Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.027
Cevap
106
Favori
517.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TekniKerim

arkadaşlar dün beni de aradılar 17 TL gibi fiyattan bahsettiler. müsait olmadığımdan paketin net detaylarını öğrenemedim pazartesi arayın dedim.

2008 aktivasyonlu cihazım var discovery vs ömür boyu açık. Kutum goldmaster Sd. Kutudan inanılmaz memnunum. sizce bu 17 TL'ye hangi paketler dahil? Yoksa FULL herşeyin açık olduğu paket mi dahil?

veya pazarlık yapabilme şansım varmı adamlar la?

Sanırım şu an bir şey ödemiyorsunuz. Sakın kabul etmeyin o kutunuz olduğu gibi kalsın. Güncel teklifi 2. yeni bir kutu üzerinden isteyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 7 Haziran 2013; 16:39:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: TekniKerim

arkadaşlar dün beni de aradılar 17 TL gibi fiyattan bahsettiler. müsait olmadığımdan paketin net detaylarını öğrenemedim pazartesi arayın dedim.

2008 aktivasyonlu cihazım var discovery vs ömür boyu açık. Kutum goldmaster Sd. Kutudan inanılmaz memnunum. sizce bu 17 TL'ye hangi paketler dahil? Yoksa FULL herşeyin açık olduğu paket mi dahil?

veya pazarlık yapabilme şansım varmı adamlar la?

Sanırım şu an bir şey ödemiyorsunuz. Sakın kabul etmeyin o kutunuz olduğu gibi kalsın. Güncel teklifi 2. yeni bir kutu üzerinden isteyin.

peki kutunun 2. mülkiyeti d-smarta mı ait olacak?
  • Arkadaşlar Bişey Sorucam Dmart + İnternet Alıcam Maxi Paket HD + 8Mbit Limitsiz İnternet 69 TL Bu Fiyatlar Eski Üyeler İçin Heralde Yeni Üyeler 45 TL Alıyor Maxi HD.
  • Beni 3.ncü kez aradılar, cam modül için maxi + hd 24 tl teklif ettiler, 2.nci arayışında 21 tl, ilk aramalarında ise 19 tl fiyat vermişlerdi,

"git gide fiyatınız yükseliyor, ben indirim beklerken siz zam yapıyorsunuz" dedim.

Müşteri Temsilcisi; "Beyefendi bunun liste fiyatı 63 tl, sizin için çok özel indirimdir, bence bu fırsatı kaçırmayın" vs... dedi.
  • 2 Sene önce eski uydu alıcını getir Dsmart HD cihazı götür kampanyası ile 24 ay taahhütlü Maxi+HD abonesi oldum 29,99 TL.’ ye . Üzerine de bir ay sonra 12 TL.’ ye SinemaTV HD eklettim. 41,99 TL. ödüyordum. Taahhütüm 25.06.2013 tarihinde bitecek. Daha bitmeden bu ay 45 TL. yapmışlar ve 25.06.2014’ e kadar uzatmışlar. Aynı kanallar için uygun bir teklif almam için üyeliğimi sonlandırmam mı gerekiyor. Online işlemlere baktım bir teklif yada paket yükseltmek görülmüyor. Üyeliğimi sonlandırırsam (taahhüt bitiminde) uygun bir teklif mutlaka alır mıyım?
  • Dostlar mrb benim de bu ay bitiyor modülleri üyelik MH aradı maçlar, erotikler ve 4 tane sinema kanalı mı varmış onlar hariç bana süper bir indirim yaptıklarını ve 168 tl ye vereceklerini KK da 12 taksit olayının olduğunu söyledi... Bunlar hani eşeğin önüne boşuna ot koymazlar deyip kartım yanımda değil yarın arayın dedim Ne dersiniz mantıklı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutanhamun -- 10 Haziran 2013; 15:19:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün biten modülü eğlence+hd paket üyeliği mi yeni adıyla sine dizi+hd paketi 192 tl ye 1 yıllığına almış bulunmaktayım.Fiyat bana uygun geldi.Geçen sene 172 tl ye almıştım. D smart ın dandik cihazlarından uğraşmaktan sa modülü uyelige devam yani

• quote:

Orijinalden alıntı: tutanhamun

Dostlar mrb benim de bu ay bitiyor modülleri üyelik MH aradı maçlar, erotikler ve 4 tane sinema kanalı mı varmış onlar hariç bana süper bir indirim yaptıklarını ve 168 tl ye vereceklerini KK da 12 taksit olayının olduğunu söyledi... Bunlar hani eşeğin önüne boşuna ot koymazlar deyip kartım yanımda değil yarın arayın dedim Ne dersiniz mantıklı mı?

Yok mu tavsiyede bulunacak arkadaşlar....

• quote:

quote:

Dostlar mrb benim de bu ay bitiyor modülleri üyelik MH aradı maçlar, erotikler ve 4 tane sinema kanalı mı varmış onlar hariç bana süper bir indirim yaptıklarını ve 168 tl ye vereceklerini KK da 12 taksit olayının olduğunu söyledi... Bunlar hani eşeğin önüne boşuna ot koymazlar deyip kartım yanımda değil yarın arayın dedim Ne dersiniz mantıklı mı?

Size verilen paket maxi + hd ise bence fiyat iyi, kacirmayin derim.

• quote:

quote:

Size teklif edilen arkadaşın dediği gibi full paketin bir altı olan maxi paket.eğer hd pakette varsa fiyat süper bence

• hd değiştir kampanyası full hd 29 tl.. kabul ettim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayd_kar

2 Sene önce eski uydu alıcını getir Dsmart HD cihazı götür kampanyası ile 24 ay taahhütlü Maxi+HD abonesi oldum 29,99 TL.’ ye . Üzerine de bir ay sonra 12 TL.’ ye SinemaTV HD eklettim. 41,99 TL. ödüyordum. Taahhütüm 25.06.2013 tarihinde bitecek. Daha bitmeden bu ay 45 TL. yapmışlar ve 25.06.2014’ e kadar uzatmışlar. Aynı kanallar için uygun bir teklif almam için üyeliğimi sonlandırmam mı gerekiyor. Online işlemlere baktım bir teklif yada paket yükseltmek görülmüyor. Üyeliğimi sonlandırırsam (taahhüt bitiminde) uygun bir teklif mutlaka alır mıyım?

Aynı durumdayız kardeş yukarıya doğru say 5.mesaja gözat, MH iptal talebi+BTK sonuç 26 TL 12 ay.Maxi HD+Sinema TV, cihazı üzerine almak istersende 172 TL isteğe bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aristotheles

quote:

2 Sene önce eski uydu alıcını getir Dsmart HD cihazı götür kampanyası ile 24 ay taahhütlü Maxi+HD abonesi oldum 29,99 TL.’ ye . Üzerine de bir ay sonra 12 TL.’ ye SinemaTV HD eklettim. 41,99 TL. ödüyordum. Taahhütüm 25.06.2013 tarihinde bitecek. Daha bitmeden bu ay 45 TL. yapmışlar ve 25.06.2014’ e kadar uzatmışlar. Aynı kanallar için uygun bir teklif almam için üyeliğimi sonlandırmam mı gerekiyor. Online işlemlere baktım bir teklif yada paket yükseltmek görülmüyor. Üyeliğimi sonlandırırsam (taahhüt bitiminde) uygun bir teklif mutlaka alır mıyım?

Aynı durumdayız kardeş yukarıya doğru say 5.mesaja gözat, MH iptal talebi+BTK sonuç 26 TL 12 ay.Maxi HD+Sinema TV, cihazı üzerine almak istersende 172 TL isteğe bağlı.

İki sene sonunda cihaz benim olacaktı. Oyüzden 25 haziranı bekliyorum taahhütüm bitsin diye. Btk' ya da şikayet edeceğim. Kapatma didlekçesi de vereceğim.
  • Cihazın sizin olacağına dair sözleşme veya broşür gibi yazılı bir belge varsa olur. Yoksa verdikleri sözler hep havada kalıyor maalesef. Sözleşmede cihaz mülkiyeti dsmarta aittir yazıyor bende. Benimkide aydan aya tarifeydi.
  • maxi hd paket 29,99 TL ayrı fatura. dsmartnet sınırsız 8mbit +yalın adsl 58TL toplam 88 tl ödüyorum.

Dsmartı aradım ben bunları ayrı ayrı takip etmektense ikisini tek faturada istiyorum ne yapmam lazım dedim.

Dsmartnet aboneliği iptal ettirip, dsmartnet ile ikisini paket olarak abone olmam gerekiyormuş. 79 tl hesap çıkardılar.

Sonra dsamrtnet ile iligili aradım aynı soruyu sordum. Neti iptal ettirip dsmart üzerinden ikisine abone olursam 75 tl hesap çıkardılar
  • ben direk kapattım teklif falan almadım bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

quote:

Orijinalden alıntı: lvd.disappear

Benim 2008 e ait diğer cihaza 9,99 ile teklif veriyorlar, Maxi+HD cihazım olduğu için kabul etmiyorum.

10tl hangi paket için maxi sd mi?

kutum da sorunlar başladı görüntü gelmiyor filan 2008 next kullanıcıyım hd geçmek mi mantıklı olur kutu yine benim olur mu?

kusura bakmayın burayı unutmuştum.

Geçen yine aradılar full paker için Erotik kanallar dahil 10 lira teklif ettiler. Yine kabul etmedim.
    Kutuda sorunlar başlıyorsa değiştirmeniz daha faydalı olur sonuçta cihazınızda yenilenmiş olur ve 2 yıl garantili olacağını düşünüyorum. 2 sene sonra cihaz sizde kalıyor. hem eski haklarınız olan kanallarda devam eder ücret ödemeden 2 sene sonra.
  • arkadaşlar ben yeni tv aldım dsmart bağlatmak istiyorum uydu alıcım falan yok.full hd paketi ne kadara alabilirim ? yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

maxi hd paket 29,99 TL ayrı fatura. dsmartnet sınırsız 8mbit +yalın adsl 58TL toplam 88 tl ödüyorum.

Dsmartı aradım ben bunları ayrı ayrı takip etmektense ikisini tek faturada istiyorum ne yapmam lazım dedim.

Dsmartnet aboneliği iptal ettirip, dsmartnet ile ikisini paket olarak abone olmam gerekiyormuş. 79 tl hesap çıkardılar.

Sonra dsamrtnet ile iligili aradım aynı soruyu sordum. Neti iptal ettirip dsmart üzerinden ikisine abone olursam 75 tl hesap çıkardılar

maxihd + 8mb sınırsız internete 73 tl ödüyorum nisanda abonelik yeniledim. Elimde HD uydu alıcısı ve modem olmasına rağmen gene modem ve hd uydu alıcı verdiler istemedim abonelik şartları bu şekilde diye diretince mecburen almak zorunda kaldım. şimdi uydu alıcısı ve modem kirası ödiyorum gerekszi yere. toplam 73 tl
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aristotheles

quote:

İki sene sonunda cihaz benim olacaktı. Oyüzden 25 haziranı bekliyorum taahhütüm bitsin diye. Btk' ya da şikayet edeceğim. Kapatma didlekçesi de vereceğim.

Bende 6 nisan 2011 de abonelik yapmıştım 6 nisan 2013 de abonelik süresi doldu, adamlar benden uydu alıcısını geri istedi yada 172 tl para. Bende dedim abonelik yaparken uydu alıcısı 24 ay sonunda müşteriye kalacak diye söylendi dedik ama boşa, ısrarla uydu alıcısını istediler. BTK ya şikayet ettim hemen geri dönüş yaptılar sözleşme gereği uydu alıcısı size bırakılacak diye cevap verdiler BTK üzerinden. Müşteri hizmetlerinden de teyit ettim uydu alıcısı şimdi benim. Ama abonelik yenilemek istediğimde yeniden bana uydu alıcısı verdiler istememe rağmen. Ancak bu uydu alıcısı dsmartta ait sözleşmedede yazıyor ben de biliyorum ve kabul ettim. Ama iki sene önceki sözleşmemde uydu alıcısı müşterinindir diyordu. Sizede tavsiyem BTK ya yazın Dsmartın bana BTK üzerinden vermiş olduğu cevap numaralarını size gönderebilirim emsal teşkil etmesi açısından.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.