< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (451. sayfa)
-
-
Aynen öyle.
Bugün başka bir kadın personel aradı. Ek paketler 24 ay hediye verilemiyor dedi, sadece mega paketi hediye verdiklerini dedi. Hoşgeldin'e Mega hediyesi yani. Kampanya bu şekildeymiş.
Belgeselsever falan max 12 aylık hediye olabiliyor dedi ama bana verilmediğini dedi. Bu belgesel kanalları tivibuda digitürkte ek ücrete tabi değil. Dsmartın saçmalığı.
Üstte aynı teklifi aldığını yazanlar olmuş. Onları da kandırmışlar belli ki.
29-49 lira ucuz denebilir ama biz zaten çok izlemiyorduk dsmartı. Sadece yazlıkta izleniyordu, aylığı 10 lira ucuz diye alınmıştı.
Telafi edelim dedi ama size güven olmaz dedim, iptal istedim.
3 uydu platformunda da aboneliğimiz var, taahhüt bitişleri aynı döneme denk geldi ve bayağı can sıktılar. Digitürk ve Dsmart MH'si rezalet, Tivibu iyi yine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dsmart go da 22 kanal görünmüyor (kanal d) uygulamayı sildim yükledim. hala yok, sizlerde var mı böyle durum ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim uygulamada en basta Kanal D var.22.kanal degil 1.kanal
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler, hocam. Bende 22 kanalı sırasında göremeyince yok sandım, en baştaymış
Yeni numaralar 0850 484 22 00 mi oldu? Durmadan bu numaradan arıyorlar, dolandırıcı mı değil mi anlamadım.
-
Arkadaşlar selam, 10 gün sonra bitiyor abonelik. 76-111 şeklinde 2 yıllık absürt bir teklifle geldiler. İptal talebini e-devlet üzerinden mi, uygulamadan mı yapmak daha etkili oluyor?
-
Ben e devletten yaptım. 32 liraya 1 yıl uzattım
12 ay mı 32 tl yoksa, 6 ay 32 tl sonra 52 tl mi?
İlk 6 ay 32 TL son 6 ay 52 tl
İlk 12 ay 39, ikinci 12 ay 79 TL dediler kabul etmedim. İkinci yıl için 59 TL ve iki yıl için tüm kanalları hediye etsinler kabul ederim.
11 yıllık modül üyeliğim var 2 ocak ta taahhüt bitiyor aradılar 6 ay 79 sonra ki 6 ay 114 şeklinde teklif verdiler bugün e devlet ten iptal başvurusu yaptım az sonra aradılar ilk yıl 64 ikinci yıl 99 şeklinde 24 ay mega,12 ay ek paketler hediye not alıyorum 12 ay sonra arayın ek paketleri 12 ay daha tanımlayalım dedi bir de ilk faturanın %80 i indirim yapacağım dedi burada ki teklifleri görünce baya yüksek. Söyledim uzunca bir süre ama inmiyor öyle kaldı kabul etmedim
Merhaba sizin nasıl oldu yeni teklif verdiler mi?
-
Hocam benim kapatma kararım kesindi, ilk aradıklarında 60tlli bişey dediler, 10 tl deseniz bile kaptacağım bana nasıl iptal edeceğimi söyleyin dedim. Ona rağmen tam 4 kere aradılar ve her seferinde iğrenç şekildd ısrar ettiler. Yok akrabanız yok mu ona aktaralım yok arkadaşınız yok mu ona verelim. Sonunda kapadım ama.
Yine aynı teklifi ilettiler. Mega paketi 24 ay hediye edeceklerini söylediler. Bu mega pakette tüm kanallar var mı arkadaşlar? Ben öyle sanıyordum ama son senemde bazı kanallar yoktu. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
-
Teşekkürler hocam. Ben de böyle biliyordum. Ama telefondaki hanımefendi mega pakette tüm kanalların olduğu konusunda ısrar etti. Zaten sonra telefon kendiliğinden kapandı. Tekrar ararlarsa bu konuda ısrar edeceğim.
Dsmart MH kadar kotusu yok.Forumdakiler daha iyi biliyor maalesef.Ek paketler dahil tum kanallar acik istiyorum diye talepte bulunun 24 ay boyunca.
Tamamdır hocam, sağ olun 🙏
Arkadaşlar
Trendyol üzerinden 400 e modül aldım yeni dün arayıp iptal den 12 ay mega ve 6ay ek paketleri açtırdım.
Fakat paketlerim bölümünde ek paketler gözükmüyor sizde de böyle mi?
Müşteri hizmetleri görebiliyor ama?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin Bilgin -- 23 Aralık 2024; 19:12:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X