Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (447. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.026
Cevap
105
Favori
517.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 445446447448449
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • D-Smart Aile Spor (HD) + Go Aile Spor Paketi Modüllü aboneliği geçtiğimiz yıl N11 üzerinden satın almıştım.

01.06.2024 tarihinde bitecek aboneliğim için iptal birimi tarafından sunulan 12 ay 39 TL + 12 ay 59 TL ilk yıl Mega paket hediyesi ile üyeliğimi yeniledim.

• heronur H kullanıcısına yanıt

müşteri hizmetlerini arayıp iptal biriminemi bağlandınız yoksa site üzerinden iptal-fesih talebimi oluşturdunuz hocam ? 15/06 tarihinde benimkide bitiyo arıyorlar açmıyorum  

Aynı fiyata ek paketler dahil kullanıyorum.4-5 ay önce yenilemiştim

hocam biraz önce iptal birimine bağlandım 15 gün kalan aboneliğim için bana mega paket kullanıyordum zaten yine mega paket için 12 ay 60 diğer 12 ay 80 TL dedi fazla dedim 15 gün daha kullanıp döneceğim size dedim bana dsmart goyu anlatıyor   dedim zaten biliyorum ve kullanıyorum ama bu fiyatlara kesinlikle yenilemem dedim 15 gün sonra ararsınız o zaman bakarız diyo :))

• Go ,mega paket ve 16 mb İnternete 3 ay 362 tl 9 ay 452 tl teklif ettiler,yüksek geldi biraz ama kapatsam yeni internet aboneligine yine bu paraları ödeyeceğiz, p.tesi arayın dedim pazarlık yapıyorlar mı?15 yıllık aboneyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Görüşmeden sonra sonucu yazarmısınız?

• samil422 S kullanıcısına yanıt
    16 mbit bayagi dusuk geldi bana.Evet pazarlik yapiyorlar ozellikle iptal birimi.Fiyat hakkinda cok bilgi veremeyecegim sadece tv hizmeti aldigim icin.mega ya tum ek paketler dahil 2 yillik 50 tl taahhut yeniledim 4-5 ay once.

• pharm4vita kullanıcısına yanıt

24 ay 50 TLmi ? sadece mega Tv paketi için ? benimde 15inde sözleşme bitiyor ilk 1 yıl 45 TL diğer yıl 65mi 70mi ne dedi düşünecem dedim öyle kapattı telefonu müşteri hizmetleri,2 gün önce iptal birimine bağlandığımda daha fazla fiyat vermişlerdi dedim bu fiyata yapacağıma iptal ederim daha iyi spor ile alakalı birşey kalmadı elinizde diyorum bana hazırlık maçlarını anlatıyor  

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    İlk 12 ay 39,sonraki 12 ay ise 59 yani ortalama 50 tl ye denk geliyor 2 sene taahhüt ile ve de ek pakette ki kanallar dahil tum kanallar açık sekilde.

Dsmart spor yayin ihalelerinin cogunu kaptirdi zaten.Spor adina hic bir icerik yok suan.Ben belgesel kanallari icin kullaniyorum sadece.Ek tv paketleri olsa dahi içerik çok az.

size önerdiği fiyatın bi tık altını önerdi hocam bana,dün iptal birimini kendim aramıştım bugün ise kendileri aradı düz müşteri hizmetleri olarak iptal birimi değildi benle konuşan,ben 16-17 senelik üyeyim hocam onu söylüyorlar bana sürekli bende dedim madem öyle niye absürt rakamlar veriyorsunuz bana,kullanmak istiyorum ama bu fiyatlara düz uydu izlerim daha iyi zaten akşam 2-3 saat anca izleniyor işten gelince diyorum haklısınız diyor..

şaka maka aktif kullanıyoruz o konuda biraz fake atıyorumda dün dediği rakamları şuan hatırlamıyorum kesinlikle iptal etmeyi düşünüyordum,bugün bi albeneli yaklaştılar ama yine bi tık yüksek bence çünkü ellerinde birşey kalmadı,FX vb dizi-film kanalları ve belgesel kanallarını izliyorum zaten düz kanalları açmıyorum bende sizin gibi hocam.

önceden hiç yoktan bundesliga filan bi kaç lig daha vardı izliyordum şimdi hepsini kaybettiler..

sizce 15ine kadar ben arayayım mı yoksa onlar yine yoklarmı hocam beni ? size önerdikleri fiyatları söylesem yaparlarmı kendilerimi teklif sunmaları lazım ? komşum arkadaşım şu fiyattan alıyormuş diyip sizin fiyatı söylesem yapabilirler gibi duruyor ama bilemiyorum.

benimkide hoşgeldin paketi gözüküyor ama mega paket ve GO dahil bu fiyatı ödedim 2 sene boyunca hocam.

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Arkadas ya da dostum su fiyata kullaniyo banada o fiyata yaklasimi dogru bence ama ben yaklasik 5 ay oldu galiba taahhut yenileyeli yani o fiyattan verir mi bilemiyorum açıkçası.Genelde hep arar dururlar teklif vermek icin ama siz fiyati kabul etmeyip iptal etmek isterseniz taahhut bitim tarihinden en gec 2 gun icinde iptal dilekcesi gonderin

film dizi paketi için 12 ay 45 diğer 12 ay 65 TL ortalaması 55 TL

spor paketi için 12 ay 39 diğer 12 ay 59 ortalaması 49TL

Mega paket 12 ay 60 diğer 12 ay 80 ortalaması 70 TLye denk geliyor.

bunları bana önerdiler hocam ve bunu öneren iptal birimiydi bundan farklı bir fiyat çıkmıyordu 2-3 gün öncede aynı şekil arayıp sormuştum,mega paketten devam ettim daha fazla uzatmadım sözleşmemin bitmesine 4-5 gün oldugu için.

• 12-13 yıllık dsmart abonesiyim şuan 33 tl ödüyorum tüm kanallar açık temmuzda taahhüt bitecek

1. arama ilk yıl 49 ikinci yıl 69 tüm kanallar açık
    2. arama ilk 6 ay 49 kalan 69 tüm kanallar açık teklifler böyle gelirse iptal olacak kesin, hiç 30 larda teklif alan yokmu?? %100 üzeri zam oluyor
  • hanturk kullanıcısına yanıt

Sakın paket konusunda taviz vermeyin.Tüm kanallar açık adı altında Spor paketi+ mega+ek paketler gibi zırvaları var bunların.İlk yıl ek paketler dahil ikinci yıl dahil değil ama 2.yıl isterseniz 1.yıl sonunda arayın yardımcı oluyoruz demişlerdi bana aradım ama yardımcı olmadılar.Ayrıca ilk belittiğim gibi bi mevzu olursa bazen ek paket dahilindeki kanallar kesilebiliyor kafalarına göre işte...

Bir ihtimal fesih başvurusu yaparak daha düşük teklif alabilirsiniz. Temmuz'da genelde fiyatlar zamlanıyor. Mümkünse Haziran bitmeden çözmeye çalışın.

Biz de 33 ₺ ödüyoruz, pazarlama izinlerimiz kapalı ama alakasız yerlerden aramalar geliyor taahhütünüz bitiyor diye. Verdikleri uydu cihazları eski, hiç bir yenilik yok. Hiç uğraşmadan 11 yıllık aboneliği kapattıracağız.

Evet çok doğru ek paketlere arayın tanımlarız yalanlarına inanmayın ek paketleri kafalarına göre kapatıyorlar yada tanımlamıyorlar. Direkt mega pakete oynayın her zaman. Zaten izlenecek pek bir şey kalmadı d-smart'ta tüm kanallar açık ederi 50 liradan fazla değil.

• 30 Haziran 2024 taahhüt bitiyordu aylık 24,36 ödüyordum. Klasik Hoş Geldin ama Mega olan tüm kanallar açık paketti. Öncesinde birkaç kez arayıp Mega Paket için ilk 12 ay 49, ikinci 12 ay 69 ortalama 59 önerdiler. E devlet üzerinden fesih başvurusu yaptım ve son gelen arama sonucu ilk 12 ay 39, ikinci 12 ay 59 ortalama 49 önerildi. Bu teklifi kabul ettim. İki senelik daha taahhüt verdim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • size 2 sene tüm paketler açık denildimi acaba bana şimdi teklif geldi ilk 12 ay 44 tüm kanllar açık sonraki 12 ay 64 fakat 2.sne tüm kanallar açık değil spor paketi kabul etmedim 2 sene tüm kanallar açık 80(12ay) e 100(12ay) teklif etti .

Zaten ek paketler olmadan hiç izlenmez.En azından bir kaç belgesel kanalı var.Onların hayrına D-Smart'ı evde tutuyorum.Ona rağmen size bence fazla söylenmiş.Ben size sunulan son teklifi yani ilk yıl tüm kanallar açık 2.yıl ek paketler hariç 2 yıl taahhüt ortalama 50 tl ye anlaşmıştım 5-6 ay önce...Yalnız '2.yıl da size ek paketler konusunda yardımcı oluyoruz' yalanına sakın inanmayın...

• yok zaten bu sefer 2. sene için yardımcı olacağız da denmedi ek kanallar kapanacak dedi, ek kanallar olmasa zaten sinema kanalları beş para etmez sinamatv nin yerli kanallarınıda almadılar bu sene taahhüt olayı çetin geçeceğe benziyor olmassa iptal olur yapacak bişi yok 13-14 senedir aboneyim

• 
Sayfa: önceki 445446447448449
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.