Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (431. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.026
Cevap
105
Favori
517.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • taahhüt biteli 6 ay oldu ve yenilemedim. Şu an tüm kanallar açık taahhütsüz 30 lira veriyorum.

• Arkadaşlar benim dsmart go'da tüm kanallar açıkken şimdi kapalı olduğunu gördüm. Biraz önce aradım neymiş dsmart go da sadece hoş geldin paketi aktif oluyormuş. Ama ben 2 ay boyunca izledim kanalları dedim. Saçma sapan sözleşme felan dediler oyaladılar. Sonra o zamanki ses kaydımın dinlenmesini talep ettim. El clasico izleyecektim. Öyle kaldım ortada. Valla yazık çok yazık...

• Taahüdüm 1 2 aya bitecek sürekli arıyorlar. 4 tür aramayın iptal edecem diyorum hala arıyorlar. 10 tl ye bütün kanallar açık teklif i gelse bile uzatmam. Seneye premier lig yok çünkü. Sinema kanalları gitti, tivibu nun saçmasapan dublajlı kalitesiz sinema kanalları geldi. Hiç bir artısı kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeman02 F kullanıcısına yanıt

D smart garip ya iptal ettim abonelik tekrar aktif olup ücret cıkarttılar 😂

• AMC kullanıcısına yanıt
    Şikayet et hocam 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 18 TL ödüyordum Mega paket için, 38 diyorlar. Burada yeni taahhüt 19-28 arası görüyorum. O yüzden 22 civarına düşmeden yenilemek yok. Modül.

• normalde mega paketi 18tlden 2 senelik kullanıyordum 3 ay kaldı paketin bitmesine,mega paketi 39 tlden teklif ettiler dedim ben bu fiyatı kabul etmiyorum iptal etmek istiyorum o zaman sizi hoşgeldin paketine geçireyim 13 ay boyunca mega paketi hediye edelim 25 tl ödeyin dedi ben yine kabul etmedim şuanlık kalsın diyip telefonu kapattık artık 1 senelik abonelikmi yapıyorlar orasınıda anlamadım

birde daha önce dsmart tv üyeliğini devir alan-alabilen oldumu hiç ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 1 Nisan 2022; 15:1:27 >
  • oki91 kullanıcısına yanıt

normalde ne kadar ödüyordunuz ? hangi paket idi.

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Hediye olunca 1 sene kitlemeye çalışıyorlar. 24 ay mega diye diretin vermezlerse iptal ediyorum moduna girin hemen yumuşarlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mega paket + d'smart go 26 tl ödüyordum. Geçen ay taahhüt sürem bitince 41 tl teklif ettiler, iptal etmeyi iyice kafama koyduğum için umursamadım. En son 24 tl'ye indiler ama yine de umursamadım ve iptal ettim. Dün d'smart modülümü bayiye teslim ederek 10 yıllık d'smart üyeliğimi sonlandırdım.

• Mega paket kullanıyorum fakat epey bir zamandır film kanallarından 1. Ve 2.kanallar yayın çıkmıyor direk 3 ten başlıyor,bugünde 130.kanalda olan Disney Chanel gitmiş ,ne oluyor bu dsmart a, çocuklar izledigi tek kanaldi

• samil422 S kullanıcısına yanıt

Sinema tv kanalları geldiği için dsmart kendi film kanallarını kapattı. Disney Chanel ise Disney+ 14 haziranda açılacağından kapandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavione -- 3 Nisan 2022; 17:16:13 >
  • mavione kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• d smart ta eskiden SD makineleri vardi 20 30 kanal acikti onlar hala mevcut mu yoksa bitti mi :D

internetle beraber 119 lira ödüyordum, interneti iptal ettirdim. dizi-film paketiydi.

• Bugün 2 kez arandım teklifler şöyle mega paket ve tüm ek paketler(Belgeselsever + Eğlencesever + Sporsever Ek Paketi) 1 sene aylık 26 tl 2 senelik aylık 24 tl yok çektim digitürk var gerek kalmadı.Bu arada artık iptal için kendi dsmart online işlemlerden fesih başvurusuda yapılabiliyor evraksız taraksız küreksiz faksız bilin istedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Optimus01 O kullanıcısına yanıt

oradan işlem yapıldığında belge istiyorlarmı veya farklı birşey ? deneyimlerinizi anlatırsanız fikir olur bizim içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 6 Nisan 2022; 15:10:40 >
    Kral hiç bir işlem belge kagıt faks istemiyorlar.Bende inanamadım her aradıklarında görüştügüm kişiye özellikle sordum.Hayır beyefendi iptal kesin kararınızsa 1 hafta içinde gelecek sms'den sonra en yakın bayiye bırakın dediler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Optimus01 O kullanıcısına yanıt

online işlemlerden yaparsak dediğiniz gibi direk alıyorlar iptal talebini,daha sonrada uyduyu filan teslim etmemizi isterler 1 haftalık sürede ,yi olmuş eğer bu kadar basit ise haziranın sonuna doğru taahütüm bitiyor eğer mantıklı-uygun bi teklif vermezlerse 11 senelik üyeliği el mahkum iptal ederim.

• İptal talebinde bulunmuştum 1 sene tüm kanallar açık 26 lira denilince tamam dedim.

• 
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.