Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (449. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.026
Cevap
105
Favori
517.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pharm4vita kullanıcısına yanıt

Hocam kargoya Konya da almıştım

Geçen yıl

• Zühtü bektaş Z kullanıcısına yanıt

hocam sanmıyorum ben de hep peşin alıyorum sitelerden bir yıl sonra iptal ediyorum. iş bilmeyen birisine denk gelmiş olabilirsiniz. zaten direkt e devletten iptal edebilirsiniz ama müşteri hizmetleri de yardımcı olmak zorunda

• Mr Digital M kullanıcısına yanıt

Evet hocam benim bildiğim müşteri hizmetleri de iptal veya pekati işleri olur peşin veya aylık olarak bayi ne alaka

• Merhabalar. Beni de şimdi aradılar. 9 gün sonra bitecek. ilk yil 44 ikinci yil 64 TL teklif geldi 2 yil mega paket hediye şeklinde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cuneytatay C kullanıcısına yanıt

Merhaba.Çok pahalı gelmiş teklif.Ek paketleri de isteyin tüm kanallar açık olsun öyle ilk 12 ay 39,sonraki 12 ay 59 teklif alan var mega+ek paketler için...

• 1 ay önce son teklifi kabul ettim.2 sene boyunca 54tl sabit.Tüm kanallar açık ve D-Smart go dahil.

• Yarınki fenerbahçe maçı için dsmart go hesabını tek maçlık devredecek olan pm den ulaşabilir.

• Yıllardır D-Smart kullanıyorum, Eylül bitecek tarifem için arayıp ilk aylar 80 lira, ikinci dönem için 100 lira gibi bir tarife teklif ettiler. 40-50 lira teklif yapılan arkadaşlar, uydu dahil mi tekliflerinizi, yoksa kendinizde cihaz mı var? Bu fiyatlar pahalı değil biliyorum ancak olmayan içerikler içinde bu ücret ödenmez

• Bana ilk yıl 40TL ikincisi yıl 60TL teklif ettiler iptal dilekçesi gönderdim. İptal dilekçesinden sonra daha yüksek teklif geldi şaka gibi bende Dsmartla ilişiğimi tamamen kestim zaten içerik kalmadı boşuna ekstra ucret öremeye gerek yok şu an televizyonun uydusundan izliyorum ve çok memnunum görüntü çok daha netmiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende iptal ettim yılık almıştım kutu benim ama iptal olacam ulusal kanallar kapatılar satarken ulusal kanallar açık olacaktı dedi ama kapalı fiyat olarak teklifler 12 ay 51ay 12 ay69 ded kabul etmedi

Alie spor paketi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zühtü bektaş -- 24 Temmuz 2024; 12:51:28 >
  • D-Smart müşteri hizmetlerini aradım, taahhüt 1 ay sonra bitecekti iptal ettirmeyi kafaya koymuştum. Müşteri hizmetlerindeki görevli lig maçları ile ilgili girişimleri olduğunu Digitürk ile ortaklık görüşmeleri yaptıklarını söyledi. Büyük ihtimal içi boş çıkacak ama insan acaba olabilir mi diye düşünüyor

• Kesin yalan ben yıllarca kullandım her sene yalan söylüyor dsmart hocam inanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zühtü bektaş -- 24 Temmuz 2024; 15:45:1 >
  • spiegel kullanıcısına yanıt
    Mumkun degil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar iptal a telap aradinlar iptal etme diye ilk 12 39 ikinci 12 ay 62 dedi mega pekati hediye dedi. Sonra isterseniz dondurma yapanlı dedi evet . Dedi Bende 1ay

Sizce fiyat nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zühtü bektaş -- 25 Temmuz 2024; 12:18:15 >
  • Zühtü bektaş Z kullanıcısına yanıt
    Ek paketleri de isteyin.

• pharm4vita kullanıcısına yanıt

onda sorundu tmm dedi bütün kanallar dedi

• Dün dsmart da aradım şimdi de 6aylik 49 diyo 6aylik 79 diyo ben dondur üyelik ama kesin iptal edecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zühtü bektaş -- 27 Temmuz 2024; 7:53:12 >
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar bir gelişme varmı?

• kmdr K kullanıcısına yanıt
    Yok hocam,arayan soran yok

• 
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.