Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.027
Cevap
106
Favori
517.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okttay

quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

sine dizi 17 tl,
    yetişkin 2 kanal hariç full 19 tl, yetişkinler dahil 21 tl teklif geldi

10 gün sonra yetişkin 2 kanal hariç 21 tl, yetişkinler dahil full 24 tl teklif gelmişti...

Yetişkin hariç full 19 tl ye. Maxi paket + sinema paketi mı yani ?

Evet, spor kanallarida dahildi, kabul etmedik, şimdi 1 ay hediye full paket verdiler, hediye bitince bakalim ne diyecekler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar banada 23 tl full paket o islemlerde yaziyordu 3 may bitiyor ben mi aramaliyim yoksa bide blu icin 4 tl kesiyorlar faturada yaziyordu aciklarmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 abonesiyim hd değiştir kampanyasından taahhütüm eylül'2012' de bitmişti.. o günden bu güne kayda değer bi teklif yapmamışlardı.. hep 35 liralar dan bahsediyolardı.. En son 29 tl full +hd teklifi verdiler. Modüllü üyelere göre pahalı biliyorum ama, nba playofları başlıyor dayanamadım kabul ettim. kendileri ile 1 sene daha beraberiz..
  • Az önce yapılan teklifi yazıyorum arkadaşlar;

Sinedizi HD 14 TL
    Sinedizi HD + Sinema 17 TL
    Sinedizi HD + Sinema + Erotik 19 TL
    Maxi HD 21 TL ( Bunda sinemalar var mı bilmiyorum)
    Full Paket HD 22 TL

Full aldım geçtim. Aslında pahalı aldım biraz ama çokta uğraşmak istemedim. Şuan için fiyat pek inmiyorlar. Bir kaç ay sonra Ağustos/Eylül`de yine 169 dan verirler eminim
  • quote:

Az önce yapılan teklifi yazıyorum arkadaşlar;

Sinedizi HD 14 TL
    Full Paket HD 22 TL

Full aldım geçtim. Aslında pahalı aldım biraz ama çokta uğraşmak istemedim. Şuan için fiyat pek inmiyorlar. Bir kaç ay sonra Ağustos/Eylül`de yine 169 dan verirler eminim

19 da alan var yinede iyi

• 19 Full paket yakın zamanda alan duymadım yoksa biraz daha zorlardim. Gerçi tm 32 dk konuştuk telefonda ilk arama diye herhalde hiç inmediler 1 tl bile.

• quote:

19 Full paket yakın zamanda alan duymadım yoksa biraz daha zorlardim. Gerçi tm 32 dk konuştuk telefonda ilk arama diye herhalde hiç inmediler 1 tl bile.

Evet su aralar 22 den basliyor

• Ya bu adamlar çok enteresanlar... modül üyeliğimin biteli 15 gün kadar oldu bu 3. Aramaları ikinci aramada full paket için 264 istediler ben 204 TL ye alanlar var 264 çok dedim... imkansız kimmiş onlar dediler :) kapattık telefonu. Dün aradılar full için 348 istediler, eminmisininiz geçen aramanizda aylık 22 dediniz şimdi 29 istiyorsunuz üstelik modül üyesiyim ben dedim... o fiyatlara mümkün değil beyefendi veremeyiz dediler... bende... 20 günde üç defa arayan ben miyim. Aramayın kardeşim dedim. Ama biliyorum yine arayacaklar :) Digiturk ü kapatalı 5 yıl oluyor hala arayıp süper bir teklifimiz var diyorlar :) çok sabırlı biriyimdir 204 e düşene kadar beklemeyi düşünüyorum. Ömür yeterse yazarım sonucu :)

• quote:

Az önce yapılan teklifi yazıyorum arkadaşlar;

Sinedizi HD 14 TL
    Full Paket HD 22 TL

daha önceden burada da belirttiğim 5 nisanda sona eren cihazlı eğlenceHD aboneliğim için bana da bu fiyatları verdiler:

SinediziHD 15
    Maxi HD 19
    Full HD (yetişkin kanalları hariç) 22 TL

teklif ettiler.

Forumda ve çevremde Full paket için 22 TL'nin altında teklif pek görmediğim için 22 TL'lik teklifi kabul ettim... 1 yıl daha dsmart'a devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzykay

daha önceden burada da belirttiğim 5 nisanda sona eren cihazlı eğlenceHD aboneliğim için bana da bu fiyatları verdiler:

SinediziHD 15
    Maxi HD 19

teklif ettiler.

Forumda ve çevremde Full paket için 22 TL'nin altında teklif pek görmediğim için 22 TL'lik teklifi kabul ettim... 1 yıl daha dsmart'a devam...

Bana 22 TL Full yetişkinler dahil olan paketten yaptılar.
    Yetişkin kanallar hariç 21 TL dediler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozzykay

SinediziHD 15
    Maxi HD 19

teklif ettiler.

Bana 22 TL Full yetişkinler dahil olan paketten yaptılar.
    Yetişkin kanallar hariç 21 TL dediler.

Vay kardeşim..

diyorsun ki hain dsmart 1 TL için bile bana gol attı ha...
  • bende 1 yıldır modüllü kullanıcı idim. ve yarın abonelik sürem doluyordu. 2 hafatdan beri belli aralıklarla aranmaktaydım. bu gün de arandım ve üyeliğimi maxipaket olarak 1 yıl peşin ödemeli şekilde yeniledim. akşam üzeri foxcrime hd, animal planet hd gibi kanallarda sorun olduğunu görünce müşteri hizmetlerini aradım , sonra onlar beni aradı. sorunun kendilerinden kaynaklanmadığını, iyileştirme yaptıklarını, sorunun benden kaynakladığını, servis ücreti ödemem halinde servisin eve gelip kontrol edebileceğini, servis ücreti ödememem halinde ise soruna müdahale edemeyeceklerini söylediler.

bende 1 yıldır gün öncesine kadar aynı tv ve aynı modül ile (tv.nin uydu alıcısı var) tüm kanalları sorunsuz izleyebildiğimi, 2 gündür benim sistemimde bir değişiklik olmadığını, değişikliğin d-smart tarafından yapılarak mağdur edildiğimi ve bunun düzeltilmesi için ayrıca servis ücreti ödemeyeceğimi, belirttim. karşıdaki arkadaş hala bunun bizler için yapılmış bir iyileştirme oluduğunu iddia ediyordu...

neyse uzatmayalım, yarım saat sonra tekrar aradım. çağrı merkezindeki personelle görüşmeye başladım.aynı şeyleri anlattım, aynı cevapları aldım. bende bu kanalları izlemek için 228 tl peşin ödeme yaparak aboneliğimi saat 17:00 de yenilediğimi, ancak dsmartın denemeden ne olacağını bilmeden yaptığı bir değişikliğin sonucu olarak bazı kanalları izleyemediğim halde bunu çözmeleri kesin olmayan bir servis için ücret istemelerinin yanlış olduğunu, benim zaten 228 tl peşin olarak bu hizmetin bedelini ödediğimi söyledim. sonuç yine aynı, hata bizden kaynaklanmıyor...

bende üyeliğimi iptal etmelerini, söyledim. beni 3-4 dakika beklettikten sonra tamam paket yenilemenizi iptal ettik dediler...

bence bu dsmart mühendisleri, teknisyenleri hiç test etmeden bu sinyal değişikşliğini yaptılar ve benim gibi binlerce modül kullanıcısı aboneyi mağdur ettiler, sizin kaç tane modüllü aboneniz var dediğimde bana bir cevap veremediler, şu an sayıyı bilmiyoruz dediler... bence bu sorunu yaşayan modüllü aboneler ya uydu alıcılarını değiştirecek yada paketlerini iptal ettirecekler...tercih sizin. her ay ödeme yapacağım yada yılda 200-300 tl para ödeyeceğim ve kendi hataları yüzünden yine ben mağdur olacağım... en iyisini yaptım, d-smartı ben sildim gitti... darısı diğer modül ve dsmart mağdurlarının başına...
  • ben de 2 yıldır d-smart maxi+hd paket abonesiyim. cihaz değiştirme kampanyası ile abone olmuştum. online işlemlerde aktivasyon tarihim 26.04.2011 gözüküyor. yarın son gün yani. beni henüz arayan soran olmadı. acaba süre dolunca mı arıyorlar?
  • kimilerini süre bitmeden, kimilerini de süre bitince arıyorlar, beni süre bitiminden 15 gün sonra aramışlardı....
  • o zaman beklemek gerekecek. ya da haftaya kadar aramazlarsa ben arayacağım, iptal ettirmek istiyorum diye. belki size özel teklif diyerekten teklif gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: APC

o zaman beklemek gerekecek. ya da haftaya kadar aramazlarsa ben arayacağım, iptal ettirmek istiyorum diye. belki size özel teklif diyerekten teklif gelir.

İptal edicegim diye simdi ara zira otomatik zamli yenileniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

o zaman beklemek gerekecek. ya da haftaya kadar aramazlarsa ben arayacağım, iptal ettirmek istiyorum diye. belki size özel teklif diyerekten teklif gelir.

Online işlemlerden mesaj attım, mail ile cevap verdiler, geri dönüş yapacağız diye. Bekliyoruz bakalım...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Online işlemlerden mesaj attım, mail ile cevap verdiler, geri dönüş yapacağız diye. Bekliyoruz bakalım...

1 saat kadar önce aradılar, mailinize geri dönüş olarak aradık diye. kontrat yarın bittiği için bugün bir işlem yapamayız daha sonra arayın dediler. yaklaşık 10 liralık bir indirim olur cihaz bedelini düşeriz dediler. ayrıca 60 lira cihaz parası varmış, iptal olması durumunda. bu ne oluyor şimdi?
  • 15 gün önce biten modüllüüyeliğim için bugün aradılar (son 2-3 gündür arıyorlardı ama açmıyordum) Maxi HD için 17 tl teklif ettiler Erotikler hariç tüm kanallar açık kaç olacak dedim 19 tl yıllık 228 olur dediler.

1 yıllık 228 e üye oldum kkartına 12 aya kadar taksit yapabiliyorlar. Yıl sonunda yine üyeliğim sonlandırılacak isteğim dışında uzatılmayacak.
  • 26 nisanda süresi dolan taahhütüm için bugün aradılar. 22 liraya tüm kanallar açık, mayıs-haziran faturaları bizden teklif ettiler. kabul ettim. diğer odada digiturk var, yeni başlattım. çoğu kanal kapalı olmasına rağmen 25-26 lira geliyor faturası. onun yanında gayet iyi geldi bana.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.