Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.027
Cevap
106
Favori
517.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gulluk68

2007 yılı abonesiyim.3 yıldır full sd kullanıyordum.1 ay önce bitti üyeliğim bekledim 2 gün önce mesaj geldi 12,99 a 1 yıl daha full sd abnoneliği onaylattım..daha önce 19 tl den izliyordum

Gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan

MaxiHD Dsmart HD Uydu Alıcı + MaxiHD Paket 2 Yıl Sadece 538 TL

aylık 22,40 nasıl fiyat sizce ?

Cihazla beraber cazip

• quote:

Orijinalden alıntı: gulluk68

2007 yılı abonesiyim.3 yıldır full sd kullanıyordum.1 ay önce bitti üyeliğim bekledim 2 gün önce mesaj geldi 12,99 a 1 yıl daha full sd abnoneliği onaylattım..daha önce 19 tl den izliyordum

Hocam neden HD ye geçmiyorsunuz?SD yayın için d-smart alınmaz bence.Uydudan bedava izlemek daha mantıklı.
  • Benim taahhüt biteli 15 gün oldu arayan soran olmadı.Kendim arayayım dedim bana memnun olduğunuzu düşündümüz için sizi aramadık aynı şartlarda paketinizi kullanmaya devam ediyormuşum ilginç geldi bana.Peki bana sormadan sözleşmeyi yenilemediniz umarım deyince hatun herhangi bir taahhüdümün olmadığını söyledi.Bakalım işin altından ne çıkacak :)
  • Modüllü üyeyim, üyeliğim bittikten bir gün sonra aradılar, Full paket HD aylık 21,90 TL teklif ettiler, kabul ettim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heavy1

Modüllü üyeyim, üyeliğim bittikten bir gün sonra aradılar, Full paket HD aylık 21,90 TL teklif ettiler, kabul ettim..

Makul

• Beyler Modüllü Üyelik>>>1 yıllık peşin ödemeli Full-paket kaç kağıt diyorlar(çünkü herkese ayrı muamele çekiyorlar ve bana da geçen sene çekmişlerdi)

Yakında yine bitiyor 1 yıllık sürem ve aramaya başlarlar! 2 yıldır kullanıyorum,3.yıl için de aman aman niyetli pek değilim de
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Beyler Modüllü Üyelik>>>1 yıllık peşin ödemeli Full-paket kaç kağıt diyorlar(çünkü herkese ayrı muamele çekiyorlar ve bana da geçen sene çekmişlerdi)

Yakında yine bitiyor 1 yıllık sürem ve aramaya başlarlar! 2 yıldır kullanıyorum,3.yıl için de aman aman niyetli pek değilim de

Geçen yıl teknosadan 199 tl ye modül almıştım.1 yıl bitmeden 1 hafta önce falan müşteri hizmetlerini aradım.Üyeliğim bitmek üzere
    yenilemek istiyorum dedim.Bana süre bittiğinde görevli arkadaşlar sizinle temasa geçecek sizi arayacaklar dendi.
    Aradan 2 hafta geçti.Kanallar kapandı.Arayan soran olmadı.Sonra cep telefonuma bir mesaj geldi.
    Sizinle iletişime geçilemediği için aboneliğiniz sonlandırılmıştır şeklinde.Ben de kızdım müşteri hizmetlerini ne aradım ne sordum.
    Aradan 1-2 hafta geçtikten sonra da müşteri hizmetleri aradı beni.169 tl ye 12 taksit full paket teklif etti.Ben de kabul ettim.
    Şu an spor sinema +18 hepsi açık.
  • slm,

3 yıllık digitürk spor paketi üyeliğini yaptıkları terbiyesizlik ve çakallık yüzünden sonlandırdım.1 haftadır d-smart ile fullpaket dh yayınlar dahil görüşmedeyim.3 ayrı kişi 3 ayrı fiyat verdi.30,44,50 tl. bugün arayan 4. arkadaş 25 tl'ye bağlarız diye teklif sundu.Kafam çorba. Pazarlığı devam ettireyim mi ??

--1 = Bu durumu yaşayan oldumu aramızda.Yeni üye arkadaşlarım var ise bu pakete ne fiyatlarda abone oldular.
    -- 2 = Maç hastasıyım, hangi model hd cihazı talep edeyim.
    --3 = digitürk hd yayınları da göz önüne alırsak d-smart hd yayın konusunda ne durumda.(buradaki bayii d-smart 1080 yayın yapıyor,digitürk 720 yayın yapıyor dedi salladımı acaba)

Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.

Şimdiden Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazkopat08

slm,

3 yıllık digitürk spor paketi üyeliğini yaptıkları terbiyesizlik ve çakallık yüzünden sonlandırdım.1 haftadır d-smart ile fullpaket dh yayınlar dahil görüşmedeyim.3 ayrı kişi 3 ayrı fiyat verdi.30,44,50 tl. bugün arayan 4. arkadaş 25 tl'ye bağlarız diye teklif sundu.Kafam çorba. Pazarlığı devam ettireyim mi ??

--1 = Bu durumu yaşayan oldumu aramızda.Yeni üye arkadaşlarım var ise bu pakete ne fiyatlarda abone oldular.
    -- 2 = Maç hastasıyım, hangi model hd cihazı talep edeyim.
    --3 = digitürk hd yayınları da göz önüne alırsak d-smart hd yayın konusunda ne durumda.(buradaki bayii d-smart 1080 yayın yapıyor,digitürk 720 yayın yapıyor dedi salladımı acaba)

Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.

Şimdiden Teşekkür ederim.

Pazarlik vardir en iyisi modulu bir uyelik 1080 p yayin yapan kurulus yok mac icinde dt tavsiye ederim

• Yorumları okudukça kararsız kalıyorum.İnternet ile beraber Maxi paket 65 TL.Bunu düşünüyorum.
  • D SMARTI beğenmeyen adam niye hala abone olur anlamak mümkün değil. Madem begenmiyorsun bırak git kardeşim.

Fiyatı mı yüksek geldi? Kalitesi mi kötü? E o zaman bırak... Seni zorlayan mı var?

Ondan sonra da I AM SMART derler...

• 50 GB AKKlı limitsiz TTNET 63 lira... Aynı koşullarda SMARTNET+DSMART MAXI PAKET 65 lira...

Fazla söze gerek yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proffesor -- 6 Ocak 2013; 14:21:31 >
  • Hilmi

Hocam sen nereden yazdın o DS olayını bulamadım??
    Sen buraya ve ilgili bazı başlıklar ayazdığın için buradan soruyorum?

yaw çok da önemli değil,benim bahsettiğim durum!

Diğer bahsettiğin konu için de öteki foruma gel,konuyu orada işliyoruz! veya buradaki başlığa bak
    takılırsan beni ararsın,o sana bahsettikleri cihazıda itele gitsin,bunlar çakal satıcı kardeşim her bir
    cihazı veya neyi satıyorsa onu uçururlar
    Bizim bahsettiğimiz cihazlarla da alakası yok bu teneke kutularının

Senin olay da ise DS+DT Cam+Card olduğu için,Techni en iyisi değil,en mükemmelidir ve üstüne de yoktur

not;eMail attım bugün sana diğer konu için+

CAN++
  • Ben de İnternet Fiyatına D-Smart + İnternet'e Ekim 2011'de taahhüt vermişim. Bu yılın Eylül ayında taahhütüm dolacak. Benim anlamadığım taahhüt dolunca cihaz (HD+) bizim mi olacak. Yoksa bunlara geri mi vereceğiz?
  • Selam arkadaşlar,
    Ben 1.5 yıl önce giriş paketi HD Kutu 21 liradan aldım.(24ay) Şimdi nisan ayında üyeliğim sona erecek. Fakat ben aldıktan 1 yıl sonra felan Maxi pakete geçiş yaptım geçiş yaptıktan sonra 43 lira felan ödemeye başladım. Ama Burada ki fiyatları görünce çok şaşırdım :s
    şimdi benim üyeliğim nisan ayında sona erecek. Ben (erotik kanallar hariç) full pakete geçmek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım mh beni ararsa/ararsam daha düşük bir fiyat almak için ne demeliyim. Bu konuda mağdur olmak istemiyorum lütfen yardımcı olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: JookerTurk

Selam arkadaşlar,
    Ben 1.5 yıl önce giriş paketi HD Kutu 21 liradan aldım.(24ay) Şimdi nisan ayında üyeliğim sona erecek. Fakat ben aldıktan 1 yıl sonra felan Maxi pakete geçiş yaptım geçiş yaptıktan sonra 43 lira felan ödemeye başladım. Ama Burada ki fiyatları görünce çok şaşırdım :s
    şimdi benim üyeliğim nisan ayında sona erecek. Ben (erotik kanallar hariç) full pakete geçmek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım mh beni ararsa/ararsam daha düşük bir fiyat almak için ne demeliyim. Bu konuda mağdur olmak istemiyorum lütfen yardımcı olun.

siz aramayın siz ararsanız pazarlık şansınız olmaz enfazla 19.99 verin acele etmeyin sabırlı olun işin kuralı bu
  • arkadaşlar dsmart üyesi değilim, yeni üye olmayı düşünüyorum, modüllü üye olacağım, forumda belirtilen fiyatlardan full paket üyesi olamam herhalde çünkü yeni üye olacağım, spor kanallarını istemiyorum, film kanalları için üye olacağım, eğlence paketi+modül alsam
    www.hepsidijital.com
    Aradığınız Sayfa Bulunamadı!
    http://www.hepsidijital.com/D-Smart-Modul-Kart-1-YIL-_101701.html#0
    ve daha sonra sinema tv paketini ekletebilir miyim? acaba ücreti ne olur? yada 2 yıllık bu paketi alsam ve aktivasyon yaptırırken full pakete geçeceğimi söylesem, aylık 20 tl gibi rakamlardan üye olabilir miyim? ne önerirsiniz?
  • mrb arkadaşlar 2008 aktivasyonlu sd cihazım var 19,99 dan beni aramadan 1 yıl dolunca full sd yi 21.99 yapmışlar birde ben modul eğlence paketi aldım 1 yıl peşin vermiştim şimdi yan odaya kapsamında 2 full abonelik biri sd biri hd(modul) ne kadar vermeliyim yada sd cihazın full aboneliğini iptal edip modul den mi devam etmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Orijinalden alıntı: JookerTurk

Selam arkadaşlar,

siz aramayın siz ararsanız pazarlık şansınız olmaz enfazla 19.99 verin acele etmeyin sabırlı olun işin kuralı bu

Cevabınız için teşekkür ederim.
    Birde ben kutuyu alırken, satıcı bana 2 yıl ödeme yaptıktan sonra HD kutu sizin oluyor dedi. Burada ki yorumlarda kutu sizin olmuyor veya belirli bir ücret ödedikten sonra kutu sizin olur gibi yorumlar var. Bu doğrumu acaba?

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.