Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.027
Cevap
106
Favori
517.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Orijinalden alıntı: ykk07

bana full hd ye 30 tl dediler modüllü üyeliğim vardı,,beklemedeyim..

Cok soylemisler

evet,o fiyata yeni üyelik veren yerler var,,kendileri bilir,,dt şuan yetiyor uygun fiyat vermezlerse ds almam
  • Beyler bugün aradılar, eski sd uydu alıcımı alıp HD kutu ve full paket 17tl dediler 24 ay sabit fiyat garantisi ile, nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil27

Beyler bugün aradılar, eski sd uydu alıcımı alıp HD kutu ve full paket 17tl dediler 24 ay sabit fiyat garantisi ile, nasıl?

egerki ds kullanacaksanız fiyat çok çok uygun hele 24 ay bazında bakarsanız..tabi karar sizin.
  • Arkadaşlar merak ediyorum, hd plus receiver'lı full paket üyeliğe ne kadar ödüyorsunuz siz ?

Benim üyelik 65 TL ve bu ay sonu bitiyor 2 yıllık üyeliğim ama hiç arayan soran yok, arayıpta yine aynı fiyattan verme olasılıkları var mı ? ne kadar ödemeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -gg- -- 12 Mart 2013; 16:47:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Arkadaşlar merak ediyorum, hd plus receiver'lı full paket üyeliğe ne kadar ödüyorsunuz siz ?

Benim üyelik 65 TL ve bu ay sonu bitiyor 2 yıllık üyeliğim ama hiç arayan soran yok, arayıpta yine aynı fiyattan verme olasılıkları var mı ? ne kadar ödemeliyim

Ararlar kesin beni de bittikten 5-10 gün sonra aramışlardı. Herşey açık + HD aylık 15.90 tl ödüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: soberlight

quote:

Arkadaşlar merak ediyorum, hd plus receiver'lı full paket üyeliğe ne kadar ödüyorsunuz siz ?

Ararlar kesin beni de bittikten 5-10 gün sonra aramışlardı. Herşey açık + HD aylık 15.90 tl ödüyorum

Saol dostum, cihazın normal hd mi acaba ? Hd plustada alsınlar hadi 10 tl fark daha. 27 lira ödemem gerekir. Ben 65 lira mevcut üyeliğe veriyorum bildiğin kazık yiyomuşum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soberlight

quote:

Saol dostum, cihazın normal hd mi acaba ? Hd plustada alsınlar hadi 10 tl fark daha. 27 lira ödemem gerekir. Ben 65 lira mevcut üyeliğe veriyorum bildiğin kazık yiyomuşum

Bı nevı oyle oluyor oglenden berı cvp vermıyım dedım ama gercekten 65tl cokun coku baya kazık fıyat :D hd+plus bıle olsa hakkı max. 25-30tl arasıdır fazla vermeyın kapatın deyın onlar arar ben 5yıllık uyeyım ;) 2008 hd uyelık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 12 Mart 2013; 22:05:50 >
  • Sitesindede full pakete 60 lira falan yazıyodu, şimdi cihaz kira ücretide almayacaklar. Bakalım aramalarını bekleyeceğiz artık.
  • Benim 3. senesi dolan üyeliğim kira bedeli devam ettiği için artık cinnet geçirme noktasına geldi 32 liraya tüm hd kanalları izliyordum 20 lira ana paket-12 lira kutu kirası. Artık cihaz mülkiyetini almak farz oldu. Başvurdum. Şöyle kolaylık yaptılar. 1 sene 24 tl ye tüm kanalları açtılar yine. 2014 nisan ayındada 170 tl vererekte kutuyu artık kendi mülkiyetime alıcam. Kaba hesap yaptım 3 senede 500 tl kira parası verdik. Yetti:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 15 Mart 2013; 17:44:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Benim 3. senesi dolan üyeliğim kira bedeli devam ettiği için artık cinnet geçirme noktasına geldi 32 liraya tüm hd kanalları izliyordum 20 lira ana paket-12 lira kutu kirası. Artık cihaz mülkiyetini almak farz oldu. Başvurdum. Şöyle kolaylık yaptılar. 1 sene 24 tl ye tüm kanalları açtılar yine. 2014 nisan ayındada 170 tl vererekte kutuyu artık kendi mülkiyetime alıcam. Kaba hesap yaptım 3 senede 500 tl kira parası verdik. Yetti:)

pvr hd kutumu kulaniyorsunuz?

• Arkadaşlar bir yardımda ben istesem...

Modül üyeliğim var aldığımda aile paketi diye geçiyordu şimdi sinedizi olmuş 17 hd kanallı paket, d-smart uydu alıcım yok, tv nin kendi uydu alıcısını kullanıyorum ve uydu alıcı olmadığından mesela ntv spor da şifreli maç yayını olduğunda yada trt hd de tv şifreyi çözemediğinden izleyemiyorum.

Dün aradılar ve paketin aynı şekilde devamı için (sine dizi paketi) yıllık 180 tl istediler, aylık 15 tl. Öncelikle bu teklif çok cazip gelmedi ne dersiniz, üstelik sinedizi paketinden eurosport hd çıkartılmış. Maxi paket istesem yine aynı şekilde modülle devam edersem ne kadar ödemeliyim.

İkinci sorum şu; elimde kullanmadığım bir next uydu alıcım var, hd değil. bunu versem ve hd uydu cihazı ve maxi paket alsam kaç tl ödemeliyim. Yukarıda yorumlarda "cemil27" isimli arkadaşa benzer bir durum için 17 tl önermişler. Bu işlerden çok anlamam bu 17 tl ve 24 ay taahhüt sonu cihaz onlarınmı oluyor. Yada cihaz için ayrıca kira filan gibi birşeymi ödüyoruz.

yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sretlif

Arkadaşlar bir yardımda ben istesem...

Modül üyeliğim var aldığımda aile paketi diye geçiyordu şimdi sinedizi olmuş 17 hd kanallı paket, d-smart uydu alıcım yok, tv nin kendi uydu alıcısını kullanıyorum ve uydu alıcı olmadığından mesela ntv spor da şifreli maç yayını olduğunda yada trt hd de tv şifreyi çözemediğinden izleyemiyorum.

Dün aradılar ve paketin aynı şekilde devamı için (sine dizi paketi) yıllık 180 tl istediler, aylık 15 tl. Öncelikle bu teklif çok cazip gelmedi ne dersiniz, üstelik sinedizi paketinden eurosport hd çıkartılmış. Maxi paket istesem yine aynı şekilde modülle devam edersem ne kadar ödemeliyim.

İkinci sorum şu; elimde kullanmadığım bir next uydu alıcım var, hd değil. bunu versem ve hd uydu cihazı ve maxi paket alsam kaç tl ödemeliyim. Yukarıda yorumlarda "cemil27" isimli arkadaşa benzer bir durum için 17 tl önermişler. Bu işlerden çok anlamam bu 17 tl ve 24 ay taahhüt sonu cihaz onlarınmı oluyor. Yada cihaz için ayrıca kira filan gibi birşeymi ödüyoruz.

yardımcı olursanız çok sevinirim.

modülden şaşmayın daha avantajlı yorumları daha detahlı okursanız sizde göreceksiniz
  • quote:

quote:

Benim 3. senesi dolan üyeliğim kira bedeli devam ettiği için artık cinnet geçirme noktasına geldi 32 liraya tüm hd kanalları izliyordum 20 lira ana paket-12 lira kutu kirası. Artık cihaz mülkiyetini almak farz oldu. Başvurdum. Şöyle kolaylık yaptılar. 1 sene 24 tl ye tüm kanalları açtılar yine. 2014 nisan ayındada 170 tl vererekte kutuyu artık kendi mülkiyetime alıcam. Kaba hesap yaptım 3 senede 500 tl kira parası verdik. Yetti:)

normal hd

• quote:

quote:

quote:

normal hd

O halde verillen ucret yuksek

• quote:

quote:

quote:

quote:

normal hd

O halde verillen ucret yuksek

ben aldığım zaman cihaz mülkiyet fiyatı 170 tl idi.
  • Bu sirketler bizi bayagi sagiyor uyanik olmak lazim

• Yok soyma konusuna katılıyorum lakin 170TL bölümüne katılmıyorum 2010 bende değiştirme yaparken
    Cihaz vermezsem 170TL verirsin dediler bende 2008 cihazımı verip aldım 2008 HAKKIM ÖLMEDİ AMA
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

Yok soyma konusuna katılıyorum lakin 170TL bölümüne katılmıyorum 2010 bende değiştirme yaparken
    Cihaz vermezsem 170TL verirsin dediler bende 2008 cihazımı verip aldım 2008 HAKKIM ÖLMEDİ AMA

siz değiştirde maxi ye 30 verirken ben 28 veriyordum :) bu sene edeceğim 8*12tl kar=96 tl üstüne 74 tl koyup cihazı alıp artık kira ödemeyeceğim inş. Şu var mülkiyeti almasa idim mülkiyet hakkımda yanıyordu. Sonra al başına bela sonraki senelerde. Eski üyeyim o yüzden cihazı verdiler bana 170 tl karşılığında.

Artık şu koz olacak zaten digi var :D Yayın bitince en ucuz fiyatı vermek zorunda kalacaklar:) Aslında ucuz izliyordum ama kira parası yetti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 16 Mart 2013; 12:48:30 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

Yok soyma konusuna katılıyorum lakin 170TL bölümüne katılmıyorum 2010 bende değiştirme yaparken

siz değiştirde maxi ye 30 verirken ben 28 veriyordum :) bu sene edeceğim 8*12tl kar=96 tl üstüne 74 tl koyup cihazı alıp artık kira ödemeyeceğim inş. Şu var mülkiyeti almasa idim mülkiyet hakkımda yanıyordu. Sonra al başına bela sonraki senelerde. Eski üyeyim o yüzden cihazı verdiler bana 170 tl karşılığı

Yoo Valla Net 29TL veriyordum tam anlamadım hesaplarını ama sen bilirsin işini yani bizden 1tl aşağı veriyormuşsun oda 24ay ile 24TL eder.?
    Diye düşünüyorum yanlışım varsa düselt ama iyiki cihazı verip kurtulmuşum zaten eski cihazda ekran bile yoktu saat vs. çıkmıyordu
    Bakmadan aldırdım yoksa 2.el birisi 100TL vermişti o dönem ben 170TL satmış ve HD cihaz almış oldum mantıkeen şuanda biliyorsun.?
    21,90TL aylık veriyorum Maxi HD+Sinema tv HD+HD izleme paketi.!*Kısaca Tüüm Kanallar AÇIK... +18 HARİÇ.! GEREKYOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 16 Mart 2013; 13:06:32 >
  • Mulkiyeti bana ait g.master var var 2008 uydu alci olarak yan odada

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.