Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.027
Cevap
106
Favori
517.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi hayırlısı. Bende bugün msj attım sineturk kanalının ne zaman görüntü kalitesini arttırmayı düşünüyorsunuz diye
  • Değişen bir şey yok fiyat aynı.
    Sinedizi paket 2 yıl :265.23 kr çıkartıyor.
    Neyse bekleyeceğim bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full + Full HD modül aylık 22 tl fen aldım. 2-3 hafta önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce 19 tl ye yeniledim modüllü maxi+sinema...
  • quote:

Orijinalden alıntı: niyatovic

az önce 19 tl ye yeniledim modüllü maxi+sinema...

Aydan ayamı ödeyeceksiniz ?

• kredi kartı ile peşin,3,6,12 taksit nasıl istersen ödeniyor...
  • Sinedizi-sinema paket 25 tl
    Nasıl fiyat Arkadaşlar ?
    Başka çarem kalmadı aydan aya cihazlı üye olacağım!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 10 Mayıs 2013; 20:52:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Sinedizi-sinema paket 25 tl
    Nasıl fiyat Arkadaşlar ?

16.99

• quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Nasıl fiyat Arkadaşlar ?

16.99

Hocam yazdığın fiyat güzelde veren yokki ,aramadığım yer kalmadı. Ön ödemeli modülde bile yüksek fiyat çekiyorlar ne yapacağım bilmiyorum.
    Onun için bu kampanya en düşük fiyat olarak gözüküyor.

• quote:

quote:

quote:

Nasıl fiyat Arkadaşlar ?

16.99

Hocam yazdığın fiyat güzelde veren yokki ,aramadığım yer kalmadı. Ön ödemeli modülde bile yüksek fiyat çekiyorlar ne yapacağım bilmiyorum.

Biray once aldim bu fiata

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl fiyat Arkadaşlar ?

16.99

Biray once aldim bu fiata

Anladım bekleyelim bakalım. Belki onlar arar bi teklif yaparlar

• Hata otomatik olarak 2199 yapmislardi kapadin diyence bu fiati verdilerf

• 10 mayısta bitti GİRİŞ-HD üyeliğim ama mayıs sonuna kadar uzatmışlar.. aradım yoklama çekeyim dedim MAXİ-HD için aylık 40 tl dedi deliye döndüm kızdım kapattım.. dalga geçiyor adamlar sıfırdan üye olsam daha ucuza alırım bu mereti..
    ne yapsam iyi olur. cihaz var bende. modülle arasında fiyat fark eder mi acaba?
  • veeeeee..... yine aradılar :)
    O kadar aradılarki bu defa ayıp olmasın diye evet demeyi düşünüyordum, gerçekten :)

Eski modül üyesiyim, Maxi HD için (30HD kanal) 17 TL dediler peki dedim, (fiyat nasıl bu ara bilmiyorum ama dediğim gibi o kadar aradılar ki artık ben hayır demekten utanıyorum)

Neyse, 17x12 = 204 TL yapıyor hemen ödeme yapayım dedim :) olmaz efendim dediler!!! her ay 17 TL ödemeniz gerekiyor dediler, tabiki anlamadım sebebini??? Neden diye sordum, telefondaki hanımefendi; "müşterilerden bu yönde yoğun talepler aldık o yüzden kampanyamız bu şekilde peşin ödeme seçeneği yok" illa peşin ödemek istiyorsanız 204 yerine 264 ödemek zorundasınız dedi :)))

Tüm iyi niyetimle bu defa razı gelmeye gönüllü olduğum üyeliğim yine bir başka bahara kaldı :)

Bende mi bir tuhaflık var, niye illa aylık ödemede diretiyorlar anlayan, anlatırsa sevinirim gerçekten, çünkü müşteri temsilcisi hanımefendi pek anlatamadı :)

NOT: Bu arada forumdan haberleri varmış, takip ediyorlarmış ama her yazılana inanmayın yok öyle üyelik fiyatları dedi :) Ama nedense hiç tanımadığım forum üyelerine daha çok inanasım var :)

Kalın sağlıcakla, bir uğrayıp paylaşayım dedim, iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sretlif

veeeeee..... yine aradılar :)
    O kadar aradılarki bu defa ayıp olmasın diye evet demeyi düşünüyordum, gerçekten :)

Eski modül üyesiyim, Maxi HD için (30HD kanal) 17 TL dediler peki dedim, (fiyat nasıl bu ara bilmiyorum ama dediğim gibi o kadar aradılar ki artık ben hayır demekten utanıyorum)

Neyse, 17x12 = 204 TL yapıyor hemen ödeme yapayım dedim :) olmaz efendim dediler!!! her ay 17 TL ödemeniz gerekiyor dediler, tabiki anlamadım sebebini??? Neden diye sordum, telefondaki hanımefendi; "müşterilerden bu yönde yoğun talepler aldık o yüzden kampanyamız bu şekilde peşin ödeme seçeneği yok" illa peşin ödemek istiyorsanız 204 yerine 264 ödemek zorundasınız dedi :)))

Tüm iyi niyetimle bu defa razı gelmeye gönüllü olduğum üyeliğim yine bir başka bahara kaldı :)

Bende mi bir tuhaflık var, niye illa aylık ödemede diretiyorlar anlayan, anlatırsa sevinirim gerçekten, çünkü müşteri temsilcisi hanımefendi pek anlatamadı :)

NOT: Bu arada forumdan haberleri varmış, takip ediyorlarmış ama her yazılana inanmayın yok öyle üyelik fiyatları dedi :) Ama nedense hiç tanımadığım forum üyelerine daha çok inanasım var :)

Bir kaç ayrıntıyla alıntı yaparak anlatayım

quote:

Maxi HD için (30HD kanal) 17 TL dediler peki dedim

Maxi paket için zaten fiyat pahalı.Eski aboneysen 17 TL ye full paket alan var.İndirim falan hikaye

quote:

müşterilerden bu yönde yoğun talepler aldık o yüzden kampanyamız bu şekilde peşin ödeme seçeneği yok

Külliiyen yalan.Aylık taksitler halinde ödemeyi alacaklarki gelecek sene üyeliğin bittiğinde sana sormadan yenileme yapacaklar.Oysaki peşin alımlarda bunu yapamıyorlar.Çakallar aklı sıra aşırı talep aldık diyorlar.Oysaki önceki senelerde ister taksitli ister peşin ödeme seçeneği zaten vardı.Şimdi ise zoraki aylık ödeme seçeneğine yönlendiriyorlar insanları.Sende bu yemi yutmak üzereymişsin aman dikkatli ol sonra yakanı kurtaramazsın !!!

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: universteli

quote:

Orijinalden alıntı: sretlif

veeeeee..... yine aradılar :)

Bir kaç ayrıntıyla alıntı yaparak anlatayım

quote:

Maxi HD için (30HD kanal) 17 TL dediler peki dedim

Maxi paket için zaten fiyat pahalı.Eski aboneysen 17 TL ye full paket alan var.İndirim falan hikaye

quote:

müşterilerden bu yönde yoğun talepler aldık o yüzden kampanyamız bu şekilde peşin ödeme seçeneği yok

Külliiyen yalan.Aylık taksitler halinde ödemeyi alacaklarki gelecek sene üyeliğin bittiğinde sana sormadan yenileme yapacaklar.Oysaki peşin alımlarda bunu yapamıyorlar.Çakallar aklı sıra aşırı talep aldık diyorlar.Oysaki önceki senelerde ister taksitli ister peşin ödeme seçeneği zaten vardı.Şimdi ise zoraki aylık ödeme seçeneğine yönlendiriyorlar insanları.Sende bu yemi yutmak üzereymişsin aman dikkatli ol sonra yakanı kurtaramazsın !!!

Saygılar

Alıntıları Göster
    @universteli

Kesinlikle haklı olduğunu düşünüyorum.

Ya bunlar çok enteresan adamlar :) bunlardan kastım sadece dsmart değil tabi, üyelik sistemiyle ürün satanların tamamını kastediyorum. Toplumun tamamı adına tabiki konuşamam ama hem iş hem arkadaş çevremdeki küçük kalabalıktan yola çıkarak hepimizin ufaktan birkaç tahtayı kırdığımızı söyleyebilirim. Nereye gidecek bu işin sonu merakla beklemekteyim :) "Bu iş" den kastımda uydu yayını aboneliği değil tabiki :) Kalın sağlıcakla, iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sretlif -- 15 Mayıs 2013; 21:48:50 >
  • 22 liraya Maxi + Sinema 1 yıllık onay verdim. İlk başta 26 lira ile açmıştı kapıyı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvd.disappear

22 liraya Maxi + Sinema 1 yıllık onay verdim. İlk başta 26 lira ile açmıştı kapıyı.

Hayırlı olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lvd.disappear

22 liraya Maxi + Sinema 1 yıllık onay verdim. İlk başta 26 lira ile açmıştı kapıyı.

Hayırlı olsun

Teşekkür ederim.

Herkesin istediği, beklediği teklifler gelir umarım.
  • Arkadaşlar merhaba 2008 yılından beri d smart üyesiyim sd kutum var full paketi açtırmak istiyorum.Sizce hangi teklif gelirse kabul etmeliyim?
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.