerinde faks ve ıslak imzalı (aps) dilekçe ile başvurmak gerekiyormuş. sabit 99 TL ödeneceğini son tutarın başvuru işlemleri sonuçlandığında verileceğini ama tahmini olarak 615 TL civarı tutacağını söyledi. bende nasıl bu tahmini tutarı hesapladığını sordum kaçamak cevap verdi geçiştirdi bende sinirlenip kapattım telefonu.

ben şimdi ne yapayım arkadaşlar 53 TL aylık verilen paket;

HD+ paket + eğlence paketi ilave HD sinema TV paketi. ilave PVR cihazı.

Dostum ben eğlence+HD için 23 TL veriyorum.

Benim verdiğim 23 TL'nin üzerine sen "sinemaTv kanalları ile PVR cihaz" için 30 TL gibi ekstra ücret ödüyorsun. Bence çok yüksek bir fiyat veriyorsun..
  • pakette sorun yok zaten eğlence paketi ile HD+ (plus) paketi düz HD değil ilave sinemaTV paketi 51.99 yapıyor şimdi siteden baktım. benim canımı sıkan iptal ettirememem.
  • quote:

pakette sorun yok zaten eğlence paketi ile HD+ (plus) paketi düz HD değil ilave sinemaTV paketi 51.99 yapıyor şimdi siteden baktım. benim canımı sıkan iptal ettirememem.

tuketici haklari icin kaymakamliklarda bolum var bir gorusun

• quote:

pakette sorun yok zaten eğlence paketi ile HD+ (plus) paketi düz HD değil ilave sinemaTV paketi 51.99 yapıyor şimdi siteden baktım. benim canımı sıkan iptal ettirememem.

İmzaladığın sözleşmeyi iyice oku bir, orada tahahütü bozma durumunda ödenecek tutarın açık olarak yazılmış olması lazım. Eğer sözleşmede bununla ilgili bir açıklama yoksa senden ücret talep edemezler.
  • arkadaslar benim 2 yıllık tahattüm biteli 4 ay oldu. ne aradılar ne sordular .ben aradım bu sekilde devam edebilirsiniz dedi tahattüt vermeden. yada 180 tl faturaya yansıtalım cihaz sizin olsun aylık ödemeniz 19,90 olsun dediler. kabul etmedim bu sekilde tahattütsüz devam etmesini istedim. hd paket+maxi paket kullanıyorum. sinem belgesel hd acık. aylık 29,90 ödüyorum. bu tutarın 12 tlsi uydu kullanım bedeli diyor. 29,90 cok mu sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashmereplutonvolkan

arkadaslar benim 2 yıllık tahattüm biteli 4 ay oldu. ne aradılar ne sordular .ben aradım bu sekilde devam edebilirsiniz dedi tahattüt vermeden. yada 180 tl faturaya yansıtalım cihaz sizin olsun aylık ödemeniz 19,90 olsun dediler. kabul etmedim bu sekilde tahattütsüz devam etmesini istedim. hd paket+maxi paket kullanıyorum. sinem belgesel hd acık. aylık 29,90 ödüyorum. bu tutarın 12 tlsi uydu kullanım bedeli diyor. 29,90 cok mu sizce ?

uydu alici haric 16.99 a geliyor

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.