Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (452. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: myilmaz67
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.026
Cevap
105
Favori
517.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk 12 ay 39 sonraki 12 ay 74 e 2 yıl anlaştım, ikinci yıl 59 için çok uğraştım ama olmadı fiyatlar güncellenmis geçen ay ikinci 12 ay için 59 veriyorduk şuan verebileceğim en iyi fiyat bu dedi, bende açıkçası 15 TL için uğraşmak istemedim zaten çok komik rakamlar artık bunlar , 2 sene sonra 74 liraya sakız alırız bu gidişle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt

Hocam bunu biraz açar mısınız? 400 tl ye yıllık paket almadınız mı? Ben mesela trendyoldan yıllık film dizi paketi alsam, iptal blofüyle onu mega pakete çevirebilir miyim? @Metin Bilgin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Mendez -- 23 Aralık 2024; 19:58:53 >
  • Tony Mendez T kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Evet ben tam olarak öyle yaptım. Hatta iptal bile vermedim. Aradım dedim kanal sayısı az iptal etmek istiyorum dedim. Temsilci bunun için iptale gerek yok deyip 12 ay mega ve 6ay ek paketleri açtı. Fakat online işlemlerden gözükmüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt

Trendyolda bir satıcı 1 ay önce 378 tl ye film dizi paketi sattı almadım keşke alsaydım. Şimdi en düşük 600 tl film dizi. Ama güzel mantık modül alırsam bunu kesin yapacağım. Ama siz yinede işi sağlama alın aylık fatura vs çıkarmasınlar, takip etmenizde yarar var.

• Tony Mendez T kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Satıcı whatsapp ta ekli. Ayrıca e devlet üzerinden abonelik onayında 0 tl gözüküyor. Şuanda aynı satıcı aile spor u 462 tl den satıyor. İsterseniz alın sonra iptal üzerinden paket isteyin.

• Bende eskiden modül vardı da iptal etmiştik. Bizim köyde nat geo falan güzel olur bakıyoruz diye en uygun yollu bunu buldum.

• 
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.