Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.027
Cevap
106
Favori
517.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pace cihazım var hd giriş var 24 ay ekim 2012 aktivasyon. Ogünlerde full paket 199tl son bulmustu maxi paket 199' a geçin demişlerdi kızıp yukseltmemiştim. Şimdi sinedizi+ sinema tv istiyorum sizce ne kadara verirler. Online işlemlere girdiğimde paket yükseltemiyorum. Sizce Mayıs, Haziran daha ucuz fiyatlar alınabilir mi. Bilgisi olanlar paylaşım yaparsa sevinirim.
  • Modüllü sinedizi HD üyesiyim.1 yıllık üyeliğim iki gün önce bitti.Bana bu paketle ilgili sunulan teklif kredi kartına 12 taksit 168 tl oldu.Yani aylık 14 TL.Maksi paketi de 19 tl aylık bıraktılar.
  • Modullü üyeliğim bitti, akşama kadar ( maça kadar) yeni üyelik alayım diyorum, teklifleri Full HD için aylık 22 TL. fiyat nasıl, en son üyelik yenileyenler kaçtan yeniledi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

Modullü üyeliğim bitti, akşama kadar ( maça kadar) yeni üyelik alayım diyorum, teklifleri Full HD için aylık 22 TL. fiyat nasıl, en son üyelik yenileyenler kaçtan yeniledi ?

beni dün aradıklarında aylık fatura göndermeleri durumunda 21 tl full paket, kredi kartına taksitli olursa 22 tl demişlerdi, daha uyguna alan var mı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14
    beni dün aradıklarında aylık fatura göndermeleri durumunda 21 tl full paket, kredi kartına taksitli olursa 22 tl demişlerdi, daha uyguna alan var mı bilmiyorum.

Normalde K.kartı ile yapılan ödemeler daha ucuzdur sizde tersi olmuş. Ben onuda sorguladım, aylık faturalı veya k.kartı ile ödemede fark varmı diye "yok" dediler. Faturalı 22 TL. K.kartıyla 20-21 dese alıcaktım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

Orijinalden alıntı: ozzykay

merhabalar,

Ben 2009'dan bu yana dsmart abonesiyim. 2009-2011 arası sd abone idim. 2011'deki hd değiştir kampanyasından yararlandım ve hd cihaza geçtim. 2011-2013 arası eğlence hd paket kullandım. bu ay sonu itibariyle taahhutum sona eriyor ve goldmaster hd cihaz benim mülkiyetime geçiyor.

Son 24 aydır eğlence hd pakete 22,99 tl ödedim.
    Hedefim eğlence paketinden maxi+sinema veya full pakete geçmek.

Ağırlıklı olarak modül aboneliğine sahip arkadaşlar kendilerine sunulan teklifleri paylaşıyor.
    DSmart receiver kullanan arkadaşlardan da aldıkları teklifleri paylaşmalarını önemle rica ediyorum.

şimdiden teşekkürler...

MERHABALAR;
    Kardeşim ben 2008 üyesiyim FULL+HD+SİNEMA 29,99TL ödedim 24ay değiştir kampanyasından sonra +9ay hediye verdiler şimdi bitti
    12ay Kredi kartı İle 21,90TL FULL+SİNEMA+HD Goldmaster HD cihazım var bana ait oldu saygılar...

Selamlar,
    yukarıda bahsettiğim abonelik için mart ayında 2 kez DSmart müşt. hizm. aramama rağmen hiçbir bilgi vermediler.
    Aboneliğiniz sonlandığında biz sizi arayarak bilgilendireceğiz dediler.

Dün itibariyle Dsmart'tan mail ile bu ayın faturası geldi ve bana sormadan sinedizi (eğlence) HD paket olan aboneliğimi 25 TL'ye yükselterek devam ettirmişler.
    Hemen aradım. Hala bir teklif sunamıyorlar. Müşt. hizm. kem küm etti durdu.

Nasıl bana sormadan uzatırsınız, hiç bir teklif sunmadan üstüne bir de zam yaparak aboneliği nasıl devam ettirirsiniz iptal edin o zaman dedim.
    İlgili birim sizi arayacak deyip kapattı.

İyi bir teklif gelirse eğlence paketinden maxi+sinema veya full pakete geçmeyi istiyorum. 4 yıldır Dsmart'tayım. Cihaz mülkiyeti de bana geçtiği için cihazlı aboneliklerdeki son teklifler nelerdir.
    Şimdiden teşekkürler...
  • 2007 üyeliğim var üç dört ayda bir aranarak sürekli teklifler sunuluyor son olarak sd full paket 15 tl eğer hd maxi paket istersem 24 tl olacağı bilgisi verildi.
    Ben Dsmart aldığım zaman bana söylenen kanalların ömür boyu izleneceği üzerine basa basa sordum ama dün gibi hatırlıyorum gel görki her yıl kanalların isimleri değiştirildi hepi topu discovery ler hariç izlenecek kanal kalmadı sadece bu davranış bile dsmarta bir daha güvenmemem konusunda büyük bir ders oldu şimdi bana bedava haricinde ne söylersen söyle neden güveneyimki o hata bir kez yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkyorum

2007 üyeliğim var üç dört ayda bir aranarak sürekli teklifler sunuluyor son olarak sd full paket 15 tl eğer hd maxi paket istersem 24 tl olacağı bilgisi verildi.
    Ben Dsmart aldığım zaman bana söylenen kanalların ömür boyu izleneceği üzerine basa basa sordum ama dün gibi hatırlıyorum gel görki her yıl kanalların isimleri değiştirildi hepi topu discovery ler hariç izlenecek kanal kalmadı sadece bu davranış bile dsmarta bir daha güvenmemem konusunda büyük bir ders oldu şimdi bana bedava haricinde ne söylersen söyle neden güveneyimki o hata bir kez yapılır.

Yerden Göğee Kadar Haklısınız Katılıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkyorum

2007 üyeliğim var üç dört ayda bir aranarak sürekli teklifler sunuluyor son olarak sd full paket 15 tl eğer hd maxi paket istersem 24 tl olacağı bilgisi verildi.

19 dan fazla etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modüllü kullanıcıyım.

Maxi ve Hd paketi bir yıl izledim. İkinci ayda üyeliğim bitmeden aradılar aylık 25 Tl ye devam edin dediler. Ben yirmiden fazla vermedim olmaz dediler. Dünn tekrar aradılar 17 Tl fiyat verdiler Maxi ve Hd pakete yeniden açtırdım.

Bendeki son fiyat bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cripo

Modüllü kullanıcıyım.

Maxi ve Hd paketi bir yıl izledim. İkinci ayda üyeliğim bitmeden aradılar aylık 25 Tl ye devam edin dediler. Ben yirmiden fazla vermedim olmaz dediler. Dünn tekrar aradılar 17 Tl fiyat verdiler Maxi ve Hd pakete yeniden açtırdım.

Bendeki son fiyat bu.

Gayet iyi

• cihaz mülkiyeti bana ait, mh aradı spor paketi ve +18 kanalları haric hd+sinema butun kanallar acık yıllık 220 tl dediler kabul etmedim.

• Bende de modul uyelik vardi, bugun bitti. Sabah aramislar duymamisim. Nasil bir teklif sunacaklar acaba. Bir kere teklifi red edince tekrar ariyorlar mi?

Birde online islemler sifresini modul uyeligi olanlarin almasi icin hicbir yol yok mu ?

• Teklifi reddetseniz bile 1 hadta 10 gün sonra bir daha arıyorlar, mesela ben 4 kere reddettim, en soınunda bana 1 ay full paket hediye vermişler, şu an hediyeyi kullanıyorum. ayıca dsmart modül için online işlemlere kullanabilirsiniz, bunun için müşteri hizmetlerini aramanız gerekiyor.

Ben müşteri hizmetlerini arayarak online işlemlere üye oldum, fakat biraz uğraştım,

ilk önce müşteri hizmetlerini arayıp "online işlmeleri kullanmak istediğimi" söyledim, ilk çıkan müşteri hizmetleri "sizde 400'ncü kanal olmadığı için ben size kodunuzu burdan vereceğim, bu kodla giriş yapanileceksiniz" dedi ve bana bir kod numarası verdi.

telefonu kapatıp kod'la girmeye çalıştım giriş yapamadım. Tekrar aradım.

bu sefer telefona çıkan müşteri temsilcisi "sizde 400.ncü kanal olmadığı için online işlemleri kullanamazsınız" dedi, "biraz önce aradım, bana bir kod verildi, giriş yapamıyorum" dedimsede müşteri temsilcisi "size yanlış bilgi vermişler, kullanamazsınız" dedi, bende telefonu kapattım bi daha aradım.

bu sefer ki müşteri hizmetleri temsilcisi başka bir kod verdi, onunla da olmadı, "ben sizin için talepde bulanacam, konuyla ilgili sizi arayacaklar" dedi, kimse beni aramadı.

bende şikayetvar.com şikayet ettim, sonra aradılar beni, kendileri üye yapmışlar,
  • quote:

Teklifi reddetseniz bile 1 hadta 10 gün sonra bir daha arıyorlar, mesela ben 4 kere reddettim, en soınunda bana 1 ay full paket hediye vermişler, şu an hediyeyi kullanıyorum. ayıca dsmart modül için online işlemlere kullanabilirsiniz, bunun için müşteri hizmetlerini aramanız gerekiyor.

Ben müşteri hizmetlerini arayarak online işlemlere üye oldum, fakat biraz uğraştım,

ilk önce müşteri hizmetlerini arayıp "online işlmeleri kullanmak istediğimi" söyledim, ilk çıkan müşteri hizmetleri "sizde 400'ncü kanal olmadığı için ben size kodunuzu burdan vereceğim, bu kodla giriş yapanileceksiniz" dedi ve bana bir kod numarası verdi.

bu sefer telefona çıkan müşteri temsilcisi "sizde 400.ncü kanal olmadığı için online işlemleri kullanamazsınız" dedi, "biraz önce aradım, bana bir kod verildi, giriş yapamıyorum" dedimsede müşteri temsilcisi "size yanlış bilgi vermişler, kullanamazsınız" dedi, bende telefonu kapattım bi daha aradım.

bu sefer ki müşteri hizmetleri temsilcisi başka bir kod verdi, onunla da olmadı, "ben sizin için talepde bulanacam, konuyla ilgili sizi arayacaklar" dedi, kimse beni aramadı.

bende şikayetvar.com şikayet ettim, sonra aradılar beni, kendileri üye yapmışlar,

Dün Akşam 5 kere aramama rağmen bir türlü alamadım. Bende az önce şikayetvar.com a şikayet yazdım benim de o şekilde çözülecek sanırım.

Bu arada en son aldığınız en uygun teklifler nelerdi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okttay -- 16 Nisan 2013; 11:18:32 >
  • quote:

Teklifi reddetseniz bile 1 hadta 10 gün sonra bir daha arıyorlar, mesela ben 4 kere reddettim, en soınunda bana 1 ay full paket hediye vermişler, şu an hediyeyi kullanıyorum. ayıca dsmart modül için online işlemlere kullanabilirsiniz, bunun için müşteri hizmetlerini aramanız gerekiyor.

Bende modüllü üyeyim (full paket) ve online işlemleri kullanabiliyorum, çok önceden üye olmuştum. Fakat dsmart blu kullanamıyorum. Siz internet üzerinden tv izleyebiliyor musunuz? Ben mh'yi aradığımda size dedikleri gibi 400. kanal sizde yok, o yüzden kod giremiyorsunuz ve izleyemezsinin. Bu yüzden parayla satın almalısınız dsmart blu'yu denildi...
  • sine dizi 17 tl,
    yetişkin 2 kanal hariç full 19 tl, yetişkinler dahil 21 tl teklif geldi

10 gün sonra yetişkin 2 kanal hariç 21 tl, yetişkinler dahil full 24 tl teklif gelmişti...
  • bir kaç kere blu yu açmayı denedim, üye olduğunuz paket bu kanalı kapsamamaktadır gibi bi şeyler dedi, bende hiç üzerine düşmedim.
  • quote:

sine dizi 17 tl,
    yetişkin 2 kanal hariç full 19 tl, yetişkinler dahil 21 tl teklif geldi

10 gün sonra yetişkin 2 kanal hariç 21 tl, yetişkinler dahil full 24 tl teklif gelmişti...

Yetişkin hariç full 19 tl ye. Maxi paket + sinema paketi mı yani ?

• Online şifresi olanlar; online işlemlerde fiyatlar nasıl bu aralar ?

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.