Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.027
Cevap
106
Favori
517.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bestercan

valla çokta lülü. aramadılar. ben aradım full olana 39.99 sonraki aramaya 34.99 dediler. çokda tın. 20-25 TL tl full (1 hariç)olursa tamam yoksa almam. sadece ulusal kanallar olsada böylede bana yetiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: promethe_s

2 senedir d smart (smile adsl) kotalı int kullanıyorum.tahaütümün bitmesinden sonra iptal için aradıktan sonra bana geri dönüs yaptılar ve bu kampanyadan bahsettiler.ben biri adsl yazlıkçı tarifesine geçmeyi düşünürken arayan arkadaşın tavsiyesi ile kampanyaya katıldım.ancak eski aboneliğimin iptal edilmeden yani yeni kurulum v.s yapılmadan paket değişitirmek istiyorum dedim onlarda tabi ki siz eski müşterimizsiniz v.s diyerek kabul ettiler.ve d smart maxi hd paket ve sınırsız internet tercihimi yaptım.ve sordum ben bu paketi bugünden itibaren kullanabiliyor myum diye bana müşteri temsilcisi ayın 1 itibariyle aktif olacak dedi ve özellikle sordum ayın 1 inde sınırsız pakete geçecek miyim diye evet dedi..buraya kadar herşey normal..ve 3 ekimde bana mesaj geldi ''kotanızın %80 ini kullandınız diye.müşteri temsilcisini aradım ve bildiğimiz smile adsl yani şimdiki d smart adsl kabusu başladı.en az 7-8 müşteri temsilcisi ile görüştüm.adsl bölümü tv bölümüne tv bölümü adsl bölümüne attı topu.tv bölümü bizde sınırsız paket görünüyor v.s derken en son görüşmede ama sizin bir aboneliğiniz daha var o da aktif 4 gb kotalı da kullanıyorsunuz dedi.ben tekrar tekrar herkese derdimi anlatmaktan bıkmış olarak ben ttnetle mi görüşüyorum yada başka bir servis sağlayıcısı ile mi sen nasıl bana iki paket açarsın d smart net olarak diye sorduğumda 4 gb paketi ekim ayında kullanacak sınırsıza kasımda geçeceksiniz d smart tv için de kasım ayı faturası ayrı olacak gibi bir sonuç çıkardı.ayın 28 inde yaptığım görüşmenin dinlenmesini defalarca talep etmeme rağmen bana bir geri dönüş v.s olmadı.son bu 3 gündür yaşanılan bu tutarsız,ticari ahlaka sığmayan ve tipik şark kurnazlıkları içeren davranışlarından dolayı dün iptal başvurusu yaptım.eğer sorunsuz bir iptal yaşarsam benden iyisi yok çünkü d smartın ne olduğunu bile bile (daha öncede bir nakil işlemimde nakil olacak telefonumu yanlış yazan müşteri temsilcisi yüzünden neredeyse türktelekom semtteki santrali yeniden kurdu ama bunlar hala biz telefondan sinyal alamıyoruz diye 15 gün nakil yapamamıştı.en son ben sıfırdan hiçbişey olmamış gibi yeniden başlayalım belki bir hata vardır diye bir gerizekalıyla konuşur gibi adım adım işlem tekrarı yaparken numaranın yanlış olduğunu farketmiştik.onda da beni suçladılar tabi ama dedim kayıtları açın dinleyin ben yanlış verdiysem ben özür dilerim hata sizdeyse siz dileyin diye.ama özür dilemek ne kelime bunlar için.neyse..)kendi başımıza açtığımız bir d smart kaosu oldu bu.paranızla rezil olmak istiyorsanız bunlardan iyisini bulamazsınız..herkese tavsiye ederim..

bu mesajı yazdığım günden beri hiç bir çözüm oluşmadı..her dinleyen biz size geri dönüş yapacağız dedi hepsi yalan oldu..içlerinde takım şefleri de dahil..tek tek isimlerini aldım ama faydasız şeyler bunlar tabi..8 gündür iptal için uğraşıyorum.önce mail adresinize form atacağız dediler gelmeyince aradım form yok diye biz sizi ararız dediler arayıp diyorum aramıyorsunuz diye o birimin telefonu yok diyorlar :) nasıl organize oluyorlar bilmiyorum,demek anlayışları bu..bataklıkta debelenmek gibi birşey gitgide sizi içine çeken bir çamur deryası..internetimi kesin dedim 24 saat içinde keseriz dediler 120 saat oldu.en son merkezi bir yerde modem ve dekoderlerini yakacağım.bu noktaya taşıyorlar insanı..biraz önce aradım yine 4 gb kotalı kullanıyorsunuz dedi.arkadaşım tv yi eve gelip bağlıyorsunuz oturduğunuz yerden tarifemi niye değiştiremediniz dediğimde geçiş kasım ayında olacak diyor.kotası aşmış faturayı da bonus olarak kitliyor tabi.açık açık söylüyor bunu.bilerek kullanıyorsun diyor pişkin pişkin.kendi geçiş yapmamış umurunda değil kan emici yarasa gibiler.
  • arkadaşlar teknosa kampanyasından sonra eğer paketlere falan geçerseniz recieveri iade ettiğiniz için yeni cihaz veriyorlar. kutusu şaşalı gözüksede ilkinden çok kötü bir recivere verdiler, donma takılma yapıyor hatırlatıcı özelliği yok falan. gidip görüşeceğim alın cihazınızı diye. eskisini isteme gibi bir şansım var mı?
  • Merhaba,

2008 SD aboneliğim vardı. HD değiştir ile 2 yıl taahhüt HD cihaza geçtim. Taahhüt sonunda üyeliğe devam etmedim. Şimdi HD kanallar kapandı Kanal D vs. dahil. Artık Bu kanalları SD de izleyemiyorum. Ne yapabilirim? 2008 abonesi olduğum için normal kanalları SD olarak izleyebilmem gerek ama yazılım update olduğundan cihaz HD göstermeye çalışıyor. HD üyeliğim olmadığı için hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: einst79

Merhaba,

2008 SD aboneliğim vardı. HD değiştir ile 2 yıl taahhüt HD cihaza geçtim. Taahhüt sonunda üyeliğe devam etmedim. Şimdi HD kanallar kapandı Kanal D vs. dahil. Artık Bu kanalları SD de izleyemiyorum. Ne yapabilirim? 2008 abonesi olduğum için normal kanalları SD olarak izleyebilmem gerek ama yazılım update olduğundan cihaz HD göstermeye çalışıyor. HD üyeliğim olmadığı için hata veriyor.

Sadece Star ve Kanal D yimi izleyemiyorsunuz yoksa hiç bir kanalımı izleyemiyorsunuz SD olarak.
  • Sadece SD olan kanalları izleyebiliyorum. HD'si olan kanalları (Kanal D, Star gibi) ise izleyemiyorum. Listenin en sonuna el ile eklemek mümkün diye duymuştum.
  • quote:

Sadece SD olan kanalları izleyebiliyorum. HD'si olan kanalları (Kanal D, Star gibi) ise izleyemiyorum. Listenin en sonuna el ile eklemek mümkün diye duymuştum.

HD leri seyredemezsiniz, HDler Atv ve TRT gibi ulusal yayında olmadıklarından sadece üyelikle seyredilebiliyor.
  • HD'leri izleyemem onu anlıyorum da kanal sıralamasında aynı kanalların SD'si artık olmadığından SD'leri de izleyemiyorum.
    HD aboneliğim bittiğinden artık HD kanalların listeden çıkıp SD olanların gelmesi gerek.

2008 abonelik ile Kanal D ve Star'ı SD olarak dahi izleyememek mantikli değil.
  • quote:

HD'leri izleyemem onu anlıyorum da kanal sıralamasında aynı kanalların SD'si artık olmadığından SD'leri de izleyemiyorum.
    HD aboneliğim bittiğinden artık HD kanalların listeden çıkıp SD olanların gelmesi gerek.

2008 abonelik ile Kanal D ve Star'ı SD olarak dahi izleyememek mantikli değil.

Bir önceki mesajınızda yazmışsınız "Listenin en sonuna el ile eklemek mümkün diye duymuştum." manuel taratıp ekleyin. Dediğiniz gibi olsa daha mantıklı ama yazılımsal olarak böyle bir hata yapmışlar.
  • arkadaşlar benden habersiz 12/10/2012 tarihinde biten taahhütümü 12/10/2013 tarihine uzatılmış. bu konuda ne yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thenewcm

arkadaşlar benden habersiz 12/10/2012 tarihinde biten taahhütümü 12/10/2013 tarihine uzatılmış. bu konuda ne yapmam lazım?

mh lerini ara veya web adresine yaz

• hayirli bayramlar

• Ya bende 2007den beri aboneyim beni hic teklif icin aramiyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

Ya bende 2007den beri aboneyim beni hic teklif icin aramiyolar

bari her sene fatura düşüyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nufringen

quote:

Yok fatura zaten gelmiyor bize spor kanallari kapali belgesel kanallari falan acik 2007 de uye oldugumuz icin

• quote:

Bende aynı durumdayım. Ara sıra beni arıyorlar ama mantıklı teklif vermiyorlar, o yüzden aramıyorlar diye üzülme
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nufringen

quote:

Yok fatura zaten gelmiyor bize spor kanallari kapali belgesel kanallari falan acik 2007 de uye oldugumuz icin

hocam o zaman hiç arama onları bırak bedava izle

geçende 2.el 2008 cihazı alan biri müşteri hizmetlerini aramış cihazımda sinyal yok diye kimlik bilglerinide söylemiş
    yardım beklerken
    müşteri temsilciside cihaz sahibi olmadıgını anlamış yayını komple kapamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Orijinalden alıntı: _Discovery_

quote:

Orijinalden alıntı: _Discovery_

Modüllü 2010 üyesiyim. Bir sene doldu, arayan olmadı.

Ben aradığımda ise Full + HD 26,99 x 12 = 323.88 teklif ettiler. Yenilemedim.

Max. 19.90 a ok. bekleyelim bakalım 2-3 ay.

10 gün oldu arayan soran yok, bu aralar üyeliği bitenlere gelen teklif yok mu???

onlarda bu topikleri takip ediyor sabir

Az önce online işlemlerden KK ile paket satın almadan kontrol ettim. Full HD Modüllü üyelik 324TL den 240 TL ye düşmüş, aylık 20TL ye.

Fakat yukarıda 150 TL ye Full HD alanlar olmuş, beklesem mi acaba?

Gecen sene 24.99 dan almıştım.
  • bende sanalpazar üzerinden 1 yıllık dsmart CI modül almıştım, eğlence paketi. 1 yıllık dsmart eğlence paketini 200 tl gibi bir fiyata almıştım.

kendi sitesinde de bulamıyorum bu ürünü ama, benim aldığım paket tam olarak ne acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tabip

bende sanalpazar üzerinden 1 yıllık dsmart CI modül almıştım, eğlence paketi. 1 yıllık dsmart eğlence paketini 200 tl gibi bir fiyata almıştım.

kendi sitesinde de bulamıyorum bu ürünü ama, benim aldığım paket tam olarak ne acaba?

Eğlence paketine denk geliyor. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okttay -- 2 Kasım 2012; 22:05:15 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.