Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (451. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.006
Cevap
104
Favori
516.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam israrla MH ni arayip isteyin hakkinizi.Ben bu konuyla ilgili cok yazip cizdim bilgilendirme amacli ama MT nin cogu isten anlamayan cinsten.Size yardimci olacak birini bulana kadar aramaya devam edin sonunda halloluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pharm4vita kullanıcısına yanıt

Aynen öyle.

Bugün başka bir kadın personel aradı. Ek paketler 24 ay hediye verilemiyor dedi, sadece mega paketi hediye verdiklerini dedi. Hoşgeldin'e Mega hediyesi yani. Kampanya bu şekildeymiş.

Belgeselsever falan max 12 aylık hediye olabiliyor dedi ama bana verilmediğini dedi. Bu belgesel kanalları tivibuda digitürkte ek ücrete tabi değil. Dsmartın saçmalığı.

Üstte aynı teklifi aldığını yazanlar olmuş. Onları da kandırmışlar belli ki.

29-49 lira ucuz denebilir ama biz zaten çok izlemiyorduk dsmartı. Sadece yazlıkta izleniyordu, aylığı 10 lira ucuz diye alınmıştı.

Telafi edelim dedi ama size güven olmaz dedim, iptal istedim.

3 uydu platformunda da aboneliğimiz var, taahhüt bitişleri aynı döneme denk geldi ve bayağı can sıktılar. Digitürk ve Dsmart MH'si rezalet, Tivibu iyi yine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dsmart go da 22 kanal görünmüyor (kanal d) uygulamayı sildim yükledim. hala yok, sizlerde var mı böyle durum ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jcovanni J kullanıcısına yanıt
    Benim uygulamada en basta Kanal D var.22.kanal degil 1.kanal

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, hocam. Bende 22 kanalı sırasında göremeyince yok sandım, en baştaymış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni numaralar 0850 484 22 00 mi oldu? Durmadan bu numaradan arıyorlar, dolandırıcı mı değil mi anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.