Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.034
Cevap
105
Favori
518.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben cuma günü aboneliğim bittiği için aradım. İptal ettirip net ile birlikte almak istediğimi, tek fatura ile takip etmek istediğimi belirttim.

Dsmartı iptal ederseniz yeni bir cihaz göndeririz dediler. Ben cihazımdan memnun olduğum için kabul etmedim.

Net aboneliğim bitince neti iptal ettirip dsmart üzerinden net abonesi olacağım. O zaman da yeni modem verecekler ama modem yeni olmasında sorun olmaz da receiver'ımı kimseye vermem.Görüntü kalitesi ve performansından son derece memnunum 4 yıldır

#receiver'ıma dokunma

hem dsmart hem dsmartnet aynı firma ama hiç bir şekilde birbirlerine karıştırmıyorlar. Çok mu zor kardeşim sistemden dsmartı iptal edip netle birleştirecen. Tek fatura gelecek
  • arkadaşlar Maxi Hd + Dsmart Net intermet paketi üyesiyim 2 senelik anlaşma yapmıştım çok kalmadı bitecek

65 TL ödüyorum her ay

Sizce ne yapmam gerek ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

arkadaşlar Maxi Hd + Dsmart Net intermet paketi üyesiyim 2 senelik anlaşma yapmıştım çok kalmadı bitecek

65 TL ödüyorum her ay

Sizce ne yapmam gerek ??

memnunsan aynı fiyata devam et. Sınırsız mı internet
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

quote:

arkadaşlar Maxi Hd + Dsmart Net intermet paketi üyesiyim 2 senelik anlaşma yapmıştım çok kalmadı bitecek

65 TL ödüyorum her ay

Sizce ne yapmam gerek ??

69 TL özür dilerim

Evet sınırsız (50gb adil kota)

şöle Hd Plus ı 69 a verseler ne ii olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: basis35

quote:

65 TL ödüyorum her ay

Sizce ne yapmam gerek ??

69 TL özür dilerim

Evet sınırsız (50gb adil kota)

şöle Hd Plus ı 69 a verseler ne ii olur

valla ben şu an dsmarta 29,99 (maxi hd)- sizinki gibi sınırsız nete yalın adsl olarak 58 toplam 88 ödüyorum. Tek faturaya düşürürsem 75 lira fatura gelecek diyorlar. Abonlik süremin bitmesini bekliyorum
  • 2008 sd cihazıma kredi kartına 12 taksit maxi(sd)paket+sinema tvler 20 TL olarak teklifte bulunuyorlar.Acaba fiyat uygun mu daha iyi teklifler gelir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

2008 sd cihazıma kredi kartına 12 taksit maxi(sd)paket+sinema tvler 20 TL olarak teklifte bulunuyorlar.Acaba fiyat uygun mu daha iyi teklifler gelir mi

Bence fiyat yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

2008 sd cihazıma kredi kartına 12 taksit maxi(sd)paket+sinema tvler 20 TL olarak teklifte bulunuyorlar.Acaba fiyat uygun mu daha iyi teklifler gelir mi

Bence fiyat yüksek.

bende öyle düşünüp kabul etmedim ama acaba tekrar daha uygun ararlar mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Bence fiyat yüksek.

bende öyle düşünüp kabul etmedim ama acaba tekrar daha uygun ararlar mı?

Bilmiyorum ki, beni ilk aradiklarinda maxi+hd ye 19 tl dediler, 10-15 gün sonra bi daha aradilar bu seferde 21 tl dediler. En son aradiklarinda 24 tl dediler

• quote:

2010 üyeyim Full SD pakete 14,99TL ödüyorum ağustos ayında bitecek üyelik 1 yıllık.. Daha ucuz fiyat teklif edicem kabul etmezlerse iptal edicem illa geri dönecekler sonuçta müşteri kaybetmemek için sizde öyle yapın 12-13 liradan fazla vermeyin 20TL ye FullHD paket alan var çünkü Bu paketi almadan önce 17,99TL ye maxiSD+sinema demişlerdi kabul etmeyip full fiyat teklifi vermişlerdi sizde bekleyin şu fiyattan fazlasını vermem diyin.
  • ozzykay O kullanıcısına yanıt
    8 tl farkla kullana bılıosun eger aboneliğin ticari değilse eğer istanbul da otuyosan yardımcı olurum iyi günler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhny

quote:

2010 üyeyim Full SD pakete 14,99TL ödüyorum ağustos ayında bitecek üyelik 1 yıllık.. Daha ucuz fiyat teklif edicem kabul etmezlerse iptal edicem illa geri dönecekler sonuçta müşteri kaybetmemek için sizde öyle yapın 12-13 liradan fazla vermeyin 20TL ye FullHD paket alan var çünkü Bu paketi almadan önce 17,99TL ye maxiSD+sinema demişlerdi kabul etmeyip full fiyat teklifi vermişlerdi sizde bekleyin şu fiyattan fazlasını vermem diyin.

teşekkür ederim yorumunuz için bekleyelim bakalım ararlar herhalde eğer uygun teklif alırsanız paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zhny

quote:

teşekkür ederim yorumunuz için bekleyelim bakalım ararlar herhalde eğer uygun teklif alırsanız paylaşırsanız sevinirim.

Verirler merak etmeyin buradaki verilen paket fiyatlarına göre karşılaştırırsınız ona göre alırsınız yüksek gelirse bu bu fiyata kullananlar var kabul etmiyorum diyip resti çekin müşteri kaybetmemek için illa arıyorlar kısada sürüyor bu arada uzun sürede biliyor. Aceleniz yok ise beklemenizi tavsiye ederim kısaca size
  • Modüllü üyeyim Beni bir kere aradılar restleştik:) kimse aramadı birdaha artık yarın bitecek üyelik küs ayrılmıyalım::) diye ben aradım son sözleri maxi hd 19 tl sinedizi 14 ne dersiniz şiddetli geçimsizlikten ayrılalım mı yoksa bir süre daha devam edelim mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne maxi paketi full paketi 17 tl ye seyreden var !!!

Saygılar
  • Ne maxi paketi full paketi 17 TL ye seyreden var !!!

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: universteli

Ne maxi paketi full paketi 17 TL ye seyreden var !!!

Saygılar

Ayrica sinema tvlerde mevcut 16.99

• Arkadaslar bende internet ve ful hd modülü üyelik yaptırmak istiyorum kullanan arkadaşlar memnunmu tavsiye edermisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: balkir1907

Arkadaslar bende internet ve ful hd modülü üyelik yaptırmak istiyorum kullanan arkadaşlar memnunmu tavsiye edermisiniz

merhaba dsmile adsl ve dsmart abonesı olmak ıstıyorsanız yardımcı olurum

bu kampanyada modullü üyelık verılmıyor maleseef
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Orijinalden alıntı: universteli

Ne maxi paketi full paketi 17 TL ye seyreden var !!!

Saygılar

Ayrica sinema tvlerde mevcut 16.99

modüllü mü?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.