Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.034
Cevap
105
Favori
518.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cagri_41

Arkadaşlar merhaba 2008 yılından beri d smart üyesiyim sd kutum var full paketi açtırmak istiyorum.Sizce hangi teklif gelirse kabul etmeliyim?

Fulhd 12 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Arkadaşlar merhaba 2008 yılından beri d smart üyesiyim sd kutum var full paketi açtırmak istiyorum.Sizce hangi teklif gelirse kabul etmeliyim?

Fulhd 12 tl

Full HD'yi 12 tl den vermezler, bir kere kutu zaten SD, Belki Full SD 12 tl olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Fulhd 12 tl

Full HD'yi 12 tl den vermezler, bir kere kutu zaten SD, Belki Full SD 12 tl olabilir.

Full sd olacaktı dalgi nliga geldi

• Benim 2008 e ait diğer cihaza 9,99 ile teklif veriyorlar, Maxi+HD cihazım olduğu için kabul etmiyorum.
  • Bende 3. yılımı tamamlıyorum bu ay. Kutu mulkiyeti bana ait olacak bundan sonra.
    Geçtiğimiz yıl 24 Tl den Maxi HD + Sinema (+18 hariç herşey vardı) almıştım. Fakat faturada bunun yarıya yakın kısmı cihaz bedeli gözüküyor.
    Önümüzdeki sene için 12 TL den fazla vermeyi düşünmüyorum aynı pakete. Ne dersiniz arkadaşlar olur mu?
  • saat 11 de dsmartı aradım iptal için (full paket-herşey açık) 33 TL yapmışlardı. aps vs. istediler. Bende btk ya şikayet ettim. 10 dakika önce dsmarttan aradılar. 24 TL teklif ettiler. özür dilediler. 24 tl den 12 ay kabul ettim. full paket herşey açık.
  • bugün spor+yetişkin kanalları hariç 2008 sd cihazıma 18tl,onlarda dahil 20tl teklif ettiler kabul etmedim fiyat pahalı geldi bana
  • d smart a hiç üye olmadım olmamda kandırıkcılar
  • Aylık 17 TL. Full HD paket - modüllü üyelik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvd.disappear

Benim 2008 e ait diğer cihaza 9,99 ile teklif veriyorlar, Maxi+HD cihazım olduğu için kabul etmiyorum.

10tl hangi paket için maxi sd mi?

kutum da sorunlar başladı görüntü gelmiyor filan 2008 next kullanıcıyım hd geçmek mi mantıklı olur kutu yine benim olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Aylık 17 TL. Full HD paket - modüllü üyelik.

Güzel fiyat.Ağustos'ta bitiyor benim modüllü üyeliği.Eğer bu fiyatlardan verirlerse alırım yoksa elveda dsmart :)
  • elveda deseniz de sürekli arıyorlar, usandırdılar beni. numaralarını yasakladım, rahatladım
  • Valla bana herhangi bir cazip teklifte bulunmadılar. Maxi HD paket 35 TL fiyat biçtiler. Adamına göre mi yapıyorlar anlamadım.
  • full sd paket 20 tl diyolar sporlar hariç 18tl diyorlar kredi kartına 12 taksit şeklinde
  • Maxi+HD+sinema tv 42 tl ödüyordum Mayısta taahüt bitti arayan soran da olmadı 2 aydır da 45 TL fatura geliyordu. Bende telefon açıp iptal istedim.Aynen dilekçe istediler 10 gün içinde. Ben de BTK'ya şikayeti yazdım. 2011 mayıs'ı için cihaz bedeli isterler mi ki acep? Net bilgisi olan var mı? Olmazsa Digiturke geçeceğim. Çok kafam kızarsa da modüllü bir cihaz alıp modüler takılırım diyorum.
  • quote:

nasıl ve nereden aldınız. bende modüllü üyelik düşünüyorum. bilgi verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinematör

quote:

nasıl ve nereden aldınız. bende modüllü üyelik düşünüyorum. bilgi verirseniz sevinirim.

Yıllık üyeliğim zaten vardı ve mayısta bitmişti. MH aradı ve bana özel 590 TL üzerinden 386 TL indirimim olduğunu söyledi. İstersem de bunu 12 taksitle ödeyebilecektim. Eğer bir üyeliğiniz varsa, size tanımlanan indirimleri, kart numaranızla herhangi bir Dsmart bayisinden öğrenebilirsiniz. Bir de, sakın faturalı abonelik yapmayın. Yıl sonunda aboneliği kendiliğinden ve yüksek fiyattan uzatıyorlar. Ne arıyorlar, ne de indirim yapıyorlar. Kapatmak için de bir sürü uğraş veriyorsunuz. Alacaksanız ya bayiden, ya da kredi kartına 12 taksitle veya peşin olarak MH'den yıllık paket alın. Dsmarta borçlanmayın, bankaya borçlanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacenet -- 7 Haziran 2013; 3:58:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar dün beni de aradılar 17 TL gibi fiyattan bahsettiler. müsait olmadığımdan paketin net detaylarını öğrenemedim pazartesi arayın dedim.

2008 aktivasyonlu cihazım var discovery vs ömür boyu açık. Kutum goldmaster Sd. Kutudan inanılmaz memnunum. sizce bu 17 TL'ye hangi paketler dahil? Yoksa FULL herşeyin açık olduğu paket mi dahil?

veya pazarlık yapabilme şansım varmı adamlar la?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aristotheles

Maxi+HD+sinema tv 42 tl ödüyordum Mayısta taahüt bitti arayan soran da olmadı 2 aydır da 45 TL fatura geliyordu. Bende telefon açıp iptal istedim.Aynen dilekçe istediler 10 gün içinde. Ben de BTK'ya şikayeti yazdım. 2011 mayıs'ı için cihaz bedeli isterler mi ki acep? Net bilgisi olan var mı? Olmazsa Digiturke geçeceğim. Çok kafam kızarsa da modüllü bir cihaz alıp modüler takılırım diyorum.

Hocam taahhutunuz bittiğine göre güncel liste fiyatlarından fatura kesmişler size..
    Madem iptal talebinizi ilettiniz birkaç gün içinde arayıp teklif verirler.. Kesnlikle indirim talep edin. yüksek fiyatları kabul etmeyin.

Ben şu an sizin kullandığınız maxi+sinema+Hd pakete 23 TL veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzykay -- 7 Haziran 2013; 14:18:53 >
  • Sonuç; BTKya dün akşam yazdım.Bugün aradılar.12 ay taahhütle maxihd+sinema tv 26 TL teklif ettiler kabul ettim. Cihaz mülkiyeti için taahhüt bitimlerinde 172 TL istediler. Şimdilik almadım üzerime.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.