Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
9.034
Cevap
105
Favori
518.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: APC

26 nisanda süresi dolan taahhütüm için bugün aradılar. 22 liraya tüm kanallar açık, mayıs-haziran faturaları bizden teklif ettiler. kabul ettim. diğer odada digiturk var, yeni başlattım. çoğu kanal kapalı olmasına rağmen 25-26 lira geliyor faturası. onun yanında gayet iyi geldi bana.

2 ay bedeva iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Yeniledim 12 ay taahütlü Maxi - HD - 25TL aylık , pahalı aldım herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

Dün Yeniledim 12 ay taahütlü Maxi - HD - 25TL aylık , pahalı aldım herhalde

Evet biraz fazla olmuş. Maxi+HD 17 demişlerdi bana. Ama ilk başta iptal ettiririm, fazla geliyor vs. demiştim biraz da onun etkisi var sanırım
  • Arkadaşlar full paket (1ay hediye)ayın 5inde bitecek. Giriş pakete düşücek modül. Şimdi 1 yıl sinedizi (eğlence yani)paket peşin nekadara alırız.
    Peki ödemesi nasıl olacak teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 2 Mayıs 2013; 23:20:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaybe ayın 5 i biliyordum full paket hediyeyi az önce baktım kanallar uçmuş kaldıkmı Giriş paketine. Neyse belki ararlar teklif verirler bekleyelim. Olmazsa ben bi arayıp sorayım nediyecekler.

• Ben taahhütsüz olarak kullanıyorum erotik hariç hepsi açık 25 TL olarak anlaştım.
  • arkadaslar yaklasık 15 aydır dsmart üyesiyim,cihaz kendimin değil ayda 33 tl ödüyorum.erotik ve sinema kanalları hariç bütün hd kanallar açık sanırım maksi paket.mh aradım artık 33 tlnin fazla geldiğini,tahattüt karsılığında indirim yapmamanız halinde iptal edeceğimi söyledim bana verdikleri teklif bir sene tahattüte karsılık ayda 29 tl.hoşuma gelmedi nası bi pazarlık yapmalıyım bilemedim.bu arada ayda 12 tl kutu kirası alıyolar.lg tv im var kendi uydu alıcısı kullanıcı dostu değil,kanal geçişleri yavaş ve sinir eden bi yazılım.bu yüzden modül düşünmüyorum
  • Selamlar.

Yeni evlendim. TV için platform seçmeye çalışıyorum. Dsmart almayı düşünüyorum. Ama bu modüllü üyelik modülsüz üyelik arasında ne fark var ? TV'm LG 760S modül filan oluyor.

Maxi hd paket normal üyelik aylık 45TL yazıyor.

Modül 12 ay 380TL ye satılıyor. Bu fiyat HD yayınlar için midir ?

http://www.bimeks.com.tr/urun/127251/d-smart-modul--12-aylik-maxi--hd-paket.aspx#specs

Birde yeni üye olucam mh arasam iyi bir teklif istesem banada verirler mi ? Yoksa yeni üyeliklerde standart fiyatların dışına çıkmıyorlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

Selamlar.

Yeni evlendim. TV için platform seçmeye çalışıyorum. Dsmart almayı düşünüyorum. Ama bu modüllü üyelik modülsüz üyelik arasında ne fark var ? TV'm LG 760S modül filan oluyor.

http://www.bimeks.com.tr/urun/127251/d-smart-modul--12-aylik-maxi--hd-paket.aspx#specs

Birde yeni üye olucam mh arasam iyi bir teklif istesem banada verirler mi ? Yoksa yeni üyeliklerde standart fiyatların dışına çıkmıyorlar mı ?

Teknosa ve darty de 24 aylik giris ve hd paketi 190 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Selamlar.

Hocam giriş paket fiyatı bunlar. Bana maxi paket gerekli
  • quote:

quote:

quote:

Selamlar.

Hocam giriş paket fiyatı bunlar. Bana maxi paket gerekli

Bunu maksi pakete cevirebilirsin

• Evet çevirebilir. 900 tl verirse olur
    Daha dün aradım (dsmart mhz)neymiş üyeliklerimiz iki yıl oluyormuş peki dedik ne olur maxi sinema 900 tl dedi
    Sinedizi sinema 400 tl
    Bende teknosadan aldım giriş paket modülü. Ama ne yapacam bilmiyorum. Fiyatlar çok pahalı
    Nextburada com da sinedizi sinema 575 tl çıkarttı iki yıl !!dün baya yeri aradım ama yok ya istediğim fiyatı alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 9 Mayıs 2013; 15:27:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Evet çevirebilir. 900 tl verirse olur
    Daha dün aradım (dsmart mhz)neymiş üyeliklerimiz iki yıl oluyormuş peki dedik ne olur maxi sinema 900 tl dedi
    Sinedizi sinema 400 tl
    Bende teknosadan aldım giriş paket modülü. Ama ne yapacam bilmiyorum. Fiyatlar çok pahalı
    Nextburada com da sinedizi sinema 575 tl çıkarttı iki yıl !!dün baya yeri aradım ama yok ya istediğim fiyatı alamadım.

Gecen yil baya hesapli kampanya vardi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Evet çevirebilir. 900 tl verirse olur
    Sinedizi sinema 400 tl

Gecen yil baya hesapli kampanya vardi

Evet haberim var o fiyatlardan ,bakalım bekleyeceğiz mecbur. Yada onların aramasını ve iyi bi teklif bekliyorum. Çünkü bizleri giriş paketinde tutmazlar mutlaka üst paketlere geçiş için kampanyalar bekliyırum. Hayırlısı bakalım.

• şu an maxi hd üyeliğine 29,99 ödüyorum fiyatlar standart mı yoksa kafasına göre fiyat mı verir dsmart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

şu an maxi hd üyeliğine 29,99 ödüyorum fiyatlar standart mı yoksa kafasına göre fiyat mı verir dsmart.

Evet standart. Aradığım her yer bilgisayardan yani sistemden smartcard numarasını girerek fiyat çıkartıyor. Yani kafasına göre değil. Örn nextburadayı arayabilirsiniz. Yada ds mhz.

• İşin ilginç tarafı modüllü üyeler neymiş smartonline kullanamıyormuş. Niye biz üye değilmiyiz diyorum susuyor neymiş sistem kabul etmiyormuş. Böyle saçmalkk görmedim ben. Hatta bana şifrede verdi deneyin diye bir türlü giremedim.
    Keşke smart online na girebilseydik belki orda fiyat tablosu kampanya vs olursa yararlanırdık.

• modüllü üyelikmi sizinki? Hangi cihazla kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

modüllü üyelikmi sizinki? Hangi cihazla kullanıyorsunuz?

Evet modüllü üyelik / next 20000 hd cihazda kullanıyor bir sorun yok !!

• Herşey SineTürk kanalı için, bu ay çok güzel yerli flimler var. Hastasıyım çünkü yerli yapımlara onun için sinedizi paketi benim işimi haliylen görür. Neyse şu ds mhz lerini bir daha arayım canım sıkıldı ya sert çıkışıyım olmazsa belki uçuza kapatırız

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.