Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.026
Cevap
105
Favori
517.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir hafta önce aradılar full hd paketi 169 tl'den aldım ve şu anda izliyorum. Modüllü üye arkadaşlara duyurulur. Hemen kabul etmeyin en geç 2 sonra arıyorlar kasın biraz oluyo.
  • gecen hafta full paket (hd) satın aldım 600 tl ye. hd receiver da hediye ettıler :) ( 2 senelık)
  • quote:

Orijinalden alıntı: guleryuzlum

Arkadaşlar bir hafta önce aradılar full hd paketi 169 tl'den aldım ve şu anda izliyorum. Modüllü üye arkadaşlara duyurulur. Hemen kabul etmeyin en geç 2 sonra arıyorlar kasın biraz oluyo.

merhaba benimde modullu uyeligim 3 eylulde bitecek. eglence hd paketi kullaniyordum. simdi full paket hd kullanmak istiyorum. sen 169 tl ye senelik full paket hd mi aldin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen dediğin gibi oldu. Kredi kartı ile peşin 12 ay taksitli ödedim 169 TL fullhd paket aldım.
  • Güncel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower01

quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Arkadaslar sizden istenen 170 tl lik cihaz fiyatı değiştir kampanyalarını kapsamıyor degilmi ? Yani ben alırken sd cihazımı verip HD ile değiştirmiştim. Benden cihazın mülkiyetini alırken ekstra bir ücret talep etmediler.

Ben de SD cihazı verip HD cihaz ile değiştir kampanyasından faydalanmıştım. Bana o zaman 'taahhüt bittiği zaman cihaz sizin oluyor.' demişlerdi. Ama dün aradığımda 'sadece kullanma hakkı sizin oluyor, eğer cihazı istiyorsanız 172 tl ödemeniz gerekiyor.' dediler.

bende 2010 yılında 340 TL aldığım dsmart sd kutusunu verip kampanyaya katılmıştım.

o zaman ;

1-24 ay sonunda kutu sizin olacak demişlerdi. (kampanya şartlarında böyle yazıyor)
    2-sd kutusunda sahip olduğunuz tüm haklar yeni kutuda devam edecek demişlerdi
    3-devam eden sd paketiniz 24 ay sonunda tekrar aktifleşecek demişlerdi.

Peki ne oldu ?

1-şeref yoksunluğu yapıp 172 TL mülkiyet parası istiyor ? E o zaman benim SD 340 TL 'lik cihaz ne oldu deyince biz bilmeyiz bayi bilir diyor ? Bayiyi arıyorsun genel merkez bilir biz bilemeyiz diyor..
    2-SD kutu olmadığı hak hukuk da yok
    3-bunun esamesi bile okunmuyor..

Bonus : 172 TL yi ödemezsem kutuyu teslim etmem gerekiyormuş.

Ben böyle tuhaf bir firma görmedim. İptal dilekçesini yolladım, elimize geçmedi diyip bir sene bana sormadan aboneliği uzatmışlar ve uzattıkları abonelikte 'de heray 10 TL cihaz kirası alıyorlar.

Tüm belgeleri toparlayıp mahkemeye vereceğim.

değiştirme nedeni:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eqoll -- 24 Ağustos 2012; 15:05:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eqoll

quote:

quote:

Arkadaslar sizden istenen 170 tl lik cihaz fiyatı değiştir kampanyalarını kapsamıyor degilmi ? Yani ben alırken sd cihazımı verip HD ile değiştirmiştim. Benden cihazın mülkiyetini alırken ekstra bir ücret talep etmediler.

Ben de SD cihazı verip HD cihaz ile değiştir kampanyasından faydalanmıştım. Bana o zaman 'taahhüt bittiği zaman cihaz sizin oluyor.' demişlerdi. Ama dün aradığımda 'sadece kullanma hakkı sizin oluyor, eğer cihazı istiyorsanız 172 tl ödemeniz gerekiyor.' dediler.

bende 2010 yılında 340 TL aldığım dsmart sd kutusunu verip kampanyaya katılmıştım.

o zaman ;

1-24 ay sonunda kutu sizin olacak demişlerdi. (kampanya şartlarında böyle yazıyor)

Peki ne oldu ?

1-şeref yoksunluğu yapıp 172 TL mülkiyet parası istiyor ? E o zaman benim SD 340 TL 'lik cihaz ne oldu deyince biz bilmeyiz bayi bilir diyor ? Bayiyi arıyorsun genel merkez bilir biz bilemeyiz diyor..

Ben böyle tuhaf bir firma görmedim. İptal dilekçesini yolladım, elimize geçmedi diyip bir sene bana sormadan aboneliği uzatmışlar ve uzattıkları abonelikte 'de heray 10 TL cihaz kirası alıyorlar.

bak bu konu benim uzmanlık alanıma giriyor daha önce başlıkta mesajlarımı öncelikle oku tamamen mahsus tüketiciyi yanıltmaya dayalı sistem var telefon açsan 15 dk kafadan beklersin pk 118 şişli adresine ıslak imzalı dilekçe istiyorlar biliyorsundur sana tavsiyem ben şahsen öyle yaptım hiç bir şekilde inkar edemediler ptt kargo ile posta kutusu adreslerine gönder o zaman ptt kargo bunların posta kutusuna teslim ediyor vede elindeki gönderi numarasından teslim edildi çıktısınıda kaybetme ozaman sıkıysa ulaşmadı desinler ayrıca bunlar çok uyanık allahtan bi kaç tanıdık var bende 400 tl ödediğim 2010 yılında next marka sd kutumu değiştir kampnayası ile hd kutu alacaktım vede sözde kutu benim olacaktı ama arkadaşım uyardı sağolsun sözleşmede 24 ay sonunda kutu kullanımı kullanıcıya bırakılır ibaresi varmış yani bu şu ben kutuyu almıyorum fakat seninde olmuyor ben ne dersem o olur vede sonuç senin başına gelen olay allahtan son anda arkadşaım uyardı kutumu kaptırmadım ayrıca telefonda bana verilen teklife onay verdim bayiden gidince sözleşme kutu için başka pahalı fiyat çıktı vede çağrı merkezini arayınca utanmadan biz öyle bir teklifte bulunmadık demezlermi allah bunları ne bilirse öyle yapsın inşallah cine5den dahada sonları aynı olur neyse dedim ses kayıtları dinlensin 68 günde ses kaydını dinlemediler bilerek utanmadan sonra aradılar ses kayırlarında öyle bir fiyat yokmuş bana dinletin diyince dinletemeyiz daha bunları okuyan kim olursa olsun bunlardan hizmet alırsa sonu bu olacak herkez bilsin ayrıca aboneliğimi 5 kez arayarak iptal edelimmi diyen çok etik namuslu bir firma aklınıza ne gelir artık anlayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihboc

quote:

Orijinalden alıntı: eqoll

quote:

quote:

o zaman ;

Peki ne oldu ?

bak bu konu benim uzmanlık alanıma giriyor daha önce başlıkta mesajlarımı öncelikle oku tamamen mahsus tüketiciyi yanıltmaya dayalı sistem var telefon açsan 15 dk kafadan beklersin pk 118 şişli adresine ıslak imzalı dilekçe istiyorlar biliyorsundur sana tavsiyem ben şahsen öyle yaptım hiç bir şekilde inkar edemediler ptt kargo ile posta kutusu adreslerine gönder o zaman ptt kargo bunların posta kutusuna teslim ediyor vede elindeki gönderi numarasından teslim edildi çıktısınıda kaybetme ozaman sıkıysa ulaşmadı desinler ayrıca bunlar çok uyanık allahtan bi kaç tanıdık var bende 400 tl ödediğim 2010 yılında next marka sd kutumu değiştir kampnayası ile hd kutu alacaktım vede sözde kutu benim olacaktı ama arkadaşım uyardı sağolsun sözleşmede 24 ay sonunda kutu kullanımı kullanıcıya bırakılır ibaresi varmış yani bu şu ben kutuyu almıyorum fakat seninde olmuyor ben ne dersem o olur vede sonuç senin başına gelen olay allahtan son anda arkadşaım uyardı kutumu kaptırmadım ayrıca telefonda bana verilen teklife onay verdim bayiden gidince sözleşme kutu için başka pahalı fiyat çıktı vede çağrı merkezini arayınca utanmadan biz öyle bir teklifte bulunmadık demezlermi allah bunları ne bilirse öyle yapsın inşallah cine5den dahada sonları aynı olur neyse dedim ses kayıtları dinlensin 68 günde ses kaydını dinlemediler bilerek utanmadan sonra aradılar ses kayırlarında öyle bir fiyat yokmuş bana dinletin diyince dinletemeyiz daha bunları okuyan kim olursa olsun bunlardan hizmet alırsa sonu bu olacak herkez bilsin ayrıca aboneliğimi 5 kez arayarak iptal edelimmi diyen çok etik namuslu bir firma aklınıza ne gelir artık anlayın

Müşteri temsilcisine 3 kez tekrarlattım PK :138 Şişli /İstanbul dedi. Gerekli belgeleri gönderdim artık kendileri bilir. Dava açacağım.
  • Bende tekonsada hd+ reciver ve eğlence paketini 560 civarı birşeye almıştım. ağustos sonu abonelik bitiyor. arayan olmadı. ben aradım kapatmak için ne yapmam gerekiyor dedim. cihaz üzerinde ödeme veya fatura bilgisi yok dedi otomatik kapanacağı söylendi. güzel de oldu. ararlarsa bizim fiyatlar belli. aramazlarsa canları bilir. bi de digiturku deneriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestercan

Bende tekonsada hd+ reciver ve eğlence paketini 560 civarı birşeye almıştım. ağustos sonu abonelik bitiyor. arayan olmadı. ben aradım kapatmak için ne yapmam gerekiyor dedim. cihaz üzerinde ödeme veya fatura bilgisi yok dedi otomatik kapanacağı söylendi. güzel de oldu. ararlarsa bizim fiyatlar belli. aramazlarsa canları bilir. bi de digiturku deneriz.

merak etme ararlar agirdan al

• Benim 12.99'luk full sd paketimi 14.99 yaptılar. Bende istemedim. Yeni teklif yapmayıp iptalimi onayladılar. Ay sonu kapanacak dediler. Bakalım çarşamba gruplara kalırsak bu fiyattan devam edeceğim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkantipi

Benim 12.99'luk full sd paketimi 14.99 yaptılar. Bende istemedim. Yeni teklif yapmayıp iptalimi onayladılar. Ay sonu kapanacak dediler. Bakalım çarşamba gruplara kalırsak bu fiyattan devam edeceğim :)

Benide şimdi aradılar 2010 üyesiniz %50 indirim ile full paketi 14,90TL ye veriyoruz dediler iyimi ? SD cihaz var elimde şuanda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guleryuzlum

Arkadaşlar bir hafta önce aradılar full hd paketi 169 tl'den aldım ve şu anda izliyorum. Modüllü üye arkadaşlara duyurulur. Hemen kabul etmeyin en geç 2 sonra arıyorlar kasın biraz oluyo.

merhaba, modüllü üyeliğim 3 eylül de bitiyor daha aramadılar. Senelik mi 169 tl. full paket+hd tüm kanallar açık dimi...
  • Galatasaray'ın CL deplasman maçları şifreli yayına denk geldiği için bende 2008 cihazıma maxi yada full paket almak istedim ama 25 tl ile 30 tl fiyat veriyorlar ve taahhütlü fiyatlar taahhütsüz olsa kabul edecem ama burdaki taahhütlü 13 tl 15 tl leri görünce taahhüt vermek istemiyorum.Ben nasıl bu 15 tllik paketten faydalanabilirim? bana ekranda bu fiyatın gözüktüğünü başka kampanyalarının olmadığını söylüyor telefonda.

Twitterdan biraz önce şikayette bulundum ve gecenin bu saatinde aradılar :) fiyatla ilgili burda sizin verdiğiniz fiyatların yalan olduğunu hiçbir kullanıcıya böyle bir fiyat verilmediğini olsa olsa giriş paketi olduğunu söylüyor.Bu fiyata üye olan arkadaşlardan ricam eğer bir sakınca görmezlerse üyelik numaralarını iletebilirlerse veya kesilen bir fatura veyahut online sistemden bir ekran görüntüsü aracılığıyla kanıtlarlarsa (sizden kesinlikle şüphem yok) ben ve diğer üye olmak isteyen arkadaşlar yararlanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaLuA -- 2 Eylül 2012; 1:38:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaLuA

Galatasaray'ın CL deplasman maçları şifreli yayına denk geldiği için bende 2008 cihazıma maxi yada full paket almak istedim ama 25 tl ile 30 tl fiyat veriyorlar ve taahhütlü fiyatlar taahhütsüz olsa kabul edecem ama burdaki taahhütlü 13 tl 15 tl leri görünce taahhüt vermek istemiyorum.Ben nasıl bu 15 tllik paketten faydalanabilirim? bana ekranda bu fiyatın gözüktüğünü başka kampanyalarının olmadığını söylüyor telefonda.

Twitterdan biraz önce şikayette bulundum ve gecenin bu saatinde aradılar :) fiyatla ilgili burda sizin verdiğiniz fiyatların yalan olduğunu hiçbir kullanıcıya böyle bir fiyat verilmediğini olsa olsa giriş paketi olduğunu söylüyor.Bu fiyata üye olan arkadaşlardan ricam eğer bir sakınca görmezlerse üyelik numaralarını iletebilirlerse veya kesilen bir fatura veyahut online sistemden bir ekran görüntüsü aracılığıyla kanıtlarlarsa (sizden kesinlikle şüphem yok) ben ve diğer üye olmak isteyen arkadaşlar yararlanabilir.

arkadaşım, burda kimse yalan söylemiyor d-smart mevcut abonelerine, taahütü devam eden abonelerine hiçbir şekilde indirim veya paket yükseltirken normal fiyatından daha da ucuza vermiyor. Dikkat edersen başlıkta üyelik bitiminde yapılan teklifler yazıyor. Yani D-smart sadece mevcut aboneliği biten ve üyelik yeniletme yapmayan abonelerini kaybetmemek için özel tekliflerle bu fiyatlara kadar düşüyor ve aboneyi 1 veya 2 yıl daha taahhüt altına alıyor. Bu şekilde hem abone normal fiyatının çok çok altında üyeliğe devam ediyor hemde D-smart abone kaybına uğramış olmuyor.
    Mesala bende senin gibi üyeliğim devam ederken paket yükseltmek istedim çok aşırı bir fiyat çektiler..Ama şimdi üyeliğim bitiyor yakın zaman da ararlar teklife göre bakacağım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

quote:

Orijinalden alıntı: FaTaLuA

Galatasaray'ın CL deplasman maçları şifreli yayına denk geldiği için bende 2008 cihazıma maxi yada full paket almak istedim ama 25 tl ile 30 tl fiyat veriyorlar ve taahhütlü fiyatlar taahhütsüz olsa kabul edecem ama burdaki taahhütlü 13 tl 15 tl leri görünce taahhüt vermek istemiyorum.Ben nasıl bu 15 tllik paketten faydalanabilirim? bana ekranda bu fiyatın gözüktüğünü başka kampanyalarının olmadığını söylüyor telefonda.

arkadaşım, burda kimse yalan söylemiyor d-smart mevcut abonelerine, taahütü devam eden abonelerine hiçbir şekilde indirim veya paket yükseltirken normal fiyatından daha da ucuza vermiyor. Dikkat edersen başlıkta üyelik bitiminde yapılan teklifler yazıyor. Yani D-smart sadece mevcut aboneliği biten ve üyelik yeniletme yapmayan abonelerini kaybetmemek için özel tekliflerle bu fiyatlara kadar düşüyor ve aboneyi 1 veya 2 yıl daha taahhüt altına alıyor. Bu şekilde hem abone normal fiyatının çok çok altında üyeliğe devam ediyor hemde D-smart abone kaybına uğramış olmuyor.
    Mesala bende senin gibi üyeliğim devam ederken paket yükseltmek istedim çok aşırı bir fiyat çektiler..Ama şimdi üyeliğim bitiyor yakın zaman da ararlar teklife göre bakacağım artık.

evet gayet guzel izah etmisiniz onlar arayinca ucuz siz arayinca pahali tarife formul bu

• 29.90 (full paket +sinema tv + 18 ler yok) teklif ettiler ret ettim. Bu fiyat'a da asla almam.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vwag -- 12 Şubat 2019; 2:18:17 >
  • Ben 4 gün önce sundukları telifi kabul ettim. bana daha önce maxi hd paketi 29,99 dediler sinema kanalları ekli olunca 32,99 olur dediler iki kere aradılar aynı fiyatı verdiler kabul etmedim. En son dört gün önce aradılar aylık 17,99 a 17,99*12=216 tl ye full hd paketi kabul ettim. size diyeceğim bekleyin. benim paket 14/07/2012 de bitti 31/08/2012 de yeniledim. 1,5-2 aya kadar bekleyin kuzu kuzu ararlar
  • 1-2 hafta önce aradılar, 39 liralık tarifenizi +18 kanalları da alın 38 liradan verelim dediler.. hd+ a geçeceğim ve herşey full 25 liradan fazla vermem dedim konuşmayı kapattık.. bi daha da aramadılar.. aramazlarsa da çok ta tın hani... iptal eder, 300 liraya hd receiver alırım efendi gibi kullanırım.. en azından dandik bir receiverdan terfi ettim derim..
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.