Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.027
Cevap
106
Favori
517.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Orijinalden alıntı: HRMNKY

Twitterdan yazdığım mesaja geri dönüş olarak aradılar.
    Maxi Paket+Hd+Sinema Paketi 26,99
    Full Paket+Hd için de 29 lira fiyat verdiler.

Zaten bu ücreti ödüyordum indirim yapmadılar.Kabul etmedim daha üyeliğimin bitmesine 1 ay var.Ne yapsam bilmiyorum.

Daha cok ararlar acele etme

Hiç bir şekilde aşağıya inmiyorlar maxi + hd + sinema paketine 25 lira diyorlar.iptal ettirdigim an üyeliği sonlandiracaklarmis ne yapayım bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modüllü üyeyim, 12 Şubatta yılım doluyor. Bugün aradılar ve HD'ler dahil tüm kanallar için yıllık 204 tl istediler bende kabul ettim. Geçen sene 169 tl vermiştim.
  • bende alıcam dsmart ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_82

Modüllü üyeyim, 12 Şubatta yılım doluyor. Bugün aradılar ve HD'ler dahil tüm kanallar için yıllık 204 tl istediler bende kabul ettim. Geçen sene 169 tl vermiştim.

sinema tvler dahilse iyi
  • quote:

quote:

quote:

Zaten bu ücreti ödüyordum indirim yapmadılar.Kabul etmedim daha üyeliğimin bitmesine 1 ay var.Ne yapsam bilmiyorum.

Hiç bir şekilde aşağıya inmiyorlar maxi + hd + sinema paketine 25 lira diyorlar.iptal ettirdigim an üyeliği sonlandiracaklarmis ne yapayım bilmiyorum

blöf yapıyorlar serin dur
  • quote:

Modüllü üyeyim, 12 Şubatta yılım doluyor. Bugün aradılar ve HD'ler dahil tüm kanallar için yıllık 204 tl istediler bende kabul ettim. Geçen sene 169 tl vermiştim.

kaç yıllık üyesiniz ve full paketemi o fiyata anlaştınız?
  • Aboneliğim dün bitmişti bugün konuştuk, full paket için 22 tl dediler, eurosport hariç diğer spor ve erotikleri çıkarttınca 17 tl dediler. sabit fiyat garantiside verdiler. dsmartta lig yok derbi falanda yok o nedenle spor kanallarına gerek yok diye düşündüm, erotik işinide netten hallederiz onada gerek yok :)

fiyat iyimidir ustalar?
  • quote:

quote:

quote:

yav ben 1 sene önce uzatmadım, hala arıyorlar. blöf yapıyorlar, inanmayın. ful pakete 21.90 teklif ettiler, almadım. sizi alıcı bulurlarsa inmiyorlar. beni de öyle sandılar, sepetledim gitti. zaten olmamasına da alıştım 1 senedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

quote:

quote:

quote:

yav ben 1 sene önce uzatmadım, hala arıyorlar. blöf yapıyorlar, inanmayın. ful pakete 21.90 teklif ettiler, almadım. sizi alıcı bulurlarsa inmiyorlar. beni de öyle sandılar, sepetledim gitti. zaten olmamasına da alıştım 1 senedir.

ekim 2012 den bu yana nuh dediler peygamber demediler maxihd + sinemaya 29.90 dan aşağı teklif alamadım. digi alınca cihaz çöp oldu duruyor kenarda valla..
  • Merhabalar, aylık 21,99 ödediğim 4 Şubat 2013 de biten modüllü full paket hd üyeliğimi otomatik olarak taahhütsüz 25,00 tl yapmışlar, mh aradım normalde bu paketin 33 tl olduğunu 2010 yılı abonesi olduğum için indirim yapıldığını söylediler, taahhütsüz olarak devam edeceğim için kabul ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr0663

quote:

kaç yıllık üyesiniz ve full paketemi o fiyata anlaştınız?

modüllü üyeliğim 2010 da başladı fakat bir tanede dsmart sd cihazım var onuda 2006 veya 2007 de almıştım tam hatırlamıyorum dsmart ilk çıktığı zamandı.
    full paket bu arada
  • 25 liraya 1 sene taahhütlü maxi hd + sinema paketine kaydımi yaptırdım arkadaşlar.Bilginize

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

25 liraya 1 sene taahhütlü maxi hd + sinema paketine kaydımi yaptırdım arkadaşlar.Bilginize

hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzykay

quote:

Orijinalden alıntı: uruzgar

benimde 14 matta doldu. HD kampanyasından faydalanmak istediğimi belirttim. 1 nisanda fatura dönemi bittiği için eski kapanıp yeni abonelik açarız dediler. açtıklarında 39,90 HD smart + smile kapmanyası var ona gaçebiliyorsun. ama 40 TL kurulum ücreti alacaklarmış...

Peki bu 39,90'lık HD+internet ücreti için herhangi bir taahhut süresi var mı? Süre sonunda HD cihaz bizim mi olacak..? Bir bilginiz var mı acaba?

24 ay sonunda sana ait
  • Full paketin bir altı olan HD paketteyim yani erotik kanallar yok ( internet varken erotik kanallara para verenleri de anlamıyorum ya neyse ) az önce aradım taahhütüm ne zaman bitiyor bir öğreneyim dedim 31 Mart dediler peki fiyat ne olacak dedim bayan baktı buraya not düşülmüş ( kim not düşürttü onu da anlamadım ) Nisan dan itibaren yine aynı fiyat 25 TL olarak taahhütsüz şeklinde devam edecek istediğiniz zaman iptal ettirebilirsiniz dedi iyi güzel dedim peki HD + cihazı almak istersem fiyat ne olur diye sordum 52 TL dendi.
  • Arkadaşlar ben yaklaşık 2 ay önce teknosanın d-smart 2 aylık bedava full paket kampanyasından yararlanmıştım ve bitmesine 15 gün kala iptal ettirdim. Az önce mesaj geldi. Mesajda hd uydu alıcısı+full paket 1 sene taahütlü 25 lira diyor. Sizce nasıl bir teklif? Gerçi ben ağustosta askere gideceğim ama fırsat sıcaksa değerlendirebilirim.
  • modül üyeliğim 28 şubatta bitecekdi bügün bayiye gittim bir marta başlamak üzere erotikler hariç 252 tl ye ful pakat 12 taksitle üyeliğimi yenilettim aylık 21 tl ye geliyor sanrım fiyat normal. Fakat ilginç bişey oldu akşam baktığımda 1 martı beklemeden erotikler hariç tüm kanallar açılmış en azından haftaya gs şalke maçını izleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: axilik

Arkadaşlar ben yaklaşık 2 ay önce teknosanın d-smart 2 aylık bedava full paket kampanyasından yararlanmıştım ve bitmesine 15 gün kala iptal ettirdim. Az önce mesaj geldi. Mesajda hd uydu alıcısı+full paket 1 sene taahütlü 25 lira diyor. Sizce nasıl bir teklif? Gerçi ben ağustosta askere gideceğim ama fırsat sıcaksa değerlendirebilirim.
  • üyelikte 3. yıldayım. Faturmaı ödemeyi unuttuğum için yayın kesildi. (2. faturamın son ödeme tarihi gelmeden.) Müşteri hizmetlerini aradım. Üyeliğimi iptal etmek istiyorum dedim. Faturaları ödemeden olmadığını biliyorum ancak pazartesi ödeyeceğim öder ödemez üyeliğimi iptal edin dedim. Şu anda yayınınızı açıyoruz dedi. Faturanızı ödediğiniz zaman üyelik iptalini yeniden konuşuruz dedi. Bugün aradılar (paketimi tam bilmiyorum ama sinema kanallarının bir kısmı + hd + spor için 25 lira ödüyorum. taahüt yok.) Paketime ek paketler sunup aynı fiyattan ödemek istermisiniz dediler. Tam dinlemedim neler ekleniyor ancak artık beni yeniden kandıramayacaksınız dedim. Artık tek kuruş kaptırmam onlara.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.