Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (429. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.034
Cevap
105
Favori
518.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda e devlet sayfasını acabildim, bugün yolluyorum iptal talebini bakalim blöf tutacak mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mrperfect1007 kullanıcısına yanıt
    Tutması lazım her sene aynı taktiği kullanıyoruz. Aradıklarında pazarlık muhabbetine girmeyin dsmartı kullanmak istemediğinizi söyleyin. Her türlü iptal kafasında konuşun. İzlemiyorum vaktim yok bütçemi dengelemek istiyorum gibi gibi. Direk fiyat muhabbetine girince onlar da dikleşiyor çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Tutması lazım her sene aynı taktiği kullanıyoruz. Aradıklarında pazarlık muhabbetine girmeyin dsmartı kullanmak istemediğinizi söyleyin. Her türlü iptal kafasında konuşun. İzlemiyorum vaktim yok bütçemi dengelemek istiyorum gibi gibi. Direk fiyat muhabbetine girince onlar da dikleşiyor çünkü.
    Bize 111 tlye 16mb internet+mega teklif ettiler geçen günlerde 1 sene de hediye kanal bilmem ne falan dediler kabul etmedik,bugün iptal olayından sonra aradi birisi diyor ki 119 tlye verelim falan.Dalga mi geciyorlar anlamis değilim

• Yine iptal biriminden birisi 119 tl teklif etti,sanirim blöf yerine gerçekten iptal ediyoruz bu nedir arkadaş.Tavsiye yeni sağlayıcı neler olabilir :)

• edevlet uygulamasında sözleşmeyi feshedemedim mobil imza girişi istiyor numaramı yazıyorum yine olmuyor.mobil imza girişi için ne yapmam gerekiyor.numaram Ttelekom

en kolay nasıl iptal ederim, banka üzerinden edevlete giriş yaparakta denedim dsmart iptal çıkmıyor adamlar her kapıyı kapatmış.

50mbt için 145 teklif etti uydu modem kullanımı dahil.

dsmartın bağlantı hızı dşük geliyor, TT da 35 hız aynı fiyata geliyor modem dahil,zaten uyduyu kullanmıyorum aynı hız gelir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 21 Ocak 2022; 10:18:42 >
  • selamlar, ilk alınacak üyelik için fırsatlar kısmında 2 pakete bakıyorum. Bu kampanya başka yerde yok adı altında 39,90 TL ve Futbola dönüş kampanyası adı altında 39,90 TL kampanyalar var. Fiyatlar aynı ama bu 2 paket arasındaki farklar nedir ? Pakete karar verebilmem için deneyimli üyeler fikirlerini paylaşabilirse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

edevlet uygulamasında sözleşmeyi feshedemedim mobil imza girişi istiyor numaramı yazıyorum yine olmuyor.mobil imza girişi için ne yapmam gerekiyor.numaram Ttelekom

en kolay nasıl iptal ederim, banka üzerinden edevlete giriş yaparakta denedim dsmart iptal çıkmıyor adamlar her kapıyı kapatmış.

50mbt için 145 teklif etti uydu modem kullanımı dahil.

dsmartın bağlantı hızı dşük geliyor, TT da 35 hız aynı fiyata geliyor modem dahil,zaten uyduyu kullanmıyorum aynı hız gelir bence
    Hocam ben banka üzerinden girerek yapmıştım dün olmasi lazım normalde

bankadan girip telefondan denedim dsmart iptal etme görünmedi dijitürk felan görünüyor,siz bilgisayardanmı yaptınız işlemi

• quote:

bankadan girip telefondan denedim dsmart iptal etme görünmedi dijitürk felan görünüyor,siz bilgisayardanmı yaptınız işlemi
    Telefondan yaptım hocam.Arka sayfada direk abonelik fesih sayfasi diye arattım digiturk altinda dsmart vardi

tamam hocam farklı bankadan giriş yaptım göründü teşekkürler

• quote:

tamam hocam farklı bankadan giriş yaptım göründü teşekkürler
    Rica ederim,iptal isleminden sonra biraz bekleyin.Dün biz yaptıktan sonra yine saçma sapan tekliflerden sonra bu sabah 106 tl tüm kanallar açık ve 16mb internet verdiler kabul ettik öyle olunca

• Fesih basvurusunu bugun ogleden önce yaptım az önce tv ı kapattılar. Ayın 30 una kadar bunun parasını ben ödemedim mi. Bu kadar şerefsiz bir firma görmedim.

İnternet paketi ile aynı paket içerisinde hemen turknete basvurdum. Kurtuluyorum bu firmadan. Darısı başınıza.

• Arkadaşlar BBC Earth gibi bir kaç kanal kapanmış, paketinizde bulunmuyor diyor. Halbüki paketimde dahildi. 2-3 haftadır kapalı.

Sizde de böyle mi? ne yapmam lazim

• Ben 2020 haziran da yenilemişim taahütü 2 yıl. 45 tl ödüyorum aylık. çok pahalıymış ya şimdi 22 tl aylık mega paket görünce. İyi girmiş.

bu sene haziranda bitiyor taahhüt. Bu taktik işler mi acaba 22 tl güzel fiyat aylık

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    İşler tabi ki. Benim taahhüdüm temmuzda bitiyor. 2 üyelik için mega pakete en fazla toplamda 50 TL veririm. Daha fazla isterlerse kapatırım zaten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben en son 6 yıl önce modul ile kullanmıştım. Bugün fiyat almak için aradım. Meg apaket + ek paketler 24 ay 39 TL go hediye, yeni modul vereceklermiş. Fiyat Çok mu acaba? Daha uygun nasıl alabilirim ?

• nevermscxx kullanıcısına yanıt
    Kral geç mi oldu bilmiyorum ama şöyle anlatim eski bir dsmart çalışanı olarak tavsiyem "Bu kampanya başka yerde yok"daha avantajlı çünkü kampanya detayında kapalı hiçbir kanal yok ibaresi var demek oluyorki ek paketler dahil hepsi açık.Diger 'Futbola dönüş' kampanyada 4 Ay Belgeselsever ve Eğlencesever EK Paketi Hediye diyor.(24 aylık taahut süresi için az kalır.) Lan o zaman Kampanya fiyatı neden aynı diye düşünüosan yakın takipteydim farklı zamanlarda çıkan ürün müşteri toplama taktigi diyim gerisini sen anla.Hadi bana eywallah

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Optimus01 O kullanıcısına yanıt

Eyw hocam 31.01 kadar takipteyim. Bu kampanyayı alayım. Tşk ederim ilgine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

Çok ödüyorsun. Bir de eski müşterisin sanırım. Mega+ek paketler dahil 22 TL ödüyorum. BBC yanında viasat history kanalı da kapandı mı? O da kapandiysa ek paket hediye verdilerse süresi dolmustur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peaky kullanıcısına yanıt

evet hocam ya çokmuş ama şuan yapacak bişey yok haziranda tahhüt için aradıklarında 22tlye anlasırım inşallah

bbc earth zaten mega pakette belgesel içine dahil değil mi ki? viasat historyde kapalı

tam olarak ne zaman kesildi emin değilim sanırım ocak başından itibaren

• 
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.