Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.027
Cevap
106
Favori
517.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maxi hd sinema paketli ne kadar acaba teklifleri benim de bu ay bitecek
  • bu arkadaş referansı modüllü üyeliklerde de oluyor mu? modüllü bir üyelik için arkdaşıma yapılan fiyat bana da yapılır mı? referans arkadaşımın hangi bilgisini vermem gerekiyor müşteri hizmetlerine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

Hd maxi paket mi. Birde modullu uyelikmi.

Hd ùyelik kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş yokmu normal üyeliği olup TEKLİF alan nerdeyse %70 buranın MODÜLLÜ kaynıyor
  • Mesajı kaldırabilirmisiniz Yanlışıkla yazmıştım dijitürk sanıp..

** Düzenlendi**

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 25 Ocak 2013; 13:53:00 >
  • Arkadaşlar 2008 den beri d-smart kullanıcısıyım receiver scartlı eski next marka,şimdi aradılar 2 yıl taahhüt ile hd cihaz verelim 2 yıl sonra cihaz sizin olsun aylık ödemenizi iptal edebilirsiniz dediler.
    Bana Sundukları Aylık Üyelik Fiyatlar Şöyle.
    Maxi Paket+Sinema Paketi= 21.TL
    Maxi Paket+Sinema Paketi+spor paketi=26 tl
    Full Paket= 29 tl
    Sizce fiyatlar nasıl vede hangi paket mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozeada

Arkadaşlar 2008 den beri d-smart kullanıcısıyım receiver scartlı eski next marka,şimdi aradılar 2 yıl taahhüt ile hd cihaz verelim 2 yıl sonra cihaz sizin olsun aylık ödemenizi iptal edebilirsiniz dediler.
    Full Paket= 29 tl

bana göre maxi mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: okttay

bu arkadaş referansı modüllü üyeliklerde de oluyor mu? modüllü bir üyelik için arkdaşıma yapılan fiyat bana da yapılır mı? referans arkadaşımın hangi bilgisini vermem gerekiyor müşteri hizmetlerine?

herkesin pazarlık gücüne göre değişiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozeada

Arkadaşlar 2008 den beri d-smart kullanıcısıyım receiver scartlı eski next marka,şimdi aradılar 2 yıl taahhüt ile hd cihaz verelim 2 yıl sonra cihaz sizin olsun aylık ödemenizi iptal edebilirsiniz dediler.
    Full Paket= 29 tl

Banada değiştir kampanyası kapsamında maxi+sinema+spor için 26 TL dedi ama kabul etmedim 20 TL dese kabul ederdim.
  • Twitterdan yazdığım mesaja geri dönüş olarak aradılar.
    Maxi Paket+Hd+Sinema Paketi 26,99
    Full Paket+Hd için de 29 lira fiyat verdiler.

Zaten bu ücreti ödüyordum indirim yapmadılar.Kabul etmedim daha üyeliğimin bitmesine 1 ay var.Ne yapsam bilmiyorum.
  • Ben bugün 1 yılı dolduracak olan eğlence paketi üyeliğimi aylık 18.5 TL ile maxi pakete geçirdim. gayet uygun geldi fiyat.(modül kullanıyorum 2. sene başlangıcı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Ben bugün 1 yılı dolduracak olan eğlence paketi üyeliğimi aylık 18.5 TL ile maxi pakete geçirdim. gayet uygun geldi fiyat.(modül kullanıyorum 2. sene başlangıcı)

• quote:

Orijinalden alıntı: HRMNKY

Twitterdan yazdığım mesaja geri dönüş olarak aradılar.
    Maxi Paket+Hd+Sinema Paketi 26,99
    Full Paket+Hd için de 29 lira fiyat verdiler.

Zaten bu ücreti ödüyordum indirim yapmadılar.Kabul etmedim daha üyeliğimin bitmesine 1 ay var.Ne yapsam bilmiyorum.

Daha cok ararlar acele etme

• İyi forumlar ben 11 şubat 2011 yılında 19.90 lık giriş paketi + hd ye üye oldum bu aralık ayında maxi+hd paketine geçmeye karar verdim ve ocak ayı faturamı 43,99 geldi şimdi birkaç sorum olacak
    1-bu pakete göre ödediğim fiyat fazla mı
    2-11 şubatta 2 yıllık taahhüdüm doluyor beni aradıklarında ne gibi fiyat isteyeyim
    3-yakın zaman da taahhüdü dolan arkadaşlara ne gibi teklifler sunuldu öğrenmek isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarknessTiger

İyi forumlar ben 11 şubat 2011 yılında 19.90 lık giriş paketi + hd ye üye oldum bu aralık ayında maxi+hd paketine geçmeye karar verdim ve ocak ayı faturamı 43,99 geldi şimdi birkaç sorum olacak
    2-11 şubatta 2 yıllık taahhüdüm doluyor beni aradıklarında ne gibi fiyat isteyeyim
    3-yakın zaman da taahhüdü dolan arkadaşlara ne gibi teklifler sunuldu öğrenmek isterim

Maxi +hd uydu alıcılı paket internet sitesinde 24 ay taahhüt ile 40 TL peşin ödemede aylık ortalama 32,9TL
    Eski uydu alıcısını getirin kampanyasında elinizdeki uyduyu verip aylık 35 TL taahhüd ile alınabiliyor.
    Eski müşterilere özel bişey olsa yazardı diyorum, yada kafa mi müşteri hizmetlerine gelip belki bişeyler yaptırılabilir.Modül ile kullandığımdan çok avantajlıyım size de tavsiye ederim 222 TL 1 yıllık aboneliğimi yeniledim hemde maxi+hd aylık ortalama 18,5 TL.Hatta 6 TL fazla çekmişler amaan dedim arayıp uğraş boşverdedim zaten fiyat iyi diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarknessTiger

İyi forumlar ben 11 şubat 2011 yılında 19.90 lık giriş paketi + hd ye üye oldum bu aralık ayında maxi+hd paketine geçmeye karar verdim ve ocak ayı faturamı 43,99 geldi şimdi birkaç sorum olacak

hocam yanılş anlama ama hata yapmışsın..
    şubatta taahhutun doluyor. abonelik için dönem bitip yeni dönem başlangıcı oldugu için seni muhakkak arayacaklardı. en azından pazarlık kozun olurdu. ama sen taahhudunun bitimine sadece 1.5-2 ay kala kendi isteginle %100'den fazla zammı kabul edip bir üst pakete geçmişsin.
    Şu an senin için pazarlık başlangıç fiyatın 19.90 olacakken sen 43,99 TL'den pazarlık yapacaksın.

keşke 1 ay daha bekleyip en azından giriş paketi ile süreyi doldurup ondan sonra pazarlık yaparak çok daha uygun fiyata maxi paket alabilirdin bence..
  • Merhaba 2009'dan beri Full SD üyesiyim(normal, modüllü değil). 2 Şubat'ta 1 yıllık olan sözleşmem bitti. aylık 15 Tl Full SD teklif ettiler.. sizce nasıl daha düşük teklif alan var mı?saygılar
  • 01.04.2011 Tarihinden beri Dsmart üyeyim. 21.03.2013 Tarihinde aboneliğimin süresi bitecek. Son yıl Sd Full pakete 19.90 ödüyorum. Cihaz benim cihazım. Hd'ye geçecek olsam ne gibi fiyatlar karşıma gelir. Eski abone olduğumuz için sanırım normal fiyatlar üzerinden daha düşük fiyat teklif ediyorlar. Bu aralar benimle aynı durumda olan arkadaşlar var ise ve bilgi paylaşımında bulunabilirlerse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarhansb

Merhaba 2009'dan beri Full SD üyesiyim(normal, modüllü değil). 2 Şubat'ta 1 yıllık olan sözleşmem bitti. aylık 15 Tl Full SD teklif ettiler.. sizce nasıl daha düşük teklif alan var mı?saygılar

9'9 tl den izleyenler var

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsabih

01.04.2011 Tarihinden beri Dsmart üyeyim. 21.03.2013 Tarihinde aboneliğimin süresi bitecek. Son yıl Sd Full pakete 19.90 ödüyorum. Cihaz benim cihazım. Hd'ye geçecek olsam ne gibi fiyatlar karşıma gelir. Eski abone olduğumuz için sanırım normal fiyatlar üzerinden daha düşük fiyat teklif ediyorlar. Bu aralar benimle aynı durumda olan arkadaşlar var ise ve bilgi paylaşımında bulunabilirlerse sevinirim.

Dsmart degistir kampanyasi var

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.