Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.027
Cevap
106
Favori
517.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Cam modül üyesiyim, üyeliğim bitti ve beni aradılar.

Eğlence Paketi 14 TL (HD'ler dahil)
    Eğlence Paketi + Sinema Paketi 17 TL (Hd'ler dahil) (2 adet yetişkin, 4 adet spor kanalı yok)
    Full Paket 21 TL

Kredi Kartına 12 Ay taksit,

"Pahalı, biraz daha indirim yapın" dedim, "bundan daha aşağı olmaz" dediler, ne yapsam acaba, biraz daha bekleyeyim mi?

17 tl makul

Bugün bi daha aradilar, yine ayni teklif, 10 günde 3 kez aradilar.

Hangi secenek size uygunsa onu alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Cam modül üyesiyim, üyeliğim bitti ve beni aradılar.

Eğlence Paketi 14 TL (HD'ler dahil)
    Eğlence Paketi + Sinema Paketi 17 TL (Hd'ler dahil) (2 adet yetişkin, 4 adet spor kanalı yok)
    Full Paket 21 TL

Kredi Kartına 12 Ay taksit,

"Pahalı, biraz daha indirim yapın" dedim, "bundan daha aşağı olmaz" dediler, ne yapsam acaba, biraz daha bekleyeyim mi?

17 tl makul

Bugün bi daha aradilar, yine ayni teklif, 10 günde 3 kez aradilar.

Hangi secenek size uygunsa onu alin

sanırım 17 tl olan uygun, diğer kanalları izlemiyorum...
  • Banada full paket 21 TL önerdiler , kabul ettim. 1 yıllık anlaşma yaptık. Daha ucuzu yok sanırım. Modül üyeliğim var, geçen hafta kontratım bitmişti.
  • D_Smarta geçmeyi düşünüyoruz. Nasıl bir paket ve ücret tavsiye edersiniz. tesekkur ederim şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk2050

D_Smarta geçmeyi düşünüyoruz. Nasıl bir paket ve ücret tavsiye edersiniz. tesekkur ederim şimdiden

Yeni üyeler en kötü ihtimal 30TL izliyor oda MAXİ paket FİLM yok Spor içinde ve FULL paket 40TL Spor+Sinema Kanalları FİLM Dahil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 4 Mart 2013; 16:55:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

Orijinalden alıntı: faruk2050

D_Smarta geçmeyi düşünüyoruz. Nasıl bir paket ve ücret tavsiye edersiniz. tesekkur ederim şimdiden

Yeni üyeler en kötü ihtimal 30TL izliyor oda MAXİ paket FİLM yok Spor içinde ve FULL paket 40TL Spor+Sinema Kanalları FİLM Dahil yani

Eski dandik uydu alıcısı vererek SineDizi + SinemaTV = 25 Tl :D Saygılar
  • 2 yildir digiturk abonesiyim.
    Eski receiver ini getir kampanyasindan yararlanarak dsmart abonesi olmaya karar verdim.
    Ancak bayi maalesef beni yanlis bilgilendirerek (olmayan bir promosyonu taahhut etti) hatali paket secimi yapmama neden oldu.
    Bunun uzerine uyeligimin 2. gunu hakkimi aramaya basladim.

Ve uyeligimi iptal edeceklerini dusunurken muthis bir teklif geldi ve hic dusunmeden kabul ettim dogrusu.

Daha 2 gun icinde sorunla karsilasinca acikcasi 2 yillik taahhut nasil gececek diye dusunuyordum -ki 7 gun icinde kosulsuz iptal ettirebiliyorsunuz- acikcasi hic beklemedigim sekilde dsmart magduriyetimi giderdi gercekten helal olsun...

Bu sekilde musterinin yaninda oldugu muddetce artik dsmart kullanirim. 3 ay sonra digiturk un taahhutu de bitiyor, yenilemem acikcasi. Dsmart icinde digiturk icinde hem olumlu hem de olumsuz dunya kadar yorum bulunabilir. O nedenle yazdigum genel algilanmasin...

Ben sadece basimdan gecen bir olayi anlatmak istedim. Su an fiyat ve taahhut avantajli full paketin keyfini suruyorum. :)

• Uyeligimi maxsi paket +sinema olarak 14 tl.ye yeniledim

• merhabalar,

Ben 2009'dan bu yana dsmart abonesiyim. 2009-2011 arası sd abone idim. 2011'deki hd değiştir kampanyasından yararlandım ve hd cihaza geçtim. 2011-2013 arası eğlence hd paket kullandım. bu ay sonu itibariyle taahhutum sona eriyor ve goldmaster hd cihaz benim mülkiyetime geçiyor.

Son 24 aydır eğlence hd pakete 22,99 tl ödedim.
    Hedefim eğlence paketinden maxi+sinema veya full pakete geçmek.

Ağırlıklı olarak modül aboneliğine sahip arkadaşlar kendilerine sunulan teklifleri paylaşıyor.
    DSmart receiver kullanan arkadaşlardan da aldıkları teklifleri paylaşmalarını önemle rica ediyorum.

şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzykay

merhabalar,

Ben 2009'dan bu yana dsmart abonesiyim. 2009-2011 arası sd abone idim. 2011'deki hd değiştir kampanyasından yararlandım ve hd cihaza geçtim. 2011-2013 arası eğlence hd paket kullandım. bu ay sonu itibariyle taahhutum sona eriyor ve goldmaster hd cihaz benim mülkiyetime geçiyor.

Ağırlıklı olarak modül aboneliğine sahip arkadaşlar kendilerine sunulan teklifleri paylaşıyor.
    DSmart receiver kullanan arkadaşlardan da aldıkları teklifleri paylaşmalarını önemle rica ediyorum.

şimdiden teşekkürler...

Oglumun beko cihazi var full 21.99 tl oduyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzykay

merhabalar,

şimdiden teşekkürler...

MERHABALAR;
    Kardeşim ben 2008 üyesiyim FULL+HD+SİNEMA 29,99TL ödedim 24ay değiştir kampanyasından sonra +9ay hediye verdiler şimdi bitti
    12ay Kredi kartı İle 21,90TL FULL+SİNEMA+HD Goldmaster HD cihazım var bana ait oldu saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 6 Mart 2013; 10:58:29 >
  • SD 2010 ön ödemeli aboneliğim bitti Ocak' ta. bugun aradılar 15tl aylık ödemeli full paket önerdiler nasıl sizce?
  • sd 2010 next üyeliğim ocakta bitti az önce full paket için aylık ödemeli 15tl teklif ettiler. Sizce nasıl. aylık ödemeli olunca işkillendim. dedim ki kredi kartı ile on önemeli yapalım o zaman fikat 2 katı olur dediler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nydp

sd 2010 next üyeliğim ocakta bitti az önce full paket için aylık ödemeli 15tl teklif ettiler. Sizce nasıl. aylık ödemeli olunca işkillendim. dedim ki kredi kartı ile on önemeli yapalım o zaman fikat 2 katı olur dediler...

10 tl.den fazla vermeyin simdi aylik odeme oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nydp

sd 2010 next üyeliğim ocakta bitti az önce full paket için aylık ödemeli 15tl teklif ettiler. Sizce nasıl. aylık ödemeli olunca işkillendim. dedim ki kredi kartı ile on önemeli yapalım o zaman fikat 2 katı olur dediler...

Slm Max. Standart Yayın için 10 ile 12,5TL hakkı
  • özür dilerim iki kez yazı gitmiş uyarı vermişti hata oldu diye

@MEVLANA CELALETTİN

@altinbas07

çok teşekkürler dediğiniz gibi yaptım kabul etmedim yıllık odemeli istiyorum dedim böyle fatura ile uğrasamam dedim çünkü 1 yıl sonra liste fiyatı çekersiniz dedim hayır 17tl olur dediyselerde kabul etmedim..

bir de benim hd üyeliğim var 10eylül' de teksnosa' dan ( 24 ay giriş hd ) aldım 24 ekim gibi açtırdım o zmaan 199tl full pakete geçebilirdik ama maxi pakete geçebilirsiniz dediler kabul etmedim şikayetvar sa şikayet ettim 1 ay hediye verdiler sonra zaman geçti kanalları açtırayım dedim de ne duydum sinedizi + sinema tv 503tl. şikayet vara yeniden şikayet ettim aradılar aynı fiyatı verdiler mağdurum dedim bir üst birime aktarıcağını söyledi sizce hd üyelik için full paket 199tl alabilir miyim?
  • quote:

Uyeligimi maxsi paket +sinema olarak 14 tl.ye yeniledim

ben bu fiatan yeniledim önce kapatacagım dedim tamam dediler şişli 138 pk ya dilekçe verin dediler tamam dediler ertesi gün arayıp bu rakamı verdiler
  • 2007 - 2008 eski üyelerdenim... yaklasik 1,5 senedir 12,90 full sd paket kullaniyorum... taahhut 1 seneydi ve 6 ay gecti uzerinden. ben gayet memnunum ama hd teklifi gelmedi bir turlu... uygun teklif gelirse degerlendiririm... ayrica sd 2008 ilk uyelik cihazi almak isteyen olursa satmayi dusunebilirim...
  • az önce aradılar, modüllü üyeyim aylık 22 tl'ye full paket aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaINakH

2007 - 2008 eski üyelerdenim... yaklasik 1,5 senedir 12,90 full sd paket kullaniyorum... taahhut 1 seneydi ve 6 ay gecti uzerinden. ben gayet memnunum ama hd teklifi gelmedi bir turlu... uygun teklif gelirse degerlendiririm... ayrica sd 2008 ilk uyelik cihazi almak isteyen olursa satmayi dusunebilirim...

10 TL alırım nakliyede bana air.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.