< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zühtü bektaş -- 7 Temmuz 2024; 16:25:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (448. sayfa)
-
-
12 ay 39 12 ay 59 luk teklifi banada yaptılar ilk sene tüm kanallar 2.sene mega paket içeriği. laf arasında 2.sene yardımcı oluruz filan dediler. bilemedim ne yapacağımı.
-
İptal dilekçesi için bir fax numarası var mı hala? yoksa e devletten mi vereceğiz iptali
-
Online işlemlerden verdim ben
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cihaz bana ait şu an 20 tl ödüyorum. Bana da ilk yıl 36 TL ikinci yıl 59 tl teklif ettiler kabul etmedim. Açıkçası bu fiyatı hakedecek içerikler v.s. yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam en fazla eder 20 30 arasın dsmart hiçbir şeyi yok ben yılık kutulu üyelik almıştın 350 tl diye hatırlıyorum kutu d bana ait olacak
Bu gün dsmart müşterilerine hizmet aradım fiyat için bana 6ay 49 6 ay 69 dedi sonra bana fenerbahçe Beşiktaş Galatasaray ve Trabzonspor lig maçlar verilecek dedi. Dsmart ben inanmadı doğru mu sizce benim pekatim aile spor pekatim
Lig maçlarını Digiturk veriyor. Dsmart Galatasarayın 4-5 taze hazırlık maçını verecek...
-
Evet hocam millet kandırmaya başladı dsmart üye yapmak için tekrar ben inanmadı uzatmadı zetan üyeliği gelecek ay bittiyor
12 ay 39 12 ay 59 tllik tekliflerini kabul ettim. Dursun kenarda eş dost kullanır. Modül güzel bir şey.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar dsmart üyelik bu ay bittiyor verdikleri teklifi kabul evet deyimi mutfakta kullanıyorum 6ay 49 kalan 18 ay 69 tl toplam 24 ay ilk 12ay mega pekati ikinci 12 ay spor ve aile pekati
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zühtü bektaş -- 11 Temmuz 2024; 7:28:27 >
Aşırı pahali.Ben dahil bir cok kisi neredeyse yari fiyatina aldik.Dsmart ta zaten icerik yok.Ek paketleri de isteyin.Bazi guzel belgesel kanalları mevcut.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peki hocam teşekkürler o zaman bende 30 tl de versin devam ederim ozaman
Adamlar şaka gibi şimdi dsmart aradı bana şimdi de 54 tl 6ay 18 ay da 74 tl diyorlar bi de yeni kutu vereceklermiş bi de kutu ücreti içindeymiş dedi. Zetan kutu var dsmartin dedi olmaz diyor yeni kutu vereceklermiş ben istemiyor dedi
İşleri güçleri çakallık...Sakın inanmayın.Tü ek paketleri isteyin.Tüm kanallar açık olsun.Zaten izlenecek pek birşey kalmadı Dsmart ta.Aylık ortalama 40 tl yi geçmesi durumunda iptal dilekçesi verin bence
-
3 gun sonra bitecek illa iptal icin son gun arayin diyorlar daha once talep almiyoruz demekteler neyse 2008 den beri uyeyim bana ilk yil 44 ikinci yil 64 TL tekli geldi 2 yil mega paket hediye Tam neyse ugrasmayim diyecektim ama sonra aklima geldi Belgeser sever paketide var o dahilmi dedim yok dedi yani Mega paketde Belgeser sever paketi yok sadece Mega paketde hangi belgesel kanallari varsa onlar dedi sonra belgeser sever ayrı olarak 35 tl aylik dedi yok kardeşim kapatin diye israr ettim Adamlarda illa siz tekrar düşünün diye ısrar etti Baktim bitmeyecek bir döngüye girdik sen kapat ben kapatayim sanki sevgili gibi sonra ben kapattim (((-:
Evet hocam öyle yapacam ne böyle sanki UEFA maçlar ve şampiyon ligi vereceklede saçma sapan işleri yapıonlar
ilk sene 39 ikinci sene 59 TL 24 ay mega paket hediye 1 sene eglencesever ve Belgesel sever hediye 2.sene icin not aldi arayin ücretsiz olarak tekrar belgesel ve eglencesever tanimlanacak dedi modüllü üyelik olarak devam dedim .
Dün dsmart müşteri hizmetleri aradım iptal etmek istiyorum dedi. Peşin aldım için gidip bayli de iptal olacak dedi doğru mu normal da e Devlet iptal oluyor mu
Dogru olabilir...N11 den mi almistiniz 12 aylik?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X