Teşekkürler ama ben yenı uyelık yaptıracagım nasıl bır yol ızlemem lazım 39 dan asagı ınmıyorlar |
D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (428. sayfa)
-
-
yeni üyelikte tüm kanallar açık 39 den veriyorlardı. o kampanya devam ediyorsa alınabilir. daha uyguna zor.
-
hadı ya yenı uyelıklere neden daha uygun olmuyor alamadım enteresan
-
Uzun zamandir superonlone tv+ kullaniyorum ama degistirmek istiyorum. 35 mgb fiber ve aile paketi tv+ a 129 tl fiyat verdi superonline.
Dsmart ve turktelekom paket fiyatı 113 tl verdiler, 24 mgb hiz ve aile paketi dsmart 24 ay sabit fiyat(her şey dahil).
Dsmart ve turktelekomdan ne kadar memnunsunuz, fiyat için ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrPowerX -- 6 Ocak 2022; 21:35:46 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İllah bağlatıcam diyosan taahhütsüz 1 ay abone ol. 1 ay bitmeden önce kapatıcam bütçem yetmiyor vaktimin azı tv başında geçiyor falan söyle bişeyler. 20 lere indirirsin fiyatı tahhüte geçersin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sene herhalde pek sallamiyorlar iptal blöfünü falan,iptal birimine bağlandım aynı şeyi papağan gibi teklif edip duruyorlar,mega+internet 114 tl.Türknete mi geçsek diye düşünüyoruz ama onda da bir sürü şikayet duyuyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Edevletten iptal yollayın bırakın onlar arıycak 5 vakit. İllah düşerler.
Edevlet abonelik feshi sayfasında giriş doğrulaması için istedikleri hiçbir doğrulama yöntemi bizde yok sırf o yüzden yapamıyoruz :)quote:
Orijinalden alıntı: mobilephone
Edevletten iptal yollayın bırakın onlar arıycak 5 vakit. İllah düşerler.
O zaman eski usul devamsa fax yollayın diycem ama fax makinesi bulmak da bi dert
Haklısınız hocam,bir şekilde o edevlet sayfasına girip yapmaya çalışacağız bakalım,ama bu sene bu sayfada iyi teklif alan hiç göremiyorumquote:
Orijinalden alıntı: mobilephone
O zaman eski usul devamsa fax yollayın diycem ama fax makinesi bulmak da bi dert
tahattutsuz ne kadar olur acaba ozaman arayım bır sorayım
-
1 aylık abonelık vs yok dıyorlar musterı temsılcıısı sunu yazdı
Cayma süremiz bulunmuyor.
Taahhüt süresinden önce iptal etmeniz durumunda cayma bedeli ödersiniz.
Yararlandığınız toplam ücretle kalan ay ücretler toplamından lehinize olan bedel size yansıtılır.
-
Ben sana 1 aylık abonelik demedim ki taahhütsüz abonelik dedim. Sen istediğin zaman iptal ettiriceksin müşteri hizmetlerine onu çaktırma. Taahhhütsüz abonelik olayları da yoksa öpsünler başlarına koysunlar aboneliklerini reis 25 liradan fazla ödenmez dsmarta
Teşekkürler hocam haklısın
cayma diye bisey var bildiğim sözleşme olsa bakardım kaç güne cayma iade vs var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam cayma tüketicinin yararına oluyor artık. Sadece ilk ayın masrafını kılını tüyünü ödeyip çıkabiliyosun. Ama sana yaptırıcağım şuydu.1 ayın sonunda sen adamlara iptal bahanesi sallıycaksın ama onlar sana ucuz teklif vericek sende okeyleyip 12 ay 24 ay neyse devam edicektin. İlk abonelikler için tek taktik bu
3 senedir aboneyim, ayın 6sinda taahhüt bitti. Abartmıyorum 100 kere filan aramislardir. 4-5 kere telefonu açtım, şifresiz kanal istemiyorum dedim. 40 küsür liradan mega paket dahil teklif ettiler hep. Belgesel sever dahil değildi. Viasat yoksa ve fiyat düşmezse iptal edeceğim dedim. Faks vs yolladım cidden iptal edecektim, premier lig de gideceği için. Bugün aradılar yine açtım, tüm kanallar açık 22 TL dediler ok dedim
Hemen hemen aynısı bana oldu hocam. Once onlar aradi 36 liradan mega paket dediler, olmaz dedim. Iptal faksindan sonra aradılar tüm kanallar açık 24 Ay 20 lira 12 Ay 22 lira dediler. 12 ayın sonunda kesin hediye kanallar kapanır uğraşırım diye 24 değil 12 Ay olsun dedim. Kanalların tamamı 3 günde fln anca açıldı ama şimdilik sikinti yok, bir haftadır fln hepsi açık. 20 ve 22 lira standart oldu anlasilan
İyi forumlar,
kendime ait çanak ile eurosalt üzerinden kullandığım digitürk yayınları turksat olarak değiştiğinden beri program akışı info / guıde bilgilerinin gelmemesi sebebiyle iptal ettireceğim. d-smart mega paket alma düşüncem var ama internet sitesinde mega paket 55 TL olarak görünüyor. premıer lig kesin olarak dsmarttan gidecek mi ? ve bu paketi daha uygun fiyata nasıl alabilirim ? öneri ve yardımlarınız için şimdiden tşk ederim.
** superonlıne tv ıle dsmart arasında karar vermeye calısıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevermscxx -- 19 Ocak 2022; 10:33:31 > -
epg ler dsmarttada kötü.
superonline altyapısı varsa TV+ al bence.
4K seçeneği ve 1 gün yayını geri alma vs de var hem
-
bilgi için tşkler hocam. açıkçası ilk aradığım info özelliği. o zaman superonline tv detaylıca araştırayım. ( 25 mbps fiber superonlie kullanıyorum su an ) bir de apple tv geldi aklıma. özelliklerini pek bilmiyorum ama araştırayım onu da. tekrardan tşk ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X