Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.034
Cevap
105
Favori
518.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayd_kar

quote:

2 Sene önce eski uydu alıcını getir Dsmart HD cihazı götür kampanyası ile 24 ay taahhütlü Maxi+HD abonesi oldum 29,99 TL.’ ye . Üzerine de bir ay sonra 12 TL.’ ye SinemaTV HD eklettim. 41,99 TL. ödüyordum. Taahhütüm 25.06.2013 tarihinde bitecek. Daha bitmeden bu ay 45 TL. yapmışlar ve 25.06.2014’ e kadar uzatmışlar. Aynı kanallar için uygun bir teklif almam için üyeliğimi sonlandırmam mı gerekiyor. Online işlemlere baktım bir teklif yada paket yükseltmek görülmüyor. Üyeliğimi sonlandırırsam (taahhüt bitiminde) uygun bir teklif mutlaka alır mıyım?

25.06.2013 tarihinde kapatma dilekçemi ve kimlik fotokopimi taratıp mail attım. 26' sında geri döndüler pazarlıksız Maxi+SinemaTV+HD paket için 23 TL. dediler. Hemen kabul ettim. Fiyat cazip geldi beklemek te istemedim.

süpermiş valla teklif
  • Az önce yine aradılar, maxi+hd 24 tl dediler, kabul etmedim....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Az önce yine aradılar, maxi+hd 24 tl dediler, kabul etmedim....

beni de aradılar biraz önce erotik kanallar hariç ful paket 26 lira. 1 yıl kalmak sözüyle kabul ettim. senin ki en fazla 16 lira olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Orijinalden alıntı: JookerTurk

quote:

quote:

Selam arkadaşlar,
    Ben 1.5 yıl önce giriş paketi HD Kutu 21 liradan aldım.(24ay) Şimdi nisan ayında üyeliğim sona erecek. Fakat ben aldıktan 1 yıl sonra felan Maxi pakete geçiş yaptım geçiş yaptıktan sonra 43 lira felan ödemeye başladım. Ama Burada ki fiyatları görünce çok şaşırdım :s
    şimdi benim üyeliğim nisan ayında sona erecek. Ben (erotik kanallar hariç) full pakete geçmek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım mh beni ararsa/ararsam daha düşük bir fiyat almak için ne demeliyim. Bu konuda mağdur olmak istemiyorum lütfen yardımcı olun.

siz aramayın siz ararsanız pazarlık şansınız olmaz enfazla 19.99 verin acele etmeyin sabırlı olun işin kuralı bu

Cevabınız için teşekkür ederim.
    Birde ben kutuyu alırken, satıcı bana 2 yıl ödeme yaptıktan sonra HD kutu sizin oluyor dedi. Burada ki yorumlarda kutu sizin olmuyor veya belirli bir ücret ödedikten sonra kutu sizin olur gibi yorumlar var. Bu doğrumu acaba?

[
    Bazi arkadaslarin oyle problemi olmus aldiginiz bayiye bir danisin

Bugün müşteri hizmetlerini aradım sordum Next YE-15000 HD kutu benim mi yoksa iptal edersem size mi ait diye 'hayır kutu artık sizin' dedi. + erotik kanallar hariç diğer tüm kanallar açık 26 liraya 1 yıl kalmak sözüyle kabul ettim. sizce bu fiyat nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: foot

quote:

quote:

2 Sene önce eski uydu alıcını getir Dsmart HD cihazı götür kampanyası ile 24 ay taahhütlü Maxi+HD abonesi oldum 29,99 TL.’ ye . Üzerine de bir ay sonra 12 TL.’ ye SinemaTV HD eklettim. 41,99 TL. ödüyordum. Taahhütüm 25.06.2013 tarihinde bitecek. Daha bitmeden bu ay 45 TL. yapmışlar ve 25.06.2014’ e kadar uzatmışlar. Aynı kanallar için uygun bir teklif almam için üyeliğimi sonlandırmam mı gerekiyor. Online işlemlere baktım bir teklif yada paket yükseltmek görülmüyor. Üyeliğimi sonlandırırsam (taahhüt bitiminde) uygun bir teklif mutlaka alır mıyım?

25.06.2013 tarihinde kapatma dilekçemi ve kimlik fotokopimi taratıp mail attım. 26' sında geri döndüler pazarlıksız Maxi+SinemaTV+HD paket için 23 TL. dediler. Hemen kabul ettim. Fiyat cazip geldi beklemek te istemedim.

süpermiş valla teklif

ben 26 liraya ful HD paket aldım hacı. maxi paket 16 lira olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JookerTurk -- 28 Haziran 2013; 16:53:53 >
  • Arkadaşlar merhabalar herkese. Ben yeni bir tv aldım. 42la640s. Dahili uydu Alıcılı. Belki bilenler bilir toki lerde merkezi sistem var. HD kanallar bile izlenebiliyor. Tv yi servis kurmaya geldiğinde biraz karışık bir liste olsada flash bellekten kanalları yuklediler. O kadar karışıktı ki bende silip tekrar yükleme yaptım ve HD yayınlar gitti :( herneyse sanırım Frekanslar farklı oluyor hd yayınların. Şimdi ben belgesel kanalları istiyorum national Geographic falan hd olarak. Bana ne önerir siniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhand28 -- 28 Haziran 2013; 16:52:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

Arkadaşlar merhabalar herkese. Ben yeni bir tv aldım. 42la640s. Dahili uydu Alıcılı. Belki bilenler bilir toki lerde merkezi sistem var. HD kanallar bile izlenebiliyor. Tv yi servis kurmaya geldiğinde biraz karışık bir liste olsada flash bellekten kanalları yuklediler. O kadar karışıktı ki bende silip tekrar yükleme yaptım ve HD yayınlar gitti :( herneyse sanırım Frekanslar farklı oluyor hd yayınların. Şimdi ben belgesel kanalları istiyorum national Geographic falan hd olarak. Bana ne önerir siniz.

servisi tekrar ara zahmet olmazsa gelip geri kursunlar. bizim oğlan oynamış bozmuş abi felan de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

Arkadaşlar merhabalar herkese. Ben yeni bir tv aldım. 42la640s. Dahili uydu Alıcılı. Belki bilenler bilir toki lerde merkezi sistem var. HD kanallar bile izlenebiliyor. Tv yi servis kurmaya geldiğinde biraz karışık bir liste olsada flash bellekten kanalları yuklediler. O kadar karışıktı ki bende silip tekrar yükleme yaptım ve HD yayınlar gitti :( herneyse sanırım Frekanslar farklı oluyor hd yayınların. Şimdi ben belgesel kanalları istiyorum national Geographic falan hd olarak. Bana ne önerir siniz.

Dsmartta bir çok belgesel kanalı var web sitesinden araştırıp incele derim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Az önce yine aradılar, maxi+hd 24 tl dediler, kabul etmedim....

beni de aradılar biraz önce erotik kanallar hariç ful paket 26 lira. 1 yıl kalmak sözüyle kabul ettim. senin ki en fazla 16 lira olması lazım.

16'dan vazgeçtim, 18-19 deseler hemen alacam...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar başlıkla alakasız olabilir ama yardımınıza ihtiyacım var.d smartın ilk çıktığı zamanlarda yüksek bi fiyata kutusunu aldık.hatırlarmısınız bilmem o zamanlar tek sefer para ödeyeceksiniz bütün kanalları izleyeceksiniz diyorlardı.neyse SD d-smart alıcım var şimdi onu hd alıcı ile değiştirip full pakete geçmeyi düşünüyorum.bana söylenen SD kutunuzu alıyoruz yerine HD alıcı veriyoruz 2 sene boyunca aylık 31TL full paket için ödemeniz olacak tüm kanallar açık ekstra bir ücret yok. sizce nasıl bu durum mantıklı mı pek bilmiyorum bu konuları cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: batini

arkadaşlar başlıkla alakasız olabilir ama yardımınıza ihtiyacım var.d smartın ilk çıktığı zamanlarda yüksek bi fiyata kutusunu aldık.hatırlarmısınız bilmem o zamanlar tek sefer para ödeyeceksiniz bütün kanalları izleyeceksiniz diyorlardı.neyse SD d-smart alıcım var şimdi onu hd alıcı ile değiştirip full pakete geçmeyi düşünüyorum.bana söylenen SD kutunuzu alıyoruz yerine HD alıcı veriyoruz 2 sene boyunca aylık 31TL full paket için ödemeniz olacak tüm kanallar açık ekstra bir ücret yok. sizce nasıl bu durum mantıklı mı pek bilmiyorum bu konuları cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Eski haklarin yaniyormus onu iyce ogren birde tahut bitminde kutu icin para isteniyormus bunlara dikkat et

• quote:

quote:

arkadaşlar başlıkla alakasız olabilir ama yardımınıza ihtiyacım var.d smartın ilk çıktığı zamanlarda yüksek bi fiyata kutusunu aldık.hatırlarmısınız bilmem o zamanlar tek sefer para ödeyeceksiniz bütün kanalları izleyeceksiniz diyorlardı.neyse SD d-smart alıcım var şimdi onu hd alıcı ile değiştirip full pakete geçmeyi düşünüyorum.bana söylenen SD kutunuzu alıyoruz yerine HD alıcı veriyoruz 2 sene boyunca aylık 31TL full paket için ödemeniz olacak tüm kanallar açık ekstra bir ücret yok. sizce nasıl bu durum mantıklı mı pek bilmiyorum bu konuları cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Eski haklarin yaniyormus onu iyce ogren birde tahut bitminde kutu icin para isteniyormus bunlara dikkat et

uyarınız için teşekkür ederim.eski haklardan kastınız nedir acaba? çoğu kanal kapalı zaten açılmıyor
  • quote:

quote:

quote:

uyarınız için teşekkür ederim.eski haklardan kastınız nedir acaba? çoğu kanal kapalı zaten açılmıyor

Eski uyelere acik olan kanalar yesilcam vs giibi omur boyu bedava dendi simdilik baya azaldi

• bende 2 dsmart üyeliği var
    bir tane modüllü full hd paket 24 tl
    diğeri 2008 SD cihaz kanalları açıktı sadece beni aradılar bunuda full sd yapalım 10 tl ye dedi kabul ettim bi baktım online işlemlerden giriş + sinama tv + extra dedikleri 3 lü bi kombinasyon yapmışlar 3-5 tane ek kanal vermişler online işlemlerde maxi artı sinema tv 19 TL modülede 24 veriyorum aylık 43 aynı evde normalmi aynı eve 2. üyeliğe 10 liraya full paket verirlermi?
  • quote:

Bizde dsmart i ilk satin alanlardaniz , geçtiğimiz cuma eski kutuyu verdik hd baglattik.24 TL maxi paket ilk aleti ay sinema kanallari da acil.24 ay sonunda hd kutu bizim oluyor.Görüntü şahane kesinlikle tavsiye ederim.Digiturk hd de var bende kíyas bile olmaz .

• quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

quote:

Bizde dsmart i ilk satin alanlardaniz , geçtiğimiz cuma eski kutuyu verdik hd baglattik.24 TL maxi paket ilk aleti ay sinema kanallari da acil.24 ay sonunda hd kutu bizim oluyor.Görüntü şahane kesinlikle tavsiye ederim.Digiturk hd de var bende kíyas bile olmaz .

peki hocam bu ilk sd de açık olan 22 kanal 2 senenin sonunda açık kalıyor mu yoksa paketin bitimiyle bütün kanallar mı son buluyor?
  • şubat 2011 de üyeliğimi başlattım bu sene 2 yıllık taahhüdü doldu bir teklif yaptılar bende bir yıllığına kabul ettim şu an sinedizi hd paketine 17 lira ödüyorum bu günde rastgele internet sitesin de gördüm maxi hd paketine 23 tl veriyorlar sizce geciyim mi yoksa şubat 2014 ü mü bekleyeyim
  • Arkadaşlar 2009 SD Dsmart üyesiyim, SD cihaz benim, 6.7.2013 de üyeliğim bitiyordu.Kullandığım paket sinedizi+sinema tv kanalları idi ve aylık 17 TL ye izliyordum. 6.7.2013 tarihinde dsmart müşteri hizmetlerinden arayarak kullanım süresinin gün sonunda biteceğini ve istersem aynı kanal paketini aylık 19 TL ye devam edeceklerini belirttiler. Ben de 19 Tl ye SD full paket izleyenker olduğunu, full paket verirlerse 19 TL ye kabul edeceğimi yoksa kapatmalarını istedim.Kabul etmediler o zaman kapatın istemiyorum dedim ve kapattılar.Acaba verdikleri fiyat sizce uygun muydu?
  • huuso H kullanıcısına yanıt
    Değil 16 liraya full paket verirlerse kabul et. yoksa kabul etme.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.